תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 08:27

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 126 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הפועל תל אביב-מ.כ הבקעה
הודעהפורסם: 05 מאי 2011, 21:12 
סמל אישי של המשתמש
פירקו אותנו מהשלוש.
חייבים לסגור מבחוץ, גם אם זה על חשבון ההגנה בצבע.
אפשר לתקן, אבל זה חייב להיות כבר במשחק הקרוב
:hapoel:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2011, 21:13 
אי אפשר לנצח בלי שלשות.
אי אפשר לנצח בלי בריאן.
אי אפשר לנצח בלי RB התקפה.

להפיק לקחים ולהרים את הראש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2011, 21:18 
hapoel15 כתב:
אי אפשר לנצח בלי שלשות.
אי אפשר לנצח בלי בריאן.
אי אפשר לנצח בלי RB התקפה.

להפיק לקחים ולהרים את הראש

תשנה עכשיו את עניין הריבאונדים מרק התקפה לבכלל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2011, 21:43 
cscarlos כתב:
שיהיה ברור לכולם שאנחנו הפסדנו את המשחק הזה.
איזה לוזרים נראנו יאללה.
הזרים שלנו לא היו כלום במשחק הזה. הגיעו מאוחר מדי אם בכלל.
בנוגע לריבאונד אני לא רוצה לדבר.
בנוגע לזה שזרקנו רק 10 פעמים ל3 וקלענו רק 3 מהם,זה שפספסנו 12 נקודות מהעונשין,זה שהיו לנו איזה 20 איבודים מטומטמים,
מתפרצות קלות בוזבזו.
שרון עם ניהול משחק ביזיוני בכך שהוריד את גל איתן בחלק גדול מהמאני טיים למרות שהוא זה שהוביל במשחק.
ובקצפת של הקצפת, המשחק היה מפוזר בלי מהלכים טובים וחוסר ריכוז טוטאלי.
משחק מגעיל פשוט מגעיל

גל איתן לא שיחק כי (שוב) נפצע. בלי מתן ועם חצי גל איתן, יהיה מאוד קשה לנצח בסדרה כזו ארוכה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2011, 21:52 
סמל אישי של המשתמש
ראיתי רק מחצית שניה.
הפועל נראתה רע מאוד, חוץ מטוהר שהחזיק את הקבוצה בחיים. לא סוגרים לריבאונד הגנה, לא מרוכזים בטרנזישן (כמה איבודי כדור מטומטמים של מומנטום,
אלוהים ישמור!), וכמובן המחלה הידועה של קליעות עונשין.
מה אברהמי עושה באימונים כל השנה?

אה, וגם השופטים בני זונות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2011, 21:53 
bergkamp כתב:
cscarlos כתב:
איזה לוזרים נראנו יאללה.
בנוגע לזה שזרקנו רק 10 פעמים ל3 וקלענו רק 3 מהם,זה שפספסנו 12 נקודות מהעונשין,זה שהיו לנו איזה 20 איבודים מטומטמים,
מתפרצות קלות בוזבזו.
שרון עם ניהול משחק ביזיוני בכך שהוריד את גל איתן בחלק גדול מהמאני טיים למרות שהוא זה שהוביל במשחק.
משחק מגעיל פשוט מגעיל

גל איתן לא שיחק כי (שוב) נפצע. בלי מתן ועם חצי גל איתן, יהיה מאוד קשה לנצח בסדרה כזו ארוכה.

פאק.
כמה פציעות יכולות להיות לנו בעונה אחת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2011, 21:57 
סמל אישי של המשתמש
cscarlos כתב:
איזה לוזרים נראנו יאללה.
מתפרצות קלות בוזבזו.
משחק מגעיל פשוט מגעיל

אוסברי ב90 אחוז מהמשחקים מגיע רק למחצית הראשונה
ראינו כבר מול מגידו שהריבאונד שלנו לא משהו
3/10 לשלוש זה אחוז סביר ביותר.

תגיעו שבוע הבא,תתנו תגרון, ונחזיר את ה"ביתיות"!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2011, 22:00 
סמל אישי של המשתמש
משחק רע מאד שלנו.
אין לי מושג איך, אבל זה נראה שהבקעה פשוט רצו יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2011, 22:22 
סמל אישי של המשתמש
סיכום אישי שלי..
טוהר - פשוט מדהים, נראה שהוא חוזר לעצמו :ROSE:
אסברי - כרגיל...לוקח כמעט הכל על עצמו..סל עסל סל בסל
יוטר - עשה כל מה שהוא יכול..חיסרון עצום כשהוא לא במאה אחוז..ממש לא מזכיר את יוטר שהיה נגד חיפה וחולון
להט - לא ניסה שטויות הפעם וראו שהאיבודי כדור שהיו לו היום נבעו מחוסר ברירה או 'לחץ יתר'..סביר..
גל איתן - חבל על הכתף שלו..בדומה ליוטר..נתפלל שיחזור לכושר האמיתי שלו
שוורצמן - קצת אגרסיביות לא תזיק...צריך לחמם דחוף את היד מחצי מרחק
רוקני - מסכן..העליהום שהשופטים עשו עליו גמרו אותו..היה חסר אותו מתחת לסל, 2-3 עבירות מיותרות מצד השופטים..אבל מה עוד נאמר עליהם..
אליהו - חושך..מוחלט

ורבאק..הירי שלשות שהיה בסיום...מה זה היה?!? זה היה 4 או 5 רצוף? איך כבר בשלשה השניה לא קלטו אותם?
אני באמת חושב שהקלישאה שמאשימים את השופטים אחרי כל משחק היא לפעמים מיותרת ובכיינות נטו..אבל מה שהיה היום..חוסר מקצועיות של השופטים, ביטון והגמד הרזה שהיה איתו שני אפסים, הלמל"ם השלישי נאבד בדרך ועשה כמה חליקות על הפרקט..איזה שריקות הזויות ואיזה ניהול מסריח של המשחק..ביזיון..ואני מאוד מקווה שהם לא יהיו במשחק הבא..
הם לא יהיו נכון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2011, 22:29 
תלמיקו כתב:
סיכום אישי שלי..
יוטר - עשה כל מה שהוא יכול..חיסרון עצום כשהוא לא במאה אחוז..ממש לא מזכיר את יוטר שהיה נגד חיפה וחולון
להט - לא ניסה שטויות הפעם וראו שהאיבודי כדור שהיו לו היום נבעו מחוסר ברירה או 'לחץ יתר'..סביר..
רוקני - מסכן..העליהום שהשופטים עשו עליו גמרו אותו..היה חסר אותו מתחת לסל, 2-3 עבירות מיותרות מצד השופטים..אבל מה עוד נאמר עליהם..
אליהו - חושך..מוחלט

ורבאק..הירי שלשות שהיה בסיום...מה זה היה?!? זה היה 4 או 5 רצוף? איך כבר בשלשה השניה לא קלטו אותם?
אני באמת חושב שהקלישאה שמאשימים את השופטים אחרי כל משחק היא לפעמים מיותרת ובכיינות נטו..אבל מה שהיה היום..חוסר מקצועיות של השופטים, ביטון והגמד הרזה שהיה איתו שני אפסים, הלמל"ם השלישי נאבד בדרך ועשה כמה חליקות על הפרקט..איזה שריקות הזויות ואיזה ניהול מסריח של המשחק..ביזיון..ואני מאוד מקווה שהם לא יהיו במשחק הבא..
הם לא יהיו נכון?

חחחח הם פשוט נזכרו להתחיל לזרוק שלשות אחרי שלא זרקו במשך כל המשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2011, 22:30 
בראיין, בן אדם, במיוחד ביום רע שלך, תמסור!!!
ראבאקקקק תמסור!!

גל איתן, שוורצמן, טוהר ואוטר :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2011, 22:32 
תלמיקו כתב:
סיכום אישי שלי..
אליהו - חושך..מוחלט

הם לא יהיו נכון?

רוקני עשה שתי עבירות מיותרות לגמרי במחצית הראשונה שאח"כ עלו לו ביוקר.

אסברי היה היום איום ונורא. שיחק כמו רכיכה והלך כל כך רק לסל כאילו כל שחקן יכול לחסום אותו. ראבאק - אתה אתלט בגובה שני מטר. תעלה לסל ותטביע את הכדור. אפילו מול סקוורר באחד על אחד הוא הולך כמו ילד קטן לסל ולא מסוגל לעשות מזה סל ופאול.

והשטויות שעשינו בלי סוף. כמה איבודי כדור לא מחוייבי המציאות.

הבקעה מאבדים כדור כתוצאה מלחת שלנו ואנחנו מחזירים להם עם איבודים בלי שמישהו בכלל לוחץ עלינו. פשוט בזיון.

למה בפאסט ברייק שלנו הרכז לא מגיע לקבל את הכדור מהריבאונד ומשאיר את הכדור לאחרים למסור אותו?

למה ירון רץ לפאסטברייק באמצע המגרש ככה שיכולים לחטוף לו את הכדור בקלות?

אפשר להשתגע מהדברים הכי בסיסיים שאנחנו מבצעים ברמה של קט סל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2011, 23:25 
חובה לשים דגש על הסגירה לריבאונד הגנה ולא להשתגע בהתקפות. לפעמים נראה שיוטר ואסברי מכריחים את עצמם לקחת זריקות. יוטר עם כל הכבוד את הזריקות שלו צריך לעשות מתוך הצבע, ואסברי חייבים לחדור ולא לקחת ג'אמפ שוטס קשים כמעט מטווח ה3.

חוץ מזה נפלנו על דברים קטנים כמו עונשין (וכמובן הריבאונד הגנה שגם נכנס בקטגוריה הזאת...).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2011, 23:53 
מה שעצוב זה שהבקעה אפילו לא היו כאלה טובים. עם קצת יותר לחץ על מוליכי הכדור שלנו (במיוחד להט, ובמיוחד אחרי שגל איתן נפצע) המשחק הזה היה נגמר הרבה קודם.

אני לא יודע מאיפה להתחיל בכלל.
הגעת לסוף רבע ראשון בלי עבירות. למה לתת בהתקפה האחרונה שלהם 4 עבירות (אחרי זה עוד חטפנו סל בהתקפה הזאת) ואז לקראת סוף המשחק לאבד את רוקני ואת שוורצמן על פארש? אם היה משחק צמוד בסוף זה היה יכול להיות מכריע. אתה פאקינג רבע ראשון, מה זאת ההחלטה לבזבז כל כך הרבה פאולים על התקפה אחרונה?

אני באמת אוהב את ירון להט מכל הלב, אבל כרגע אין לו שום דבר לתת לצערי. מבחינה התקפית הוא לא קיים (לא ניסה לחדור או לקלוע מבחוץ כמעט כל הפליאוף הזה), מבחינה הגנתית הוא נחלש מאוד ובניהול המשחק הוא איום ונורא (בקושי מצליח לעבור את החצי בכדרור, לא מסוגל להתמודד עם לחץ על הכדור, מאבד בלי סוף ברגעים מכריעים). אני חושב שכרגע אין ברירה אלא לתת ניסיון להרכב של גל וטוהר גם אם הוא לא אופטימלי.

אלעד אליהו זה שחקן שלא הצליח לסיים לייאפ במתפרצת מאז שהוא בהפועל. השחקן הזה הוא בלוף לא נורמלי לצערי, ואנחנו משלמים על זה עכשיו כשמתן פצוע. מאבד בלי סוף וגם בקליעה הוא כבר איבד את הביטחון.

אסברי ויוטר יתנו את שלהם בסוף, אבל הישראלים שלנו פשוט לא מספיק טובים כרגע (גם עם אקס פקטור שקיבלנו בשני המשחקים האחרונים מטוהר ושוורצמן) וזה מדאיג אותי יותר.
בלי גל איתן יהיה בלתי אפשרי לנצח את הסדרה הזאת ואני מקווה מאוד שהוא כשיר.

ועם כל זה, שבוע הבא מלחמת עולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2011, 23:56 
סמל אישי של המשתמש
להזכירכם איתי לב יצא במהלך המשחק בגלל פציעה וסקוור יצא ב5 עבירות.
ככה שממש לא ברור לי איך לא ניצחנו את המשחק.
איבודי כדור אחרי שאנחנו חופטים כדור.הגנה סבירה בחלק מההתקפות אבל מזעזעת בכל השאר.
ולאשכנזי יש 2 תרגילי עירים ברדפורד לוקח ריבאונד בצבע ועושה מזה סל(בדיוק כמו קלמנטה במגידו) או שהם מוציאים כדור החוצה אחרי כיווץ הגנה ואז יש קליעה מבחוץ(כמו בר אבן במגידו)
אשכנזי אמנם הגיע רק ב19:15 אבל הוא בהחלט בא מוכן.
אגב מי העוזר מאמן שלו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מאי 2011, 00:04 
סמל אישי של המשתמש
האמת זה מאד מייאש.
המשחק הזה נראה המשך ישיר של הסדרה מול מגידו, רק שהיריבה השתפרה ב2 רמות.
הסדרה הזאת תיגמר בסויפ, או ב3-1 במקרה הטוב אם לא נבצע סופסוף את ההתאמות המתבקשות בהגנה ונעשה שוב סוויץ' בראש לגבי האינטנסיביות הנדרשת כדי להפסיק את החגיגה מתחת לסל שלנו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מאי 2011, 00:06 
דובראש כתב:
להזכירכם איתי לב יצא במהלך המשחק בגלל פציעה וסקוור יצא ב5 עבירות.
ככה שממש לא ברור לי איך לא ניצחנו את המשחק.

זה לא היה מאוד משמעותי מבחינת הבקעה. יש להם סגל עמוק ואלה לא שחקנים שאין להם תחליף, למרות שללב היו כמה דקות טובות לפני שיצא.
הפציעה של גל איתן קודם לכן היתה הרבה יותר משמעותית מבחינתנו (ואני לא מדבר על הפציעה של מתן שהיא כבר היסטוריה). ברבע השלישי שיחקת עם מוביל כדור אחד דקות ארוכות וככה זה גם היה נראה. ברבע הרביעי להט היה גמור והוא השמיד אותנו. מעבר לזה שגל איתן זה היום הישראלי הכי טוב שלך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מאי 2011, 00:09 
תפסנו אותם במשחק שבו איתי לב ממש לא פגע, ולמרות שהם שיחקו למעשה כמעט כל המשחק עם גבוה אחד פשוט לא ידענו לנצל את זה בכלל. גם כשהיו להם 4 עבירות ברבע, וזה קרה מהר מאד בלושה מתוך ארבעת הרבעים של המשחק.

כבר מזמן לא שיחקנו משחק כל כך חסר אינטיליגנציה, ואני מצטער מאד - זו לא רק אשמתו של אברהמי. שחקנים צריכים להיות מספיק אינטיליגנטים לנצל דברים כאלה, ולשחקנים שלנו אין את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מאי 2011, 00:19 
סמל אישי של המשתמש
לטוהר ולגל איתן יש את זה.
גם אם נניח שגל איתן לא היה יכול לשחק ברבע הרביעי מה היה ההגיון בלהוציא את הכדור מהידיים של טוהר אחרי שהוא החזיר אותנו מדו ספרתי ל2 הפרש?

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מאי 2011, 00:21 
הפועל כתב:
האמת זה מאד מייאש.
הסדרה הזאת תיגמר בסויפ, או ב3-1 במקרה הטוב אם לא נבצע סופסוף את ההתאמות המתבקשות בהגנה ונעשה שוב סוויץ' בראש לגבי האינטנסיביות הנדרשת כדי להפסיק את החגיגה מתחת לסל שלנו

מן הסתם אני מניח שגם אברהמי שם לב שיש "כמה בעיות" ונשחק שונה במשחקים הבאים. גם במשחק הראשון נגד מגידו חטפנו בהתחלה, במשחק השני נראינו יותר טוב ובמשחק השלישי פרקנו אותם.

ברור לי שיהיה איזה סוויץ' במשחק הבא, לא יודע אם ננצח אבל לא נראה כל כך רכים וחסרי אונים.
אולי גם הקהל יבוא אחרי סוויץ', כמו שהגענו למשחק הלהיות או לחדול במגידו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מאי 2011, 06:33 
חששתי מאוד מהמשחק הזה, כי היה לו פוטנציאל לבחון את היכולת שלנו מול הגנה במשחק עומד, בניגוד למשחקים נגד מכבי מגידו, שם לא היה משחק עומד, עם הלחץ שלהם על כל המגרש.
החשש התממש - הפועל לא יודעת לשחק מול הגנה עומדת. פשוט נתקענו, ולא היו פתרונות. לא מבין למה אנחנו מתחילים את ההתקפה 13 שניות לסיום ה24, במיוחד שלא היה עלינו לחץ לפני כן. לא ראיתי פעם אחת תרגיל שלנו בהתקפה. בראין לדעתי היה מצוין בהגנה, והיה מצוין בהתקפה כשהיה לו את הכדור, פשוט לא הביאו לו אותו / לא לקח אותו - בעיה ענקית במשחק.
טוהר החליט להיות בעל הבית, והוא הצליח לפרקים, אבל עם כל האהבה שלי לטוהר, לא הוא צריך לעשות את זה.
לא יכול להיות שיש לנו קלע מעולה, הישראלי הכי טוב בליגה בעונה הקודמת, והוא זורק פעם אחת לסל, ועוד אחרי כדרור. חייבים לסדר לו מצבי קליעה.

לגבי ההגנה, אין לי הרבה תלונות. השחקנים ניסו לא לתת שלשות, פשוט לא הלך. אבל חייבים לקחת ריבאונד הגנה, פשוט חייבים. רק אחרי ריבאונד אנחנו מצליחים לרוץ, ובלי זה אנחנו פשוט לא עושים נקודות.

רבע ראשון שיחקנו מצוין, בלי עבירות, ואז בהתקפה האחרונה שלהם, במקום פשוט לשחק כדורסל, התחלנו עם העבירות - כי היה לנו עבירות לתת - באופן מיותר לחלוטין שרק שבר לנו את המומנטום.

אין מה לעשות, אנחנו, במיוחד עם כל הפצועים (מה עם גל איתן?), פשוט פחות טובים. ולצערי גם לא משחקים נכון.

מה עושים במשחק הבא? טוחנים לבריאן שהמשחק שלו. בלעדיו, אין לנו סיכוי. מכשירים את גל. מסדרים תרגילים בהתקפה. באים מרוכזים. אני מקווה שנוכל ושזה יספיק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מאי 2011, 07:04 
חששתי מאוד מהמשחק הזה, כי היה לו פוטנציאל לבחון את היכולת שלנו מול הגנה במשחק עומד, בניגוד למשחקים נגד מכבי מגידו, שם לא היה משחק עומד, עם הלחץ שלהם על כל המגרש.
החשש התממש - הפועל לא יודעת לשחק מול הגנה עומדת. פשוט נתקענו, ולא היו פתרונות. לא מבין למה אנחנו מתחילים את ההתקפה 13 שניות לסיום ה24, במיוחד שלא היה עלינו לחץ לפני כן. לא ראיתי פעם אחת תרגיל שלנו בהתקפה. בראין לדעתי היה מצוין בהגנה, והיה מצוין בהתקפה כשהיה לו את הכדור, פשוט לא הביאו לו אותו / לא לקח אותו - בעיה ענקית במשחק.
טוהר החליט להיות בעל הבית, והוא הצליח לפרקים, אבל עם כל האהבה שלי לטוהר, לא הוא צריך לעשות את זה.
לא יכול להיות שיש לנו קלע מעולה, הישראלי הכי טוב בליגה בעונה הקודמת, והוא זורק פעם אחת לסל, ועוד אחרי כדרור. חייבים לסדר לו מצבי קליעה.

לגבי ההגנה, אין לי הרבה תלונות. השחקנים ניסו לא לתת שלשות, פשוט לא הלך. אבל חייבים לקחת ריבאונד הגנה, פשוט חייבים. רק אחרי ריבאונד אנחנו מצליחים לרוץ, ובלי זה אנחנו פשוט לא עושים נקודות.

רבע ראשון שיחקנו מצוין, בלי עבירות, ואז בהתקפה האחרונה שלהם, במקום פשוט לשחק כדורסל, התחלנו עם העבירות - כי היה לנו עבירות לתת - באופן מיותר לחלוטין שרק שבר לנו את המומנטום.

אין מה לעשות, אנחנו, במיוחד עם כל הפצועים (מה עם גל איתן?), פשוט פחות טובים. ולצערי גם לא משחקים נכון.

מה עושים במשחק הבא? טוחנים לבריאן שהמשחק שלו. בלעדיו, אין לנו סיכוי. מכשירים את גל. מסדרים תרגילים בהתקפה. באים מרוכזים. אני מקווה שנוכל ושזה יספיק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מאי 2011, 09:57 
רדנקו כתב:
תפסנו אותם במשחק שבו איתי לב ממש לא פגע, ולמרות שהם שיחקו למעשה כמעט כל המשחק עם גבוה אחד פשוט לא ידענו לנצל את זה בכלל. גם כשהיו להם 4 עבירות ברבע, וזה קרה מהר מאד בלושה מתוך ארבעת הרבעים של המשחק.

כבר מזמן לא שיחקנו משחק כל כך חסר אינטיליגנציה, ואני מצטער מאד - זו לא רק אשמתו של אברהמי. שחקנים צריכים להיות מספיק אינטיליגנטים לנצל דברים כאלה, ולשחקנים שלנו אין את זה.

ממש לא פגע? דפק לך 3 שלשות על הראש בדקה ברבע ה-3. הייתה לו ריצה אישית של 12-0 בערך, זה היה משהו מטורף.
זה, אגב, מה שקבר אותנו סופית לדעתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מאי 2011, 10:25 
סמל אישי של המשתמש
א.ב כתב:
הפועל כתב:
האמת זה מאד מייאש.

מן הסתם אני מניח שגם אברהמי שם לב שיש "כמה בעיות" ונשחק שונה במשחקים הבאים. גם במשחק הראשון נגד מגידו חטפנו בהתחלה, במשחק השני נראינו יותר טוב ובמשחק השלישי פרקנו אותם.

ברור לי שיהיה איזה סוויץ' במשחק הבא, לא יודע אם ננצח אבל לא נראה כל כך רכים וחסרי אונים.
אולי גם הקהל יבוא אחרי סוויץ', כמו שהגענו למשחק הלהיות או לחדול במגידו.

אני מקווה מאד. העובדה שאפילו היום אחרי מגידו וכל הסיפור, בריאן שוב בא רכרוכי מאד מדאיגה. אם זה לא ישתנה, חבל על הזמן שלנו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מאי 2011, 11:23 
דניאל א כתב:

מי זה בדיוק הישראלי הכי טוב בליגה בעונה שעברה? כי עד כמה שאני יודע, הישראלים הכי טובים בליגה בעונה הקודמת שיחקו בקבוצה שעמדה מולנו.

אני בטוח שאתה לא מתכוון לאלעד אליהו, כי אם כן כנראה שלא ראית את המשחקים שלנו העונה ולא ראית את המשחקים שלו בעונה שעברה.

אתה מוזמן להסתכל על אחוזי הקליעה שלו ברוב משחקי העונה וגם על אלה של העונה שעברה ואז תגלה כמה הוא קלעי מעולה.

דרך אגב, זה מצחיק שאנחנו מדברים על התקפה מסודרת מול הבקעה, כי במשחק הראשון שלנו מולם זה בדיוק היה הדבר שבו ניצחנו אותם בקלות - משחק נהדר מול האזורית שלהם ובכלל משחק נהדר בהתקפה מסודרת.

אבל דברים השתנו מאז משמעותית, ולא לטובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מאי 2011, 11:41 
כמה נקודות השארנו על קו העונשין?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מאי 2011, 11:48 
רדנקו,
התכוונתי לאליהו, כן. וכנראה שטעיתי... עדיין אני חושב שהוא קלעי מצוין, ראינו אותו תופר שלשות באחוזים גבוהים מאוד. הוא קלעי מצוין, ושחקן מוגבל. לדעתי לקלעי שכזה חייבים לסדר מצבי קליעה.

דברים השתנו, וממש לא לטובה - הפועל חיה מאז תחילת הפלייאוף בהתאמות, בגלל כל הפציעות (לצערי זה בגלל, לדעתי אין צורך לעשות התאמות, צריך פשוט לשחק כדורסל), והכשרון העדיף של הפועל יותר בא לידי ביטוי במשחק מבולגן (בתנאי שעוברים את החצי) שם אוסברי, גל איתן ולפעמים יוטר עושים הרבה נקודות. מול הבקעה, קבוצה מסודרת, שלא לוחצת ופשוט לא עושה שטויות, זה לא עובד ואנחנו נתקלים בקיר של חוסר יצירתיות, ויותר גרוע מזה, חוסר סדר בהתקפה - אין תרגילים, הכדורים לא הולכים לאנשים הנכונים.
המצב קשה לדעתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מאי 2011, 11:52 
סמל אישי של המשתמש
21 מ33 מהעונשין אתמול.
אסברי 4-7
יוטר 6-10
טוהר 4-9
קבוצתי 3 מ11 מהשלוש
רק פה חסרות לנו איזה 6 נקודות שהיו מאד קריטיות ברוב שלבי המשחק

הבקעה
21-27 מהעונשין
11-21 מהשלוש...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מאי 2011, 11:53 
סמל אישי של המשתמש
דניאל א כתב:
רדנקו,
התכוונתי לאליהו, כן. וכנראה שטעיתי... עדיין אני חושב שהוא קלעי מצוין, ראינו אותו תופר שלשות באחוזים גבוהים מאוד. הוא קלעי מצוין, ושחקן מוגבל. לדעתי לקלעי שכזה חייבים לסדר מצבי קליעה.

דברים השתנו, וממש לא לטובה - הפועל חיה מאז תחילת הפלייאוף בהתאמות, בגלל כל הפציעות (לצערי זה בגלל, לדעתי אין צורך לעשות התאמות, צריך פשוט לשחק כדורסל), והכשרון העדיף של הפועל יותר בא לידי ביטוי במשחק מבולגן (בתנאי שעוברים את החצי) שם אוסברי, גל איתן ולפעמים יוטר עושים הרבה נקודות. מול הבקעה, קבוצה מסודרת, שלא לוחצת ופשוט לא עושה שטויות, זה לא עובד ואנחנו נתקלים בקיר של חוסר יצירתיות, ויותר גרוע מזה, חוסר סדר בהתקפה - אין תרגילים, הכדורים לא הולכים לאנשים הנכונים.
המצב קשה לדעתי.

אליהו טוב (וגם זה לא תמיד) רק כשהוא חופשי לחלוטין.
בשביל זה צריך שיהיו עוד שחקנים התקפיים על המגרש שימשכו אש
וגם צריך שיהיו תרגילים כלשהם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מאי 2011, 12:01 
וואלה.
במגרש חשבתי שעשינו איזה 50 אחוז מהקו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 126 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: