תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 11 יולי 2025, 21:50

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 244 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: עוזב את הפורום אם קומוניסים ממשיך לכתוב כאן
הודעהפורסם: 05 מאי 2011, 17:46 
רוי האדום כתב:
באיזו זכות אתה בא למחות על הדרך בה אני רוצה לזכור את אבא שלי ?
מי אתה לעזעזל ?

וקובי עזוב אותך , מה אתה מתרגש מעוד גזען פאשיסט ?
חסרים לך כאלה ?
אז גם פה יש אחד , ביג דיל .

תקשיב אחי אבא שלך נהרג ואתה הולך ומגן על אלה שהרגו אותו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2011, 17:48 
קרל,
אם מר ניסים היה בן שלושים-ארבעים עם כמה קרקפות של ערבים על החגורה ופז"מ כהניסטי אמיתי - הייתי מסכים
אבל הבחורצ'יק הוא ילד מבולבל, ככה נראה לי
עוד כמה שנים זה יעבור לו בעזרת השם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2011, 18:02 
הבלונדיני עם הנעל האדומה כתב:
קרל,
אם מר ניסים היה בן שלושים-ארבעים עם כמה קרקפות של ערבים על החגורה ופז"מ כהניסטי אמיתי - הייתי מסכים
אבל הבחורצ'יק הוא ילד מבולבל, ככה נראה לי
עוד כמה שנים זה יעבור לו בעזרת השם

:LOL2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2011, 18:06 
ofri כתב:
רוי האדום כתב:
באיזו זכות אתה בא למחות על הדרך בה אני רוצה לזכור את אבא שלי ?
מי אתה לעזעזל ?

וקובי עזוב אותך , מה אתה מתרגש מעוד גזען פאשיסט ?
חסרים לך כאלה ?
אז גם פה יש אחד , ביג דיל .

תקשיב אחי אבא שלך נהרג ואתה הולך ומגן על אלה שהרגו אותו?

פה בא לידי ביטוי הערך של להיות אדם גדול, או כמו שאומרים באנגלית To be the bigger man. יצר הנקמנות לא ייתן לו שום דבר. אם כל הזמן רק נתעסק באיך לנקום באלו שפגעו בנו, לעולם לא נגיע להבנה. נכון, לא קל להסתכל בעיניים לאדם שפגע בך ובמשפחתך באופן ישיר (למרות שאני בספק אם הוא ייפגש עם הורי המפגע שבגללו אביו נהרג) ואין לי ספק שאם בן משפחה או חבר קרוב היה נהרג בפיגוע, לא עלינו, ספק אם הייתי רוצה לראות, לשמוע או לדבר עם כל ערבי, אזרח ישראל או פלשתינאי, בשנה הקרובה לפחות. אבל מגיע זמן שבו אתה מבין שהדברים האלה לא יפסקו אלא אם אנשים שנמאס להם ואיכפת להם ירימו את הכפפה ויעשו בדיוק את מה שלא מצפים מהם, וזה להיפגש עם משפחות שבעקיפין אולי, וגם זה אולי גדול, פגעו בך, אבל שעל הדרך, גם נפגעו בעצמם.
ברור שמהטקס הזה לא תבוא הבשורה, אבל חייבים להתחיל איפה שהוא. אם זה לא יבוא מהחליפות, אולי זה יבוא מהעם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2011, 18:34 
סמל אישי של המשתמש
אני פשוט לא מבין איך אפשר לעשות טקס לרוצחים האלה, טקס לקורבנות צה"ל ולחיילי צה"ל היה יכול להיות ראוי אבל טקס למחבלים מתועבים זאת בושה.
אני לא מחשיב עצמי ימני וגם לא שמאלני ובגלל זה אני חושב שאני רואה את הדברים בצורה הכי אובייקטיבית ומדובר בדבר מאוד מכוער ומכעיס ולצערי אני יכול רק להבין את קומוניסים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2011, 18:38 
סמל אישי של המשתמש
RedFox כתב:
אני פשוט לא מבין איך אפשר לעשות טקס לרוצחים האלה, טקס לקורבנות צה"ל ולחיילי צה"ל היה יכול להיות ראוי אבל טקס למחבלים מתועבים זאת בושה.
אני לא מחשיב עצמי ימני וגם לא שמאלני ובגלל זה אני חושב שאני רואה את הדברים בצורה הכי אובייקטיבית ומדובר בדבר מאוד מכוער ומכעיס ולצערי אני יכול רק להבין את קומוניסים.

תגיד לי, אתה זה ראית או שאתה גם חי בלאלא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2011, 18:39 
סמל אישי של המשתמש
אני עוזב את הארץ אם הימין ממשיך לשלוט כאן.
מזכיר, משהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2011, 20:33 
סמל אישי של המשתמש
האולטימטומים האלו מטופשים.
לא מבין איך זה שלא תכתוב פה יקדם משהו (חוץ מכנראה את הזקפה של כמה פשיסטים דה לה שמאטע).

וגם אתה חייב להבין שההנלה לא יכולה להענות לדרישות כאלו, נכון?
אשכולות כאלו רק מקטינים את הסיכוי שיעיפו אנשים כמו קומוניסים.

Serp und Molot כתב:
מזכיר, משהו.

הביוגרפיה שלי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2011, 21:35 
Karl Marx כתב:
אתה טועה גביזון. אין שוב הבדל בין אדון קומוניסים לקיצוני החמאס והג'יהאד האיסלאמי. הידברות היא בכלל לא אופציה בשבילם, והם רק מרוויחים ומתחזקים מהרחבת האלימות. אנשים מתונים שמושיטים יד לדיאלוג מהווים איום על הקיום של הקיצונים, ולכן הם כל-כך מזדעזעים מניסיונות מן הסוג הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2011, 21:42 
סמל אישי של המשתמש
מקווה שהאדמין לא יתפתה כמו הקולגות שלו בעבר להעיף אנשים או אפילו להקפיא לתקופת מה בגלל דעותיהם הפוליטיות.
זה לא חדש שלשמאלנים ששונאים את המדינה שבה הם חיים מותר בכל הודעה שלילית לכנות מישהו שדעותיו לא מקובלות עליהם פשיסט, גזעני וכדו' ומצד שני במידה ומישהו ימני יקרא כאן לשמאלני "עוכר ישראל" שומו שמיים.

ואני מאוד מאוד מקווה שפותח האשכול יממש את איומו

אפילו ברוסיה אין מקום לפרבדה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2011, 21:46 
אדום אופטימי כתב:
מקווה שהאדמין לא יתפתה כמו הקולגות שלו בעבר להעיף אנשים או אפילו להקפיא לתקופת מה בגלל דעותיהם הפוליטיות.
זה לא חדש שלשמאלנים ששונאים את המדינה שבה הם חיים מותר בכל הודעה שלילית לכנות מישהו שדעותיו לא מקובלות עליהם פשיסט, גזעני וכדו' ומצד שני במידה ומישהו ימני יקרא כאן לשמאלני "עוכר ישראל" שומו שמיים.

לשיטתך, איפה עובר הגבול?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2011, 21:50 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
אדום אופטימי כתב:

לשיטתך, איפה עובר הגבול?

בגדול בקווי 67 ;)
לא מבין את שאלתך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2011, 21:52 
סמל אישי של המשתמש
עוד לא עזב?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2011, 21:54 
אדום אופטימי כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
אדום אופטימי כתב:

לשיטתך, איפה עובר הגבול?

בגדול בקווי 67 ;)
לא מבין את שאלתך.

איפה עובר הגבול בין חופש ביטוי לגזענות והסתה? על מה כן צריך להיות מורחק?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2011, 22:01 
סמל אישי של המשתמש
Serp und Molot כתב:

אורגינל.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2011, 22:09 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:

איפה עובר הגבול בין חופש ביטוי לגזענות והסתה? על מה כן צריך להיות מורחק?

ראשית צריך להיות איזון. והוא לא קיים או ליתר דיוק אצל האדמינים הקודמים הוא לא היה. צריך להיות דין אחיד.
אם מותר לקרוא לכותב בפורום פאשיסט, אז באותה מידה מותר לקרוא לאחר " שונא ישראל" או "עוכר ישראל".

שיקבע האדמין איזה כללים שהוא רוצה אבל שיעמוד מאחוריהם סיסטאמטית.
אני יכול לאמר שלך שאם אני הייתי אדמין אז הייתי קובע כללים והייתי עומד מאחוריהם.
לדעתי צריך להעיף רק במקרה של עברה על צינעת הפרת, חשיפה של פרטים על הכותב , מה שנקרא האוטינג. לגבי הנושאים האחרים , כל קו אחיד שיקבע האדמין הוא מתאים בתנאי שיהיה ברור.

נערך לאחרונה על ידי אדום אופטימי בתאריך 05 מאי 2011, 22:10, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2011, 22:10 
סמל אישי של המשתמש
אדום אופטימי כתב:

במידה ומישהו יקרא לשמאלנים עוכרי ישראל?
אתה קורא לכל מי שלא מסכים איתך פוליטית שונא ישראל, כולל בהודעה הנ"ל, ואתה עוד מעיז לבוא בטענות על מישהו או משהו?
מידת הבכיינות שלך היא כמעט בלתי נתפסת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2011, 22:13 
סמל אישי של המשתמש
אני לא רוצה להיכנס למי צודק או לא צודק והאם הטקס הזה ראוי או לא ראוי.
גם אם אני חי בנקודת הנחה שהטקס הזה לא ראוי, בתור בן למשפחה שכולה ואח שנפטר בשירות - אין דבר יותר מעליב ופוגע מלבזה את הזכרון שלו. גם אם אתה צודק, ככה אתם חייבים לעשות את המחאה שלכם? גם אם יישבו שם 100 משפחות של מחבלים פלסטינים ומשפחה אחת של חייל ישראלי שנפטר לשווא, אסור לכם לפגוע במשפחה הישראלית ומה שאתם תעשו, זה יפגע בה. יש לכם 364 ימים בשנה לפעול נגד הארגון הזה או W\E מה שזה לא יהיה, זה חייב להיות ביום הכי רגיש, הכי עוצמתי והכי כואב במדינת ישראל, למשפחות ובכלל?

מכיר את הפתגם "אין זה די לכוון אל המטרה; עליך לפגוע בה"? אז בוא אני ישאל אותך, איזה תועלת אתה מצפה שהמחאה הזאת תביא? בסיטואציה מסוימת יכול להיות שאני ומשפחתי היינו יושבים בטקס הזה. לא רוצה לתאר לעצמי את ההרגשה שהיינו מרגישים אם הייתם מבזים את זכר אחי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2011, 22:23 
סמל אישי של המשתמש
אמיר כתב:
האולטימטומים האלו מטופשים.
לא מבין איך זה שלא תכתוב פה יקדם משהו (חוץ מכנראה את הזקפה של כמה פשיסטים דה לה שמאטע).

וגם אתה חייב להבין שההנלה לא יכולה להענות לדרישות כאלו, נכון?
אשכולות כאלו רק מקטינים את הסיכוי שיעיפו אנשים כמו קומוניסים.

Serp und Molot כתב:
מזכיר, משהו.

הביוגרפיה שלי?

על הזין שלי הזקפה שלהם. רובם נמצאים אצלי בנודניקים. אבל ברגע שהפשיסט דמיקולו ארגן את ההפגנה הזאת ופנה לבריונים כהניסטים הוא עבר כאן גבול. יש סיכוי לא רע שאיזה דפקט מלוחמי ציון גם יחפש עימות פיזי. עד כאן. זה לא כולה פורום- זה החיים האמיתיים.
מי בכלל האדמינים שמאשרים את הדבר הזה? אם הוא ממשיך לכתוב כאן הפורום הזה צריך להתבייש ולהתייבש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2011, 22:25 
סמל אישי של המשתמש
סטיב ביקובי הדדי כתב:
על הזין שלי הזקפה שלהם. רובם נמצאים אצלי בנודניקים. אבל ברגע שהפשיסט דמיקולו ארגן את ההפגנה הזאת ופנה לבריונים כהניסטים הוא עבר כאן גבול. יש סיכוי לא רע שאיזה דפקט מלוחמי ציון גם יחפש עימות פיזי. עד כאן. זה לא כולה פורום- זה החיים האמיתיים.
מי בכלל האדמינים שמאשרים את הדבר הזה? אם הוא ממשיך לכתוב כאן הפורום הזה צריך להתבייש ולהתייבש.

אני מסכים איתך במיליון אחוז שהאשכול הנ"ל היה צריך להנעל מיד, וגם כתבתי את זה שם.
אין לי דעה יותר מדי מוצקה על אם צריך או לא צריך להעיף אותו, בגדול לא יותר מדי אכפת לי.
הנקודה המרכזית פה היא שאתה לא הולך להשיג את המטרה שלך בדרך הזו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2011, 22:25 
סמל אישי של המשתמש
Shacham כתב:
אני לא רוצה להיכנס למי צודק או לא צודק והאם הטקס הזה ראוי או לא ראוי.
גם אם אני חי בנקודת הנחה שהטקס הזה לא ראוי, בתור בן למשפחה שכולה ואח שנפטר בשירות - אין דבר יותר מעליב ופוגע מלבזה את הזכרון שלו. גם אם אתה צודק, ככה אתם חייבים לעשות את המחאה שלכם? גם אם יישבו שם 100 משפחות של מחבלים פלסטינים ומשפחה אחת של חייל ישראלי שנפטר לשווא, אסור לכם לפגוע במשפחה הישראלית ומה שאתם תעשו, זה יפגע בה. יש לכם 364 ימים בשנה לפעול נגד הארגון הזה או W\E מה שזה לא יהיה, זה חייב להיות ביום הכי רגיש, הכי עוצמתי והכי כואב במדינת ישראל, למשפחות ובכלל?

מכיר את הפתגם "אין זה די לכוון אל המטרה; עליך לפגוע בה"? אז בוא אני ישאל אותך, איזה תועלת אתה מצפה שהמחאה הזאת תביא? בסיטואציה מסוימת יכול להיות שאני ומשפחתי היינו יושבים בטקס הזה. לא רוצה לתאר לעצמי את ההרגשה שהיינו מרגישים אם הייתם מבזים את זכר אחי.

:ROSE:
וכמובן משתתף בצערך :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2011, 22:31 
סמל אישי של המשתמש
בן-שי, לא מבין מה אתה מתרגש כל-כך. מה בדיוק ייצא לך מנטישת הפורום, פרט להשארת הבמה למי שאתה נאבק בהם?
תן לקומוניסים להוציא פה את האנרגיות שלו, וכמו שאני מכיר את משתתפי הטקס הזה, הסר דאגה מליבך: אין לו ולחברים שלו שום סיכוי באלימות מול עשרות לוחמים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2011, 22:32 
סטיב ביקובי הדדי כתב:
עוזב את הפורום אם קומוניסים ממשיך לכתוב כאן.

האם זה אומר שסוף סוף יסתיים עידן אשכולות המסיק?
קומוניסים - תישאר!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2011, 22:36 
סמל אישי של המשתמש
אני מסתייג מההפגנה ביום הזיכרון אולי אפילו יותר משאני מסתייג מיום הזיכרון שמארגת תנועת הלוחמים בשלום.

אבל, עדיין מותר לקומוניסם, שאני מסתייג מרוב דעותיו, לארגן הפגנה כמו שמותר לאחרים לארגן הפגנה. גם אם אני מאוד מסתייג ממנה.
מותר לקומוניסם לנצל את הפורום לקידום האג'נדות הפוליטיות שלו כמו שמותר לאחרים לעשות זאת.
יש חובבי זייתים שגדלים ביו"ש ומארגנים ומקדמים הפגנות סביב נושא זה כולל הוראות מפורטות על "כלי הנשק" שנידרש להביא לצורך מימוש התחביב, יש כאלה שמסיעים באירגון הפגנות מול בסיס צה"ל באמצע מלחמה ומנצלים את הפורום כלוח מודעות לקידום ההפגנות שהם מאמינים בהם , ולצערי יש גם כאלה שמנצלים את הפורום לצורך קידום ואירגון הפגנה ביום הזיכרון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2011, 22:37 
סמל אישי של המשתמש
Karl Marx כתב:
בן-שי, לא מבין מה אתה מתרגש כל-כך. מה בדיוק ייצא לך מנטישת הפורום, פרט להשארת הבמה למי שאתה נאבק בהם?
תן לקומוניסים להוציא פה את האנרגיות שלו, וכמו שאני מכיר את משתתפי הטקס הזה, הסר דאגה מליבך: אין לו ולחברים שלו שום סיכוי באלימות מול עשרות לוחמים.

מה יצא לי? פחות בזבוז זמן ;) כמו שכתבתי, לא מעניין אותי מה שהוא והחברים שלו כותבים. ברגע שהוא מצרף חבורת בריונים (לא במקרה גם שונאי הפועל) להפגנה הזאת, מקומו לא איתנו. או שמקומי לא איתכם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2011, 22:40 
סמל אישי של המשתמש
אדום-עולה בבלומפילד כתב:
סטיב ביקובי הדדי כתב:

האם זה אומר שסוף סוף יסתיים עידן אשכולות המסיק?

להערכתי ,
סתם איום סרק שלא ימומש, כמובן בהנחה שלאדמין יש חוט שידרה ולא יעשה את העבודה לפותח האשכול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2011, 22:54 
סטיב ביקובי הדדי כתב:

זה הזמן של המסה הקריטית כאן בפורום. אדמינים תתעוררו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2011, 23:05 
קומוניסים כתב:
teknoboy כתב:
רון קעקועים כתב:
קומוניסים, אני חושש שאתה מחמיץ את הנק'.
המטרה היא לא לעבור על כל שמות המחבלים ולעמוד דקת דומייה על כל אחד ואחד מהם. המטרה פה היא לאחד בין משפחות ההרוגים. זה שהבן היה מחבל, לא אומר שההורים אשמים. הורים שהיו תומכים בבנם המחבל, לא היו מופיעים לטקס הזה . המטרה פה היא לאחד בין המשפחות שבגלל הנסיבות, עכשיו הן שכולות וכואבות.

סלח לי, אני חושב שאתה זה שמחמיץ את הנקודה. מפרסומי הארגון עולה שהזכירון הוא אינו רק למחבלים שהוריהם ישהו בטקס (נניח שאלה אכן כואבים את האירוע) אבל מדבריהם עולה כי הזיכרון הוא לכלל המחבלים. כל עוד הם נותנים לנו להבין את זה ולא אומרים אחרת הם נותנים לגיטימציה לרצח יהודים ולעשיית פיגועי טרור נוספים.

אתה אידיוט או מה?
הורה שמגיע לטקס הזה מצהיר שהוא מתנגד לדרך האלימות. זה לא מבורך בעינייך שהורה, שאולי בעבר גרם לילד שלו להיות מחבל (ואולי הילד שלו הפך לכזה מחוסר חינוך פשוט), מבין עכשיו שזה לא הפתרון, זאת לא הדרך? כל אדם שמבין זאת חוסך עוד מוות מיותר של אחד מהצדדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2011, 23:23 
אוי לא! אתה אשכרה פתחת אשכול "תחזיקו אותי"? וואו אתה ממש חושב שהשמש זורחת לך מהתחת, זכותו לכתוב כל דבר כל עוד הוא לא פוגעני.
בלי קשר ההפגנה שלך קומניסים, כבן למשפחה שכולה אני מקווה שתשקול לוותר ולהבין את הבעיתיות, אתה הלכת רחוק מדי, זכותם לקיים טקס זיכרון משותף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2011, 23:34 
סמל אישי של המשתמש
כל החלאות כמו קומוניסים, שהציפו את הפורום והקהל שלנו בשנים האחרונות , פשוט חייבים להיות מסולקים מכאן.
אסור לתת יד ובמה לשרצים שהתואר פאשיסטיים מחמיא להם. הפורום איבד רבים מכותביו הטובים בגלל היצורים החשוכים הללו ומתחיל להיראות כמו אחיו הצעיר של הפורום "לה פמיליה". יאללה, הביתה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 244 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: