לירן הקטן כתב:
מספיק כבר!
השחקנים שלנו זה בושה,
המון זמן שלא שנאתי כל כך הרבה דברים שקשורים בהפועל.
אם זה מתחיל מהההנהלה, דרך המאמן, ו80% מהשחקנים,
חבורת זבלים בלי טיפת מחויבות.
המשחק נגד נתניה הוא הדוגמא המושלמת, ולא לא בגלל שלא ניצחנו. אלא בגלל הצורה.
כולם תקועים בתחת של עצמם, אבל מחוץ למגרש יודעים ללכת לבלות (גם אם זה אחרי הפסדים, תיקו שאומר להפסיד אליפות וכו')
גועל נפש, הכל כאן רקוב מהשורש.
הדבר הכי טוב שיכול לקרות להפועל בקיץ הקרוב זה מאמן חדש, והכי הכי חשוב, שכל מי שלא רוצה להיות כאן/מתעקש על סעיף שחרור, פשוט לא יהיה כאן.
לא יודע מה איתכם, ההצלחה של הפועל בשנתיים האחרונות זה פשוט אושר עילאי, אבל אני חושב שאני יאהב את הפועל יותר, וגם יהנה יותר אם תהיה יותר נשמה ואהבה לקבוצה, גם אם זה יבוא על חשבון הצלחה.
מסכים גם איתך וגם עם שאקו.
לא אמרתי שלקלל את השחקנים האדישים האלה על חשבון עידוד זה משהו שעוזר, אני בעד לעודד- אבל הגיע הזמן שהם יתחילו עוד לפני שהם משחקים להראות במגרש לא כמו חבורת סמרטוטים, אלא שיהיו אגרסיביים, חדים, גם אם יש 50 משחקים בשנה, זה בושה ששחקן כמו בן סהר שהולך לליגה הספרדית שנה הבאה אומר את מה שאמר בסוף המשחק, אני במקומו הייתי חושב באותו רגע פעמיים לפני משפט כזה, לא בטוח שמאמן אירופי יקח אותו בכלל, זה פשוט לא מוסר עבודה.
הם כולם מרוויחים מאות אלפי שקלים בשנה ויותר, אם הייתי יודע שאני מרויח סכום כזה ממחר הייתי מתחיל לרוץ מרתונים כדי להביא הישגים ולא מתמזמז עם בחורות כל היום בים במועדונים ושותה יום לפני המשחק בטדי(למשל), כי ככה הם נראו במשחק הזה ואני לא מתבייש להגיד את זה!!
וזה לא משנה אם זה בעונה אחרי אליפות(כי תכף יקפצו עלי ויתחילו להגיד שאני מכביסט מזדיין) או בעונה לפני ירידת ליגה(מה שאולי עלול להיות בעונה הבאה או זו שאחריה), השחקנים נראו היום כמו חבורה של סמרטוטים!!
וזה ככה כבר הרבה מאוד שנים. הכל אצלנו זה הבלחות ומזל, אין טיפת כדורגל. שיתחילו להתעורר כבר!!