תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 11 יולי 2025, 07:19

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 36 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: רכבת ישראל היקרה
הודעהפורסם: 11 מאי 2011, 22:42 
כולי תקווה שיגיע אליכם יו"ר 'יעקב-גלברט'י כזה שיפצפץ את הועד המסריח שלכם לחתיכות ותשארו מובטלים כל החיים.

בני זונות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: רכבת ישראל היקרה
הודעהפורסם: 11 מאי 2011, 22:43 
סמל אישי של המשתמש
אחלה,מה קרה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מאי 2011, 22:45 
הודיעו לפני בערך שעה שמחר בבוקר הם שובתים, ושכולם יתפוצצו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מאי 2011, 22:47 
סמל אישי של המשתמש
כל יומיים יש שם שביתות זה לא הגיוני

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מאי 2011, 22:48 
הם פשוט מראה למדינת-שכונה שיש לנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מאי 2011, 22:50 
יש להם הנהלה שערורייתית וועד שערורייתי והם אולי החברה היחידה שאם יפריטו זה יהיה רק בגלל שני הגופים המסריחים שנבנו בתוכה והם יכולים להאשים רק את עצמם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מאי 2011, 23:20 
או שובתים או מתנגשים, מוות לרכבת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מאי 2011, 23:30 
סמל אישי של המשתמש
באמת שנשבר מהם כבר.
זבלים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מאי 2011, 23:31 
סמל אישי של המשתמש
מאחל להם כל החיים לקבל בכל מקום שירות באותה רמה שהם נותנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מאי 2011, 23:53 
אם זה מעודד אותך,
פה ירדה רכבת אחת מהפסים לפני שלושה ימים,
וכבר שלושה ימים יש שיבושים בכל הרכבות של 3 חברות שונות, לכל הכיוונים
גם כאלה שאין להם שום קשר למה שקרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מאי 2011, 00:27 
סמל אישי של המשתמש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מאי 2011, 01:39 
הגוף הביזיוני שנקרא רכבת ישראל-נראה ככה כנראה מסיבה אחת-ההנהלה רוצה לדחוף בכל הכח להפרטה.
הרי מדובר בפצצה מתקתקת-העובדים מתריעים ומתריעים אך ההנהלה לא עושה כלום במשך שנים,זה מזכיר לכם משהו? כי לי זה מזכיר קצת את הכבאים. הם התלוננו,הם שבתו,הם ניסו להרים קול צעקה,אבל אף אחד כמעט לא טרח להקשיב להם עד האסון בכרמל.
בחודשים האחרונים אנחנו אוכלים את החרא שהנהלת הרכבת בישלה לנו-השבתת קווים למשך שבועות בשביל עבודות שלא מתקדמות לשום מקום, השבתת קוים בגלל תקלות שונות הנובעות בעיקר מכשל בציוד,ועוד ועוד. הכל נראה כעוד תהליך מתוכנן של הנהלה שרק רוצה להביא להפרטה בשביל להמשיך ולחסוך עלויות,לפרק את העבודה המאורגנת, ולשים עוד גוף ציבורי בידיים פרטיות, ואנחנו נשלם על זה הרבה יותר,ובגדול.

בקיצור,שתו מים קרים,תירגעו קצת מהעצבים על השבתת הפתע הזאת (וואלה,אני יודע כמה זה מעצבן,כי גם אני קיללתי את האמ-אמא של הרכבת בחודשים האחרונים כשלא יכלתי להגיע לעבודה) ותבינו שהדג שנקראה הרכבת מסריח מהראש-כולנו צריכים להיות עם עובדי הרכבת,לפניי שיקרה פה אסון נוסף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מאי 2011, 03:00 
סמל אישי של המשתמש
RedWorld כתב:
הגוף הביזיוני שנקרא רכבת ישראל-נראה ככה כנראה מסיבה אחת-ההנהלה רוצה לדחוף בכל הכח להפרטה.
הרי מדובר בפצצה מתקתקת-העובדים מתריעים ומתריעים אך ההנהלה לא עושה כלום במשך שנים,זה מזכיר לכם משהו? כי לי זה מזכיר קצת את הכבאים. הם התלוננו,הם שבתו,הם ניסו להרים קול צעקה,אבל אף אחד כמעט לא טרח להקשיב להם עד האסון בכרמל.
בחודשים האחרונים אנחנו אוכלים את החרא שהנהלת הרכבת בישלה לנו-השבתת קווים למשך שבועות בשביל עבודות שלא מתקדמות לשום מקום, השבתת קוים בגלל תקלות שונות הנובעות בעיקר מכשל בציוד,ועוד ועוד. הכל נראה כעוד תהליך מתוכנן של הנהלה שרק רוצה להביא להפרטה בשביל להמשיך ולחסוך עלויות,לפרק את העבודה המאורגנת, ולשים עוד גוף ציבורי בידיים פרטיות, ואנחנו נשלם על זה הרבה יותר,ובגדול.

בקיצור,שתו מים קרים,תירגעו קצת מהעצבים על השבתת הפתע הזאת (וואלה,אני יודע כמה זה מעצבן,כי גם אני קיללתי את האמ-אמא של הרכבת בחודשים האחרונים כשלא יכלתי להגיע לעבודה) ותבינו שהדג שנקראה הרכבת מסריח מהראש-כולנו צריכים להיות עם עובדי הרכבת,לפניי שיקרה פה אסון נוסף.

איזו שטות.
מדובר בניסיון נואש של עובדי הרכבת להגן על המשכורות המנופחות שלהם, על הנפוטיזם המטורף שרץ שם, ועל הכיסתוח המתמשך בכל מה שקשור
לבטיחות, עמידה בזמנים, ושירות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מאי 2011, 06:11 
כרגיל, במקום לקחת אחריות, להדק את הרגולציה ולעשות שם סדר בוחרת המדינה בדרך הקלה ומפריטה עוד שירות ציבורי. כאילו הפרטה תפתור את כל הרעות החולות של החברה הזו. תשאלו את תושבי מודיעין מה הם חושבים על החברה הפרטית שמפעילה שם את התחבורה הציבורית, כמה השירות, הדיוק בזמנים והמתקנים השתדרגו - או במילים אחרות "געגועי לאגד".
אני לא מצליח לחשוב על שירות ציבורי אחד שהופרט והמהלך הצליח. מתוכנית ויסקונסין דרך חברות המים הגזלניות ועד רכבת ישראל - ההפרטה היא לא פתרון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מאי 2011, 06:30 
הבן של רונית כתב:
כרגיל, במקום לקחת אחריות, להדק את הרגולציה ולעשות שם סדר בוחרת המדינה בדרך הקלה ומפריטה עוד שירות ציבורי. כאילו הפרטה תפתור את כל הרעות החולות של החברה הזו. תשאלו את תושבי מודיעין מה הם חושבים על החברה הפרטית שמפעילה שם את התחבורה הציבורית, כמה השירות, הדיוק בזמנים והמתקנים השתדרגו - או במילים אחרות "געגועי לאגד".
אני לא מצליח לחשוב על שירות ציבורי אחד שהופרט והמהלך הצליח. מתוכנית ויסקונסין דרך חברות המים הגזלניות ועד רכבת ישראל - ההפרטה היא לא פתרון.

קבל רק בתחבורה ציבורית- קווים מביאים טכנולוגיות טובות שנותנות להן אפשרות להגיע בזמן, קונקס (ויאוליאה) נוסעים מאשדוד בשליש מחיר ועם יותר קווים.

לא כל ועד הוא טוב כמו שלא כל הנהלה היא רעה. יש שם כח אדם לא מקצועי שעסוק כל היום בענייני השביתות שלו ולא היה לו אכפת אתמול לתקוע מי יודע כמה אוהדי חיפה וק"ש שהובטחה להם רכבת מאוחרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מאי 2011, 08:03 
סמל אישי של המשתמש
באו לי בטוב ה3 חודשים האלה בצריפין
קל"ב :HEART2:
אוטובוסים :HEART2: :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מאי 2011, 08:08 
הבן של רונית כתב:

הפרטות שלוו בשבירה של המונופול הצליחו לפעמים. הפרטת התקשורת הבינ"ל נחשבת מאוד מוצלחת. הפרטת בזק עצמה גם כן הצליחה לא רע. הפרטת אל על, שלא הייתה מונופול גם.
הפרטות של מונופולים טבעיים זה משהו אחר ויותר בעייתי מטבעו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מאי 2011, 08:08 
סמל אישי של המשתמש
לא תתפוס אותי כתב:
הבן של רונית כתב:

קבל רק בתחבורה ציבורית- קווים מביאים טכנולוגיות טובות שנותנות להן אפשרות להגיע בזמן, קונקס (ויאוליאה) נוסעים מאשדוד בשליש מחיר ועם יותר קווים.

לא כל ועד הוא טוב כמו שלא כל הנהלה היא רעה. יש שם כח אדם לא מקצועי שעסוק כל היום בענייני השביתות שלו ולא היה לו אכפת אתמול לתקוע מי יודע כמה אוהדי חיפה וק"ש שהובטחה להם רכבת מאוחרת.

אם יש שיפור (ולרוב אין. בתור תושב פתח תקווה, גם שם ההפרטה של התח"צ הייתה בדיחה) הוא זמני בלבד.
כי מדובר פה במונופולים. הפרטה יכולה לעזור רק כשיש תחרות. כשאין תחרות מחליפים גוף ציבורי שמנוהל רע במונופול פרטי, שהתמריץ שלו להתנהל טוב עוד יותר אפסי ממה שהיה לפניו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מאי 2011, 08:22 
באשדוד זה כבר לפחות עשור. קווים היא הצלחה לא מהיום.
יש גם המון אנשים שמעדיפים לסוע במוניות שירות מאשר באגד/דן שזו הפרטה של העם.
אגב, איזו הפרטה היתה בפ"ת? הקווים העיקריים שאני מכיר (50-54, 66) הם של דן.

הלוואי ושר התחבורה יודיע מהיום על פירוק הרכבת ובנייתה מחדש. כולם יקבלו את פיצויי הפיטורים שלהם וילכו הביתה. אני מוכן לסבול חצי שנה בלי רכבת כדי שיבנו שם הכל מחדש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מאי 2011, 08:38 
לא חייבים להפריט, כשמדובר בשירות כמו רכבת ובמדינה קטנה כמו ישראל, זה לא הכרחי. מה שהכרחי הוא רגולוציה טובה, מהסוג שלא קיים כאן. רשות תחבורה שתקום במקום המשרד המיותר עם השר(ים) המיותר שיש שם. רגולוציה טובה כבר הייתה שמה את המונופולים של הנמלים, חברת החשמל, הרכבת במקום, ודואגת לניהול מקצועי בלבד.
אבל אנחנו בישראל...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מאי 2011, 09:29 
עמי נאווי כתב:
RedWorld כתב:

איזו שטות.
מדובר בניסיון נואש של עובדי הרכבת להגן על המשכורות המנופחות שלהם, על הנפוטיזם המטורף שרץ שם, ועל הכיסתוח המתמשך בכל מה שקשור
לבטיחות, עמידה בזמנים, ושירות.

בדיוק.
פשוט ביזיון כל מה שהולך בארגון הרקוב הזה(בתחנה בלוד לפי מה ששמעתי כל העובדים מאותה המשפחה).

נערך לאחרונה על ידי נגמר הנוער בתאריך 12 מאי 2011, 11:37, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מאי 2011, 09:38 
גיא רולניק כתב לפני כמה ימים בדה-מארקר (מצטט מהזיכרון): ההפרטה שנועדה לחסל את המונופול הממשלתי המנופח - יצרה מונופולים פרטיים ברוטאלים כפליים.
האיש לא בדיוק סוציאליסט, כן?
בכל מקום שבו יופרטו "מונופולים טבעיים" כגון חשמל ותחבורה - זו תהיה התוצאה.
אגב, ההתנהלות בשביתת עובדי הרכבת שערורייתית (הוועד שלהם מתנהג כמו חבורת ערסים בשכונה) - אבל זה כבר עניין אחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מאי 2011, 10:01 
אין פי שניים יותר גרוע מזה.
חברת הרכבת מלאה במכרזים שטותיים כמו קרונות שיושבים בצד כי לא מתאימים למסילות ובועד קשה שאי אפשר להזיז ארון מחדר אחד לחדר שני בלי אישור של הועד.

אפשר לראות גם את תופעת הוואקום שהרכבת לא אחראית על בניית המסילות של עצמה ולכן יש קשקושים כמו קו אשקלון-יבנה-ראשון-בת ים-תל אביב שמתברברים איתם כבר עשור ואמור לשנות את כל פני גוש דן.

ידעתם, אגב, שלמשטרה אין סמכות לחקור תאונות הרכבת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מאי 2011, 11:09 
לת"א,
תסתכל על הצד החיובי. לא תהיה היום תאונת רכבת!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מאי 2011, 11:24 
סמל אישי של המשתמש
לא תתפוס אותי כתב:
באשדוד זה כבר לפחות עשור. קווים היא הצלחה לא מהיום.
יש גם המון אנשים שמעדיפים לסוע במוניות שירות מאשר באגד/דן שזו הפרטה של העם.
אגב, איזו הפרטה היתה בפ"ת? הקווים העיקריים שאני מכיר (50-54, 66) הם של דן.

הלוואי ושר התחבורה יודיע מהיום על פירוק הרכבת ובנייתה מחדש. כולם יקבלו את פיצויי הפיטורים שלהם וילכו הביתה. אני מוכן לסבול חצי שנה בלי רכבת כדי שיבנו שם הכל מחדש.

בפתח תקוה הכניסו את קוים. רשימת קוים למיניהם -
http://www.kavim-t.co.il/schedule/
כשמחפשים בגוגל "קווים פתח תקווה" מקבלים 4 לינקים ראשונים של אתר החברה וכו
לינק חמישי - מרד בפ"ת נגד חברת אוטובוסים http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3314816,00.html
לינק שישי - פתח תקוה, קווים מעצבנים סביב לה http://www.mynet.co.il/articles/0,7340, ... 32,00.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מאי 2011, 11:33 
הלינק השישי שלך מציג שוויון בין דן לקווים.

בכל אופן הם קיבלו צווי מניעה אבל "לא מצליחים ליצור קשר עם העובדים כדי לבשר להם".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מאי 2011, 11:39 
אני מאמין שלחברים ברכבת ישראל לא היתה אפשרות להגיע לוועדה האחרונה, של האיגוד העולמי לתחבורה ציבורית בדובאי.
אז לפחות יש אתר עם תקציר עם ההחלטות האחרונות מהוועידה:
http://www.uitpdubai2011.org/congress/home

הם גם יימצאו עניין באתר של האיגוד:
http://www.uitp.org/

לא רוצה לדרוך על היבלות, אבל בעיר נורמלית הדברים נראים כך:
השבוע קיבלתי עידכון מהעירייה על כל אתרי הבניה, שיצוצו בעיר לתקופת הקייץ.
רוב העידכונים כוללים שינויים בסדרי התנועה, עקב בניית תחנת רכבת מרכזית חדשה ושיפוץ של עוד 3.
באותה הזדמנות שיתפו את האזרחים בתכניות לשיפור התנועה בעיר בשנים הקרובות.
מדובר בהרחבת קווי הרכבת התחתית, מסילות חדשות וכבישים חדשים.

שיהיה לכולם סופשבוע אדום נפלא, נעים ו- שקט א.ב. :SMOKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מאי 2011, 13:07 
היה ידוע שרכבת ישראל זה בלוף אחד גדול, ראיתי גם את היצור הזה הכרוז, אבל להגיע לרמות כמו שראיתי בסרטון על תחנת ת"א מרכז זה עוד לא ראיתי אצלם, ונסעתי הרבה ברכבת בצבא, כנראה שבמקרה זה יצא בשעות יותר רגועות כל הזמן.
באמת שמישהו צריך לחשוב קצת יותר מעבר להפרטה שם, רק ככה הם יתקדמו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מאי 2011, 13:58 
אם כבר רכבת,אז אמרו לי שהולכת להיות רפורמה באוטובוס שסוף סוף ישלמו על פי זמן ולא על פי כמות (כלומר מישהו לא צריך לשלם יותר בגלל שאין לו אוטובוס ישיר מהבית לאותו מקום) וגם שיוציאו כרטיס חופשי יומי משותף בין כל החברות , מתי כל זה אמור לצאת לפועל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מאי 2011, 14:14 
סמל אישי של המשתמש
הם לגמרי ירדו מהפסים :D

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 36 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: