הוא: די כבר יא קנאי מה אתה רוצה שטביב הסוחר סמים הזה יקבל פרס ישראל
44 minutes ago · LikeUnlike
אני: לא , כי א' טביב הוא גנב
וב' הוא לא מייצג את ישראל . (הוא בקושי מייצג את הפועל) . קראת בכלל מה שטיינהאור כתב ?
42 minutes ago · LikeUnlike
הוא: קראתי וזה שטויות.אין קונצנזוס לכל בנאדם שמקבל את פרס ישראל .תמיד הוא לא ייצג את כל העם
40 minutes ago · LikeUnlike
אני: זה לא נכון . אפילו הפוך - *כל* זוכי פרס ישראל הם קונצנזוס . יש לך משהו נגד עדה יונת ? ש"י עגנון ? (חוץ מהבגרות) אפילו בספורט - זכו בעבר רלף קליין וטל ברודי - סמלים של מכבי - שייצגו את הנבחרת ותרמו לספורט ולכן לא תמצא אוהד הפועל אחד שיגיד של...א מגיע להם . כמו שכל אוהדי בית"ר יסכימו שהגיע ליעקב חודרוב
שמעון מזרחי לא תרם דבר לנבחרת או למדינת ישראל . להיפך , הוא ייצר ביודעין (ובמרמה) פערים בלתי מחיקים והחריב את הספורטיביות בכדורסל הישראלי . הפוך מתרומה
כמנהל הוא מוכשר ומבריק , אבל זה פרס על תרומה למדינה , לא פרס על תרומה למכבי או פרס על ניהול
See More
35 minutes ago · LikeUnlike
הוא: לבחורצ'יק שזכה היום בפרס בפיזיקה אין קונצנזוס...אני אישית חושב שמגיע לבנאדם אחר..לפליקס מבצפר הוא לדעתי תורם הרבה יותר...אז מה?בחיים לא כולם יסכימו על מישו..ומזרחי תרם את הניהול המטורף שלו לקבוצה שמייצגת את המדינה בתחרויות באירופה והביאה כבוד *למדינה*,איך שלא תהפוך את זה אח
28 minutes ago · LikeUnlike
אני: כי שחורציאניטיס הוא ממייסדי הקיבוצים ?! איך בדיוק קבוצה שהופכת את יניב גרין לשחקן פוסטר ומדרדרת את הרמה של הנבחרת והליגה רק כדי שלא תהיה לה תחרות היא "תורמת לספורט" ?! איך היא מייצגת את המדינה ? ריאל מייצגת את ספרד ? אוהדי ברצלונה שמחים כשר...יאל לוקחת צ'מפיונס ?!
זה בדיוק אותו מקרה פה . אתה אוהד מכבי בכדורסל . אני לא . אתה שמח כשהם מנצחים , אני לא
אתה יכול לחשוב שיש מישהו שמגיע לו , אבל השאלה היא האם אתה חושב שלבחור של הפיזיקה היום *לא מגיע* ? אתה יכול להתחכם ולענות שלא , אבל כל אותם זוכי עבר הם כאלה שלא היה אחד שקם ואמר "לא מגיע להם" . אסתר רות שחמורוב ? אולי הייתה אצנית טובה ממנה (במקרה הספציפי לא הייתה) אבל אין ספק שמגיע לה . כך גם לפיזיקאי היום , כך גם לטל ברודי
למר שימון מזרחי יש לפחות עשרות אלפים שמתנגדים לפרס . בסקר שנערך בוואלה בשבוע ההכרזה היו 48 אחוז נגד !!!!!!!! איך אפשר לקרוא לזה קונצנזוס או "מייצג את המדינה"
See More
24 minutes ago · LikeUnlike
הוא: יש פה ייצוג של המדינה הבנאדם שהביא את שחורטיאנידיס זה ישראליי יש פה נגיעה ישראלית בקבוצה הזאת ונגיעה גדולה אין מה לעשות קשה להתכחש לזה אבל זאת עובדה...ואני אומר לך שאין לכל אחד קונצנזוס אין על מה להתווכח
22 minutes ago · LikeUnlike
אני: קונצנזוס זה לה להגיד "יש מישהו שמגיע לו יותר" , אלא להגיד "לא מגיע לו" . יש קונצנזוס שאריק איינשטיין הוא זמר ענק , ואני מכיר אנשים שיגידו ששלמה ארצי זמר יותר גדול . אבל זה לא גורע מהקונצנזוס שאריק זמר ענק
לגבי "הוא הביא את שחורציאניטי...ס" - אז מנצ'סטר יונייטד קבוצה שמייצגת את ישראל כי פיני זהבי גזר קופון בהעברה של ריו פרדיננד מלידס ? אתה יודע שזה שטויות
ולא , זאת לא עובדה . יש (לפחות) עשרות אלפים בארץ שמתנגדים לשמעון מזרחי . חושבים שהוא גורע מהכדורסל הישראלי ומייצג רק את אוהדי מכבי . ואלה לא רק אוהדי הפועל והפועל י-ם - תקשיב לאנשים כמו רון קופמן שבמקצועם מנסים לפרק מבפנים את הפועל בכדורגל . זה לא נובע משנאה למכבי , זה נובע מהבנה שאין קבוצה שהיא גדולה מהמדינה - אפילו מכבי סל
See More
15 minutes ago · LikeUnlike
הוא: עזוב אתה ראש בקיר חג שמח
14 minutes ago · LikeUnlike
בחור נוסף: אם **** לא הצליח אז מי אני אחי.....
10 minutes ago · UnlikeLike
אני: שניכם עוצמים עיניים בגלל שבמקרה הקבוצה שאתם אוהדים היא במרכז המחלוקת , מעניין מה היה קורה אם שאול אייזנברג היה לוקח פרס ישראל ("באף מצב אין קונצנזוס")
חג שמח

9 minutes ago · LikeUnlike