סלקטר כתב:
teknoboy כתב:
סלקטר כתב:
שוהם יפת כתב:
steven כתב:
לדעתי זה קצת עצוב שקבוצה כמונו צריכה להתעסק אם היריבה שלה צריכה או לא לעמוד לדין על העלבה של בנאדם שכולנו רוצים שיעלם ממפת הכדורגל. ולתת לינקים ותקדימים וכל השטויות האלה זה פשוט קטנוני, מגעיל ויוצר תדמית של מלשינים ובכיינים. כוס אמא של לוזון. אנחנו צריכים להתרכז אך ורק בהפועל ובמשחק. לצערי לא הגענו לשם

!
וסלקטר יא כלב מה קפצת ?
למה כלב? מאיפה אתה שואב את התסכול הזה?
"קפצתי" כי צרמה לי ההצטדקות כאן של חלקכם הקוראים להעמידנו לדין עקב קללות ליושב ראש ההתאחדות המכובד.
גם אם הם מעטים, יש דברים ששווה לנו כאוהדים להתאחד סביבם. גזענות, אלימות משטרה, וגם השתלטות עסקנים למיניהם על הכדורגל שלנו למשל.
כמו שאני לא רוצה שאתם תקבלו משחק רדיוס על טרופית שנזרקת למגרש או על קללות לעבר עסקן כזה או אחר, אני לא חושב שאתם צריכים לרצות בזה במצב ההפוך. ושמחתי לראות שאנשים מסויימים כאן חושבים כמוני.
אף אחד פה לא רוצה שתקבלו עונש בגלל הסעיף המגוחך הזה (אם כי נראה לי שרובנו נשמח אם זה יקרה).
מה שלא ברור לי זה איך אתה לא מבין שהנוכחות שלך בדיון על הבזיון שנקרא ההתאחדות לכדורגל ובית הדין שלה היא לפחות התגרות אם לא חוצפה.
יכול להיות שאתה יוזר כפול של אישטוואן?
אני צריך להתנצל על זה שאביחי ידין קיבל הרחקה ממשחק? או שמא אני צריך להתנצל על זה שהעמידו את הקבוצה שלי לדין בלי סיבה של ממש ונתנו לי עונש רדיוס במשחק ליגה בעונה הבאה במקום במשחק העונה הגדול?
בוא נניח לרגע שהגיע לקבוצה שלי עונש רדיוס, (הרי אצלכם לרגע לא מטילים ספק בהתאחדות כשזה קשור אלינו נכון?), היית באמת רוצה שהמשחק הגדול בינינו יתקיים באצטדיון ריק?
אבי לוזון וההתאחדות של בית הדין פוגעת בכולנו. לא רק בכם. ולכן לכולנו ניתנת הזכות להביע את מחאתנו נגדה. חבל שלא הצטרפתם אלינו ביום שבת לשירה כנגד לוזון אלא העדפתם להביע את מורת רוחכם כנגד הקללות.
א- קיבלתם משחק ללא קהל, לא רדיוס.
ב- אני נגד עונש שכזה בכלליות. אסור לתת אותו. אבל אם כבר קיבלתם, זה פשוט ביזיון והפלייה ברורה שזה יתקיים רק בעונה הבאה ולא מול ק"ש.
ג- לא היה שום ספק במגרש שהשירה ללוזון כוונה בין השאר גם אלינו. היא הגיעה מיד עם הגולים, והיו לא מעט אוהדים שלכם שעשו לנו אצבע משולשת כששרו, כאומרים "דפקנו אתכם ואת האבי לוזון שלכם". אין לי בעיה לצאת נגד לוזון, אבל אתה באמת מצפה שנצטרף לשירה שכזאת?