תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 16:42

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 102 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום שישי 29/4 - לקראת משחק העונה
הודעהפורסם: 29 אפריל 2011, 17:53 
chimpfive כתב:
רון בן בלון, הגדרת יפה, בלון בלוף אחד גדול. ועטר הימור.

עטר הוא מאמן אולד פשן, כלומר לא של שיטה, אלא של שחקנים. לרן בן שמעון יש לא פחות אם לא יותר כדורגל מלגוטמן, מוח כדורגל מבריק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אפריל 2011, 19:50 
סמל אישי של המשתמש
joshsoos כתב:
chimpfive כתב:

עטר הוא מאמן אולד פשן, כלומר לא של שיטה, אלא של שחקנים. לרן בן שמעון יש לא פחות אם לא יותר כדורגל מלגוטמן, מוח כדורגל מבריק.

יאללה אתם
כל אחד פה נהייה מבקר מקצועי.
רב"ש עשה עונה טובה בק"ש, בסדר. הוא גם יכול להיות מאמן טוב. אבל מח כדורגל מבריק? די..באמת..
עטר גם, לא יודע כמה שיטה הוא נותן, וכמה מוטיבציה, אבל אתם בוחנים אותו על סמך מספר עונות מצומצם בקבוצות קטנות.

עדיף לנו להתעסק בהאם בונדר עדיף על קנדה, או ידין על זהבי, ולא להתיימר להחליט מי המאמן שצריך להחליף את גוטמן( :HEART2: )

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אפריל 2011, 19:53 
אדום נחמד כתב:
joshsoos כתב:
chimpfive כתב:

יאללה אתם
רב"ש עשה עונה טובה בק"ש, בסדר. הוא גם יכול להיות מאמן טוב. אבל מח כדורגל מבריק? די..באמת..
עטר גם, לא יודע כמה שיטה הוא נותן, וכמה מוטיבציה, אבל אתם בוחנים אותו על סמך מספר עונות מצומצם בקבוצות קטנות.

עדיף לנו להתעסק בהאם בונדר עדיף על קנדה, או ידין על זהבי, ולא להתיימר להחליט מי המאמן שצריך להחליף את גוטמן( :HEART2: )

רב"ש+עטר הם מאמנים של קבוצות קטנות,קבוצות בלי לחץ ועם הרבה שקט ,סוג של גיא לוזון כזה.
נכון שמ4 הגדולות אנחנו הקהל הכי סבלני והכי שקט , אבל עדיין אחרי כמה הפסדים אם יקרו כולם ירצו את הראש של המאמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אפריל 2011, 19:53 
אדום אופטימי כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
אם גוטמן יעלה עם הרכב שבא לשחק כדורגל (ערן באמצע וקנדה בימין וטועמה בשמאל) ונפסיד - לא תהיה לי טענה אליו. הכל יכול לקרות.
אם הוא יבוא לשחק פחדני ונפסיד, אני אתקשה לסלוח.

ואיך תיקבע שההרכב פחדני ?
האם במידה ובונדר משחק כמגן זה אומר שההרכב אוטומטי פחדני ?

אם זה יהיה השינוי היחיד זה עוד נסבל (אם כי לא מובן)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אפריל 2011, 20:04 
סמל אישי של המשתמש
Adom Bdam כתב:
אדום נחמד כתב:
joshsoos כתב:
chimpfive כתב:

יאללה אתם

רב"ש+עטר הם מאמנים של קבוצות קטנות,קבוצות בלי לחץ ועם הרבה שקט ,סוג של גיא לוזון כזה.
נכון שמ4 הגדולות אנחנו הקהל הכי סבלני והכי שקט , אבל עדיין אחרי כמה הפסדים אם יקרו כולם ירצו את הראש של המאמן.

אז זהו
שכמו רב"ש ועטר, גם גוטמן נדד בין קבוצות בינוניות (פרט ל10 מחזורים כושלים בביתר מבחינת קשר לקבוצה) כבר עשור. ואפילו לא הצליח שם בצורה יוצאת דופן.
יותר מכך, מעט מאוד מאמנים, אם בכלל, נולדים לתוך קבוצה גדולה וישר מנפקים תוצאות. רוני לוי הוא דוגמא למאמן שכן עשה את זה ועדיין לא מקבל קרדיט...הסיבות של אוהדי חיפה עמם..

אז לשפוט לטובה או לרעה את רב"ש ועטר זה מגוחך. מצד שני, למרות ביקורת מקצועית לגיטימית בחלקה על גוטמן, אני ממש לא מבין איך אפשר לדרוש שהוא יעזוב...
פורום שדים וזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אפריל 2011, 20:07 
פאביו כתב:
גוטמן הפך את הפועל מכשלון בעונת לוזון לאימפריה שמפחידה את כל קבוצות ליגת העל.
הגענו לראשונה לליגת האלופות ולקחנו דאבל היסטורי.
למרות שעזבו אותנו ונפצעו מספר שחקנים בכירים העונה אנחנו עדיין מתמודדים בגאון על כל התארים.
רדרוני: לא מבין איך יכול איש שמבין בכדורגל (ככה אני תופס ממך) לכתוב אלישע לוי בית שאן ואלי גוטמן באותה שורה מבחינה מקצועית.
מכבי חיפה מצליחה למרות אלישע לוי.
הפועל תל אביב מצליחה בזכות אלי גוטמן.

אם תראה לי איפה כתבתי שאלישע וגוטמן באותה רמה מבחינה מקצועית, אני לא כותב בפורום שנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אפריל 2011, 20:11 
joshsoos כתב:
chimpfive כתב:
ג׳וש טעית לגבי שיש, גם אני, אני מבין היום למה גוטמן מעדיף את דדי.
אתה מגזים לגבי קביעת הרכבים כגורם מכריע בין אליפות לכישלון.

טעיתי במה? שיש לא נראה משהו, אבל יציב הגנתית יותר מדדי, שהוא פשוט אוויר, ונותן כמה מטרים למי שבא מולו ( להזכירך, מחר מדובר בעידן ורד, השחקן הכי טוב ומסוכן של חיפה ). בנוסף, הוא בורח סדרתי ממשחקים חשובים ולא שיחק תקופה. הוא גם לא קיים התקפית, בעוד ששיש עלה והיה שם, גם אם לא הלך לו כל הזמן ועצם היותו של האגף פעיל היא חשובה ( גם באשמת העובדה שאין לו קיצוני לשחק איתו ). אז אם היה חוזר לבני יהודה אני עוד מבין, אבל מכל המקומות והמשחקים, לקרית אליעזר?
ומה זאת אומרת מגזים בקביעת הרכבים, אז מה קובע, השיטה? ז"א שאם אני ואתה נעלה מחר ונשחק ב'שיטה', ואפשר לקחת איתנו גם את רוני שישחק 50/50 ;) אז אתה אומר שיהיה בסדר?

אני מבין שאתה מפקפק ביכולת שלי למלא את התפקיד הזה...
רק שתהיה בעניינים, בחמש על חמש בגול טיים, זה התפקיד שלי. אם המשחק היה נמשך 8 דקות במקום הטירוף הזה של 10, הייתי הרבה יותר אפקטיבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אפריל 2011, 20:55 
לירון האדום כתב:
פאביו כתב:
למרות שעזבו אותנו ונפצעו מספר שחקנים בכירים העונה אנחנו עדיין מתמודדים בגאון על כל התארים.
רדרוני: לא מבין איך יכול איש שמבין בכדורגל (ככה אני תופס ממך) לכתוב אלישע לוי בית שאן ואלי גוטמן באותה שורה מבחינה מקצועית.
מכבי חיפה מצליחה למרות אלישע לוי. הפועל תל אביב מצליחה בזכות אלי גוטמן.

כ"כ נכון, איך אמרו לי חברים אוהדי חיפה? אם לא ניקח אליפות לפחות נסתפק בעבודה שאלישע סוף סוף יעזוב.

אתם אשכרה חושבים שסגל השחקנים של חיפה עד כדי כך עדיף על שלנו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אפריל 2011, 20:58 
skadiv כתב:
לירון האדום כתב:
פאביו כתב:

כ"כ נכון, איך אמרו לי חברים אוהדי חיפה? אם לא ניקח אליפות לפחות נסתפק בעבודה שאלישע סוף סוף יעזוב.

זה לא כזה משנה כי:
א. לא נעשה סוויפ על חיפה.
ב. לא היינו יותר משבוע מקום ראשון.
הכל לרעתנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אפריל 2011, 21:09 
skadiv כתב:
לירון האדום כתב:
פאביו כתב:

לאנשים אין מושג ואוהדים של חיפה מפגרים ומפונקים.
עם נתוני ההתחלה של מכבי חיפה בתחילת העונה , כל מאמן בעולם לא היה מצליח להגיע לינואר בלי שהקבוצה תתפורר.
לא רק שאלישע לוי הצליח לייצב שם קבוצה שבורה לגמרי ועם הרבה שחקנים שעזבו , הוא גם התגבר על שני הפסדים לנו ועד לפני כמה ימים היה במקום הראשון.
מן הסתם המבחן הגדול שלו מגיע מחר ובמשך כל הפלייאוף , אבל בלי קשר אין לגמד את מה שהוא עושה במכבי חיפה , בעיקר מבחינה מנטלית .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אפריל 2011, 23:58 
זה האבסורד...
או שאלישע מאמן גדול ומוציא את המקסימום ממה שיש לו,
או שגוטמן עושה את ההפך,

אחד מהם חייב להיות נכון.
לקח לי זמן לעכל את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אפריל 2011, 07:47 
skadiv כתב:
זה האבסורד...
או שאלישע מאמן גדול ומוציא את המקסימום ממה שיש לו,
או שגוטמן עושה את ההפך,

אחד מהם חייב להיות נכון.
לקח לי זמן לעכל את זה.

אצל גוטמן (הפועל ת"א ) היה השנה הרבה יותר מכדורגל שכמעט גמר את הקבוצה..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 102 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 12 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: