תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 22:55

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 277 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אלי גוטמן נתן,אלי גוטמן לקח
הודעהפורסם: 01 מאי 2011, 15:08 
ראצ'ו כתב:
עוד תנאים כתב:
ראצ'ו כתב:
מה שהכי מעצבן הוא שגוטמן הרי אמר שהפועל היא לא קבוצה שיודעת להתגונן ולכן הוא הבין שהיא חייבת להתקיף.
אז למה אתמול הוא שינה את הדרך שלו? מהי הפחדנות הזו?

לא שינה שום דרך, שיחק אותו מערך, הוא בא להתקיף, פשוט לא עם השחקנים הנכונים, ולא בגלל פחדנות, בגלל טפשות.

בא להתקיף? עם דני בונדר? עם שבחון? עם דדי שלא עובר את החצי? נו באמת... ואם זה לא עובד, למה לחכות לדקה 60?

גם עם בונדר זה הרכב מספיק התקפי כשאתה משחק 4-4-2 כשהקשר האחורי שלך הוא ערן זהבי. כלומר 5 שחקנים בעלי אופי התקפי זה די והותר. אתה יכול להגיד על שבחון שהוא גרוע שהוא כלום, הכל נכון, אבל הוא שחקן התקפי. זה שהוא עלה איתו זה טעות של מאמן מתחיל, אבל זה לא טעות שנבעה מפחדנות.למה לחכות לדקה 60? את זה גם אני לא יודע ולא מבין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מאי 2011, 15:11 
סמל אישי של המשתמש
העניין הוא שאני באמת ובתמים,
מנסה להבין מה הוא ציפה משחקן, טוב ככל שיהיה,
שמתייבש חודשיים בספסל, והפך לשחקן שביעי ברוטצייה
לתת במשחק כזה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מאי 2011, 15:48 
גביזון כתב:
היה לנו:
צעירי נתן, צעירי לקח
גוטמן נתן, גוטמן לקח

הימורים לגבי שבוע הבא?
אני מהמר על טוטו נתן, רפאלוב לקח

עטר לקח, עטר ייקח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מאי 2011, 15:52 
סמל אישי של המשתמש
בני12 כתב:
גביזון כתב:
היה לנו:
צעירי נתן, צעירי לקח
גוטמן נתן, גוטמן לקח

הימורים לגבי שבוע הבא?

עטר לקח, עטר ייקח

מכבי נתנה, חיפה לקחה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מאי 2011, 15:54 
המקור הוא "אלון נתן- סיני לקח".
דרבי כשלהו, מזמן...
נדמה לי ניצחנו 2:1

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מאי 2011, 16:02 
בני12 כתב:
גביזון כתב:
היה לנו:
צעירי נתן, צעירי לקח
גוטמן נתן, גוטמן לקח

הימורים לגבי שבוע הבא?

עטר לקח, עטר ייקח

ראובן או אלירן ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מאי 2011, 16:20 
אוגוסטוס היל כתב:
דרבי כשלהו, מזמן...

"סיני נתן - נתן לקח" - דרבי בחורף של עונת 84-85, 2:2, עם גול של אלון נתן בדקה ה-95.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מאי 2011, 16:28 
נועם שחם כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
דרבי כשלהו, מזמן...

"סיני נתן - נתן לקח" - דרבי בחורף של עונת 84-85, 2:2, עם גול של אלון נתן בדקה ה-95.

יכול להיות שהזכרון שלי לא מדוייק, אבל אני די משוכנע שהיתה פעם גם כותרת כמו שאני כתבתי...
מישהו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מאי 2011, 16:33 
ofer23 כתב:
בני12 כתב:
גביזון כתב:
היה לנו:
צעירי נתן, צעירי לקח
גוטמן נתן, גוטמן לקח

הימורים לגבי שבוע הבא?

עטר לקח, עטר ייקח

ראובן או אלירן ?

הראשון לקח ונקווה שהשני ייקח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מאי 2011, 17:52 
אגב, עכשיו כשאני רואה את הראיונות איתו, אני גם שם לב שהוא שוב מוכר את השחקנים שלו. העיקר שהוא נקי.
גם כבוד לקולגות שלו אין לו. אם הייתי אלישע לוי, הייתי מביא לו בעיטה בראש באמצע הראיון.
ואלישע לוי עלה בהרכב הכי גרוע שלו מבחינה התקפית (בלי גולסה, בלי ורד ועם דאבאלשווילי) ועדיין ניצח.

את היסודי לא תסיימו..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מאי 2011, 17:58 
תופעה קבועה אצלו
להצלחות הוא אחראי ולכשלונות רק השחקנים
שלא לדבר על ההתחנפויות למי שלדעתו ידו על העליונה מבין הבעלים
או על הפוליטיקות של קביעת ההרכב
או על החילופים מהבית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מאי 2011, 18:25 
גם לדעתי גוטמן טעה קשות כשעלה עם שיבחון ובונדר. וטעה פעם נוספת בחילופים של ללה.

אבל,
מי שניצח בכל קרבות המגע בתיקולים, בכל מקום במגרש היו שחקני חיפה ולא שחקני הפועל.
מי שהפגין רוח לחימה ורצון מהרגע שעלה לדשה היו שחקני חיפה ולצערי לא שחקנינו,
כך שלהאשים רק את גוטמן זה מוגזם.

ועוד,
אתמול הוכח עוד פעם, לעניות דעתי, שמערך עם 2 חלוצים שלנו הוא , בצוות הנוכחי של טוטו ובן, הוא לא אפקטיבי!
זה לא דאמרי ושכטר שיכולים לבנות לעצמם מצבים.
היה נכון לעלות במערך של 4:5:1 לחזק הקישור ולשחק עם אבוטבול, טועמה -אחוריים
ורמוט זהבי ואלרועי קדמיים. הינו מקבלים ליטה טובה יותר במשחק, ודריבלים טובים בכניסות לרחבה.

כתבתי על זה לפני שבוע , ולמרות שניצחנו את בני יהודה , אני חושב שזה המערך שאיתו צריך לעלות עד סוף העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מאי 2011, 18:28 
תכף יסבירו לך שהקבוצה יודעת לשחק רק 4-4-2
ואין טעם לשנות עכשיו
עוד הוכחה למוגבלות האימון הקיים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מאי 2011, 19:04 
נועם שחם כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
דרבי כשלהו, מזמן...

חשבתי שהמקור הוא ספר איוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מאי 2011, 19:19 
וואלה, עכשיו גם אני עובר על כל הראיונות אחרי המשחק ואיזה זבל של אדם אדון גוטמן, כרגיל אין לו שמץ של כבוד לשחקנים שלו ומפיל עליהם הכל. על עצמו הוא לא יודע להגיד שטעה, הכל זה השחקנים שעלו בלי מוטיבציה+ציון שמות ספציפיים. ואנשים עוד תוהים למה נכתב שהוא אדם קטן, כאילו שצריך דוגמאות אישיות ( שיש למכביר ) ולא צריך פשוט להסתכל במציאות נכוחה. גונב דעת מגעיל. יאללה, קח אליפות ועוף מפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מאי 2011, 19:38 
joshsoos כתב:
וואלה, עכשיו גם אני עובר על כל הראיונות אחרי המשחק ואיזה זבל של אדם אדון גוטמן, כרגיל אין לו שמץ של כבוד לשחקנים שלו ומפיל עליהם הכל. על עצמו הוא לא יודע להגיד שטעה, הכל זה השחקנים שעלו בלי מוטיבציה+ציון שמות ספציפיים. ואנשים עוד תוהים למה נכתב שהוא אדם קטן, כאילו שצריך דוגמאות אישיות ( שיש למכביר ) ולא צריך פשוט להסתכל במציאות נכוחה. גונב דעת מגעיל. יאללה, קח אליפות ועוף מפה.

כדי להיות מאמן צריך אופי מאד מיוחד. יכולת הישרדות כבירה, עור של פיל, אגו ענק, מנהיגות וידע מקצועי שאף לא פעם לא יזיק. כבר אמרו שאם אתה אוהב את גיבוריך, עדיף שלא תכיר אותם מקרוב. גוטמן איננו גיבור אבל הוא ממאמן די מוצלח שלא שונה מאחרים במקצוע. לא חושב שהיה אדם ענק לפני המשחק והוא אדם שפל אחריו. הוא בן אדם עם יתרונות וחסרונות, חולשות ונקודות חוזק. כמוני, כמוך.
נגמר המשחק ושפך רפש על השחקנים? היה יכול להתאפק. לא חושב ששחקן עם שכר של 300 אלף דולר בשנה ששואף לשחק באירופה, לא יצליח להתגבר על קצת ביקורת פומבית. גוטמן לא זרק רימון רסס בביתו של שום שחקן או הצית את רכבו של כוכב או שלח בריונים להפחיד את הילדיו של שחקן נחשב. בסה"כ שלף כמה ביטוים אגרסיבים שלא ישנו את העובדה שמי שמנצח משחק הם השחקנים עצמם. גם מי שמפסידים אותם.
אף פעם לא יהיה בעמדת המאמן אדם מולשם , נטול שגיאות, טהור כמו שלג. תמיד יהיה מישהו בשר ודם, מלא תשוקות, חולשות ושאיפות להתקדם. מישהו שידרוך על כמה עמיתים כדי לזכות במשרת האימון בהפועל ת"א. מאמן שיפגע בחילוף אחד ויפספס בחילוף אחר.

עד שאחד כמו הכריש יחזור, יעברו דורות רבים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מאי 2011, 19:52 
גם לכריש היו חסרונות אבל היה לו קילר אינסטינקט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מאי 2011, 20:12 
אוגוסטוס היל כתב:
נועם שחם כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
דרבי כשלהו, מזמן...

יכול להיות שהזכרון שלי לא מדוייק, אבל אני די משוכנע שהיתה פעם גם כותרת כמו שאני כתבתי...
מישהו?

איך אלון נתן וסיני לקח אם אלון נתן , נתן אותה הבן זונה ?
וחוץ מזה היה "ומי נתן - אלון נתן"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מאי 2011, 20:23 
joshsoos כתב:

עזוב את הדיון על גוטמן, השחקנים חסיני ביקורת? אנחנו מאבדים את זה עם הליטופים לשחקנים. הוא היה עדין מאוד בהתיחסות שלו לחבורה המדכאת של אתמול.
ומה עדיף שיגיד את המנטרה "אחריות עלי"? תעשה לי טובה, נמני רשם על זה פטנט, זה שיא הכלום שמאמן יכול לומר אחרי הפסד - "אני אשם" וואלה, חשבתי שהזיהום אוויר מהטכני אשם. גוטמן אולי בן אדם טינופת ויש הרבה עדויות, אבל לי זה אף פעם לא הזיז יותר מדי אופי של מאמן, אני לא חבר שלו, ושחקנים הצליחו לספק קבלות תחת שנות האימון שלו. העונה הזאת חוץ מהצ'מפיונס הוא החזיק מערכת רקובה עד הדקה ה90, זה גם משהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מאי 2011, 20:30 
האור שבחיי כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
נועם שחם כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
דרבי כשלהו, מזמן...

מישהו?

לדעתי אלון נתן כבש שער במשחק וסיני כבש 2 ומכאן- אלון נתן-סיני לקח.
שוב, לא נעול על זה....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מאי 2011, 21:02 
אוגוסטוס היל כתב:
האור שבחיי כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
נועם שחם כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
דרבי כשלהו, מזמן...

מישהו?

לדעתי אלון נתן כבש שער במשחק וסיני כבש 2 ומכאן- אלון נתן-סיני לקח.
שוב, לא נעול על זה....

לא מבין איך יש לכם כח להתעסק בזה, אבל אם כבר: היו שני דרבים: עונת 83/84 סיבוב ראשון: מכבי הובילו 0:1 משער של אלון נתן, רמלר וסיני עשו מהפך.
עונה אחרי זה, דרבי הגשם המפורסם: לנדאו עשה 0:1, מכבי הישוו בפנדל של אבי ירושלמי, סיני עשה 1:2 בפנדל משלו ואלון נתן הישווה בדקה ה-96.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מאי 2011, 21:05 
רוני, אני בשלב הסובלימציה. זה שלב אחד אחרי הדיכאון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מאי 2011, 21:11 
zink כתב:
נועם שחם כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
דרבי כשלהו, מזמן...

חשבתי שהמקור הוא ספר איוב.

:WHOME:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מאי 2011, 21:13 
אוגוסטוס היל כתב:

מקנא בך. אני לצערי חזרתי עכשיו מ-45 דקות ריצה שבה העברתי כל מיני תסריטים לקראת שבת. מזוכיזם במיטבו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מאי 2011, 22:05 
redrony כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

מקנא בך. אני לצערי חזרתי עכשיו מ-45 דקות ריצה שבה העברתי כל מיני תסריטים לקראת שבת. מזוכיזם במיטבו

לא מסוגל לחשוב על נתניה.
נמאס לי לחשוב על מערכים, הרכבים, תפקוד של שחקנים וכו'. לא מצליח להבין את גוטמן. פשוט נשגב מבינתי. וזה לא רק בשבועות האחרונים.
אני כן מאלה שתפסו ממנו מאמן טוב ואני מאוד מאוכזב ממנו. מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מאי 2011, 22:33 
סמל אישי של המשתמש
להתלונן על הרכב שגוי וחילופים מבית שנעשו במשחק אליפות זה כל כך צרות של עשירים. אנחנו לא מבינים למה אוהדי חיפה מתייחסים לאלישע כמו שהם מתייחסים ואנחנו לא רואים שאצלנו מתחיל אותו דבר. גם אצלהם זה לא התחיל ביום, לאט לאט רעל שטופטף נגדו אחרי כמה משחקים רעים וזה הגיע לזריקת חפצים.
כל קבוצה הייתה רוצה לראות את גוטמן אצלה, ורק אנחנו מלכלכים עליו בפורום. אתם בטח מתגעגעים לתקופות שבהן המטרה היחידה בסוף העונה היא להביא את הדרבי.

אלי גוטמן :HEART2: :HEART2: :HEART2:

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מאי 2011, 23:09 
Officer Barbrady כתב:
להתלונן על הרכב שגוי וחילופים מבית שנעשו במשחק אליפות זה כל כך צרות של עשירים. אנחנו לא מבינים למה אוהדי חיפה מתייחסים לאלישע כמו שהם מתייחסים ואנחנו לא רואים שאצלנו מתחיל אותו דבר. גם אצלהם זה לא התחיל ביום, לאט לאט רעל שטופטף נגדו אחרי כמה משחקים רעים וזה הגיע לזריקת חפצים.
כל קבוצה הייתה רוצה לראות את גוטמן אצלה, ורק אנחנו מלכלכים עליו בפורום. אתם בטח מתגעגעים לתקופות שבהן המטרה היחידה בסוף העונה היא להביא את הדרבי.

עזוב, זה סיסמאות ריקות מתוכן. יש ביקורת לגיטימית שצריכה להיאמר. אי אפשר לבטל אותה רק כי היו תקופות רעות יותר. מועדון כמו הפועל, שנים כמו אלה צריכות להיות הסטנדרד בו ולא עונה לקחת מקום שני ובשנייה להיאבק על הירידה. אף אחד לא לוקח מגוטמן את מה שיש לו, אבל יש לו גם הרבה חסורונות. אני יכול להעיד על עצמי שמעולם לא הייתי מעריץ שלו והיתה לי ביקורת עליו גם שהפועל היו יותר טובים. כמוני יש פה עוד כמה שיודעים לראות דברים שהם גם מעבר לנצחונות והפסדים. אני לא זוכר מתי אוהדי הפועל זרקו חפצים על מאמן ולא כל מאמן לקח פה אליפות ולא כל מאמן שיחק פה כדורגל טוב. יש הבדל בין ביקורת לגיטימית לפעולות שפוגעות בקבוצה או לגילויי אלימות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מאי 2011, 00:37 
תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מאי 2011, 00:51 
סמל אישי של המשתמש
redrony כתב:
Officer Barbrady כתב:

עזוב, זה סיסמאות ריקות מתוכן. יש ביקורת לגיטימית שצריכה להיאמר. אי אפשר לבטל אותה רק כי היו תקופות רעות יותר. מועדון כמו הפועל, שנים כמו אלה צריכות להיות הסטנדרד בו ולא עונה לקחת מקום שני ובשנייה להיאבק על הירידה. אף אחד לא לוקח מגוטמן את מה שיש לו, אבל יש לו גם הרבה חסורונות. אני יכול להעיד על עצמי שמעולם לא הייתי מעריץ שלו והיתה לי ביקורת עליו גם שהפועל היו יותר טובים. כמוני יש פה עוד כמה שיודעים לראות דברים שהם גם מעבר לנצחונות והפסדים. אני לא זוכר מתי אוהדי הפועל זרקו חפצים על מאמן ולא כל מאמן לקח פה אליפות ולא כל מאמן שיחק פה כדורגל טוב. יש הבדל בין ביקורת לגיטימית לפעולות שפוגעות בקבוצה או לגילויי אלימות.

מה עם כל הדה לגיטימציה שעושים לו בגלל שהוא העלה כמה שחקנים בהרכב? מה, פתאום מגן שפתח קבוע באלופות לא מתאים לפתוח בחיפה(ואני מגדולי התומכים של קנדה)? דדי לא היה המגן שלנו כל העונה? דווקא דדי נחשב המגן התוקף מבין השניים, איך אפשר לקרוא לגוטמן פחדן?
מועדון כמו הפועל צריך לרוץ לאליפות קבוע? תסתכל מעבר לכביש ותגיד לי עד כמה זה מובן מאליו שרצים לאליפות. גם באירופה זה לא מובן מאליו להצליח, אבל כנראה שהכל מתגמד כשיש אג'נדות(אני לא מאשים אותך ספציפית באחת כזאת). כמה רעל נשפך בפורום עליו בזמן האחרון, משתמשים שלא הייתי מאמין שיש בהם את זה. המאמן ששם אותנו על המפה מקבל זין לפנים מהרבה משתמשים כאן. כאילו הוא אשם במצב בהנהלה. בן אדם קטן? פוליטיקאי? כנראה שכחתם מי שמר על שפיות במועדון כשההנהלה יצרה גהינום מסביב. שכחתם מי העלה כל שבוע קבוצה שנותנת רביעיות וחמישיות בזמן שהבעלים שלה היו עסוקים במציאת סרגל למדידות איברים מוצנעים. הכי קל להאשים את כל העולם במצב הגרוע, קצת יותר קשה לשמור על שפיות. מי שביסס את הפועל כקבוצת צמרת, מי שהחדיר בה את שמחת החיים והכדורגל ההתקפי, כי כנראה שאנשים חושבים שהשם "הפועל תל אביב" מקנה לנו אוטומטית מקום בצמרת. אולי באמת כדאי שהפוליטקאי הקטן הזה יילך ואנחנו נחזור למאמנים צעירים, אחר כך נחליף אותם בסמלי עבר ובסוף נחזיר איזה מאמן מיוון או קפריסין שיציל את המולדת וייתן לנו מקום באירופה. בושה שככה מתנהגים לאדם הכי חשוב במערכת. טביב מסתכל על המסך וגומר, סוף סוף העוגן שהשאיר את גוטמן בהפועל הורם, יחי המלך החדש(אבוקסיס, אוחנה, פרדי דוד. לפי הסדר. באותה עונה אגב).

סו אלן, אל תהרוס לאנשים אג'נדות עם העובדות שלך. חוצפן.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מאי 2011, 01:22 
אתה נשמע כמו בלאד
לגוטמן יש הרבה נקודות זכות אבל גם לא מעט חסרונות ונקודות בהן הוא ישירות פגע בקבוצה.
הוא לקח את הפועל בעונה קשה מהתהום והביא אותה למקום שביעי וגמר גביע בעזרת רכש מוצלח בינואר.
עונה לאחר מכן הוא ביסס את הסגל ושיפר אותו, והחזיר את הפועל לצמרת. לצערנו, גם אז ברגע האמת הוא קרס.
בעונה שעברה הוא הפך את הפועל לקבוצה הכי מפחידה בארץ ולקח דאבל עם מסע מוצלח מאוד באירופה.
העונה, נקודת פתיחה - אנחנו עם הסגל הטוב בארץ. דאבליסטית, 5 נקודות בצ'מפיונס, כל קבוצה עולה מולנו עם שלושה בלמים.
איבדנו יותר מדי נקודות במקומות שפשע לאבד בהם(1 מ6 מול אשדוד מהפלייאוף התחתון, 1 מ6 מול בית"ר, גם היא מהפלייאוף התחתון, שישה הפסדי ליגה בסך הכל)
הפכנו מקבוצה קטלנית לקבוצה בינונית שלא מנצלת את הכלים שיש לה תוך כדי סגידה למערך שכל הליגה למדה להתמודד איתו, ולראיה כמות המשחקים שלא ניצחת וכמות המשחקים שניצחת בקושי.
תוציא את השער של בן שהר מול הפועל ר"ג ותזכיר לי מתי כבשנו שער שדה בפעם האחרונה.
ולמרות כל זה, וכל הבעיות בהנהלה וכמות הפציעות והחלומות של השחקנים על אירופה, הגעת לחיפה מהמקום הראשון עם יתרון נקודה. פה אלי גוטמן קרס עוד פעם.
מאמן כדורגל יכול לעשות טעויות, ומן הסתם לא כולם בעלי דעה אחת והוא איש מקצוע שחי אותו עשרות שנים.
שני דברים אני לא יכול לראות אצלו ואחד זה שהוא מפחד משינויים.
ה4-4-2 הזה לא פועל עונה שלמה(כמות הפעמים ששיחקנו טוב העונה נספרת על יד אחת - ב"ש חוץ, זלזניצ'אר, עכו בית, שאלקה בית וזלצבורג חוץ. וכן, אני לא שוכח שניצחנו 4-1 את מכבי חיפה במשחק משקר ו5-0 את הפועל חיפה כשהמצטיין היה השוער המחליף שלנו) וכולם רואים את זה, הקבוצה כבויה ושבעה ומגרדת נצחונות אבל שום דבר לא השתנה. אתמול זה התפוצץ לנו בפרצוף ואני מקווה שהלקחים יופקו.
הדבר השני הוא הפוליטיקה בקביעת ההרכב, ואני רוצה להאמין שזו פוליטיקה כי אם בונדר עולה על חשבון קנדה מסיבות מקצועיות הבעיה חמורה הרבה יותר.
על הסיפור עם שבחון אני בכלל לא מדבר.

בשורה התחתונה אני אוהב את גוטמן אבל כמו שצריך להחמיא לו על הדאבל וההצלה מירידה ב2007-08 לא צריך לחסוך בביקורת כשהיא נחוצה.
ב2008-09 עוד יכלנו להגיד שהניסיון של חיפה ניצח ויכלנו לבכות על המון טעויות שיפוט שגמרו לנו את העונה, חוץ מניהול המשחק שלו בקרית אליעזר.
העונה, מי שמאשים את ההנהלה(שגם לה יש חלק), פשוט עוצם עיניים מול הטעויות המאוד קשות שגוטמן עשה במהלך העונה הזו בפן המקצועי.

לא רוצים טביב בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 277 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: