תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 20 יוני 2025, 12:26

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 84 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: כרטיסים לגמר
הודעהפורסם: 12 מאי 2011, 07:37 
EISEN כתב:
Officer Barbrady כתב:
EISEN כתב:
Adom Bdam כתב:
חייבים לקבל את 11-12 , ולא להתקע בתירוץ של "זה מזוהה עם מכבי" , אסור שנקבל רק את 1-2,13-18, בלתי נסבל לראות משהו מ13

בלתי נסבל לראות כדורגל מהיציע המזרחי ברמת גן נקודה.

רלוונטי.
אז תן להם את כל המזרחי ושב ב1-2.
וזה ברור שלא נקבל את 11-12, מציע לאולטראס כבר מעכשיו לצאת בהודעה, אולי ככה נוכל למנוע את הבושה ב"הגרלה".

זה רלוונטי תמיד להזכיר שוב ושוב שה"אצטדיון הלאומי" של מדינת ישראל זה בעצם פח זבל שהתנגש באנדרטה, וזה פשוט בושה שבשנת 2011 עוד משחקים באתר הפסולת הזה כדורגל.
אני אחרי הגמר של שנה שעברה הבטחתי לעצמי שאני במזרחי לא יושב יותר,
ומבחינתי 13-16 או 8-10 או 11-12 זה היינו הך.
משום מקום לא רואים, השחקנים בקושי שומעים אותך,
ובושה שאתה או אני בתור אוהדים צריכים לשלם כסף כדי לשבת שם.
צריך שישלמו לנו כסף כדי שנסכים לשבת שם.

ואימרו אמן!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מאי 2011, 08:25 
פעם אחרונה שלי במזרחי הייתה בחצי גמר נגד הפועל חיפה, מאז לא עוד. אם אני לא ב2/3 אין מה לבוא לשם.
הנוסחה במצב של שתי קבוצות גדולות ידועה, לכן זו רק שאלה מי יקבל את 1-2 ו11-16 ומי את 3-10 ( כולל השער המרכזי במערבי ). מה יהיה ב17/18 זה כבר עניין למדע בדיוני ותהיות פילוסופיות על קיומו של האדם כאוהד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מאי 2011, 09:09 
joshsoos כתב:
פעם אחרונה שלי במזרחי הייתה בחצי גמר נגד הפועל חיפה, מאז לא עוד. אם אני לא ב2/3 אין מה לבוא לשם.
הנוסחה במצב של שתי קבוצות גדולות ידועה, לכן זו רק שאלה מי יקבל את 1-2 ו11-16 ומי את 3-10 ( כולל השער המרכזי במערבי ). מה יהיה ב17/18 זה כבר עניין למדע בדיוני ותהיות פילוסופיות על קיומו של האדם כאוהד.

יש חוק בלתי כתוב שאנו נקבל את 1-2 וחיפה את 3-4.
רק בצד המזרחי הכל פתוח ובפרט הכוונה ל- 11-12.

הבעיה שהיציע המרכזי בצד המערבי אתמול בחצי הגמר (כוונתי לשער 2 כניסה 9 ושער 3 כניסה 11) שימש רק את בעלי הכרטיסים של שער 3.
בגמר בשנה שעברה היציע המרכזי הזה שימש גם את בעלי כרטיסים משער 2 וגם משער 3. כלומר הוא היה מעורב באוהדי הפועל ובאוהדי בני-יהודה.
אם בגמר הקרוב הכניסה ליציע הזה תתאפשר שוב רק מצד אחד, אז לאוהדי קבוצה אחת יוקצה יותר מקום בצד המערבי, כאשר כל היציע המרכזי למעלה יהיה שלהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מאי 2011, 09:43 
אתה טועה, בעונה שעברה הכניסה למרכזי הייתה רק מ3, ישבתי שם. וההגיון אומר שהיא תוקצה למי שמקבל את 8-10. לא יודע אם יש חוק בלתי כתוב, כי לא שיחקנו נגד חיפה הרבה, אבל לפי איך שהם ישבו אתמול ואיך שאנחנו יושבים בד"כ, אכן משתמע שזה מה שיקרה. ואז הצד המזרחי אמור להיפתר בדרך שציינתי, אלא אם זה תלוי במורדי דדון ואז נקבל את 13-18...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מאי 2011, 09:53 
joshsoos כתב:
אתה טועה, בעונה שעברה הכניסה למרכזי הייתה רק מ3, ישבתי שם. וההגיון אומר שהיא תוקצה למי שמקבל את 8-10. לא יודע אם יש חוק בלתי כתוב, כי לא שיחקנו נגד חיפה הרבה, אבל לפי איך שהם ישבו אתמול ואיך שאנחנו יושבים בד"כ, אכן משתמע שזה מה שיקרה. ואז הצד המזרחי אמור להיפתר בדרך שציינתי, אלא אם זה תלוי במורדי דדון ואז נקבל את 13-18...

בגמר שנה שעברה נכנסתי למרכזי מ-2

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מאי 2011, 10:00 
אם אתה אומר, אני הבנתי שהוא היה חסום. לא שזה משנה, כי הפועל ממילא ישבה בשני השערים, מה שלא יקרה בגמר. ואז רוב הסיכויים שהוא יוקצה למי שיישב ב3.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מאי 2011, 10:01 
joshsoos כתב:
אם אתה אומר, אני הבנתי שהוא היה חסום. לא שזה משנה, כי הפועל ממילא ישבה בשני השערים, מה שלא יקרה בגמר. ואז רוב הסיכויים שהוא יוקצה למי שיישב ב3.

ההגיון (לא שלמישהו בהתאחדות יש דבר כזה) הוא שהמרכזי יוקצה למי שלא תקבל את 11-12.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מאי 2011, 10:01 
joshsoos כתב:

תזכור רק שנגד בני יהודה ב-2006 ואם אני זוכר נגד בית"ר גם, ההקצאה המקורית היתה 8-12 להם ו 13-18 לנו. יש בעיה עם החלוקה, מישהו בכל מקרה נדפק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מאי 2011, 10:02 
בני, זה מה שכתבתי.
רוני, זה היה בגלל הטמטום של מורדי דדון שפשוט ביקש את השערים האלו במזרחי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מאי 2011, 10:12 
joshsoos כתב:

גם אני נכנסתי בשנה שעברה משער 2 והאמת שהופתעתי ובכלל לא ציפיתי לזה. על הכרטיס שלי לא היה מסומן מושב כלשהו בשער 2. הגעתי מוקדם (כשעה וחצי לפני תחילת משחק הגמר נגד בני-יהודה) ולהפתעתי, לאחר שנכנסתי בשער הכניסה החיצוני של שער 2 פנימה, ראיתי כי כניסה מס. 9 פתוחה. נכנסתי והתיישבתי במקום כלשהו במרכז. לקראת תחילת המשחק הגיעו לפתע אנשים עם כרטיסים ועליהם מודפס מקום מסומן, במקומות שאחרים (כמוני) כבר התיישבו זמן רב קודם לכן. היו פה ושם ויכוחים, אך רובנו (אל השהגיעו מראש ללא כרטיסים עם מקומות מסוימים) נשארנו במקומותינו.

הפעם (אתמול בחצי הגמר) כניסה מס. 9 הייתה חסומה ולכן נכנסתי בכניסה מס. 7 ליציע בשער 2 למעלה, בו כל המקומות אינם מסומנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מאי 2011, 10:20 
כי אתמול המרכזי הוקצה לקרית שמונה.
החוויה הגדולה בשער המרכזי אגב, היא ההזמנות שאנשים מקבלים אליו, ושלאן בתבונתם הגדולה, מסמנת. וכך, אלפי אנשים שקנו כרטיס באים קודם לתפוס מקום בשער שאינו מסומן, ועשרות אלה שקיבלו הזמנות ולא שילמו אגורה מגיעים לפני השריקה ומצפים לקבל את המקום המסומן שלהם. מיותר לציין את הסיטואציה והריבים שנוצרים. כמה טמטום, שחיתות, סיאוב וחוסר התחשבות יכולים להיות במקום אחד. מדינה כל כך מיותרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מאי 2011, 10:22 
joshsoos כתב:
כי אתמול המרכזי הוקצה לקרית שמונה.
החוויה הגדולה בשער המרכזי אגב, היא ההזמנות שאנשים מקבלים אליו, ושלאן בתבונתם הגדולה, מסמנת. וכך, אלפי אנשים שקנו כרטיס באים קודם לתפוס מקום בשער שאינו מסומן, ועשרות אלה שקיבלו הזמנות ולא שילמו אגורה מגיעים לפני השריקה ומצפים לקבל את המקום המסומן שלהם. מיותר לציין את הסיטואציה והריבים שנוצרים. כמה טמטום, שחיתות, סיאוב וחוסר התחשבות יכולים להיות במקום אחד. מדינה כל כך מיותרת.

:ROSE:

כמה כל כך נכון, לצערנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מאי 2011, 10:23 
joshsoos כתב:
בני, זה מה שכתבתי.
רוני, זה היה בגלל הטמטום של מורדי דדון שפשוט ביקש את השערים האלו במזרחי.

רק בעונה הקודמת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מאי 2011, 10:26 
אתמול במשחק של חיפה (נשארתי רק למחצית ראשונה) עברתי מ2 ל3 ע"י זה שנכנסתי ליציע המרכזי דרך 2, עברתי אותו, ירדתי שוב למנהרה ועברתי משם ל3.
כלומר, הוא היה פתוח מ2 הכיוונים והיה מעבר חופשי מ2 ל3.
בכלל, אני חולה על היציע הזה וקורא לו "אין שם".
חתיכת תעלומה היציע הזה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מאי 2011, 10:34 
לא הבנתי את ההערה, רוני, אבל לא משנה, נחזור למה שכתבת קודם, ונתחיל מזה שבאיכסטדיון כולם נדפקים כהגדרה. ואחרי שהזלנו דמעה, בגלל המבנה העקום שלו, אין דרך כידוע לחלק שווה בשווה, ולכן מאזנים את הצדדים. מי שמקבל את השער המרכזי במערבי, מקבל שער פחות טוב במזרחי והפוך. גם במספר הכרטיסים זה מתאזן פחות או יותר, עם יתרון קל למי שמקבל את 1-2 ו11-12 ( בסביבות פחות 19 אלף לעומת פחות מ 18 ). ההמצאה המופלאה ששמה 17/18 כבר תלויה בכמה גורמים, ויכולה להיות גם מעורבת וגם של אחת הקבוצות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מאי 2011, 10:35 
RedMan כתב:
EISEN כתב:
Officer Barbrady כתב:
EISEN כתב:
Adom Bdam כתב:
חייבים לקבל את 11-12 , ולא להתקע בתירוץ של "זה מזוהה עם מכבי" , אסור שנקבל רק את 1-2,13-18, בלתי נסבל לראות משהו מ13

בלתי נסבל לראות כדורגל מהיציע המזרחי ברמת גן נקודה.

רלוונטי.
אז תן להם את כל המזרחי ושב ב1-2.
וזה ברור שלא נקבל את 11-12, מציע לאולטראס כבר מעכשיו לצאת בהודעה, אולי ככה נוכל למנוע את הבושה ב"הגרלה".

זה רלוונטי תמיד להזכיר שוב ושוב שה"אצטדיון הלאומי" של מדינת ישראל זה בעצם פח זבל שהתנגש באנדרטה, וזה פשוט בושה שבשנת 2011 עוד משחקים באתר הפסולת הזה כדורגל.
אני אחרי הגמר של שנה שעברה הבטחתי לעצמי שאני במזרחי לא יושב יותר,
ומבחינתי 13-16 או 8-10 או 11-12 זה היינו הך.
משום מקום לא רואים, השחקנים בקושי שומעים אותך,
ובושה שאתה או אני בתור אוהדים צריכים לשלם כסף כדי לשבת שם.
צריך שישלמו לנו כסף כדי שנסכים לשבת שם.

ואימרו אמן!!

אתמול הייתי פעם ראשונה מ88 בר"ג.הייתי ב1 למטה,והופתעתי לטובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מאי 2011, 11:03 
joshsoos כתב:
לא הבנתי את ההערה, רוני, אבל לא משנה, נחזור למה שכתבת קודם, ונתחיל מזה שבאיכסטדיון כולם נדפקים כהגדרה. ואחרי שהזלנו דמעה, בגלל המבנה העקום שלו, אין דרך כידוע לחלק שווה בשווה, ולכן מאזנים את הצדדים. מי שמקבל את השער המרכזי במערבי, מקבל שער פחות טוב במזרחי והפוך. גם במספר הכרטיסים זה מתאזן פחות או יותר, עם יתרון קל למי שמקבל את 1-2 ו11-12 ( בסביבות פחות 19 אלף לעומת פחות מ 18 ). ההמצאה המופלאה ששמה 17/18 כבר תלויה בכמה גורמים, ויכולה להיות גם מעורבת וגם של אחת הקבוצות.

הקטע עם מורדי היה רק בעונה הקודמת. ב-2006 בהתחלה בני יהודה קיבלו את 8-12, האולטראס הוציאו הודעה לקנות ל-8, ואז שינו. גם אם בית"ר היה משהו כזה.
לגבי החלוקה: זה אמור להיות 11-16 לעומת 5-10. 11-16 הם שני השערים הגדולים במזרחי (לדעתי מכילים 13 אלף, לעומת 9000 ב-5-10). מצד שני, 8-10 יותר מרכזי מ 13-16. הקיצור מי שמקבל את 11-12 יש לו יתרון מאוד גדול בנוכחות, אלא אם עושים מה שעשו בשני הגמרים שלנו נגד בני יהודה ונגד אשקלון. 11-12 לקבוצה אחת, 8-10, 13-16 לקבוצה שנייה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מאי 2011, 11:07 
סמל אישי של המשתמש
שוב, כמו הגמר האחרון נגד בית"ר, זה משחק שגם 17-18 מתמלא.
וכמו אז, מי שקיבל את 5-10, יקבל גם את 17-18.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מאי 2011, 11:08 
אדום אדום אדום כתב:
אני ב 13-16 !!!

עוד לא הפסדנו בגמר שישבתי שם...

( עכשיו שאני חושב על זה בכל הגמרים שהייתי ניצחנו )

אתה מנחוס
הלך הגביע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מאי 2011, 11:08 
שימו לב ש11-12 זה נאחס אחושרמוטה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מאי 2011, 11:16 
דני גולפיטק כתב:
אתמול במשחק של חיפה (נשארתי רק למחצית ראשונה) עברתי מ2 ל3 ע"י זה שנכנסתי ליציע המרכזי דרך 2, עברתי אותו, ירדתי שוב למנהרה ועברתי משם ל3.
כלומר, הוא היה פתוח מ2 הכיוונים והיה מעבר חופשי מ2 ל3.
בכלל, אני חולה על היציע הזה וקורא לו "אין שם".
חתיכת תעלומה היציע הזה...

אבל לפני המשחק הראשון שלנו (לפחות כחצי שעה לפני), כניסה 9 בשער 2 שמובילה ליציע "אין שם" הייתה חסומה.
במשחק של חיפה כבר עזבתי ולא היה מעניין אותי אם הכניסה הזו נפתחה. אני מניח שהיא נפתחה מאוחר יותר, כנראה על מנת לאפשר לאוהדי ק"ש שהגיעו באוטובוסים מאורגנים, לצאת מהר יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מאי 2011, 11:35 
בשביל לעשות קצת סדר- לכל השערים במערבי יש אותה קיבולת(בין שער 2 ל3 יש כסאות כחולים, כמו שגולפיטק אמר אלו יציעים ללא שם חח).
אנחנו בטוח נקבל את 1,2 וחיפה את 3,4.
קשה לי להאמין שתיהיה סיטואציה שאנחנו נשב ב8-10 וגם ב13-16 ובאמצע אוהדי חיפה יישבו זה לא הגיוני.
אני מנחש שחיפה יקבלו רצף של 3,4,5-10
אנחנו 1,2,11-18

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מאי 2011, 11:37 
לירון האדום כתב:
בשביל לעשות קצת סדר- לכל השערים במערבי יש אותה קיבולת(בין שער 2 ל3 יש כסאות כחולים, כמו שגולפיטק אמר אלו יציעים ללא שם חח).
קשה לי להאמין שתיהיה סיטואציה שאנחנו נשב ב8-10 וגם ב13-16 ובאמצע אוהדי חיפה יישבו זה לא הגיוני.
אנחנו 1,2,11-18

ואז תישאל השאלה, האם בשער 2, הכניסה ליציע הכסאות הכחולים ללא שם (כניסה מס. 9) תהיה פתוחה או לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מאי 2011, 11:38 
ofer23 כתב:
לירון האדום כתב:
אנחנו 1,2,11-18

ואז תישאל השאלה, האם בשער 2, הכניסה ליציע הכסאות הכחולים ללא שם (כניסה מס. 9) תהיה פתוחה או לא.

עד היום אני זוכר שתמיד שקבילו את 2 יכלנו לעבר לכסאות הכחולים, הפעם לך תדע..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מאי 2011, 11:41 
סמל אישי של המשתמש
redrony כתב:
joshsoos כתב:

הקטע עם מורדי היה רק בעונה הקודמת. ב-2006 בהתחלה בני יהודה קיבלו את 8-12, האולטראס הוציאו הודעה לקנות ל-8, ואז שינו. גם אם בית"ר היה משהו כזה.
לגבי החלוקה: זה אמור להיות 11-16 לעומת 5-10. 11-16 הם שני השערים הגדולים במזרחי (לדעתי מכילים 13 אלף, לעומת 9000 ב-5-10). מצד שני, 8-10 יותר מרכזי מ 13-16. הקיצור מי שמקבל את 11-12 יש לו יתרון מאוד גדול בנוכחות, אלא אם עושים מה שעשו בשני הגמרים שלנו נגד בני יהודה ונגד אשקלון. 11-12 לקבוצה אחת, 8-10, 13-16 לקבוצה שנייה.

11-16 מכילים מעל 14,000
5-10: 10,000

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מאי 2011, 11:46 
dino כתב:
redrony כתב:
joshsoos כתב:

11-16 מכילים מעל 14,000

אני קצת מתקשה עם החשבון הזה.
הרי טענו על סמך היציעים שחיפה קיבלו בחצי-הגמר (4 במערבי ו- 5-10 במזרחי) שהם הביאו כ-15,000 אוהדים.
בשער 4 יש כ-2,500 ובכל מקרה לא יותר מ-3,000.
אז אם ב- 5-10 יש רק 10,000, אז מנין קבעו מראש לאוהדי חיפה עוד יותר מ-2,000 אוהדים ?

אני מניח שב- 5-10 יש בסביבות 12,000 מקומות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מאי 2011, 11:48 
מתוך אתר ההתאחדות:
"אצטדיון ר"ג יכול להכיל עד 41,583 מקומות ישיבה מהם 13,370 ביציע המערבי ו-40 מקומות המיועדים לנכים.
מסביב לאצטדיון 3900 מקומות חנייה כאשר 400 מתוכם הינם מקומות שמורים."
עכשיו אפשר להתחיל לעשות כל מיני חישובים חח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מאי 2011, 11:54 
ofer23 כתב:
dino כתב:
redrony כתב:
joshsoos כתב:

11-16 מכילים מעל 14,000

אני קצת מתקשה עם החשבון הזה.
הרי טענו על סמך היציעים שחיפה קיבלו בחצי-הגמר (4 במערבי ו- 5-10 במזרחי) שהם הביאו כ-15,000 אוהדים.
בשער 4 יש כ-2,500 ובכל מקרה לא יותר מ-3,000.
אז אם ב- 5-10 יש רק 10,000, אז מנין קבעו מראש לאוהדי חיפה עוד יותר מ-2,000 אוהדים ?

אני מניח שב- 5-10 יש בסביבות 12,000 מקומות.

זה כי אלה 'עיתונאים'. הסברתי כבר אתמול שזה שטות, מצד שני יוני הללי תמיד כותב שיש 15,000 איש בקללה אפילו שיש רק 14,000 מושבים ומיקי שוורץ הגדילה לעשות לפני שבוע כשכתבה שהיו 17,500 במשחק נגדם... אלה אנשים עם מוח בגודל של זית.
אם ראיתי נכון מה שהיה ב5/7 חיפה לא הביאו אתמול אפילו 10,000.
בכל מקרה ב11-16 אין 14,000, יש משהו כמו 13. בכל המזרחי יש 27000 ועודף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מאי 2011, 11:59 
החלוקה הכי טובה תחת המגבלות היא לקבל 1,2,3 במערבי +13-18 במזרחי
ולהם את 4-12.

נראה לי שזה מה שהיה בגמר הגביע נגד בית"ר ב-2000.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מאי 2011, 12:00 
red pepper כתב:
החלוקה הכי טובה תחת המגבלות היא לקבל 1,2,3 במערבי +13-18 במזרחי
ולהם את 4-12.

נראה לי שזה מה שהיה בגמר הגביע נגד בית"ר ב-2000.

אתה לא יכול לקבל 2 שערים במערבי והם אחד..
במערבי זה תמיד מתחלק 1,2 ו3,4

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 84 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: