תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 11:52

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 41 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אוהדי הפועל ממשמר העמק
הודעהפורסם: 29 אפריל 2011, 11:50 
סמל אישי של המשתמש
גביזון כתב:
גיא ברזל כתב:
ברור שלא.

הבנתי משיחה היום עם קרובי בקיבוץ ששיחת היום בעמק זה על חבר קיבוץ שקנה חבילת כרטסים ב-20 ש"ח ומכר כרטיסים לנו ב-35 ש"ח. והקיבוץ מחפש מישהו שיתלונן עליו.

ספסרות לשמה, שילך לו לתרופות.

מה זה ספסרות לשמה? כל הכרטיסים שקיבלנו מהם נמכרו לנו ב35, לא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אפריל 2011, 12:09 
איזה טור מרגש ואדיר
באמת שלא התרגשתי ככה הרבה זמן מקריאת טור
איזה גבר!!!
:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אפריל 2011, 12:23 
סמל אישי של המשתמש
גם בקיבוץ שיחקה הפועל כשעוד קראו לה הפועל אוסישקין ..
האמת שנקרעתי !
לא ידעתי איפה אשב ..
אבל בגלל שהייתי תומך נלהב של הפועל נען (גם משחקי חוץ) ונען אז עוד שיחקה באדום לבן בחרתי לשבת עם חברים מהקיבוץ

בסוף המשחק קפצתי לחגוג עם האדומים (האמיתיים) על מגרש הPVC ..

בכל מקרה מאז אותו משחק אני בכל ליבי עם הפועל "אוסישקין" ת"א !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אפריל 2011, 13:42 
EISEN כתב:
תום שלח
זה לא אותו הבית

"בוגד!!!" הדהדה הצעקה בחלל חדר האוכל. הרמתי את עיני מעמדת הסלטים וראיתי אותו יושב בשולחן לא רחוק ממני, מבטו רושף גיצים, נתזי רוק עפים מפיו וידיו מנופפות באיום. שום דבר בהתנהגותו לא יכול היה להעיד על כך שמדובר בדוקטור שכבר עבר את גיל 60. "בוגד!!!", המשיך לצעוק בעוד חברו מסמן לי לא להתייחס.
התהליך בדרך להפיכתי לענת קם, גרסת משמר העמק, החל לפני מספר חודשים, כאשר קבוצת הכדורסל המקומית הפועל מגידו/יקנעם, שמשחקת באולם בקיבוצי, לא הצליחה למצוא מקורות מימון מספקים בשביל עוד עונה בליגה הלאומית ועמדה על סף פירוק. הגאולה נמצאה בחיקה של הקבוצה והמדינה מכבי תל אביב, שחיפשה קבוצה תואמת "מכבי דרום", שתיתן לשחקני הנוער המתבגרים שלה במה במגרש של הגדולים ותשפשף אותם בליגה הלאומית. סיטואציה איומה זו, בה הפכה קבוצת בית קיבוצית סימפטית למגרש האימונים של דון שימון, הובילה אותי לדילמה אמיתית: מצד אחד, כבן משמר העמק שאוהב כדורסל, אהדתי במשך שנים רבות את הקבוצה, הלכתי לרבים ממשחקיה (כולל משחקי חוץ) ותחת תמיכתה עשיתי את צעדי הראשונים בעולם העיתונות. מצד שני, מכבי תל אביב והעומד בראשה "חתן פרס ישראל", מייצגים עבורי את כל מה שרע ושתלטני בכדורסל הישראלי. מצד שלישי, לא נותר בקבוצה, שהתחילה עם 7 שחקני בית מהאזור, אפילו שחקן אחד ומצד רביעי, לליגה הלאומית עלתה השנה גם הקבוצה המתחדשת של הפועל תל אביב.
במשחקי הבית הראשונים של העונה עוד הייתי בא ל"מבצר" מכוח האינרציה. בחלק מהמקרים אפילו מחאתי כפיים. אבל בניגוד לשנים הקודמות, כבר לא הצלחתי להזדהות. ביום בו ראיתי שעל תקרת ה"מבצר", לצד דגל המועצה ודגל ישראל, ניתלה גם דגלה של מכבי תל אביב, החלטתי שזה מבחינתי סדין צהוב ומעתה לא אגיע יותר למשחקי הקבוצה.
במקביל, התחזקה אהדתי לקבוצת הכדורסל של הפועל תל אביב. אחרי שנים בהן התרכזתי בעיקר בקבוצת הכדורגל של האגודה, גיליתי פרויקט יפה שמונע מאהבת ספורט ורצון טוב של אנשים שהקבוצה יקרה להם.
הבעיה היתה שבזמן שאני עברתי את התהליך הזה, עברו כמה מאוהדי מגידו/יקנעם תהליך ההפוך. הם נהנו מחיבוק הדוב של מכבי, התענגו בתאווה פריפריאלית ממשחק הראווה שאורגן עם הקבוצה הפטרונית ("וואו, שחורציאניטיס הרבה יותר גדול במציאות"), תוך שהם מתעלמים מכך שקבוצתם כבר אינה מקובלת על רבים מחברי הקיבוץ, שבקבוצה לא ניתן למצוא אף שחקן בית, שלמרות שהמפעל הקיבוצי "תמה" תומך בה בסכום גבוה, חברי הקיבוץ נדרשים לשלם כסף כדי להיכנס למשחקים ומכך שאנחנו לא יותר מבובת חוטים של הגביר הצהוב. כך מצאתי עצמי בתפקיד הילד שצועק "המלך הוא עירום" (או במקרה הזה צהוב).
למרות כל הדברים האמורים, חוץ מקצת טראש טוק בלתי מזיק על השבילים, חיינו בשלום. כשנקבע ששתי הקבוצות יפגשו בחצי גמר הפלייאוף, החלו הצרות. הן הפכו למוחשיות אחרי שהילדים הצהובים הדהימו את השדים האדומים וניצחו את המשחק הראשון בסדרה של הטוב מ-3 (מה שבעצם מעביר את ההכרעה ל"מבצר" במשמר העמק) וקיבלו מימדים מפלצתיים עם שיחת טלפון שקיבלתי ביום שישי.
על הקו היתה מנהלת הפועל תל אביב נועה סקלי שסיפרה שעקב הוראה מלמעלה, החליטו במגידו, למרות שהאולם מכיל 1200 מקומות, להקצות 100 כרטיסים עבור אוהדי הפועל. היא ביקשה שאנסה לעזור ואשיג כרטיסים נוספים. לאחר שיחה עם גורמים במגידו, שרמזו לי שאכן מדובר בסגירת חשבונות מכביסטית ולא בבעיית מקום אמיתית, שמתי פעמי לכלבו המקומי ויצאתי ממנו כשבאמתחתי 30 כרטיסים. חלקם יועדו לחברים אדומים ומקצתם להנהלת הפועל. נו מילא, חשבתי, מה זה כבר 30 מתוך חבילה של 100? הרי הכרטיסים האלה עומדים פה כל העונה ומעלים אבק, בטוח שלכל חבר הקיבוץ שירצה יהיה כרטיס. בינתיים התעשתה הנהלת מגידו יקנעם, הקצתה 70 כרטיסים נוספים עבור אוהדי האורחת והיה נראה שהפרשה הגיעה לסיומה. סביר להניח שאכן כך היה הדבר אם רק הייתי שומר בסוד את עובדת רכישת הכרטיסים ולא נותן לדם הג'ינג'י שלי לפרוץ החוצה. אבל ג'ינג'י זה ג'ינג'י...
חצי שעה בלבד חלפה עד שנתקלתי בכמה מכביסטים מושבעים, "איך פרקנו אתכם", התריסו, "נגמור איתכם את העבודה ביום שלישי". "אתם לא תעצרו אותנו צהובים שכמוכם!", התפרץ הג'ינג'י שבי, "אל תדאגו, כבר קניתי בכלבו 30 כרטיסים לאוהדי הפועל".
לא יודע למה הייתי צריך לספר להם את זה, אבל באותו רגע של עצבים, התחיל להתגלגל את כדור השלג.
הנהלת מגידו/יקנעם כמובן לא נשארה חייבת ומיהרה להוציא מהכלבו את כל הכרטיסים הנותרים. במקום לפרסם בצורה מסודרת איפה ניתן לרכוש כרטיס, העדיפו גורמים אינטרסנטים להפיץ בקיבוץ ולכל מי שהגיע לכלבו, שנגמרו הכרטיסים כי תום קנה את כולם לערסים מתל אביב.
בימים הבאים החלה השמועה מתפשטת, ה-30 המקורי, צמח כבר ל-100-150, כרטיסים, כולם מיועדים רק לאוהדים שהולכים לבוא עם סכינים, לבצע פוגרום בקלנועיות ולקלל.
ביום המשחק, העליהום הגיע לשיאו, כשהשיא הגיע, כאמור, בארוחת הצהריים ובאישומי הבגידה שהופנו כלפי.
שתי דקות בתוך העוף, ניגש אלי חבר נזעם נוסף, דווקא לא מהאוהדים השרופים. "השמועה אומרת שקנית את כל הכרטיסים להפועל", הטיח בי, "אתה לא מתבייש? אתה יודע שהילדים שלנו לא יוכלו להיכנס בגללך?". בעוד זה מדבר, אותו דוקטור צעקני, שסיים להוריד את כליו, בא. "מה יש לך לומר להגנתך בוגד?", המשיך בזעמו שלא ידע שובע. "שמעון מזרחי לא ינהל פה את הקיבוץ!!!", הרמתי שאגה... "ההתנהגות שלך זו בושה וחרפה", המשיך ההוא, "אני אקח אותך לשיחת קיבוץ". "תיקח אותי, אני מחכה", המשכתי, "אני אגיד את כל מה שאני חושב עליך ועל הקבוצה המזויפת שלך!!!". תדהמה מסביב, אף אחד לא חזה תגובה כזו מצדי, גם לא הדוקטור, שהמשיך בדרכו זועף. "זהו אני הולך למשחק", צחק אחד מחברי, "יש לך כרטיס בשבילי?".
במהלך כל אותו יום המשיכה הסאגה, אנשים תוקפים אותי, אני תוקף בחזרה וחוזר חלילה. הקבוצה שבימים כתיקונם מעוררת לא מעט ביקורת מאנשים רבים בקיבוץ, הפכה פתאום, עם מציאת אויב משותף ("מודה באשמה"), לחביבת הקהל. ככה זה בהפועל מגידו/יקנעם גרסת 2011, מי צריך שחקני בית, שייכות קיבוצית, או יחס של כבוד כלפי הקיבוץ המממן? מספיק למצוא פרובוקאטור קטן אחד ("מודה באשמה"), על מנת לגרום לאנשים רבים, להתאחד מחדש סביב העגל הצהוב שיוצריו מציגים כ"קבוצה קיבוצית".
ערב המשחק. בסופו של דבר כמובן שלא חסרו כרטיסים וכל מי שרצה נכנס, גם אוהדי מגידו וגם אוהדי הפועל. כל המתח התגלה כמיותר. מהמשחק עצמו אני לא זוכר הרבה, אבל רצות לי תמונות בראש. חלקן בשחור לבן קודר ומיואש (מגידו הובילו 16 הפרש ברבע השלישי), אחרות בוורוד אופטימי (הצמצום של הפועל ברבע הרביעי) והבולטת מביניהן באדום שמח ועז (סל ניצחון של ירון להט האדום 3 שניות לסיום). אך זכורה לי במיוחד תמונה אחת: אני ניצב בצדו השני של "המבצר", לצדי מספר צדיקים מסדום (ביניהם קפטן עבר של מגידו/יקנעם) ועוד כ-300 אדומים מרחבי הארץ ומול עיני נשקף המקום שפעם היה לי בית ספורטיבי ועכשיו נראה לי צהוב ומנוכר. אני מנופף לו לשלום ויודע... לבית כזה, לעולם לא אשוב.

טור מדהים :BOW: כקיבוצניק אני יכול להגיד שבשלישי אמרתי לעצמי שאם זה היה קורה בקיבוץ שלי, הייתי הולך בלילה לאולם ופשוט שורף להם להם את דגלי מכבי. פשוט התביישתי בשביל הקיבוץ הזה שהם הגיעו למצב שמכבי מחזיקה להם את הקבוצה במחיר של להשאר בליגה השניה בלי אף שחקן בית!!
הם לא קיבוצניקים מבחינתי הם זונות של מכבי! :LAGUH!:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אפריל 2011, 14:24 
גיא ברזל כתב:
ברור שלא.

הבנתי משיחה היום עם קרובי בקיבוץ ששיחת היום בעמק זה על חבר קיבוץ שקנה חבילת כרטסים ב-20 ש"ח ומכר כרטיסים לנו ב-35 ש"ח. והקיבוץ מחפש מישהו שיתלונן עליו.

אתם מתעסקים בחרא ומתעלמים מהביזיון האמיתי!!!!!!!

רבאק כתבתי את זה כבר פעמיים בפורום פה וכאילו כולם לא ראו את ההודעה.

מגידו מכרו לאוהדים שלהם כרטיסים ב20 ש"ח ולאוהדים שלנו ב35, לאותם יציעים!!!

הקבוצה עצמה עשתה את זה, לא איזה ספסר שהחליט לעשות כמה ג'ובות על הדרך.
אתם לא מבינים איזה ביזיון זה. כשהיה משהו עם שאול בתחילת העונה כולם קפצו והתלוננו וזה הגיע לוואלה ולעוד אתרים. איך לאף אחד פה לא איכפת?!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אפריל 2011, 14:38 
סמל אישי של המשתמש
א.ב כתב:
גיא ברזל כתב:
ברור שלא.

אתם מתעסקים בחרא ומתעלמים מהביזיון האמיתי!!!!!!!

רבאק כתבתי את זה כבר פעמיים בפורום פה וכאילו כולם לא ראו את ההודעה.

מגידו מכרו לאוהדים שלהם כרטיסים ב20 ש"ח ולאוהדים שלנו ב35, לאותם יציעים!!!

הקבוצה עצמה עשתה את זה, לא איזה ספסר שהחליט לעשות כמה ג'ובות על הדרך.
אתם לא מבינים איזה ביזיון זה. כשהיה משהו עם שאול בתחילת העונה כולם קפצו והתלוננו וזה הגיע לוואלה ולעוד אתרים. איך לאף אחד פה לא איכפת?!

כי אנחנו אחרי ואין מה לעשות אלא לשים לב לפעם הבאה.
בכל מקרה זה קרה המון פעמים במהלך העונה,לא רק עם שאול. בחלק מהמקרים זה עבד(בארי) בחלק מהמקרים הקבוצות כאילו מכרו כרטיסים אבל בפועל חילקו
וברוב המקרים מכרו כרטיסים רק לנו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אפריל 2011, 14:44 
אני שמתי לב לפני המשחק וגם כתבתי על זה פה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אפריל 2011, 15:45 
סמל אישי של המשתמש
א.ב כתב:

אם אני לא טועה, אחרי נהרייה ההנהלה התלוננה למוסדות האיגוד, ושם נאמר שאין חוק המחייב השוואת מחירים ביציעים זהים (חוק שקיים בכדורגל).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אפריל 2011, 15:54 
סטיב ביקובי הדדי כתב:
א.ב כתב:

אם אני לא טועה, אחרי נהרייה ההנהלה התלוננה למוסדות האיגוד, ושם נאמר שאין חוק המחייב השוואת מחירים ביציעים זהים (חוק שקיים בכדורגל).

אז יש סיבה לא לקחת מהמכביסטים האלה 60 ש"ח ליציע שבו חולון ישבו (שבלי קשר זהו המקום שבו כל אחד מהם צריך לשבת) ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אפריל 2011, 15:57 
סטיב ביקובי הדדי כתב:
א.ב כתב:

עוד אחת מנפלאות איגוד הכדורסל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אפריל 2011, 16:18 
סמל אישי של המשתמש
Kyahs כתב:
סטיב ביקובי הדדי כתב:
א.ב כתב:

אז יש סיבה לא לקחת מהמכביסטים האלה 60 ש"ח ליציע שבו חולון ישבו (שבלי קשר זהו המקום שבו כל אחד מהם צריך לשבת) ?

א. מה אשמים האוהדים בהחלטת ההנהלה?
ב. "עין תחת עין וכל העולם עיוור". מ.ג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 41 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: