אדום נחמד כתב:
בר קולמוסא כתב:
די כבר עם הדיבור הזה.
בשנה שעברה היינו מצויינים ופחדנו שקבוצות אחרות יפתחו רגליים כדי לקחת מאיתנו את מה שהרווחנו.
עכשיו אנחנו מקווים שקבוצות אחרות יתנו לנו את מה שלא לקחו בעצמנו.
אותי זה מגעיל. על הזין שלי מה שמכבי יעשו מול חיפה, ברגע שככה נראה משחק העונה זה בכלל לא חשוב.
כל הפורום פה מזיין ת'שכל על מכבי. זה לא מביש שכולם פה מטילים את יהבם על מכבי - שהיא תביא לנו ת'אליפות?!
אם זה יקרה, מילא. אבל להתעסק עכשיו במכבי?? כרגע הפדסנו בגדול את משחק האליפות, בגדול. תנוחו ותעשו שנייה "חשבון נפש" עם הקבוצה שלנו!
ה"להאמין" וה"לא להיות לוזר" האופנתי הזה פה זה נחמד וחשוב, אבל קודם צריך להיות משכנע, טוב וראוי. עם יד על הלב, אנחנו לא.
תגיד אתה אדיוט?
ניצחנו את אותה מכבי חיפה פעמיים העונה, אחת הפעמים בצורה משכנעת.
חיפה בנו על איבודי נקודות שלנו במהלך העונה בדיוק כמו שאנחנו בונים על שלהם, ואני לא רואה סיבה להפסיק עם זה.
מישהו היה צריך להפסיד את המשחק אתמול, או יותר נכון לצאת כשידו על התחתונה.
במקרה זה היה אנחנו בתצוגת נפל. קורה.
אבל תסלח לי אם אני לא שומע לעצתך ללכת לים.
אגב, חיפה-פרט למשחק מולנו- לא משכנעת, לא טובה, ולא ראויה יותר מאיתנו.
להגיד "אתה אדיוט" אתה יודע, נחמד, אבל גם אם תהיה תקיף זה לא יהפוך את המסר שלך להיות חד יותר. אתה סתם נשמע כמו ילד.
אתה מוזמן לצטט אותי ולהדגיש לי איפה אמרתי שאנחנו לא ראויים כי מאזן הנצחונות שלנו מול חיפה נחות העונה.
או לחלופין איפה הצעתי לך ללכת לים (אל תלך, יורד גשם עדיין).
לא הצעתי כי לא זו הכוונה - אני אומר שלפני שנתעסק בקבוצות אחרות ובאיך הן יתנו לנו, עדיף להתסכל על עצמינו קודם. כי כמו שאנחנו נראים לא ניקח אליפות. לא מטעמי מגיע - פשוט כי לא ניקח ת'נקודות.
נשמע לי כאילו ההפסד עבר באדישות יחסית ועכשיו כולם מתרכזים במכבי ואיך היא תעשה לנו ת'עבודה.
בעיני זו לא דרך.
אחרי ש(בתקווה) ננצח את נתניה, נוכל בלב שקט להתעסק במכבי.