Redfan כתב:
הפועל לא בנויה לצ'מפיונס כרגע, זה טוב ונחמד כל העניין הזה של הכסף שמקבלים אבל בתכלס מבחינת ניהול כרגע אין לנו מה למכור שם, פשוט בושה מה שהיה בתחילת העונה, ואיך שזה המשיך משם, עם כל הריבים על המחירים ועל ר"ג, רק בגלל זה לא יכלנו להתרכז בלתת עונה אפילו יותר טובה בצ'מפיונס, או לעלות לנוק אאוט שוב בליגה האירופית.
הכל בסוף זה מידה כנגד מידה, ההנהלה צריכה להבין שרק ברגע שהכל יתנהל רגוע, גם מבחינת מחירי מנויים, וכרטיסים, זה גם ישדר רוגע לשחקנים ולמאמנים, וגם הצעירים ירצו פתאום יותר.
כל הלחץ הזה על הרווח מצד ההנהלה, זה המסר שהשחקנים מקבלים ואז הם שמים זין על הקבוצה, אם רוצים שכל המערכת תרגע הכתובת היא מצד הראל וטביב, בקשר לשני אני לא יודע אם זה כל כך רלוונטי כי יש לי הרגשה שהוא הולך לעזוב.
מה שמנע מאיתנו לסיים מקום שלישי בשלב הבתים ולעלות לאירופאית זה יהירות של באדיר. חוץ מזה, אתה צודק. למרות שאנחנו המועדון הכי אירופאי בארץ, אנחנו עדיין לא ברמה של ליגת האלופות. אנחנו לא גדולים מספיק ולא מתנהלים ברמה של מועדון צ'מפיונס ליג. אז נכון, המאמן של ליסבון(לא זוכר את שמו) אמר אחרי ההגרלה שהוא בכלל לא מתייחס להפועל ואז קיבל 3 בראש שמנעו ממנו עלייה לשמינית. אז נכון, ליון לא ציפתה מקבוצת הדרג הרביעי לעשות מה שהיא עשתה בבית שלה. אז נכון, גם מי שהגיעה לחצי הגמר והביסה את אלופת אירופה יצאה בזול כשגנבה נקודה בבלומפילד. כל זה נחמד, אבל אנחנו לא באמת מועדון של צ'מפיונס. כדי להיות מועדון כזה, צריך להתקדם בדרך הנכונה. הדרך הנכונה היא הליגה האירופאית, והנה, אנחנו יכולים אפילו להיות קבוצת דרג ראשון. זה המפעל שלנו, יש לנו יכולת להגיע לשלבים הגבוהים, ורק
מחסום פסיכולוגי עוצר אותנו. אולי אם נהיה דרג ראשון, נפנים שאנחנו מועדון גדול מספיק כדי להגיע לשלבים הגבוהים בליגה האירופאית.
אגב, עונה לפני שקבוצה קטנה בשם פורטו זכתה בליגת האלופות, היא לקחה את גביע אופ"א.
וכמו שאמרתי, לדעתי המחסום הפסיכולוגי הזה הוא לחץ מיותר שההנהלה יוצרת אותו סתם מהתעקשות דבילית ולא חיונית על הדוגמאות שהבאתי.
אני מקוה מאוד שכל בעלים שישאר או יגיע למד הרבה מאוד מאיך שהקבוצה התנהלה בעונות האחרונות.