חוזה כתב:
למי שמגיע לטקס יום הזיכרון המשותף של לוחמים לשלום (את המילה אלטרנטיבי לא שמעתם ממני או מאף אחד אחר בתנועה), כמה דברים:
- ממליץ להגיע מוקדם.
- האירוע, להזכירכם, מתקיים במועדון רדינג 3 בצפון הנמל (ולא בתמונע כמו בשנים קודמות).
- תנועת לוחמים לשלום חרתה על דגלה את עקרון אי האלימות. אני מפציר במגיעים לא להיגרר לאלימות (אני מאמין לקומוניסים כשהוא אומר שהוא לא מתכנן שיהיו גילויי אלימות, אני לא יודע מה הוא יכול לעשות כדי למנוע אותם). זו לא דרכנו.
- אם מישהו רוצה למחות נגד הורים שכולים ביום הזיכרון זו זכותו, גם אם זה בטעם רע. אני מאד מאד מקווה שלא יהיו מראות וקריאות שלא יוסיפו לכבודו של איש.
המלחמה אינה גזרת גורל. בידינו לשבור את מעגל השכול.
ככל שזה תלוי בי, ואני אעשה את הכל כדי שכך יהיה. לא רק שלא יהיו גילויי אלימות, גם לא מילולית. המחאה תהיה בהתאם ליום הזה שאחרי הכל אינו פשוט לאף אחד.
אני חייב רק להדגיש, כמו שאמרתי אינספור פעמים באשכול זה ובמקביל לו, המחאה בשום פנים ואופן לא מופנית כלפי הורים שכולים המשתתפים בטקס, אלא נגד הארגון הזה בלבד. זה שלטעמי עושה בהם עצמם שימוש ציני לקידום ה"אידאולוגיה" המופרעת שלו, זו שאינה מבחינה בין טוב לרע ובין רוצח לקורבן.
בארגון הזה שותפים הרבה הורים שכולים.