joshsoos כתב:
redrony כתב:
Charlie כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
redrony כתב:
נשמע כאילו זה יותר ממקום של לשמור על אמונה ומורל גבוה. כלומר הליכה של גילי לניתוח דווקא אחרי ההפסד לחיפה תגיד באיזשהוא מקום, איבדנו את הסיכוי. אני הייתי יותר מסתכל על הדברים מהכיוון הזה.
אני גם די משוכנע שאם (חו"ח) נפסיד לנתניה וחיפה ינצחו, גילי יעשה את הניתוח
אם חלילה זה יקרה, לדעתי יחכו לחצי גמר ורק אם נודח גם שם, אז הוא יעבור ניתוח. אם לא, גילי ייעדר מהדרבי והגמר יהיה
המשחק האחרון שלו באדום .
אתה סגור על זה? גם על שכטר לא הייתי שם שקל אחרי ששנה לא שיחק כדורגל. לאיפה ורמוט יילך אחרי העונה הזו, לליגה הספרדית, גרמנית, אנגלית?
נו, ואתה רואה שלא רק שיש כמה קבוצות שרוצות אותו, גם מוכנות לשלם סכום נכבד, ומדובר לא רק בהיעדרות עקב פציעה, אלא פציעה חוזרת ונשנית. אתה חושב שרק בישראל יש גאונים שלא יודעים מה שהם עושים? =)
לגילי יש סעיף שחרור נמוך, יש קלטות, לא נשמע בשמיים. פעם קודמת לקחו אותו לבלגיה כי באו לראות אותו בדרבי במחזור האחרון ובדיוק אז הוא נתן הצגה אחרי עונה נוראית. מה שכן, לא רואה קבוצה טובה לוקחת אותו.
לגבי גילי, זו היתה הכוונה שלי. בלגיה, סקוטלנד (לא סלטיק או ריינג'רס), משהו בסגנון. אם אני לא טועה הוא כבר אמר שזה לא הכיוון שלו.
לגבי שכטר, מה שאתה אומר זה כנראה נכון (למרות שאף פעם אי אפשר לשלול ספינים), וסבבה, אני רק אומר שקבוצות באירופה בדרך כלל לא לוקחות סיכונים עם שחקן שלא שיחק כמעט שנה כדורגל.