תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 11 יולי 2025, 15:26

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 29 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: באים לדיפ פרפל בקיסריה ?
הודעהפורסם: 02 מאי 2011, 20:28 
סמל אישי של המשתמש
האם אזכה לראות מישהו מכם ביום השנה לטדי ? (ב- 14.5 יש דרבי בית אז מן הסתם לא רלוונטי)
הייתי ב- 17.9.08 , מומלץ בחום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: באים לדיפ פרפל בקיסריה ?
הודעהפורסם: 02 מאי 2011, 23:27 
הייתי רוצה ללכת הם נותנים הופעות מעולות ויש להם גיטריסט מדהים, סטיב מורס.
אבל הבנתי שעולה בערך 800 שקל לכרטיס בקיסריה לא ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מאי 2011, 00:41 
סמל אישי של המשתמש
איזה עוד שירים טובים יש להם חוץ מ-Smoke on the water?
אני מחביא הודעות כאלה ברחבי הפורום, כבוד גדול למוצא...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מאי 2011, 06:19 
מוריסי, למפלס האמצעי בקיסריה- 470 שקל (שזה ביי פר המקום הכי טוב לראות בו מוזיקה בקיסריה).
מומלץ מאוד!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מאי 2011, 10:59 
dekellevy כתב:
מוריסי, למפלס האמצעי בקיסריה- 470 שקל (שזה ביי פר המקום הכי טוב לראות בו מוזיקה בקיסריה).
מומלץ מאוד!

האמת שבקיסריה הייתי רק פעם אחת בג'ף בק והייתי שורה שניה והיה מדהים ככה שאני לא יודע לגבי המקומות בקיסריה יותר מדי. מה זה מפלס אמצעי ? זה ביציע כאילו בחלק התחתון שלו ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מאי 2011, 11:22 
הלכתי לראות את דיפ פרפל לפני אזיה 15 שנה כשהופיעו בארץ. לא נפלתי מההופעה, ואני בנאדם שהיו לו בערך כל התקליטים שיצאו להם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מאי 2011, 11:35 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
הלכתי לראות את דיפ פרפל לפני אזיה 15 שנה כשהופיעו בארץ. לא נפלתי מההופעה, ואני בנאדם שהיו לו בערך כל התקליטים שיצאו להם.

גם אני הייתי בהופעה הזו, אבל לדעתי זו הייתה תקופה מאד חלשה לשהם.
לפי ביקורות שקראתי על ההופעה שלהם בשנה שעברה, היתרון הגדול שלהם הוא שהם כבר לא ממש לוקחים את עצמם נורא ברצינות (שזו עיקר הבעיה של דינוזאורים מזדקנים מסוגם).
לפי הזיכרון שלי, דווקא באותה הופעה הם ממש היו בטוחים שעדיין השמש זורחת להם מהתחת.

יש מצב שאני אלך להופעה הזו (אם בכלל נותרו כרטיסים).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מאי 2011, 18:20 
סמל אישי של המשתמש
אני אענה
לגבי ההופעה מפעם - קראתי עליה הרבה וגם שמעתי מבחור שהיה
הסולן היה דייויד קוברדייל (מווייט סנייק שגם היו פה לפני כמה שנים). ריצ'י בלקמור עלה מסומם לבמה והיה בטוח שסטיקלייטים שנזרקו לבמה הם חייזרים שמנסים להרוג אותו. הוא פוצץ את ההופעה.

ההרכב הנוכחי חסר לצערי הרב את ג'ון לורד המבריק אבל כולל במקומו את דון איירי שהוא קלידן הופעות מעולה, שהיה חלק מבלאק סאבאת' בתקופותיה המאוחרות וגם עבד עם אוזי אוסבורן (הוא חתום על הפתיחה הידועה של Mr. Crowly, וגם מבצע אותה על הבמה בקטע סולו קלידים , יחד עם התקווה),
נכון ללפני שנתיים רוג'ר גלובר הבסיסט בשיאו, איאן פייס עדין מתופף הרוק הכי טוב בעולם לטעמי, איאן גילאן קצת זייף בהופעה שהייתי אבל נתן שואו ענק, עלה להופיע יחף ונהנה מכל רגע
הסט ליסט היה מצויין, ומעל כולם מר סטיב מורס
שמאוד זלזלתי בו (היה נראה לי עוד גיטריסט שהשקיע מדי בטכניקה) לפני ההופעה והוא פשוט נתן לי בעיטה בביצים עם המיוזיקמן שלו. לטעמי הגיטריסט הכי טוב בעולם, פשוט מושלם בהכל. יופי של פיל, טכניקה, אלתור, פשוט הכל.

ב- 2008 שילמתי לגוש העליון 350 שקל וראו טוב
הפעם הכרטיסים יותר יקרים , אבל בהופעה שלי לא בוצע לייזי והמשתמש דקללוי סיפר שלמחרת הוא כן בוצע (אני נכחתי בבלומפילד באותו יום, הפסדנו לסנט אטיין 2:1). החלטתי שאני צריך לשמוע את זה בלייב וכנראה שאגיע השנה לחגוג את השער של זהבי בקיסריה

דקל - לגבי המקומות
הגוש התחתון הוא מקום טוב , אבל תשאל את אבא שלך באיזו מההופעות הוא ראה יותר טוב - בזו מהגוש התחתון או בזו מהאורכסטרה
ראיתי הופעה של פוליקר משורה 5 כשאת השליש האחרון של ההופעה ראיתי כשעמדתי על הבמה, וזו כמובן הזווית הטובה ביותר
אבל בקיסריה רואים טוב מכל מקום

(אגב , בביקור הקודם שכלל 3 הופעות בקיסריה ואחת בהאנגר ( :PUKE: ) הם אמרו שיצלמו ויוציאו ב- DVD, מה שלא קרה . אולי הפעם ?)

וידאו של ההרכב הנוכחי:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מאי 2011, 18:30 
סמל אישי של המשתמש
עוד אחד , אמנם לא בהרכב הנוכחי (הקלידן פה הוא ג'ון לורד העצום)
אבל שיר הופעות גדול

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מאי 2011, 18:33 
סמל אישי של המשתמש
ולסיום סיומת
לכל מי שמתכוון להגיב שאין כמו בלקמור
א. נכון
ב.

5:21
אחד הקטעים האינסטרומנטלים המדהימים. מבוצע בלייב אני מזכיר
ואגב בהופעות של היום הוא מופיע אחרי קטע אינסטרומנטלי יפע בשם "Contact Lost" שנכתב בעקבות התרסקות הקולומביה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מאי 2011, 18:44 
סמל אישי של המשתמש
השאלה היחידה שחשובה בשבילי
הם מבצעים שירים מdeep purple?
כאילו את april, blind וכו'?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מאי 2011, 19:02 
סמל אישי של המשתמש
עומר מ. כתב:
השאלה היחידה שחשובה בשבילי
הם מבצעים שירים מdeep purple?
כאילו את april, blind וכו'?

אני לא בקיא בחלוקת האלבומים מהתקופה של רוד אוונס (אגב למי שלא מכיר , קאבר מדהים ל- we can work it out של הביטלס)
אז אני לא יודע מאיזה אלבום זה
אבל מהתקופה של רוד אוונס בוצעו בהופעה שנכחתי בה רק שני שירים
Hush (קאבר בכלל)
ו- Wring that neck (ביצוע גדול , התעלה על המקור)
זה כמובן יותר ממה שבוצע מתקופת קוברדייל למשל (0. קוברדייל ביצע עם ווייטסנייק את Soldier of Fortion ואת Burn משולב עם Stormbringer ולצערי לא הייתי שם. יש יוטיוב גם מההופעה בארץ וגם מהביצוע הכללי , נשמע טוב מאוד יחסית לביצע חי של סולו קלידים ב- 6 קולות :D )

אבל אני יודע בוודאות שבכל 4 ההופעות בארץ היה סטליסט שונה. בשום הופעה לא היה אותו סטליסט. אוכל לברר לך אילו שירים בוצעו בסיבוב הזה באופן כללי אם תרצה ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מאי 2011, 19:24 
סמל אישי של המשתמש
לך על זה
תודה
:)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מאי 2011, 20:09 
סמל אישי של המשתמש
יש לי צילום של סטילסטים מקיסריה ,
אבל מצאתי את זה שכמובן יותר יעזור לך:
http://www.setlist.fm/setlists/deep-pur ... 6acc8.html

אני רואה שבסיבוב הזה הסטליסט מאוד אחיד
ומעניין , לעומת 2006-2009 שבהם הם פתחו הופעות עם Pictures of Home או Fireball
אני רואה שהם פותחים עם Highway Star שעד עכשיו היה מהתותחים הכבדים שהם שמרו לסוף
ו- Lazy נמצא בכל ההופעות
יש פחות Machine Head
אבל יש הרבה פיירבול אני רואה
סטליסט מעניין מאוד דווקא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מאי 2011, 20:35 
סמל אישי של המשתמש
שמע זה מאכזב
בעיניי deep purple זה הדיסק הכי גדול שלהם ואחד הגדולים בהיסטוריה, מדובר על יצירת אומנות סטייל פינק פלויד הרבה יותר מרוק אנד רול פשוט (ומדהים בפשטותו) כמו אלבומים אחרים.
http://en.wikipedia.org/wiki/Deep_Purple_%28album%29

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מאי 2011, 22:51 
סמל אישי של המשתמש
עומר מ. כתב:
שמע זה מאכזב
בעיניי deep purple זה הדיסק הכי גדול שלהם ואחד הגדולים בהיסטוריה, מדובר על יצירת אומנות סטייל פינק פלויד הרבה יותר מרוק אנד רול פשוט (ומדהים בפשטותו) כמו אלבומים אחרים.
http://en.wikipedia.org/wiki/Deep_Purple_%28album%29

למעט 2 קטעים אני מכיר על בוריו כל קטע וקטע מהאלבום
לגבי ההשוואה לפינק פלויד: אני לא בטוח שאני מבין את ההשוואה
הליריקה בתקופת אוונס (שלא לדבר על המילים המטומטמות של גילאן ובלקמור) היא סתומה
המוזיקה היא מין שילוב פשוט של בלדות רוק ורוק אנד רול
הפלוייד (בתקופת בארט) היא להקה פסיכדלית שהשפיעה על כל מי שמסביבה (כולל הביטלס), מכניסתו של גילמור היא הפכה ללהקה פורצת דרך ברוק הקלאסי ולמפלצת אצטדיונים שהפכה אמצעי להפצת טקסטים גאוניים של ווטרס, ולאחר שהדיקטטור עזב היא הפכה ללהקה סתמית עם אלבום נחמד ואלבום מביך

דיפ פרפל לדעתי מאוד השתבחו עם השנים. האחרון שלהם (Rapture of the Deep) לא רע בכלל. בתקופת אוונס היא הייתה לדעתי עוד להקה. אני אחד שלא נופל בד"כ לקטעים הבנאליים (בעיניי שיא היצירה של פלויד הוא הסוויטה Atom Heart Mother) אבל אני מאוד אוהב את מה שעשו ב- Anthem , הקאברים שם באמת מעניינים וגם קצת חומרים מהבוק אוף טליסין , אבל מבחינת ייחוד, השפעה, רמה ועניין אני לא חושב שאפשר להשוות בין פרפל הבנאלית של אוונס לפרפל פורצת הדרך של גילאן

הסט ליסט מאכזב (בטח יחסית לסיבוב הקודם), אבל כי חסרים בו קטעים שלדעתי מהותי שיופיעו בו (ואיך אפשר בלי Pictures of Home ?!?)
מה גם שלחומר המוקדם יש פחות קהל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מאי 2011, 08:56 
סמל אישי של המשתמש
רועי כתב:
אני אענה
לגבי ההופעה מפעם - קראתי עליה הרבה וגם שמעתי מבחור שהיה
הסולן היה דייויד קוברדייל (מווייט סנייק שגם היו פה לפני כמה שנים). ריצ'י בלקמור עלה מסומם לבמה והיה בטוח שסטיקלייטים שנזרקו לבמה הם חייזרים שמנסים להרוג אותו. הוא פוצץ את ההופעה.

לפחות בהופעה שאני הייתי בה (ונדמה לי שגם שחם), דייויד קוברדייל לא היה הסולן.
קוברדייל פרש מדיפ פרפל כשהייתי בן שנתיים בערך.
מי שהיה הסולן בהופעה שאני ראיתי (ספטמבר 1991 - המופע שסגר את הטור שלהם) היה ג'ון לין טרנר שבלקמור הביא מריינבו. לא הותיר חותם.

לגבי מה שאמרת על התקופה הפרהיסטורית שלהם, עם רוד אוונס כסולן: מדובר בז'אנר מוזיקלי שונה וקצת קשה להשוות בינו לבין התקופה הכבדה יותר שלהם שהחלה עם הגיעם של איאן גילן ורוג'ר גלובר.
אין לי כמעט ספק שלא ינוגנו יותר מדי שרידים מהתקופה הראשונית שלהם. היחיד שעדיין מנגן שם מהתקופה ההיא זה איאן פייס ( :HEART2: ), וכמו שאמרת, הקהל יותר נוטה לכיוון התקופה הבאה (שנות גילן, בלקמור, לורד, גלובר ופייס שכאמור היה שם תמיד).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מאי 2011, 11:15 
סמל אישי של המשתמש
אתה צודק
זה הבחור המיותר עם הג'ל , התבלבלתי
יש לכם מושג מה קרה עם אוואנס מאז 69 ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מאי 2011, 18:19 
סמל אישי של המשתמש
יש איזה סיפור הזוי עליו בויקיפדיה...
מסתבר שבשנת 1980 פנתה אליו איזה חברה שהתמחתה ב"איחודים" מפוקפקים של להקות בעלות שם ענק.
הוא התחיל טור עם השם של דיפ פרפל' כשהוא מצרף אליו כל מיני נגנים עלומי שם.
אחרי שכמה הופעות הופסקו בשל התפרעויות, אוונס נתבע ע"י המנהלים של דיפ פרפל (האמיתית) ונאלץ לשלם 672000$. בנוסף, הוא נושל מכל זכויותיו לתמלוגים על התרומה שלו לאלבומים הראשונים.

עוד כתוב שמאז התביעה אוונס לא נצפה בציבור, וקורותיו הן תעלומה בקרב המעריצים של דיפ פרפל...

פה יש עוד על העניין הביזארי הזה:
http://tinpan.fortunecity.com/aprilskies/65/dp1980.html

הזוי!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מאי 2011, 19:52 
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=E3Dr9ZCBclk[/youtube]

זה שיר מהאלבומים היותר מאוחרים שלהם, סטיב מורס מביא פה בראש.
מומלץ ביותר.

ואיאן פייס הוא ממש לא המתופף הכי טוב בעולם. גם לא מתופף הרוק הכי טוב בעולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מאי 2011, 20:31 
סמל אישי של המשתמש
נעם - מה זה הדבר ההזוי הזה ?! ומה פתאום הוא "נושל" מהתמלוגים ? דבר כזה חוקי ?!

מעניין איזה חומר הם ביצעו בהופעות ...

מוריסי - לגבי המתופף הטוב בעולם אני חוזר בי. אבל איזה מתופף רוק מתעלה עליו ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מאי 2011, 20:35 
סמל אישי של המשתמש
קודם כל נעם , הפלת אותי
בחיים לא שמעתי על הדבר ההזוי הזה

קראתי קצת

ציטוט:
the reports from the people who were there tell us of a band that was so bad that you could hardly guess what songs they were playing.

http://www.thehighwaystar.com/specials/bogus/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מאי 2011, 20:37 
סמל אישי של המשתמש

מדהים
רוד אוונס מבצע את Smoke on the Water
:LOL2: :BOW:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מאי 2011, 20:56 
רועי כתב:

מהישנים יותר ג'ינג'ר בייקר היה פשוט מדהים, בליגה אחרת. י
ש את טרי בוזיו שהיה המתופף של פראנק זאפה ואחר כך החליף אותו ויני קולואטה ששניהם פשוט אש.
מיץ' מיצ'ל המתופף של הנדריקס נחשב לאחד הגדולים.
ויש את כל החבר'ה שהיו בערך באותה רמה גבוהה ולכל אחד היה אקסטרה משלו:ג'ון בונהאם, קית' מון, ניק מייסון ואיאן פייס גם לדעתי בערך ברמה שלהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מאי 2011, 23:39 
סמל אישי של המשתמש
רועי כתב:

מדהים

איזה ביצוע כושל אלוהים.
אכן אחד הסיפורים ההזויים.
אגב, למיטב הבנתי הוא נושל מהזכויות לשירים של הלהקה כחלק מההסכם בבית המשפט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2011, 12:28 
האוהד נועם כתב:
רועי כתב:

מדהים

איזה ביצוע כושל אלוהים.

וואו זה נורא, הייתי מתאבד אם הייתי הולך להופעה של דיפ פרפל ומקבל את ההרכב חרא הזה במקום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2011, 13:01 
סמל אישי של המשתמש
morrissey כתב:
רועי כתב:

ש את טרי בוזיו שהיה המתופף של פראנק זאפה ואחר כך החליף אותו ויני קולואטה ששניהם פשוט אש.
ויש את כל החבר'ה שהיו בערך באותה רמה גבוהה ולכל אחד היה אקסטרה משלו:ג'ון בונהאם, קית' מון, ניק מייסון ואיאן פייס גם לדעתי בערך ברמה שלהם.

שכחתי את בייקר , אתה צודק
אני חושב שהחבורה של הנדריקס זכתה להילה גדולה ממה שהגיעה לה (סליחה אם אני דורס פה פרה קדושה למישהו), החל מהנדריקס עצמו ושלל הסולואים הפנטטוניים שלו. יצא לי לשאול את עצמי אם הוא היה "ג'ימי הנדריקס" אם הוא היה נולד היום, או אפילו לפני 30 שנה.
את השניים הראשונים אני לא מכיר, אני תיכף אשמע
אני חושב שפייס לוקח את בונהאם למשל, אבל זה עניין של העדפה אני מתאר לעצמי
דבר אחד שאני חייב להעיר:
ה-להקה שלי זו פינק פלויד. מכיר כל צליל שהם הקליטו (גם מהאלבום המביך של פוסט ווטרס ב- 87 והמביך אבל פחות ב- 94)
אפשר להגיד עליהם הכל כמעט- על הלחנים, העיבודים, הליריקה המדהימה של ווטרס, הרעיונות
דבר אחד אי אפשר להגיד - שהיה להם מתופף שהולם אותם
מייסון עצמו מעיד על עצמו בתור ליצן יותר מאשר מתופף. הוא מתופף מאוד מאוד מאוד סביר, בינוני אפילו, שזכה להילה בגלל אלה שהקיפו אותו (והוא היה מספיק חכם להיות הפלויד היחיד שהיה חבר בכל גלגולי הלהקה, בדומה לפייס ודיפ פרפל)
ה"שיא" שלו זה הקלטה בטייק אחד של Atom Heart Mother, עם תיפוף ברמה שגם אני מסוגל לבצע (גם אם לא ביציבות ובמשך 23:44 דקות)

לשים את מייסון באותה קטגוריה עם פייס ובונהאם זו העלבה קשה לשניהם, ואני אומר את זה בתור אחד שמת על מייסון ומאוד אוהב לקרוא ראיונות איתו. מתופף גדול הוא לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2011, 13:02 
סמל אישי של המשתמש
האוהד נועם כתב:
רועי כתב:

מדהים

איזה ביצוע כושל אלוהים.

פסק הדין הזה נשמע עוד יותר הזוי, לא חושב שזה חוקי בכלל
לגבי הביצוע - רוד אוונס דווקא סביר מאוד שם (אבל תסתום כבר את הפה בין הבתים ! תפסיק לצעוק לקהל, השם ישמור)
לגבי הגיטריסט והקלידן, ובכלל התיאום שם - מחריד
נשמע כמו ג'אם סשן מקרי
וסולו הקלידים המביך הזה - תן לי האמונד ואפילו סולו פנטטוני בג'י מינור נשמע יותר טוב . פשוט מדהים שהם הופיעו עם השם דיפ פרפל :BOW:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2011, 14:00 
רועי כתב:
morrissey כתב:
רועי כתב:

שכחתי את בייקר , אתה צודק
אני חושב שהחבורה של הנדריקס זכתה להילה גדולה ממה שהגיעה לה (סליחה אם אני דורס פה פרה קדושה למישהו), החל מהנדריקס עצמו ושלל הסולואים הפנטטוניים שלו. יצא לי לשאול את עצמי אם הוא היה "ג'ימי הנדריקס" אם הוא היה נולד היום, או אפילו לפני 30 שנה.
את השניים הראשונים אני לא מכיר, אני תיכף אשמע
אני חושב שפייס לוקח את בונהאם למשל, אבל זה עניין של העדפה אני מתאר לעצמי
דבר אחד שאני חייב להעיר:
ה-להקה שלי זו פינק פלויד. מכיר כל צליל שהם הקליטו (גם מהאלבום המביך של פוסט ווטרס ב- 87 והמביך אבל פחות ב- 94)
אפשר להגיד עליהם הכל כמעט- על הלחנים, העיבודים, הליריקה המדהימה של ווטרס, הרעיונות
דבר אחד אי אפשר להגיד - שהיה להם מתופף שהולם אותם
מייסון עצמו מעיד על עצמו בתור ליצן יותר מאשר מתופף. הוא מתופף מאוד מאוד מאוד סביר, בינוני אפילו, שזכה להילה בגלל אלה שהקיפו אותו (והוא היה מספיק חכם להיות הפלויד היחיד שהיה חבר בכל גלגולי הלהקה, בדומה לפייס ודיפ פרפל)
ה"שיא" שלו זה הקלטה בטייק אחד של Atom Heart Mother, עם תיפוף ברמה שגם אני מסוגל לבצע (גם אם לא ביציבות ובמשך 23:44 דקות)

לשים את מייסון באותה קטגוריה עם פייס ובונהאם זו העלבה קשה לשניהם, ואני אומר את זה בתור אחד שמת על מייסון ומאוד אוהב לקרוא ראיונות איתו. מתופף גדול הוא לא.

שמע לגבי הנדריקס הוא פשוט כל כך טוב שאי אפשר לתאר את זה. הוא פשוט הופיע באותו זמן והמציא דברים חדשים. לקח את הבלוז למקום אחר לגמרי. הוא וקלפטון (שהוא הגיטריסט האהוב עליי ביי פאר) ופייג' וכל אלה פרצו גבולות והביאו לפריצת דרך שבלעדיהם המוזיקה היום לא הייתה איפה שהיא. מבחינת פיל אני לא חושב שיש היום גיטריסטים שמתקרבים אליו ואל קלפטון. וזה כולל את פטרוצ'י וסטיב ואי והחברים הוירטואוזים שלהם.
וזה מה שהופך אותם לגיטריסטים כל כך טובים. יש לי איזה 5 הופעות חיות אודיו של הנדריקס וכל פעם שאני שומע אותן אני מבין מחדש עד כמה הוא פשוט הכי טוב.

לגבי ממיסון וואלה אחי אתה צודק סתם הגזמתי פשוט שמעתי לאחרונה את echoes live in pompei הרבה ועפתי שם על הביצוע של כולם אז הכללתי אותו גם. בונהאם לא היה מתופף גדול אבל תופף עם המון רגש ואמוציות וזה מה שעשה אותו. אבל בייקר באמת חיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 29 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: