תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 22:16

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 52 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: היום בצהריים במלון הילטון בת"א - מכירת חיסול של שחקני הפועל
הודעהפורסם: 04 מאי 2011, 22:35 
אוגוסטוס היל כתב:
אדום כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
ערן כתב:
zink כתב:
לא קריטי, אבל אני חושב שהבישול הראשון של רפאלוב העונה היה מולנו בשבת.

השני.

והוא הולך לקבל את תואר "שחקן העונה" אם הם יזכו באליפות.

האמת שהוא נראה הרבה יותר ראוי מורמוט העונה..

אבל לא מזהבי. אפילו לא מתקרב

זהבי נחלש מאוד בתקופה האחרונה. נגד בני יהודה שיחק לא רע, אבל בחודש-חודשיים האחרונים, במאני טיים, הוא לא היה מי יודע מה.
אבל אולי הוא באמת היה טוב מרפאלוב, אבל במידה וחיפה תיקח את האליפות, אז כנראה שיגיע לו בצדק (בעיקר בגלל המשחק שהוא נתן בניצחון נגדנו בפלייאוף)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

מבחינתי, המקרה הזה מבטא בצורה הכי טובה, את זה שלא רק שאנחנו אלה שהפסדנו את האליפות, אלא אנחנו גם השלמנו עם זה.
כואב, מתסכל ומעצבן אותי שהמועדון שלנו הפך להיות "תחנת מעבר". שחקנים מגיעים וחושבים ישר על העתיד של עצמם, לא על העתיד של המועדון.
אז מה פתאום גוטמן מתפלא שחיפה מציגה כדורגל שעולה ב-4 רמות לפחות על הפועל? מה הפלא ששם כל שחקן רץ אחרי כל כדור ומשחקים כי הם יודעים שלא בטוח שהם ימישכו בעונה הבאה?
למה אצלנו רק שהם מגיעים הם כבר חושבים על אירופה? מאוד צורם לי למשל ששכטר פצוע ובמשך כל התקופה שהיה פצוע, רק עולות שמות של הקבוצות הבאות שהוא הולך לעבור אליהן, כאילו הוא לא צריך לחשוב על חזרה העונה, אלא מקסימום ללמוד איטלקית או גרמנית כהכנה לעונה הבאה.
שחקנים משחקים טוב בליגת אלופות, ואז מגיעים לליגה ומשחקים גרוע. אני לא אקלל שחקן שהוא לא טוב, ומעולם לא קיללתי שחקן כי הוא היה לא טוב במשחק נתון.
אבל הבושה הזאת שיש לשחקנים, לגשש בעיצומה של העונה באירופה, לשלוח את הסוכנים לחפש כבר אלטרנטיבות, יכולה באמת להרוג אותי.
עוד לפני המשחק נגד חיפה לא ציפיתי ליותר מידי, אולי כל הפעמים שהשמות של ליסבון, קייבו או קבוצות מרוסיה וגרמניה בעיתון, קצת הנמיכו לי את הציפיות וכמו השחקנים, גם אני מתחיל לחשוב מה הולך להיות בעונה הבאה.

את היסודי לא תסיימו..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

red-toro כתב:
מבחינתי, המקרה הזה מבטא בצורה הכי טובה, את זה שלא רק שאנחנו אלה שהפסדנו את האליפות, אלא אנחנו גם השלמנו עם זה.
כואב, מתסכל ומעצבן אותי שהמועדון שלנו הפך להיות "תחנת מעבר". שחקנים מגיעים וחושבים ישר על העתיד של עצמם, לא על העתיד של המועדון.
אז מה פתאום גוטמן מתפלא שחיפה מציגה כדורגל שעולה ב-4 רמות לפחות על הפועל? מה הפלא ששם כל שחקן רץ אחרי כל כדור ומשחקים כי הם יודעים שלא בטוח שהם ימישכו בעונה הבאה?
למה אצלנו רק שהם מגיעים הם כבר חושבים על אירופה? מאוד צורם לי למשל ששכטר פצוע ובמשך כל התקופה שהיה פצוע, רק עולות שמות של הקבוצות הבאות שהוא הולך לעבור אליהן, כאילו הוא לא צריך לחשוב על חזרה העונה, אלא מקסימום ללמוד איטלקית או גרמנית כהכנה לעונה הבאה.
שחקנים משחקים טוב בליגת אלופות, ואז מגיעים לליגה ומשחקים גרוע. אני לא אקלל שחקן שהוא לא טוב, ומעולם לא קיללתי שחקן כי הוא היה לא טוב במשחק נתון.
אבל הבושה הזאת שיש לשחקנים, לגשש בעיצומה של העונה באירופה, לשלוח את הסוכנים לחפש כבר אלטרנטיבות, יכולה באמת להרוג אותי.
עוד לפני המשחק נגד חיפה לא ציפיתי ליותר מידי, אולי כל הפעמים שהשמות של ליסבון, קייבו או קבוצות מרוסיה וגרמניה בעיתון, קצת הנמיכו לי את הציפיות וכמו השחקנים, גם אני מתחיל לחשוב מה הולך להיות בעונה הבאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מאי 2011, 22:38 
chimpfive כתב:
רועי כתב:
chimpfive כתב:
רועי כתב:
chimpfive כתב:
למה בכלל מוכרים את שכטר לעזאזל? נתן עונה אחת, אחת!!! לא רואה דבר כזה קורה בשום מקום בעולם חוץ מבהפועל.

תתקשר ל"יענקלה" לגבי תומר חמד

:LOL2:

?

היית רציני? חמד? הוא גדל במכבי חיפה היה שחקן בינוני שעבר כמה קבוצות ובסוף הגיע בחזרה, ואני לא בטוח שהוא מוכר את חמד עונה הבאה. ואין בכלל מקום להשוות שחקן כמו שכטר לחמד (שהוא חלוץ מצוין אבל לא באותה ליגה)

חמד שחקן חופשי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מאי 2011, 22:48 
סמל אישי של המשתמש
הבית זונות הזה לא ייגמר כל עוד אין בעלים אחד שיקבע נהלים!
גם בתקופת תאומים וסגול היה ביקוש לשחקנים אבל כזה בלאגן לא היה...

כל שחקן שיוחתם בקיץ חייב להבין באופן חד משמעי שהוא לא מדבר על אירופה,לא מגיב לשמועות ובטח ובטח לא מנהל מו"מ בלי אישור.
השחקנים של היום כבר לא ישתנו הם משתינים אלינו כי זה מה שהם למדו לעשות בשנתיים האחרונות.
שיבוא טביב או הראל או כל מטומטם אחר יקח את הקבוצה ויגיד נגמר הבית הזונות!
עד אז הספינים יחגגו וכל הסוכנים החלאות יחפשו לעשות כסף על הגב של הפועל.
מישהו באמת חושב שזהבי ימצא את מקומו בקבוצה איטלקית בכזאת קלות? אני בספק אם הוא מוכן,ההצלחה באה לו מהר מידי וקל מידי.
שכטר? אחרי עונה אחת ופציעה קשה אולי כדאי לו לחכות.
על בונדר אני לא מדבר כי דיברתי מספיק.
אניימה? אי אפשר לעצור אותו כי נגמר לו החוזה,חוץ מזה שלדעתי הוא היחיד שיצליח.
ורמוט?חוסר יציבות בארץ למרות שהוא שחקן גדול,לא יצליח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מאי 2011, 23:06 
redead כתב:
שחר כתב:
nirog כתב:
זה מחיר ההצלחה בארופה

שטויות. קבוצות בכל העולם מצליחות באירופה. לא ראיתי אותם יושבים באמצע ההנהלה ומנהלים מו"מ גלוי על השחקנים שלהם בניחותא. כשאין שום אופק מקצועי, מה שמעניין זה הרווח המיידי.

אתה תמים,הליגה הישראלית היא ליגה חלשה מאוד מבחינה מקצועית ובטח ובטח מבחינה כלכלית.
לכן מן הסתם כל שחקן ישראלי וכל סוכן מושתן רוצים למנף כל הצלחה מיידית.
הפועל היא סיפור הצלחה ולכן קשה עד בלתי אפשרי לשמור שחקנים שלא יעזבו.
בשביל קבוצה אירופאית לזרוק מיליון יורי על זהבי זה בדיוק כמו שלפני 20 שנה קבוצות ישראליות קנו בשקל ותשעים זרים ממזרח אירופה ומצאו מציאות לא רעות בכלל.

עדיף שהמצב יהיה ככה ונאבד שחקנים מאשר שנהיה בית קברות לשחקנים כמו מעבר לכביש

ואני תמים?
נניח שקשה לשמור על הטאלנטים שלנו. כ"כ קשה לדרוש מהם לחכות לחלון ההעברות, כדי לנהל מו"מ? חביבי, אם אתה לא רואה שהקבוצה רוצה למכור את השחקנים לא פחות מהשחקנים רוצים לעזוב את הקבוצה, אתה עיוור.
עדיף לאבד את ההנהלה הזו כמה שיותר מהר, כי אם זה יימשך כך, הבית קברות של המחלה ייראה גן עדן לעומת המדבר שישאירו לך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מאי 2011, 23:13 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:
redead כתב:
שחר כתב:
nirog כתב:
זה מחיר ההצלחה בארופה

שטויות. קבוצות בכל העולם מצליחות באירופה. לא ראיתי אותם יושבים באמצע ההנהלה ומנהלים מו"מ גלוי על השחקנים שלהם בניחותא. כשאין שום אופק מקצועי, מה שמעניין זה הרווח המיידי.

אתה תמים,הליגה הישראלית היא ליגה חלשה מאוד מבחינה מקצועית ובטח ובטח מבחינה כלכלית.
בשביל קבוצה אירופאית לזרוק מיליון יורי על זהבי זה בדיוק כמו שלפני 20 שנה קבוצות ישראליות קנו בשקל ותשעים זרים ממזרח אירופה ומצאו מציאות לא רעות בכלל.

ואני תמים?
נניח שקשה לשמור על הטאלנטים שלנו. כ"כ קשה לדרוש מהם לחכות לחלון ההעברות, כדי לנהל מו"מ? חביבי, אם אתה לא רואה שהקבוצה למכור את השחקנים לא פחות מהשחקנים רוצים לעזוב את הקבוצה, אתה עיוור.
עדיף לאבד את ההנהלה הזו כמה שיותר מהר, כי אם זה יימשך כך, הבית קברות של המחלה ייראה גן עדן לעומת המדבר שישאירו לך.

כל עוד העסק בבעלותם שתי הצ'ילבות המטונפות לא ישאירו לך מדבר כי לצערנו שתיהם רואים במועדון פוטנציאל לרווחים והם הבינו שהרווח העיקרי יותר מכל דבר אחר הוא ליגת האלופות. ולכן יש להם אינטרס שהקבוצה תיהיה טובה.

לסיכום טביב והראל צריכים להחליט מי מהם קובע ולוקח את המועדון הזה לעתיד אולי לא מוצלח יותר אבל לפחות ברור יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מאי 2011, 23:18 
עומרי קנדה כתב:
שחר כתב:
redead כתב:
שחר כתב:
nirog כתב:
זה מחיר ההצלחה בארופה

ואני תמים?
נניח שקשה לשמור על הטאלנטים שלנו. כ"כ קשה לדרוש מהם לחכות לחלון ההעברות, כדי לנהל מו"מ? חביבי, אם אתה לא רואה שהקבוצה למכור את השחקנים לא פחות מהשחקנים רוצים לעזוב את הקבוצה, אתה עיוור.

כל עוד העסק בבעלותם שתי הצ'ילבות המטונפות לא ישאירו לך מדבר כי לצערנו שתיהם רואים במועדון פוטנציאל לרווחים והם הבינו שהרווח העיקרי יותר מכל דבר אחר הוא ליגת האלופות. ולכן יש להם אינטרס שהקבוצה תיהיה טובה.

לסיכום טביב והראל צריכים להחליט מי מהם קובע ולוקח את המועדון הזה לעתיד אולי לא מוצלח יותר אבל לפחות ברור יותר.

אם הרווח העיקרי מכל הוא ליגת האלופות,אז למה הם נותנים לכל השחקנים להתנהג כאילו זה ימים אחרונים שלהם פה? המטרה שלהם אמורה להיות שנזכה באליפות ונעלה שוב לאלופות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מאי 2011, 23:30 
זה ורק זה! מה שגורם לנו להיראות כל כך רע בזמן האחרון.
השבוע קראתי ראיון עם רפאלוב וכששואלים אותו לגבי שנה הבאה הוא אומר שהוא לא מתעסק בעונה הבאה עד שהוא לא מחזיר את האליפות. או משהו כזה. כנ"ל תומר חמד אומר אותו דבר, לא מתעסק בעונה הבאה עד שאני לא מסיים את מה שהתחלתי.
השחקנים שלנו שבעים. מה שמעניין אותם זה הצלחה אישית וכסף. אני מבין אותם לחלוטין. עצוב לי שהם לא הצליחו להתאפק עוד קצת.. לנסות לעשות פה 2 אליפויות ברצף.. אולי.. רק אולי.. 2 דאבלים ברצף.. יכל להיות מדהים. אני כולי תקווה שהם יצליחו להתעלות, כרגע זה לא נראה. הראש במקום אחר וזה הוכח יותר מפעם אחת שהראש זה דבר מאוד מכריע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מאי 2011, 23:39 
מה שהכי מרגיז אותי זה שהשחקנים וכולם "שבעים" אחרי דאבל.
איך זה שלחיפה יש 6 אליפויות בעשור האחרון (8 אם לא היה הפרש שערים) והם לא שבעים?
משהו דפוק בגנים שלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מאי 2011, 23:47 
סמל אישי של המשתמש
עוד קטע גדול:
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4064734,00.html
בונדר מועמד לקייזרסלאוטרן.
ברור שהוא לא. השאלה אם זה להעלות את המחיר או לעשות עוד קצת בלאגן להפועל.
התנהלות מביכה ושכונתית של 2 מנוולים שמחפשים אקזיט על חשבון מאות אלפי אוהדים. שיירקבו שניהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2011, 00:03 
סמל אישי של המשתמש
כל זה מצטרף לכל פח האשפה שעשו לנו מהקבוצה.
אניימה לא המריא, אניימה לא נחת, פספס את הטיסה, לא קם, זה איחר ההוא לא מגיע.
בונדר לחצי אירופה, זהבי בליסבון או באיטליה, ורמוא בבלגיה או גרמניה או נמצא איזו מדינה שתיקח אותו, שכטר בקייבו או שבהאנובר או אולי בקייזרסלאוטרן, בונדר לרוסיה או לשקר כלשהו אחר. 1/4 כרטיס של שכטר לשרצקי, 8.7 אחוז לנתניה, 1.2 אחוז לאשתו של מוני 0.8 אחוז לדנהל'ה וכל השאר מתחת לבלטות, שם הכי בטוח. הרגו לנו את הקבוצה, לאט אבל בטוח. הפכו אותנו לבדיחה, לתחנת מעבר, אפילו לרכבת ישראל מחכים יותר מאשר כל המזדיינים (וצר לי על השימוש במילה אבל נשבר לי כבר) האלה נשארים בקבוצה. סרטן שני המזדיינים האלה, פשוט סרטן ואנחנו יושבים ומסתכלים כאילו שזה איזה סרט מבדח, רק שהבדיחה על חשבוננו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2011, 00:13 
סמל אישי של המשתמש
Adom Bdam כתב:
עומרי קנדה כתב:
שחר כתב:
redead כתב:
שחר כתב:

ואני תמים?

אם הרווח העיקרי מכל הוא ליגת האלופות,אז למה הם נותנים לכל השחקנים להתנהג כאילו זה ימים אחרונים שלהם פה? המטרה שלהם אמורה להיות שנזכה באליפות ונעלה שוב לאלופות.

כמו שאמרתי בהודעה הקודמת שלי באשכול השחקנים של היום בהפועל למדו איך "להתנהל" מול ההנהלה הזאת,זה כבר כאוס גדול שכל אחד עושה מה שהוא רוצה.
לפי השמועות הם בטוחים שכל אחד מהם תוך שלוש שנים שחקן הרכב בברצלונה,וגם לנו יש אשמה מסוימת.
ההנהלה הזאת גרמה להם להתנהל ככה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2011, 00:32 
יהלום אדום כתב:
בונדר לחצי אירופה, זהבי בליסבון או באיטליה, ורמוא בבלגיה או גרמניה או נמצא איזו מדינה שתיקח אותו, שכטר בקייבו או שבהאנובר או אולי בקייזרסלאוטרן, בונדר לרוסיה או לשקר כלשהו אחר. 1/4 כרטיס של שכטר לשרצקי, 8.7 אחוז לנתניה, 1.2 אחוז לאשתו של מוני 0.8 אחוז לדנהל'ה וכל השאר מתחת לבלטות, שם הכי בטוח. הרגו לנו את הקבוצה, לאט אבל בטוח. הפכו אותנו לבדיחה, לתחנת מעבר, אפילו לרכבת ישראל מחכים יותר מאשר כל המזדיינים (וצר לי על השימוש במילה אבל נשבר לי כבר) האלה נשארים בקבוצה. סרטן שני המזדיינים האלה, פשוט סרטן ו אנחנו יושבים ומסתכלים כאילו שזה איזה סרט מבדח, רק שהבדיחה על חשבוננו.

:ROSE:
כשהקהל נהיה אדיש על גבול הזנות, אל תאשים את הסרסור שרוכב עליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2011, 05:12 
דה רוסי כתב:
היום במלון הילטון בת"א התקיימה פגישה (שהיתה אמורה להיות חשאית) בין האחים קצב כשהם יושבים דורון אוסידון ועוד אדם לא מזוהה ביחד עם עוד כ 5 אנשים כשחלקם דיברו שפה זרה (לא ברור איזו שפה)
החבורה דנה על עתידו של שכטר והתווכחה כמה יעלה כרטיסו - 3 מליון יורו לכרטיס מלא או 1.5 לחצי כרטיס
בשלב מסויים הטונים עלו ונציגי הפועל האשימו את האחים קצב שהם מפרקים את הקבוצה כשהם מנסים למכור את שכטר, בונדר, זהבי ועוד
לקראת אחר הצהריים הגיע למקום איתי שכטר והצטרף לנוכחים בישיבה
אני לא יודע מה נסגר בסוף אבל זה לא נראה טוב...

לילה טוב
ולא לשכוח, :hapoel: יותר גדולה מכל אחד אחר

"דה רוסי" הוא המקור? הוא צפה בפגישה שהתנהלה בשפה זרה לא מזוהה? או "דה רוסי" שמע מאחד המלצריםש הגיש קפה הפוך? או "דה רוסי" התשתתף בפגישה? או "דה רוסי" הוא בעצם "גרון עמוק"?
ל"דה רוסי" : תזהר כי בעקבות מה שכתבת יש גולש (מהמלומדים שידענו) שמבקש "להרוג את ההנהלה".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2011, 05:17 
סמל אישי של המשתמש
מאחל לכל זנזונת בוגדנית שבורחת לאירופה שיקרה לה מה שקרה לדגלאס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2011, 08:23 
יהלום אדום כתב:
בונדר לחצי אירופה, זהבי בליסבון או באיטליה, ורמוא בבלגיה או גרמניה או נמצא איזו מדינה שתיקח אותו, שכטר בקייבו או שבהאנובר או אולי בקייזרסלאוטרן, בונדר לרוסיה או לשקר כלשהו אחר. 1/4 כרטיס של שכטר לשרצקי, 8.7 אחוז לנתניה, 1.2 אחוז לאשתו של מוני 0.8 אחוז לדנהל'ה וכל השאר מתחת לבלטות, שם הכי בטוח. הרגו לנו את הקבוצה, לאט אבל בטוח. הפכו אותנו לבדיחה, לתחנת מעבר, אפילו לרכבת ישראל מחכים יותר מאשר כל המזדיינים (וצר לי על השימוש במילה אבל נשבר לי כבר) האלה נשארים בקבוצה. סרטן שני המזדיינים האלה, פשוט סרטן ואנחנו יושבים ומסתכלים כאילו שזה איזה סרט מבדח, רק שהבדיחה על חשבוננו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2011, 11:28 
עד המ!!ת הפועל כתב:
redead כתב:
עד המ!!ת הפועל כתב:
כוס אמק על כל הקבוצה הזאת. יאללה שימכרו, שנתחיל הכל מהתחלה.
ככה גם ניפטר מאוהדי ההצלחות וגם נחזור להיות "הפועל" אמיתית.
נשבר הזין שכל הזמן מדברים על אירופה. איך זה שבחיפה אף אחד לא רוצה אירופה?
ליאור רפאלוב וחבריו, במה הם שונים מזהבי וחבריו?
להקיא על הקבוצה הזאת כבר :PUKE:

על סמך מה בדיוק רפאלוב ירצה אירופה?? שער נגד קרית שמונה??
פעם אחרונה שהוא והחברים שלו שיחקו באירופה הם הודחו מול קבוצה שאני אפילו לא יודע איך קוראים לה, ושנה לפני זה גם סטטיסטיקה מדהימה 0-0-0

על סמך זה שהוא מפרפר פה את כל הליגה. כל משחק הוא מסיים עם שער/בישול/שניהם.
במשחק העונה הוא לא עשה במכנסיים (להיפך!)
בגדול הוא סוג של "שחקן עונה" (יחד עם זהבי אפשר להגיד)
מה שכטר עשה העונה? איך קבוצה משקיעה סכומים כאלה על שחקן שבקושי שיחק העונה?
מה ורמוט עשה?
מה דני בונדר (???) עשה?
מרגיז!

שמחת זקנתי שרפאלוב מפרפר את הליגה, יש לו שני בישולים וזה כבר מראה איזה חרא של שחקן הוא.

לא נראה לי שיש תקדים לשחקן עונה עם כמות כזאת של בישולים אפילו.
מה ששכטר עשה בשנה שעברה ובתחילת השנה הזאת , רפאלוב לא יעשו בחיים שלו , ובגלל הסיבה הזאת מועדונים מוכנים "להסתכן" ולקחת אותו.
בשביל מועדון גרמני לשים 3 מיליון יורו זה בדיוק כמו שבשביל הפועל זה "סיכון" לשים חצי מיליון דולר על זר בלי לדעת מה מקבלים ממנו.

דני בונדר דרך אגב לא עשה כלום חוץ מלהיות בעל דרכון רוסי , הוא מוזמן לעבור לרוסיה ולהציג את הכדורגל הסוחף שלו , נראה אולי שם הוא ילמד איך מרימים כדור לרחבה בלי להרוג ציפורים בדרך.
דרך אגב אם בונדר חותם בגרמניה ואשכרה רואה שם דשא כמגן ימני , רוב הסיכויים שאני יפרוש מכדורגל כתוצאה מאי שפיות .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2011, 11:29 
אוגוסטוס היל כתב:
אדום כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
ערן כתב:
zink כתב:
לא קריטי, אבל אני חושב שהבישול הראשון של רפאלוב העונה היה מולנו בשבת.

השני.

והוא הולך לקבל את תואר "שחקן העונה" אם הם יזכו באליפות.

האמת שהוא נראה הרבה יותר ראוי מורמוט העונה..

אבל לא מזהבי. אפילו לא מתקרב

זהבי הוא שחקן עונה קלאסי , הבעיה שנהוג ( אולי בצדק) לבחור שחקן עונה מהאלופה.
אולי אם ניקח גביע בעזרתו אז הוא יבחר בכל זאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2011, 11:33 
שחר כתב:
redead כתב:
שחר כתב:
nirog כתב:
זה מחיר ההצלחה בארופה

ואני תמים?
נניח שקשה לשמור על הטאלנטים שלנו. כ"כ קשה לדרוש מהם לחכות לחלון ההעברות, כדי לנהל מו"מ? חביבי, אם אתה לא רואה שהקבוצה רוצה למכור את השחקנים לא פחות מהשחקנים רוצים לעזוב את הקבוצה, אתה עיוור.

ככה מתנהל הכדורגל העולמי, אף קבוצה לא מחכה לפגרה כדי להתחיל לעשות קניות.
גם אתה כאוהד הפועל דורש מהקבוצה שלך שתמצא כבר שחקנים לעונה הבאה.
את אניימה ובונדר שמסיימים חוזה כאמור אי אפשר לעצור.
על ורמוט אין אפילו חצי שמועה.
זהבי כרגע שם מאוד חם כי מה לעשות יש לו סכום שחרור מצחיק ביותר.

ככה או ככה שחקנים היו פוזלים להצעות מאירופה , הבעיה שבגלל שלהנהלה שלנו אין עמוד שדרה כרגע , הסוכנים מנסים לעשות מהם צחוק וללחוץ דרך התקשורת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2011, 18:54 
שוב אני חוזר: הפועל "מקפצה לאירופה" ת"א התנהלה ככה מהקיץ.
התחיל בבעלים שעם סיום המשחק בטדי הצהיר שהשיג הכל ואולי יפרוש(טביב)
חילחל למטה למאמן ששכר שרותי סוכנים לחו"ל
המשיך ב5-6 שחקנים שכללללל מה שמענין אותם השנה זה הצלחתם האישית/כלכלית.

וככה, שבעים, יהירים, לא מחוייבים עלו שחקני הפועל לחלק(אני מדגיש - לחלק!) מהמשחקים.
בנוסף כל העונה מספר הידיעות על שחקני הפועל המועמדים לחו"ל הוא בערך פי 400 מכל קבוצה אחרת!
תוסיפו בעלים עלובים שעושים הכל אבל הכל כדי לערער את הביטחון לשחקנים.

לכל זה נוסיף קהל אדיר ומדהים שקנה 10אלפים מנויים, תפאורות אדירות, שירים ועידוד שאין לאף קבוצה בארץ.

המסקנה = אנחנו בעצומו של נס שאנחנו בכלל בתמונה לאליפות..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2011, 19:21 
מחסלים לנו את הקבוצה ואנחנו שותקים. פשוט בושה!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 52 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: