Officer Barbrady כתב:
עוד פעם מפריעים להסתה של השמאל? לפני כמה זמן זאת הייתה מתנחבלת שחשפה התעללות באסירים בטחוניים, אחרי זה המתנחבל מאיתמר שהודיע שישתתף בטקס זיכרון אלטרנטיבי ועכשיו הפאשיסט מעז לשיר שירים בשפת האויב?
דאמ איט, כבר אי אפשר להסית כמו שצריך במדינה הזאת?
א'- אהוד(אודי) פוגל ז"ל היה מתנחל, אחיו לא מתנחל ומפגין קבוע בשייח ג'ראח וכמוהו אפשר לראות עוד חובשי כיפה מפגינים איתנו(ככל שירבו כך מבורך העניין).
ב'- אני מאשים מתנחלים בכך שהם מהווים אחד מיני מכשולים רבים להשגת שלום. זאתי שחשפה את ההתעללות באסירים בטחוניים היא מכשול לשלום בגלל היותה מתנחלת, אבל לפני זה הם בן אדם. כל המתנחלים הם בני אדם שעושים טעות(לפי דעתי) קשה ומעיקה. אני רוצה להאמין שכל בן אדם שהיה רואה תמונות כמו התמונות שהיא ראתה היה מדווח וחושף את הזוועה הבלתי נתפשת הזאתי.
ג'- אנשים פה רק חושפים את האבסורד שבגזענות כלפי ערבים פה בארץ. יש פה ציבור יהודי שלם שמקורו בארצות ערב והוא מרשה לעצמו החזיק בדיעות גזעניות כלפי הציבור הערבי גם כן. ועדיין, תהיינה הסיבות אשר תהיינה, עמיר בניון עדיין שר שיר מגעיל "אני האחיך" שגורם לי להרגיש הכי רחוק מאח שיש.
ד'- הסתה היא נסיון לגרום לקבוצה קטנה או גדולה לבצע פשע כנגד איש/ציבור מסוים. להגיד שבן אדם כמו עמיר בניון הוא טמבל ואידיוט בגלל שיר שהוא הוציא זו לא הסתה. גם ג'סטין ביבר ורבקה הם אידיוטים. להגיד שההתנחלות זה מכשול לשלום זו לא הסתה. האנשים שנרצחו באיתמר היו מתנחלים אבל לאף אחד לא מגיע להרצח בגלל דבר כזה. יש הבדל עצום בין דיעות קדומות לבין הסתה. אבל למה שאידיוט ידע דבר כזה?