IdanTheLittle כתב:
הקרב I QUIT שאתה מדבר עליו בין רוק לפולי הוא קרב מדהים ואכזרי.
רוק פשוט "הרג" את פולי שם. זה היה קשה לראות את זה.
בקשר לאתמול, I QUIT זה קרב זוועה. אני לא מבין איך זה מסתדר עם ה-PG של ה-WWE.
לוקחים בנאדם ופשוט מתעללים בו פיזית (ונפשית) במשך 30 דקות.
הקהל מת כל הקרב כי אני לא רואה איך אפשר לעודד אחרי 30 דקות התעללות בבני אדם.
קיצור, קרב חסר טעם ואני שמח שהוא לא קורה לעיתים יותר תכופות.
ה-PG, ביחד עם עוד הרבה דברים, הרסו את ה-WWE.
אגב, אנקדוטה קטנה, סתם כדי שתבינו איך הדברים מתנהלים שם היום. נכון להיום, לראשי התיבות WWE, אין משמעות. וינס, באופן רשמי, הסיר את הפירוש World Wrestling Entertainment בטענה שהיום באירגון הם לא מתרכזים
בהיאבקות , אלא נטו בבידור. WWE זה רק שם, ללא משמעות, ללא פירוש, ובהתאם לזאת, כך נראה האירגון הזה בשנים האחרונות. היו שמועות על זה עוד לפני שזה פורסם באופן רשמי. הנה, בויקיפדיה כבר ערכו את הערך.
ציטוט:
On April 7, 2011, WWE Corporate announced that the company would be rebranded from "World Wrestling Entertainment, Inc." to simply "WWE, Inc." This orphan initialism occurred to reflect WWE's global entertainment expansion away from the ring with the ultimate goal of acquiring entertainment companies and putting a focus on television, live events, and film production. WWE quoted that their new company model was put into effect with the relaunch of WWE Tough Enough, being a non–scripted program (contrary to the scripted nature of professional wrestling) and with the expected launch of a WWE television network within 2012 and 2013.[9]
עידן, הקרב בין פולי לרוקי באמת היה מטורף. פולי לקח את הקרב הזה לרמה אחרת, לא פחות ואולי אפילו יותר מהקרב מול טייקר ב-HIAC של KOTR 1998. בכלל, הכימיה בין רוקי לפולי הייתה מטורפת, בין אם כשהיו יריבים, ובין אם כשהיו זוג ב-Rock & Sock Connection.