תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 10:44

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 128 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: ושוב לבית הדין..
הודעהפורסם: 09 מאי 2011, 11:44 
סמל אישי של המשתמש
לדעתי האיגוד מחפש אותנו ויש לזה קואליציה די רחבה
אנחנו לא נועמד לדין בנושא הקללות והבלונים למשה ביטון (ואם כן סביר להניח שנצא זכאים ואוי ואבוי אם נורשע בגלל זה)
מה שכן מוצדק זה נושא המקל.
אני לא יודע אם המקל נזרק בכוונה או בטעות אבל בהחלט אני יכול להעיד שאין סיכוי בעולם שהוא פגע באחד השופטים. אני מוכן להשבע על זה ולתת תצהיר בכל מקום עם כל עו"ד כזה או אחר עם התחייבות כספית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מאי 2011, 12:24 
אני אזכיר לכם את הדיונים על הקללות מתי שידרשו מאנשים להפסיק לשיר שמעון מזרחי תתאבד כי זהנ פוגע בקבוצה
ואין עם זה לגיטמציה ללכת לבית הדין .
זה יקרה כבר בעונה הבאה לדעתי .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מאי 2011, 12:37 
סמל אישי של המשתמש
אתה גם זוכר שבכל הדיונים האלו נאמר ע"י 99% מהמתנגדים לשירי שואה, שאין להם בעיה עם השיר הזה, ואליו הם לא יתנגדו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מאי 2011, 15:23 
סמל אישי של המשתמש
הפועל כתב:
אתה גם זוכר שבכל הדיונים האלו נאמר ע"י 99% מהמתנגדים לשירי שואה, שאין להם בעיה עם השיר הזה, ואליו הם לא יתנגדו?

ולא רק הם. האיגוד לוחץ כבר חודשיים על הנהלת הקבוצה שתפעל נגד השירים על "המזרחי", וננהלה מסרבת לפעול בנושא.

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מאי 2011, 16:29 
לא שמעתי שבאיגוד הכדורגל מישהו העמיד את חיפה לדין כאשר כל הקהל עמד ושר נגד אבי לוזון במשחק העונה
אז די כבר עם ההשתלחות הזו בקבוצה על שירים נגד שמעון מזרחי ושופטים.
שירים אלו הם לגיטימים ולא גורמים להסתה ונמצאים בכל מקום בעולם...
די ליפה הנפש.
עם שירי השואה אני מסכים שצריך להפסיק ובאמת הקהל הראה שהוא מבין את זה, אבל כל היתר זה כבר גובל בחוצפה!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מאי 2011, 18:55 
סמל אישי של המשתמש
mkorman1 כתב:
אדום אופטימי כתב:
mkorman1 כתב:
שלוש אליפויות ב42 שנים
מהן שתיים שהושגו במשחק בודד
זו מראית עין של פייר פליי או התחלקות בבחירת השופטים
אבל כך או כך התמונה הכוללת נותרת אותה תמונה
שלטון ללא מצרים של קבוצה אחת בענף ספורט תוך כדי הכחדת וסרוס כל אופוזיציה
פלא בעיניך שזה מעורר שנאה?
בעיני זה אינו מפליא כלל ואפילו מובן מאליו

ידידי,
נושא האשכול , או ליתר דיוק הדיון ביננו אינו סביב, מדוע אוהדי הפועל שונאים את המחלה. (הנימוקים שהבאת מסבירים מדוע טבעי שאוהדי הפועל ישנאו את המחלה).אף שאני משתדל להניח את השינאה בצד, אני מבין אותה. לא את האופן שהיא מתממשת אבל את נסיבותיה.

נושא השיחה או השאלה ששאלתי היא למה מחפשים אותנו, אחרי שמראש הסכמתי שמחפשים אותנו ואף כתבתי שכמחפשים גם ימצאו.
אם אתה מעוניין לתת כלים לאלה שמחפשים אותנו בזכות חופש הביטוי וחופש הקילול ואם צריך אז גם "חופש האלימות" אז תפדל, רק אל תתפלא שבסוף הדרך שכרך (שכרינו) יצא בהפסדך ( בהפסדינו).
הרי אתה אמור ממרום ניסיונך להבין שלא חייבים להיות צודקים.

נקיטת הגישה שלך רק תזמין עוד ועוד "גזרות" שילכו ויהפכו להזויות יותר ויותר
כבר כעת לעניות דעתי יש איפה ואיפה בין היחס אלינו ליחס לקבוצות אחרות
אני לא בא להגן על חופש הקילול
קללות היו ויהיו לצערי בכל אירוע ספורט בעולם ולא ניתן למנוע אותן
כל אשר אני אומר הוא שאם נמשיך לזחול על גחוננו זה לא יועיל לנו כהוא זה רק ההפך
אז אתמול אלו היו שירי השואה היום זה פיצוץ בלון ונפילת מקל ומחר מה?

ידידי,
שאלתי שאלה ברורה.
למה מחפשים אותנו ?
למה דווקא אותנו מענישם בעוד שכלפי האחרים עוברים לסדר היום בגין אירועים דומים ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מאי 2011, 19:02 
סמל אישי של המשתמש
אם מחפשים אותנו על דברים שלא היו אולי שווה לשבור לשופט תראש באמת ואז לא יקרה כלום?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מאי 2011, 19:10 
כי אנחנו הפועל זה למה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מאי 2011, 19:10 
סמל אישי של המשתמש
אדום אופטימי כתב:

ידידי,
שאלתי שאלה ברורה.
למה מחפשים אותנו ?
למה דווקא אותנו מענישם בעוד שכלפי האחרים עוברים לסדר היום בגין אירועים דומים ?

יקירי,
אשאל אותך שאלה ברורה.
למה מחפשים אותנו מדינת ישראל?
למה דווקא אותנו מענישים בעוד שכלפי האחרים עוברים לסדר היום בגין אירועים דומים ?

כשאתה תענה לי על השאלה הזו נדבר
בניגוד אליך יש לי תשובה,היא הרבה יותר מורכבת אבל אתמצת אותה קצת כאן.זוהי שנאה קמעית שאינה קשורה בכלום,זו שנאה בה אמות המידה לשיפוט שלך ושל אחרים שונות לחלוטין. זו שנאה שלא קשורה ל"כדורגל המסריח שלכם" כפי שנהגו לומר פעם ובשנה שעברה נשמט מתחת לרגליהם. זו שנאת הפנקס האדום כפי שהגדרתי אותה פעם,שנאת יהודה איש קריות. זו שנאה דווקא כי ברור לכולם שאנחנו הכי מוסריים,ודאי ביחס ליחס שאותו אנחנו מקבלים,שנאה כי יודעים שלא נעשה בעיות ונפעיל טרור.שנאה בה יגידו שהפועל הם הגרועים ביותר למרות שכשיציעו להם ללכת עם צעיף אדום ליד היציע המזרחי או לחילופין ללכת עם צעיף צהוב לשער 5 ברור במה הם יבחרו. שנאה שגורמת להם להלל את אוהדי בית"ר כי התנהגו יפה ולא היכו אוהדי הפועל אחרי הדאבל בעוד שאין אחד שלא ייצא מבלומפילד שלם ברגיל אצלנו. יש עוד המון,המון מה לומר:על "התקשורת האדומה" -הבדיחה הגדולה כיום במדינה מתעבת האדום על אתריה ועיתוניה,על בתי הדין למיניהם ועל מה לא. בחיי זה רק קצה הקרחון אבל ההשוואה בין הפועל ליהודים היא כ"כ מתבקשת. יום אחד אפרט גם עליה,אני מניח

חשוב להדגיש כי אין בנאמר להוריד אפילו מילת ביקורת אחת על הזבל שקיים אצלנו ויש ללחום נגדו מלחמת חורמה כיבכל זאת עלינו להיות הכי טובים אך את זה נעשה בעצמנו פנימה. לכל השאר אין שום זכות לשפוט אותנו ע"פ אמות מידה שאף קבוצת אוהדים אחרת לא נשפטת על פיה. לכן ראוי להילחם בעניין הזה כי זה ייגמר לבסוף בהעמדה לדין על שריקות בוז במהלך התקפות היריבה. ואינני מגזים כאן

מצטער ,כנראה שזו רוח יום העצמאות המפעמת בליבי שגרמה לי לכתוב את הדברים. לא יקרה שוב.
תודה רבה וחג שמח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מאי 2011, 19:15 
זו שנאת האחר, רק משום היותו אחר, ושנאת המיעוט, רק משום היותו מרים ראש וגאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מאי 2011, 19:16 
אורנה טוב לשמוע את קולך :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מאי 2011, 19:21 
סמל אישי של המשתמש
Guri כתב:
mkorman1 כתב:
שירי שואה מגונים בעיני ואפילו פוגעים בי אבל גם חופש הביטוי יקר וחשוב לי
בשעתו אמרתי שיש להמנע מהם בגלל עמדת האיגוד והקנס שחטפנו
היום (ובעצם כבר די מזמן )הבנתי ששירי השואה הם רק תירוץ לפגוע בקבוצה
והנה ,צדקתם אני לא מתבייש להודות שטעיתי:
היום זה בלון מחר זה יהיה הבל פה של מישהו שאכל בצל וכך הלאה והלאה
לכן צריך לנסות ולעצור את הענין הזה בכל הכח
לרוץ על כל דבר עד הסוף הן במוסדות האיגוד והן מעבר לכך
לטעון מעל לכל במה שדופקים אותנו כי שונאים ומפחדים מאיתנו ולא יודעים איך לעכל את התופעה הזאת שנקראת הפועל תל אביב ויש לה קהל אמיתי אמנם לא רב כמו קהל הרולקסים של ימי חמישי בערב אבל בטח שיותר מילדי בית הספר של שאר הקבוצות (אולי חוץ ממגדל ומחולון) ושהיא בבעלות אוהדיה ולא בבעלות איזה טייקון או עסקן
אני חושב שאם נמשיך בגישה בה נקטנו עד עכשיו אנחנו רק מזמינים את הצבועים האלה להמשיך ולהתעלל בנו אבל אם נשאג הם ירתעו
אולי אני שוב טועה אבל זאת תחושתי כרגע

:ROSE:

אשכרה.
צריך לטלטל את הסירה.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מאי 2011, 19:29 
סמל אישי של המשתמש
אורנל'ה יקרה,
שמח שזכינו להודעה ממך לרגל יום העצמאות ה- 63 של מדינת ישראל.
לא יודע מדוע היכנסת את המילה ישראל לתוך השאלה , שיהיה.

אני בוודאי יודע את התשובה. ואתה גם הרי יודע את התשובה שלי שכן בעבר, כתבתי אותה לא אחת ואתה כמעט לא מפסיד אשכול בפורום, לפחות לא אז.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מאי 2011, 19:31 
בדיוק. את מ.כ הבקעה ואת טבעון אין מה לשנוא כי הם לא נספרים בכלל. זה פיקציות.

אנחנו מועדון חזק, עם זהות וכמות, ואנחנו לא הולכים עם העדר. כל האיגוד, המנהלת והעסקונה פה - הכל מסריח מהראש. שמעת בעצמך את מה שאמרו לרמי כהן כשהוא התראיין לערוץ הספורט בעניין החתמת הזר אחרי פציעת יוטר - "גם אם תסיימו מקום שישי נדאג שתעלו ליגה". אח"כ כשהוא סיפר על זה לתקשורת מאוד לא אהבו את זה. למה? כי שם הכל סוגרים מאחורי הקלעים, הכל עניין של תן וקח, הכל מושחת, ואם מישהו יוצא נגדם בגלוי, מקלל קללות שלא כל כך נעים לשמוע באוזן (למרות שהן לגטימיות) ולא משתף פעולה עם הדרכים שלהם, אז הם ידפקו אותו איפה שהם יכולים.

אותו דבר לגבי שירי השואה והיחס אליהם במדינה. כולם מכירים וכולם שמעו את הקונטרה שעשו ע"פ הלחן של "או אה - הפועל - תל אביב - מלחמה" שהפך ל"הפועל תל אביב חיזבאללה". אז למה על אומרים מכבי נאצים כולם מתלוננים והפועל חיזבאללה עבר בשתיקה? סליחה, זה לא עבר בשתיקה. עוד קבוצות הצטרפו לזה, ובתקשורת זה לא הזיז לאף אחד. כי ככה, אנחנו שונים ויותר מזה - אנחנו צודקים. ואוי כמה שאנשים שונאים את מי שצודק. אנשים שהולכים אחרת ממך ועוד צודקים זה הדבר שהכי מעצבן את העדר ואת ההמון.

אם היינו מורידים את הראש והולכים לפי הדרך של מה שמצפים ממנו אז אולי לא היינו מקבלים עונשים, אבל היינו נהיים עוד פיקציה שקרית כמו חצי מהקבוצות בארץ. אבל אנחנו הפועל ת"א ושיזדיינו כולם.

על שירי השואה הסכמתי לוותר למרות שזה לא הפריע לי ואני גם חושב שזכותי לצעוק את זה, בגלל שזה הפריע להרבה אנשים ביציע, בגלל העונש שעמד על תנאי, ובעיקר בעיקר מעל הכל - בגלל שראיתי שזה עומד לגרום לפילוג בקהל ולא רציתי שנראה כמו שער 11 של הגרמנים.

אבל כל אחד שם לעצמו את הגבולות איפה שבא לו, ואני אמשיך לשיר לשימון מזרחי שיתאבד כמה שבא לי, ואני שמח שגם הנהלת הקבוצה לא שיחקה לידיים של האיגוד עם כל הבקשות שלהם שנפסיק עם זה.

שיתפוצצו כולם ושימשיכו לחפש, אם אתה מראה להם טיפה חולשה יבואו עם עוד בקשות. אחרי שהסכמנו על שירי השואה צריך לשים את הגבול כי אם לא זה ילך וימשיך. מבחינתי שלמשחק הבא יחלקו לכל השורה הראשונה בלונים ושיפוצצו אותם בתוך הכוסשלאמא של ביטון או מי שזה לא יהיה הבן זונה התורן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מאי 2011, 19:35 
סמל אישי של המשתמש
ציטוט:
ההשוואה בין הפועל ליהודים היא כ"כ מתבקשת

:ROSE:
המון זמן אני טוען שיש דימיון בין רדיפת היהודים לאורך ההיסטוריה אלינו .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מאי 2011, 19:39 
סמל אישי של המשתמש
אדום אופטימי כתב:
אורנל'ה יקרה,
שמח שזכינו להודעה ממך לרגל יום העצמאות ה- 63 של מדינת ישראל.
לא יודע מדוע היכנסת את המילה ישראל לתוך השאלה , שיהיה.

אני בוודאי יודע את התשובה. ואתה גם הרי יודע את התשובה שלי שכן בעבר, כתבתי אותה לא אחת ואתה כמעט לא מפסיד אשכול בפורום, לפחות לא אז.

מצטער,אתה מתחמק מותק
והזהות בין היחס להפועל ליחס לישראל והיהודים מדהים. את שנינו לא שופטים באותן אמות מידה.כששואלים אותי "מדוע כולם שונאים אתכם,הפועל?" אני עונה מיד "מדוע כולם שונאים את היהודים?". זה סותם להם את הפה מיד. כשהם יענו לי אני אענה להם (אין תשובה הגיונית בשני המקרים)
מה שמדהים הוא שאנשים שבבחינה אחת הם הכי לאומניים ורואים את כל האמת לצידם במקום אחד הופכים להיפך הגמור במקום השני ולהיפך, אנשים שמאשימים את הצד שלהם בכל דבר בפוליטיקה למשל הופכים ללאומנים קיצונים במקום אחר. שני המקרים לא ראויים בעיני,יש להביט בעיניים מפוכחות בכל מקרה לגופו. האמת אף פעם לא בצד אחד בלבד
בכל מקרה אני מחכה לתשובה ואשמח אם תכתוב אותה
אני כבר לא אמשיך להתווכח פה,זה היה אחרון רק לתפארת המחאה הנפלאה של אחיו של גלעד שליט

ומקורמן,כל מילה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מאי 2011, 19:51 
סמל אישי של המשתמש
אורנה, ברוך שובך. :ROSE:

טוב לשמוע קול רענן וצלול. אל תהפוך את יום העצמאות ליום חג חד-פעמי. למה לא כל יום ?

ולעניין - כמאמר בן גוריון בשעתו - אנחנו צריכים להלחם במוסדות האיגוד ובבית הדין המשמעתי כאילו לא היו תופעות מכוערות בקירבנו, ואנחנו צריכים להלחם בתופעות המכוערות שבקירבנו כאילו לא היה איגוד ובית דין משמעתי.

להלחם באיגוד למען הקבוצה, ולהלחם בתופעות המכוערות אצלנו למעננו ולמען דמותנו כקהל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מאי 2011, 20:13 
סמל אישי של המשתמש
אורנל'ה ידידי,
אני לאומני רק מסיבה אחת. זו לטעמי ומותר לך לחלוק על דעתי, הסיכוי היחידי שלי בן העם היהודי לשרוד כיהודי בסביבה ששונאת אותי בגלל שאני מיעוט ותקוע למאות מליונים כעצם בגרון.

ההקבלה בין השינאה לאוהדי הפועל ליהודים אינה מקובלת עלי ואנשים עושים לעצמם הנחה גדולה (בלשונך מתחמקים) בעצם ההשוואה. בעיני זו דמגוגיה זולה.

את אוהדי הפועל לא אוהבים כי הם קיצוניים ובדלנים. ניתן להיות בדלנים בדרך חיובית (כמובן מנקודת המבט שלי) וניתן להיות בדלנים באמצעות הדרך השלילית (גם כן מנקודת המבט שלי). אנחנו מעדיפים שהבדלנות שלנו תהיה מהכיוון השלילי- השינאה שאנו מייצרים בדרך אהדתינו.

למה כל כך חשוב לחלק מאוהדינו לאמר "הפועל לא מייצגת את ישראל". בדלנות שבעצם המילה "לא" שהיא בעלת קונוטציה שלילית לא נכונה . כאילו שמישהו תלה שלט "הפועל מייצגת את ישראל" שצריך אחר לבוא ולאמר " הפועל לא מייצת את ישראל" מה היה רע למשל בשימוש ב "הפועל מייצגת את הפועל" אם כל כך רוצים להישתמש בבדלנות אבל בקונוטציה חיובית. כן זה יראה לך אולי בילבול ביצים אבל יש לך משמעות מבחינת התדמית . ותדמית מובילה לשינא כלפינו.

אנו יודעים לתמוך בקבוצה ברגעי משבר כמו שאף קהל לא מגיע לכרוסליים שלנו , זו דוגמא מצויינת של בדלנות חיובית. אם רק היינו מעצימים אותה.
מצד שני הרוע והישינאה (עם כמעט אפס אלימות) שאנו מסוגלים לייצר גם היא מעמידה את שאר הקהלים כך שלא יגיעו לכרסולינו.

הייתי השנה במשחק אחד של הפועל אוסישקין. במשחק בגני תקווה. לצערי הוא הסתיים בהפסד.
יצאתי מהמשחק ושאלתי את עצמי האם הפועל צריכה להפסיד כדי שכל עוצמות השינאה לא יבואו לידי ביטוי ?
הקהל היה עסוק רק בלעודד ( ולא ניכנס לדיון העם היה עידוד טוב מספק , מאחר וזה לא נושא האשכול) את הקבוצה כי לא היה לו את הזמן להתעסק בשינאה.

כן, רוב הקהל של הפועל הוא בונבויניירה . כמה טמבלים שלצערי הרב גוררים אנשים כמוך וכמו מקורמן לשינאה יוצרים תדמית של קהל שונא.
לא במקרה רבים בציבור חושבים שחלקים גדולים בקהל הישתתפו בהילולה לכבודה של השוטרת ז"ל. אפילו התובע של ההתאחדות לכדורגל משוכנע בכך. כמה ניסית ילהסביר לו, אין סיכוי. למה ? כי הרווחנו ביושר רב את התדמית שלנו.
כן, פעם היו כמה בודדים שהצדיעו במועל יד וחשבו שזה יפה, יצירתי, סתם הומור שחור. יש כאלה שחושבים שלא מעט מאוהדי הפועל אומרים אחד לשני שלום במועל יד.

ההתאחדות , בתי הדין והשופטים ניזונים מהתדמית. לטעמך אולי יוצרים אותה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מאי 2011, 20:45 
לא יאמן - אבל אני מסכים עם רוב מה שאופטימי אומר.

רק שאת אוהדי הפועל לא שונאים כי הם קיצוניים ובדלנים.

שונאים אותם כי חושבים שהם כאלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מאי 2011, 20:50 
אופטימי
מיום שעמדתי על דעתי אני אוהד של הפועל ושונא מכבי
אינני שונא יותר מאשר אוהד ואינני נותן לשנאה לגבור על האהבה
לדעתי בכלל מדובר כאן בחוק הכלים השלובים
כי אתה לא יכול לאהוד את הפועל בלי לשנוא את מכבי וביתר
ואותו הדבר נכון מן הסתם לגבי אוהדי מכבי וביתר רק ההפך
לכן לא נגררתי לשום שנאה שלא היתה בי גם קודם
באשר למיצגים את הפועל ולא את ישראל אני חושב שזה שלט דבילי למדי
ובטח ובטח שאינו מייצג את רב אוהדי הפועל שאינם נמנים על מצביעי חד״ש
ואינם אנרכיסטים או משתייכים לקבוצת שמאל קיצוני הזויה כזאת או אחרת
שונאים אותנו מהרבה סיבות חלקן הסטוריות
כגון הזיהוי עם מפא״י חלקן גזעניות כגון התפיסה המוטעית מיסודה יש להדגיש שלפיה אנחנו קהל אשכנזי מתנשא
וחלקן פוליטיות עכשוויות כיוון שרובנו אינם מזוהים עם הימין הקיצוני (וסליחה מקומוניסים)

אבל כל הסיבות שמניתי ושלא מניתי אינן רלבנטיות בכלל כיוון שאין ביכולתנו לשנותן
לשון אחר גם אם לא נתלה את השלט בדבר היצוג לא ישנאו אותנו פחות וגם אם נוכיח באותות ובמופתים שלכולנו סבים וסבתות שנולדו במרוקו ובתימן ונצטרף בהמונינו לתנועת כהנא חי עדיין ישנאו אותנו
אשר על כן כל אשר נותר לנו הוא להמשיך ולאהוב את הפועל ולשנוא את מכבי וביתר
ובעיקר לא להתבייש לא באהבה ולא בשנאה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מאי 2011, 21:11 
קורמן - אני חושב שאתה מפספס לגמרי את המשמעות של השלט הנ"ל והמקור שלו. לגמרי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מאי 2011, 21:15 
חייתי עד 2002 כמדומני בלי השלט הזה
ובהזדמנות זו האר את עיני בנוגע למשמעותו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מאי 2011, 21:17 
סמל אישי של המשתמש
רדנקו כתב:

חייב לציין שגם אני מסכים עם ניתוח המצב של אופטימי. אפילו אמרתי משהו ברוח הדברים הללו לקורמן לפני כמה ימים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מאי 2011, 21:24 
סמל אישי של המשתמש
אנחנו נמשיך להיות תמיד הכי שנואים
א. כי מה שהיה הוא שיהיה. אי אפשר לבוא ולהפוך סדרי עולם לים אנשים ששונאים את הפועל.
ב. כי אוהדי מכבי ובית"ר ועוד כל מיני שונאי הפועל למינהם חיים על השנאה אלינו.
ג. כי לתקשורת יש אינטרס להמשיך ולחמם בגזרה של כל העולם מול הפועל ולחילופין כי זה מביא רייטינג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מאי 2011, 21:30 
סמל אישי של המשתמש
Frank Serpico כתב:
רדנקו כתב:

חייב לציין שגם אני מסכים עם ניתוח המצב של אופטימי. אפילו אמרתי משהו ברוח הדברים הללו לקורמן לפני כמה ימים.

פרנק ורדנקו יקרים,

ממש לא משנה אם אם חושבים שהם קיצוניים ובדלנים או בגלל שהם באמת קיצוניים ובדלנים.

בואו ונסכים על כך שאוהדינו עושים מאמצים בלתי מבוטלים כדי לייצר תדמית של קיצוניים ובדלנים, ובמידה מסויימת אפילו גאים שהם קיצוניים ובדלנים או ניראים קיצוניים ובדלנים.

תדמית !! תדמית !!! ושוב פעם תדמית (ולא משנה אם היא מבוססת או לא). זו הפואנטה

תשאלו כל אחד שקצת קצת מבין בשיווק ובפרסום.
אין דבר שהוא מורכב לשינוי יותר מתדמית.
פירמות משקיעות סכומי עתק כדי לשנות ניואנס של 5% בתדמית שלהם.

מקורמן,
גם אני חושב שאתה מפספס את הנימשל של השלט הזה.
לא קשור בכלל לשמאל ימין , לציוני או אנטי ציוני.
מקורו באנטי מכבי או במילים אחרות אנחנו הפוך ממכבי. מכבי מייצגים את ישראל אז אנחנו לא מיצגים את ישראל. בדלנות.
סביב השלט התפתחו הסתברים המצדיקים מדוע אנחנו , סליחה הפועל, לא מייצגים את ישראל וכו'

אורנל'ה יקירתי.
לא משנה אם את מסכימה איתי או לא , לפחות אני מקווה ששינית את דעתך ואני לא מתחמק. ;)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מאי 2011, 21:45 
סמל אישי של המשתמש
אדום אופטימי כתב:
מקורמן,
גם אני חושב שאתה מפספס את הנימשל של השלט הזה.
לא קשור בכלל לשמאל ימין , לציוני או אנטי ציוני.
מקורו באנטי מכבי או במילים אחרות אנחנו הפוך ממכבי. מכבי מייצגים את ישראל אז אנחנו לא מיצגים את ישראל. בדלנות.
סביב השלט התפתחו הסתברים המצדיקים מדוע אנחנו , סליחה הפועל, לא מייצגים את ישראל וכו'

מסכים. השלט הזה ממש לא פוליטי ואפילו אין לו משמעויות ספורטיביות. הוא נולד כאנטי מכבי וממשיך להתקיים כאנטי מכבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מאי 2011, 21:49 
או קיי
אבל אם להשתמש בביטוי של אופטימי
התדמית של השלט היום היא בהחלט פוליטית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מאי 2011, 21:52 
סמל אישי של המשתמש
בדלנית יותר מפוליטית (למרות שגם התיוג הפוליטי שמשייכים לנו סובל מבדלנות).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מאי 2011, 21:58 
סמל אישי של המשתמש
Frank Serpico כתב:
בדלנית יותר מפוליטית (למרות שגם התיוג הפוליטי שמשייכים לנו סובל מבדלנות).

אתקן אותך ידידי,
בדלנית הרבה הרבה הרבה הרבה יותר מפוליטית.

ליתר דיוק בדלנות 100% ומי שזה מסתדר עם התפיסה הפוליטית הפרטית שלו מרגיש שתפס שתי ציפורים במכה אחת.
מאחר ויש לא מעט כאלה שלא מתים על מדינת ישראל במתקונתה הנוכחית , ובפורום חלקם גדול לדעתי מאשר בכלל אוכלוסיית אוהדי הפועל , הרי שנוצר הרושם שנוצר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מאי 2011, 22:05 
בדלנות?
הצחקתם אותי
כל קהל משוכנע משום מה שהוא הכי מיוחד ומגניב
כולם בסופו של דבר דומים
שוב
זו אולי היתה הכוונה המקורית אבל זו לא המשמעות היום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 128 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: