הייתי שמח אם קומוניסים לא היה כותב פה - כן, אין לי סבלנות וסובלנות לדיעות שלו, תחסכו ממני את הסימטריה ההיפוטתית שאני צריך להפגין - אבל ברור לי שהוא לא יורחק. מה שכן, אני בטח שלא מתכוון לא לכתוב פה, כיוון שאז תיחסך ממני ההנאה לצחוק לו בפנים כשכולו יקרע קריעה על ארץ ישראל או השד יודע מה, כשיתחילו לפנות את כל האחים שלו. זה אולי לא יקרה בחודשים הקרובים, אבל זה יקרה. והוא יבכה פה. כמו שהוא התבאס בהתנתקות (

) או כשכמה שוטרים פלסטינאים נפרדו במטח כבוד מהאחיין של לימור לבנת (

) או בכל מיני סיטואציות אחרות שהאזור הזה מזמן לנו. כי הקטע הזה של אפשר-לכתוב-מה-שרוצים-כי-זה-כולה-פורום-באינטרנט עובד בכל כיוון. אז קומוניסים יקר, תהנה. יש לך מספיק זמן ואתה על הגל עכשיו, אבל מתישהו - יותר ממה שהייתי רוצה אבל הרבה פחות ממה שאתה חושב - הגלגל יתהפך. ואז, כשאופטימי יכתוב שלא יפה להפגין כזה חוסר כבוד למי שמתאבל על פינוי התנחלויות, אהיה פה. עם סמיילים, ו"חחחחחחח", ותמונות של מתנחלים נגררים החוצה בשביל לתת את הבתים שלהם לערבים. כן, לערבים. תאר לך מה זה. איזה כיף יהיה. אני שמח כבר מעכשיו.
אם חשבתי לבחור קדימה בבחירות הבאות(ברירת מחדל) בזכותך אני הולך להצביע לליברמן.
אוחח זה יהיה כל כך מצחיק לראות את התגובות שלך,ואת האשכולות "אם ליברמן נבחר אני עוזב את ישראל".
ואני אהיה פה ואתענג על כל שנייה ואוסיף לך סמיילים בשביל להמשיך להתענג ולשמוח לאיד.
אני ממש שמח כבר מעכשיו.