שוהם יפת כתב:
הבלונדיני עם הנעל האדומה כתב:
אין ספק ששני סביליה היא עשב שוטה שלא מעידה בכהו זה על הנורמות העילאיות בצבא המוסרי ביותר בעולם
אני מקווה שאף אחד לא יסיק את המסקנות הלא נכונות מהמקרה הזה
היא בסך הכל פרחה קטנה ומטומטמת עם חינוך גרוע וריח רע מהפה
אין דברים כאלה בצה"ל, וגם לא ביציע המזרחי טדי - סך הכל קומץ קטן.
כן , יופי .
תכליל את כל החיילים .
גם כל המשפחה שלי שעשתה שירותים קרביים(חלק עדיין עושים)מתנהגים כמוה .
דברים כאלה תמיד יש , אבל עשית פה הכללה מגעילה
על ראש הגנב בוער הכובע
לא הייתי מכליל "את כל החיילים" כי אחרת מן הסתם הייתי צריך להכליל את עצמי, אחי, אבי, וכל חברי (שכולם, להוציא ערבים, שירתו בצה"ל, ובילו לפחות חלק מהזמן בשטחים - גם אני אגב).
התגובה שלי באה בסך הכל לציין ששני סביליה לא לבד, ושני סביליה היא גם לא ממש העניין - העניין הוא (נגיד את זה בפעם המאה אלף) שהזעזוע הכללי על מעשים כמו אלו של הילדה-סוכר הזו, הוא מ ג ו ח ך !!!
בלתי נמנע לקיים שלטון צבאי בכח הזרוע על 2.5 מיליון איש ולצפות שלא תהיה התבהמות מוסרית כללית בקרב האחראים לאכיפה של השלטון הזה.
יש כאלה שהולכים רחוק, כמוה, ויש כאלה שהולכים רק קצת - ויש כאלה שהולכים יותר רחוק ואתה פשוט לא שומע עליהם כי רק מיעוט זעיר מגיע לתקשורת.
אבל אני הרי יודע, וגם אתה יודע, שהרפלקס המותנה של צה"ל ושל החברה הישראלית הוא להגיד: עשב שוטה! עשב שוטה! לא מייצג! אין אצלנו דברים כאלה! הצבא המוסרי בעולם!
בולשיט.