תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 23:15

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 37 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: "אבי לוזון בן זונה"
הודעהפורסם: 03 מאי 2011, 15:37 
סמל אישי של המשתמש
the exile on main street כתב:
Shacham כתב:
למען הסר הספק, לא פתחתי את האשכול כדי להגיד שחיפה הייתה צריכה להועמד לדין אלא על זה שהם שרים אבי לוזון בן זונה ומציירים מציאות מדומה שההתאחדות אדומה.
מה שכן, ברגע שמרחיקים לי את אביחי ידין ממשחק עונה על כלום וברגע שמרחיקים לי את ערן זהבי על זה שהוא לא הופיע למשחק של נבחרת שהוא לא כבול אליה באף חוזה והוא לא מחויב אליה בשום דרך, אני מקווה מאוד שלחיפה ישחקו באותו מטבע וייתנו להם עונשים על דברים מגוכחים, למשל "אבי לוזון בן זונה".

אני מצטער אבל אם ההתאחדות הייתה מעמידה את חיפה על הקריאות הללו לדין זו הייתה הפלייה, למה אבי לוזון כן ואבי נימני לא? למה יושב ראש התאחדות כן וראש עיר לא?
או שההתאחדות תחליט שאיו יותר קללות בכדורגל ואז נשרוף להם את המשרדים או שייתעלמו מזה ויענישו במקרים של גזענות/הסטה לרצח (כפי שקורה בפועל)
בכל מקרה, צריך להעיף את האבן עזרא הזה הוא ניראה לי מכביסט בן מכביסט.

כי יש סעיף בתקנון שאוסר לקלל את אבי לוזון אבל אין סעיף בתקנון שאוסר לקלל את אבי נימני. כמו שיש סעיף בתקנון שקובע על קיזוז הנקודות לפני הפליאוף, אלה הכללים לכולם, מי שמפר את הכללים שידע לקחת אחריות...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מאי 2011, 17:15 
א כך זה רק מראה איזה יושב ראש קטן שמנהל רפובליקת בננות יש לנו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מאי 2011, 19:03 
סמל אישי של המשתמש
the exile on main street כתב:
א כך זה רק מראה איזה יושב ראש קטן שמנהל רפובליקת בננות יש לנו

לא סותר שום דבר ממה שהוא אמר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מאי 2011, 01:29 
לא אמרתי, עכשיו רק נפל לי האסימון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מאי 2011, 12:58 
סלקטר כתב:
שוהם יפת כתב:
steven כתב:
לדעתי זה קצת עצוב שקבוצה כמונו צריכה להתעסק אם היריבה שלה צריכה או לא לעמוד לדין על העלבה של בנאדם שכולנו רוצים שיעלם ממפת הכדורגל. ולתת לינקים ותקדימים וכל השטויות האלה זה פשוט קטנוני, מגעיל ויוצר תדמית של מלשינים ובכיינים. כוס אמא של לוזון. אנחנו צריכים להתרכז אך ורק בהפועל ובמשחק. לצערי לא הגענו לשם :HRT2:

!
וסלקטר יא כלב מה קפצת ?

למה כלב? מאיפה אתה שואב את התסכול הזה?
"קפצתי" כי צרמה לי ההצטדקות כאן של חלקכם הקוראים להעמידנו לדין עקב קללות ליושב ראש ההתאחדות המכובד.
גם אם הם מעטים, יש דברים ששווה לנו כאוהדים להתאחד סביבם. גזענות, אלימות משטרה, וגם השתלטות עסקנים למיניהם על הכדורגל שלנו למשל.
כמו שאני לא רוצה שאתם תקבלו משחק רדיוס על טרופית שנזרקת למגרש או על קללות לעבר עסקן כזה או אחר, אני לא חושב שאתם צריכים לרצות בזה במצב ההפוך. ושמחתי לראות שאנשים מסויימים כאן חושבים כמוני.

אז איפה נעלמתם ב"מחאה המשותפת" נגד אלימות המשטרה לפני כמה שנים מחוץ לבלומפילד והשארתם אותנו, כרגיל, לבד בנושא הזה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2011, 00:07 
סמל אישי של המשתמש
סו אלן כתב:
סלקטר כתב:
שוהם יפת כתב:
steven כתב:
לדעתי זה קצת עצוב שקבוצה כמונו צריכה להתעסק אם היריבה שלה צריכה או לא לעמוד לדין על העלבה של בנאדם שכולנו רוצים שיעלם ממפת הכדורגל. ולתת לינקים ותקדימים וכל השטויות האלה זה פשוט קטנוני, מגעיל ויוצר תדמית של מלשינים ובכיינים. כוס אמא של לוזון. אנחנו צריכים להתרכז אך ורק בהפועל ובמשחק. לצערי לא הגענו לשם :HRT2:

!
וסלקטר יא כלב מה קפצת ?

"קפצתי" כי צרמה לי ההצטדקות כאן של חלקכם הקוראים להעמידנו לדין עקב קללות ליושב ראש ההתאחדות המכובד.
גם אם הם מעטים, יש דברים ששווה לנו כאוהדים להתאחד סביבם. גזענות, אלימות משטרה, וגם השתלטות עסקנים למיניהם על הכדורגל שלנו למשל.
כמו שאני לא רוצה שאתם תקבלו משחק רדיוס על טרופית שנזרקת למגרש או על קללות לעבר עסקן כזה או אחר, אני לא חושב שאתם צריכים לרצות בזה במצב ההפוך. ושמחתי לראות שאנשים מסויימים כאן חושבים כמוני.

אז איפה נעלמתם ב"מחאה המשותפת" נגד אלימות המשטרה לפני כמה שנים מחוץ לבלומפילד והשארתם אותנו, כרגיל, לבד בנושא הזה?

עשו על האש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2011, 00:28 
סמל אישי של המשתמש
סו אלן כתב:
סלקטר כתב:
שוהם יפת כתב:
steven כתב:

!
וסלקטר יא כלב מה קפצת ?

אוי, זה היה אירוע לא נעים בעליל.
משטרע זונע.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 37 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 7 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: