Officer Barbrady כתב:
נועם שחם כתב:
Officer Barbrady כתב:
מישהו עקב אחרי דורטמונד העונה ויכול לתת עליו קצת פרטים? למה כל כך מתלהבים ממנו?
מהמעט שראיתי - שחקן שמשחק כקשר אחורי, יודע לנהל ולארגן את המשחק מצויין, נכנס הרבה לעומק וכובש שערים מרהיבים. שחקן מהיר וחזק, עם טכניקה אישית מאד גבוהה, ניידות וראיית משחק, שחקן מצויין.
ועכשיו מי יגיד לי מי זה קאייחון?
נשמע כמו מה שאנחנו צריכים לאור האכזבה מאלונסו. בכל מקרה, נקווה שישמור על היכולת שלו גם בריאל.
כנראה גם סותם את הגולל על העברת פברגאס.
אופיסר,
אכזבה מאלונסו

. זה השחקן הכי טוב שלכם בתפקידו בקישור שהיה שווה משהו העונה. בלעדיו, נראתם פעמים רבים כמו קבוצה אובדת ועוד עם מוריניו על הקווים.
שהין הוא רכישה טובה בעבור המחיר המצחיק, לא ברור לי דיו המהלך של מוריניו. אני מבין שהוא רוצה לחזור ל 4-3-3 או אז הוא ישחק עם אלונסו, חדירה ושהין במרכז, אלא ששהין כמו הרכישה הקודמת של מוריניו(אוזיל) חייב לידו שחקן יוצר כמו גצה, שהוא אגב השחקן המרכזי והטוב ביותר של דוטומנד ומרין/דייגו שהיה ליד אוזיל בברמן. לא ברור לי המהלך, אבל למוריניו הפתרונים.
אלטיטופ וקיאחון, דווקא נהירים לי יותר. אלטיטופ ככולבוניק לעת מצא, בקישור(שחקן מגוון מאוד), על אף שהוא הרבה מעבר לשיאו ובבאירן העונה היה כלום ושום דבר וכנראה מעבה את הספסל לפירורי דקות שיקבל במדריד.
קאיחון, אגב שחקן מדריד ומאלקנטרה שלהם, יכול להשתלב היטב בשלישיה הקדמית כשברור שבנזמה לא יהיה שם וישמש כתחליף לאגף ימין במקום רונאלדו ויהיה תואם די מריה באגף השני.