תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 11 יולי 2025, 15:50

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 11 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: טופס התנדבות מילאוים מה זה?
הודעהפורסם: 04 מאי 2011, 00:46 
לפני שבוע חזרתי ממילואים, והיום התקשרה אלי בחורה מהקישור.
היא ביקשה לשלוח לי טופס "התנדבות מילואים" או משהוא כזה. ששאלתי אותה מה זה היא אמרה שזה במקום שאני יחתום ושלא יטרטרו אותי, עם טלפונים ופקסים.
ששאלתי אותה על מה בדיוק אני חותם, היא אמרה "נכון שאתה מגיע אתה חותם"? בהתחלה חשבתי שזה כי אני כרגע לא עובד והלכתי לביטוח לאומי להגיש את התביעה לכסף שמגיע לי
על המילואים, אבל מסתבר שזה לא הכוונה, והיא לא כל כך הצליחה להסביר לי מה המשמעות של "נכון אתה חותם שאתה מגיע(אני מניח שהכוונה היא "מגיע למילואים")".
גם העניין של "הטרטורים וטלפונים" לא היה מובן. ב-3-4 שנים האחרונות שאני עושה מילואים התקשרו אלי מהקישור איזה 3-4 פעמים, פעם לתת להם אישור לימודים, פעם להגיד לי שהמילואים מבוטל, פעם להגיד לי שעברתי מיחידה כללית לגדוד והיום.
בזמן הזה שלחתי סך הכל 2 פקסים אליהם-שניהם אישור לימודים.
בסוף סיכמנו שהיא תשלח לי את הטופס, אני יקרא, ואז אולי יחתום.

אז משהוא יודע על מה מדובר ומה היא רוצה ממני?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: טופס התנדבות מילאוים מה זה?
הודעהפורסם: 04 מאי 2011, 01:18 
אני הייתי צריך לחתום על טופס שנשמע לי דומה לפני שנים כשהייתי סטודנט והיה לי הסכם שבתות.
במקום לעשות שלושים יום הייתי בא לשבעה סופי שבועשל ארבעה ימים מתי שהיו צריכים אותי.
החתימה הייתה שאני מתנדב לבוא, ואז לא מחויבים לחוקים של ההודעה המוקדמת,
כי לפי החוקים האלה היו צריכים לשלוח צו איזה ארבעים יום מראש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מאי 2011, 06:42 
אל תחתום
הכוונה לטופס ויתור על חובת הודעה מוקדמת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מאי 2011, 06:48 
יש כל מיני חוקים של מרווח בין שירות אחד לשירות הבא, זמן לפני קריאה וכו', אני מאמין שתוכל לראות אותם באתר של קצין מילואים ראשי. הרבה פעמים מבקשים מחיילי מילואים לחתום על טופס שלפיו הם מתנדבים לוותר על אחד או יותר מהחוקים האלה.
אם לחתום או לא זה כבר שיקול שלך. אני למשל עושה את השירות שלי בתפקיד שחשוב לי להישאר בו, ובמסגרתו חיוני לוותר על הזכויות האלה, ובמילא משתדלים לתאם איתי מועדים שנוחים לי, כך שאין לי בעיה. אם אצלך המצב שונה, יכול להיות שלך כדאי לסרב לחתום על הטופס - הכל במסגרת הנסיבות הספציפיות שלך ולשיקולך.

:hapoel:

"אני לא אשכח את הפעם הראשונה שעליתי לדשא בבלומפילד - זה היה במחזור השני נגד בית"ר ירושלים והיתה לי צמרמורות בכל הגוף. זה הקהל מספר 1 בארץ ואם היום היו אומרים לי לבחור קבוצה שאני יכול לשחק בה מבין 80 קבוצות, הייתי בוחר רק בהפועל ת"א"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מאי 2011, 07:08 
סמל אישי של המשתמש
כשהצלנו בפלוגה מחלקים את ימי המילואים ומשחררים אנשים באמצע הביתה ואז הם חוזרים, נוצר מצב שלא ניתן לשחרר אותם באמצע כי צריך הודעה מוקדמת לחלק השני של המילואים. הרבה פעמים זאת הייתה הבקשה שלהם מהמ"פ מראש ולא ניתן לממש אותה בלי האישור הנ"ל. לפעמים מחתימים את החיילים באופן גורף, כדי להקל על קצינת הקישור, אני לא הבנתי את זה אבל למי יש כח לילדות בנות 19.
נ.ב.
קצינת הקישור שתשחרר אותי כבר בתיכון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מאי 2011, 07:16 
סמל אישי של המשתמש
עזבו שטויות - לקבל פטור ממילואים אחרי פעם אחת :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מאי 2011, 08:50 
זה טופס בו אתה חותם על סעיף ספציפי או גורף על כל הנמצאים בדף, ובו אתה מאשר שאתה מסכים להתנדבות שנגרמת עקב מעבר כלשהו על אחד מחוקי הגיוס ( למשל הוצאת צו פחות מ60 יום לפני מילואים ארוכים מתלת יומי, פיצולים וכד' ). אתה אמור לחתום על הטופס עם הגיוס או הפיצול או מה שלא יהיה, אבל זה לא תמיד קורה בלי להיכנס ללמה. אם לא תחתום, יגיע מישהו רע כמוני, יבדוק את זה וייתן לקצינת הקישור בראש =)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מאי 2011, 10:28 
סמל אישי של המשתמש
joshsoos כתב:
זה טופס בו אתה חותם על סעיף ספציפי או גורף על כל הנמצאים בדף, ובו אתה מאשר שאתה מסכים להתנדבות שנגרמת עקב מעבר כלשהו על אחד מחוקי הגיוס ( למשל הוצאת צו פחות מ60 יום לפני מילואים ארוכים מתלת יומי, פיצולים וכד' ). אתה אמור לחתום על הטופס עם הגיוס או הפיצול או מה שלא יהיה, אבל זה לא תמיד קורה בלי להיכנס ללמה. אם לא תחתום, יגיע מישהו רע כמוני, יבדוק את זה וייתן לקצינת הקישור בראש =)

מה,היית שלישה בצבא?
:LOL2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מאי 2011, 11:20 
תודה רבה לכולם. אה ו-JOSHOSH, אתה מוזמן לתת לה בראש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מאי 2011, 13:45 
אני הייתי חותם בתחילת כל שנה על טופס התנדבות שנתי כדי לחסוך את החתימה אחר כך
ואז כל מילואים היו מחתימים אותי בכל מקרה שוב.

אני חושב שלפני שנתיים-שלוש, היתה הפעם הראשונה שקבלתי צו מילואים חוקי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מאי 2011, 23:52 
joshsoos כתב:

אם לא חתמתי התנדבות על מרווח בין שני מילואים שונים שנה שעברה... והם מציקים לי שאחתום...
כמה זה קריטי להם? או שהן סתם פחדניות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 11 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: