hugh townley כתב:
טוב תקשיב..
לי לעומתך אין בעיה עם דעות אחרות כל עוד הם מבינים ויודעים על מה הם מדברים.. לדוגמא מישהו שאומר לי שיש כיבוש בעזה אבל הוא הכרחי מסיבות כאלה ואחרות, אני אהיה מוכן לדון ולדבר איתו.. לעומת זה אם מישהו יגיד לי על מה אתה מדבר אין כיבוש בכלל אז אני אדע שהוא סתם בור או סתם שטוף מוח ואין לי רצון לדבר איתו בכלל.
לגבי ההפגנה האומללה והמביכה הזאת יש לי הרבה מה להגיד ואני מצטער אם זה גם כולל קללות, כי בעיניי הם האנשים הכי עלובים שיש, ואתמול שראיתי שלא מספיק שהם פאשיסטים הם גם מסוכנים כי הם לוקחים ילדים מסכנים ושטופים להם את המוח!
אם אתה רוצה לדון בנושאים כאלה ואחרים אני יותר מאשמח ואל תדאג לא יהיו קללות אם לא גם טוב.
צ'או
לעומתי? אני מבקש ממך שתמצא ציטוט שלי שבו הבעתי כל סוג של דעה קיצונית.
מה זה אומר אין כיבוש בכלל? אנחנו שולטים על שטחים בהם חיים פלסטינים. איך אפשר להכחיש דבר כזה? השאלה היחידה היא אם זה הכרחי או לא, כפי שאמרת. אבל זו דוגמא ספציפית.
כשאתה מנהל שיחה עם אדם, אתה לא יכול מראש להגדיר לו מה מותר לו לחשוב, פרט למקרים מסוכנים שמוסכמים על כולם. ויכול להיות שהוא בור ושטוף מח, אני לא רואה סיבה להתבטא כמו שעשית עד עכשיו.
אבל הנה, ישנה הפגנה שאתה לא מסכים איתה, ומיד האנשים שמנהלים אותה הם עלובים פאשיסטים ומסוכנים. הבעיה היא שאתה לא היחיד שמתבטא ככה, וזה חבל.
חוץ מזה, כן, יש שם ילדים שכנראה שכנעו אותם שהדרך הזו היא הצודקת. בדיוק כמו שיש ילדים בשמאל ששכנעו אותם בצדקת הדרך השניה..או שהילדים בצד שמאל של המפה הם בוגרים ומוכשרים ויודעים להחליט בעצמם?