תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 16:59

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]


אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום



פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 102 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: חדשות הפועל יום שישי 29/4 - לקראת משחק העונה
הודעהפורסם: 29 אפריל 2011, 03:27 
סמל אישי של המשתמש
ישראל היום


החלוץ של טביב
פגישה מקרית במעלית בטדי, עם הבוס, הולידה את המעבר שלו מבית"ר ירושלים להפועל ת"א מאז הוא פורח עם 18 שערי ליגה מחר, מול מכבי חיפה, טוטו תמוז יחפש אליפות
רותם גרוסמן
כמו בהרבה מקרים אחרים בכדורגל הישראלי גם המעבר של טוטו תמוז מבית"ר ירושלים להפועל ת"א החל ברגע אחד מקרי. זה היה לאחר משחק האליפות בעונה הקודמת בטדי.
בשיא האקסטזה שלאחר השער של ערן זהבי פגש הבעלים אלי טביב את תמוז שלא שותף במשחק ההוא ואת אמו המאמצת אורית במעלית של האיצטדיון הירושלמי.
"במקרה נכנסנו עם טביב שפתאום בא אלינו ביציאה ואמר לנו שהוא רוצה לראות את טוטו בהפועל בעונה הבאה" נזכרת אמא תמוז ומוסיפה: "סיננתי לו ככה בשקט 'בחלומות הלילה' כי באמת מי חשב על מעבר שכזה אז אבל בסופו של דבר זה קרה ואין מאושרים ממני ומטוטו על ההחלטה." היום כמה חודשים לאחר הפגישה ההיא והחתימה בצד האדום של ת"א כבר יש לתמוז 18 שערים ומי שחשש כי פציעתו של איתי שכטר תרחיק את הפועל מהצלחת ומהגביע אוכל היום את הכובע.
והאמת היא שגם במתחם חודורוב עצמו נמצא מספר לא קטן של ספקטוטו כלל לא רצה לעזוב את בית"ר בטח שלא להפועל ת"א כי הוא שמע את הדיבורים שלא כולם ממש רוצים בו אלא שאז נכנס טביב חזק לתמונה - הוא עוד היה להוט על החלוץ מהפגישה במעלית.
ביחד עם סוכנו של תמוז רונן קצב בבית קפה בצפון ת"א רקמו השניים את העיסקה ורק לאחר מכן הזמינו את התמוזים לקפוצ'ינו.
"היינו אמורים להיפגש עם רונן לפגישה כללית על המשך דרכו של טוטו שכבר היה בטוח שהוא נשאר בבית"ר אלא שאז טביב היה שם ובשלושה משפטים שיכנע אותנו לגמרי שהפועל זו הבחירה הנכונה." מספרת אורית תמוז וממשיכה: "הוא אמר שהוא בעל הבית במועדון ושהוא מבטיח לי ששמחת החיים של טוטו תחזור אליו. מעבר לכסף ולתנאים זה הדבר הכי חשוב שרציתי לשמוע. היה לי קל לסמוך עליו ואין מאושרת ממני היום כשאני מבינה שטביב עמד במילה שלו במלואה."
אבל כאן לא תם מסע השכנועים של טביב שהעמיד בפני גוטמן ברירה אחת - תמוז או כלום. "לגוטמן לא היתה ברירה אלא לקחת את טוטו ולנסות לעבוד איתו כמו שהוא רוצה" מספר גורם בהפועל "אפשר להגיד הרבה דברים על טביב אבל לולא ההתעקשות שלו לא היה היום את טוטו ו18- הגולים שלו עד כה. בינתיים המניה שלו רק עולה וגם גוטמן מבין היום עד כמה טוב שטביב הציב לו את האולטימטום הזה." שמחת חיים
מחר יעלה תמוז על כר הדשא בקריית אליעזר למשחק העונה שעשוי להכריע את גורל האליפות והיום אחרי שהוכיח גם לספקנים שמקומו בהפועל ת"א הציפיות ממנו רק עולות ממשחק למשחק.
"זה ממש לא משנה איך ובזכות מי הוא הגיע לקבוצה העיקר שהוא תורם כמו שצריך ושכולם נהנים ממנו" אמר בגאווה טביב. עוד הוסיף הבעלים: "אני בטוח שהוא ימשיך להיות בורג מרכזי בהפועל ת"א כי הפוטנציאל שיש לו עוד לא קרוב אפילו למימוש."
ואם שואלים את אמא אורית מבחינתה הילד עלה מחדש על דרך המלך: "הוא עובד קשה גם פיזית גם תזונה נכונה ומנוחה וגם נפשית יש לו פסיכולוג ספורט שפשוט עושה איתו עבודה מדהימה."
לבסוף הגברת תמוז נזכרת בהבטחה של טביב: "הכי חשוב שטביב והפועל ת"א החזירו לו את שמחת החיים כי זה מה שהבדיל בין טוטו בסיום הקדנציה בבית"ר ירושלים לטוטו של הימים האלה בהפועל ת"א עם המאמנים ההנהלה והאוהדים שאוהבים אותו."
מחר בסמוך לשעה 23:00 לא רק אורית תמוז תרצה לראות את בנה היקר שמח אלא גם כל אלה שהעלו לו את החיוך לפנים.
אדומים בלי ידין, ירוקים עם התקפה
רותם גרוסמן וליאב נחמני
בהפועל ת"א ניסו להגיש ערעור או לפחות להגיש בקשה לעיכוב ביצוע עונש ההרחקה של אביחי ידין אולם הבינו מההתאחדות כי אין סיכוי שהבקשות יתקבלו כי אין זכות ערעור על הרחקה ממשחק אחד
בשל חסרונו של ידין בקישור המאמן אלי גוטמן מתלבט בין מריו פצ'אלקה בקישור האחורי עם וואליד באדיר וביוואן פרנסמן כבלמים לבין האופציה שפצ'אלקה ופרנסמן יפתחו במרכז ההגנה ערן זהבי יוצב כקשר אחורי וסלים טועמה בצד השמאלי של הקישור.
מי שצפויים לשוב להרכב הם המגינים דדי בן דיין ודני בונדר. וינסנט אניימה שחזר להרכב במחזור הקודם הודה: "יש לי עדיין כאבים אבל אני חוזר כדי לתרום לקבוצה ולסייע במטרה לשמור על הדאבל זה חשוב לי מאוד. יהיה משחק קשה אבל אני מאמין בחברים שלי." מחזקים את דוידוביץ'
מאמן מכבי חיפה אלישע לוי תירגל אתמול הרכב סופר התקפי שכולל את עידן ורד ליאור רפאלוב ויניב קטן כקשרים התקפיים ואת ולדימיר דבאלישווילי ותומר חמד בחוד. עם זאת ייתכן כי דבאלישווילי ימתין על הספסל וגוסטבו בוקולי יעלה כקשר אחורי נוסף. אלישע אסף בסיום האימון את שחקניו וביקש מהם "לשחק בסבלנות."
בחיפה ניסו לשדר ביטחון גם במשחק ההגנה. הדברים נוגעים בעיקר לשוער ניר דוידוביץ' שעבר שבוע קשה. "מי שמכיר את ניר יודע שאחרי משחק רע הוא נותן משחק הרואי. נקווה שזה יקרה גם הפעם" אמר שחקן במועדון.
בתוך כך האווירה לקראת המשחק מתחממת כאשר במכבי חיפה לא אהבו את טענותיהם של אנשי הפועל ת"א על כך שהרחקתו של אביחי ידין תשפיע על גורל האליפות: "בשנה שעברה הם בכו בלי הפסקה ושכחו שהרחיקו לנו את טישיירה מארבעה משחקים. הם מזכירים לנו את מוריניו והבכי שלו על שופטים."
העיקר שלא נראה בונקרים
שלמה שרף I מצפה משתי הקבוצות לשחק כדורגל פתוח
המאבק הצמוד בין מכבי חיפה להפועל ת"א המתמודדות בשלוש השנים האחרונות על הבכורה בכדורגל שלנו יגיע לנקודת רתיחה נוספת מחר בקריית אליעזר.
מכבי חיפה ששמטה בשבוע שעבר נקודות יקרות תצטרך להשיב אותן מחר אם כי גם בתוצאה של תיקו הסיפור לא יסתיים כי הפועל ת"א לא נמצאת בשיא כושרה בחודשים האחרונים וכתוצאה מכך יש סיכוי סביר שהאדומים עוד ישמטו נקודות בהמשך. הכוונה היא בעיקר לדרבי שהוא גם הסיכוי האחרון של מכבי להרים מעט את הראש העונה. התחושה היא שהצהובים מסוגלים למרות הכל לקלקל להפועל את התוכניות.
ברור שאובדן המקום הראשון בעיתוי כזה מהווה מכה לביטחון של הירוקים אבל גדולה של שחקנים נמדדת במצבים כאלה. לכן במוצ"ש נקבל את התשובה מאיזה חומר עשויים הירוקים.
מבחינת המאמנים קשה מאוד לייצר הפתעה במשחק כזה. לאלישע לוי היתה השבוע בעיקר עבודה מנטלית עם השחקנים. מקצועית הוא יחזיר להרכב את יניב קטן בתקווה שלאחר עונה קשה של פציעות הוא יצליח להתעלות ולעשות את ההבדל כפי שקרה במשחק העונה לפני שנתיים. זה יהיה קשה יותר הפעם משום שיניב נמצא מחוץ לעניינים כבר תקופה ארוכה.
גוטמן לא יערוך שינויים במערך הקבוע שלו. הפועל דבקה בשיטת המשחק שלה גם כשהתארחה אצל שאלקה בנפיקה וליון ואין סיבה לשנות קונספציה בקריית אליעזר. גוטמן יטעה אם יציב את פצ'אלקה במרכז המגרש במקום ידין המורחק (החלטה טיפשית של בית הדין.( מהלך כזה יהיה מסר מובהק שהפועל מתחילה את המשחק בצורה יותר זהירה. מעבר לזה הסלובקי עושה עבודה טובה בהגנה אז למה לשנות? זהבי הוא זה שצריך לשחק בעמדה הזו. הוא כבר הוכיח בה את עצמו.
אם טועמה יש לב בהרכב זו עשויה להיות נקודה חשובה. משחק כזה של עצבים וצפיפות עשוי להיות מוכרע בכדורים הנייחים וטועמה מצויין במצבים האלה.
אם בן דיין ובונדר אכן ישובו להרכב יהיה מעניין לראות את התפקוד שלהם לאחר הרבה זמן בחוץ מול ורד ורפאלוב. הדברים הטובים בהתקפת הירוקים עוברים דרך שניי האלה.
בואו נקווה שנראה שתי קבוצות שמחפשות לנצח ולא רק לחזור הביתה בשלום.

חוזר למרכז המגרש
מאז הושבת בפעם האחרונה בגלל גבו, מכבי חיפה גילתה שהיא יכולה להסתדר בלעדיו
• עם זאת, יניב קטן לא מוותר ויפתח בהרכב במשחק העונה • האדומים מחכים לו
ליאב נחמני
צח. אני מקווה שמול הפועל נגיע יותר מרוכזים כדי לנצח ולקחת אליפות."
הירוקים מוצאים לא מעט דמיון בין שיחות המוטיבציה של קטן לאלה של יעקב שחר שנכנס לחדר ההלבשה לאחרונה כל הזמן כדי לדרבן אותם. אין זה מקרה. קטן נמצא בקשר חם עם הבעלים ויודע היטב מה ראש המערכת דורש - והוא מנסה אם כן להעביר את המסר לחבריו לקבוצה.
סביר להניח שכולם כבר הפנימו שהמשחק מחר יכול להיות ההבדל בין החזרת האליפות לכרמל לבין עוד סגנות מתסכלת. הם גם יצטרכו לתת יותר מהרגיל כי למרות שובו של קטן של הכרעות. בסוף העונה אטפל בפציעה ונראה מה עושים."
בחיפה מקווים שדבריו וגבו של קטן יחזיקו מעמד כי מוקדם יותר העונה הקפטן אמר דברים דומים אבל הבדיקות הרפואיות ובעיקר
תהליך מעניין ובוגר עובר על
יניב קטן בחודשיים האחרונים. הוא כבר הודה שיש לו גב של בן 70 אחרי שהפציעה הטורדנית שבה ודרשה ממנו לנוח.
בשל מערכת היחסים המיוחדת שיש לו עם מאמנו אלישע לוי האחרון התייעץ איתו לאורך השבועות האחרונים לגבי שובו של הקפטן לפעילות מלאה. זה נעשה בהדרגה גם כמחליף כשקטן לא מתבייש להגיד: "אני לא רוצה לפגוע בקבוצה." אמירה זו זכתה להערכה רבה מצידו של לוי כיוון שקטן התיישר למציאות שבה מכבי חיפה רשמה רצף של חמישה ניצחונות בלעדיו.
לפני המשחק האחרון מול מכבי נתניה קטן כבר השיב בחיוב לשאלה החוזרת של לוי "האם אתה מוכן למשחק." בעצה אחת הם החליטו לחכות שבוע למשחק מול הפועל ת"א וההפסד לחבורה של ראובן עטר סלל את דרכו של הקפטן בחזרה להרכב.
באימונים מאותו הרגע קטן נראה חד מתמיד כנראה מבין את גודל האחריות שעליו לשאת על גבו הכואב. אלישע לוי נתן לו את המפתחות ולכל השחקנים היה ברור מי כבר באנקר בהרכב לקראת משחק העונה. אחד מהם אף אמר: "הרבה זמן לא ראינו ככה את יניב. הוא רוצה מאוד לנצח את המשחק הזה ומדגיש בפנינו בכל שיחה שחייבים לנצח את הפועל ת"א - אחרת לא מגיע לנו לקחת אליפות." מאני טיים
גם קטן מתייחס למשחק: "עשינו את כל הטעויות האפשריות. בתקופה כזו אנחנו צריכים לשטוף את המגרש ולנלהרכב הוא רחוק משיאו כפי זה שהציג במשחק האחרון שהכריע אליפות לטובת חיפה. זה היה בעונת 2008/2009 באחד המשחק ם הטובים ביותר בקריירה שלו. חיפה גברה 0:1 על האדומים מת"א משער של קטן עצמו - קטן הבריא לא זה שמודה: "הפציעה מגבילה אותי בתנועה." עם זאת הוא מבהיר: "אני לא חושב על הפציעה אלא רק על המשחק מול הפועל ת"א. עכשיו זה המאני טיים - חודש אינטנסיבי הכאבים השביתו אותו כאמור לחודש. למספר 20 יש עוד שיקול - יחסיו עם הקהל. במהלך העונה כשהפציעה מנעה ממנו להציג את יכולתו הרגילה האוהדים העבירו לו מסר - "אם אתה פצוע עדיף שתשב בחוץ." קטן נעלב מעט וכידוע זז הצי ה. הוא גם הבהיר לחבריו שלא י זור על הטעות הזאת.
מפנה מקום
במבט קדימה ברור שליאור רפאלוב הוא זה שצריך להיכנס לנעליו של קטן. רפאלוב שפורח בחודש האחרון נראה מהוסס בנוכחות הקפטן כשהשניים שבו לשתף פעולה במשחק הגביע מול הפועל חיפה אבל הוותיק מבין השניים ידע לעודד אותו ורפאלוב ענה בשער השלישי והיפה במשחק.
"רפ לוב יכול לפרוח גם כשקטן ל דו" בטוחים גורמים בקבוצה ומוסיפים: "הכל תלוי ברפאלוב עצמו. אם הוא יהיה חד כמו בדרבי קטן יהיה הראשון לזוז הצידה." בפעם האחרונה שקטן פתח בהרכב זה נגמר בתבוסה להפועל ת"א .(4:1) כדי שהתוצאה לא תחזור קטן יהיה חייב להיות במיטבו אך יזדקק לעזרה בעיקר מרפאלוב.
:hapoel:

_________________
ארכיון הפועל ת"א בכדורגל
htaarchives@gmail.com
htaarchives.blogspot.com


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום שישי 29/4 - לקראת משחק העונה
הודעהפורסם: 29 אפריל 2011, 05:02 
סמל אישי של המשתמש
לקרוא את כל הכתבות האלה כל כך עושה חשק כבר להיות במשחק. אני לא יכול לחכות. אני משתגע בימים האחרונים. בגלל זה אני ער עכשיו.


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום שישי 29/4 - לקראת משחק העונה
הודעהפורסם: 29 אפריל 2011, 05:25 
Frenkelotti כתב:
לקרוא את כל הכתבות האלה כל כך עושה חשק כבר להיות במשחק. אני לא יכול לחכות. אני משתגע בימים האחרונים. בגלל זה אני ער עכשיו.

!!!

_________________
המשקיף ציין בדו"ח מספר אירועים קשים, שכללו קללות קשות כמו: "שמעון מזרחי בן זונה",שנשמע לאורך כל המשחק ע"י הקהל האדום.
נותר לראות אילו עונשים יקבלו הקבוצות בעקבות השירים הלא נעימים שנשמעו במשחק הנ"ל.


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום שישי 29/4 - לקראת משחק העונה
הודעהפורסם: 29 אפריל 2011, 06:15 
סמל אישי של המשתמש
ידיעות אחרונות:

- גילי נראה סובל באימון אבל הבטיח כי ישחק עם משכחי כאבים.

- קרדיף מתעניינת בבן שהר, מקרוביו של קנדה טוענים שהוא חתום בבלגיה.

- ספורטינג ליסבון העלתה את הצעתה למיליון יורו על זהבי שאמור לסכם שם.

- שכטר יעבור בדיקה ביום חמישי בשבוע הבא, שתכריע אם ישוב לסגל נגד מכבי נתניה.

_________________
http://www.shedim.com/forum078/viewtopic.php?t=234882
הפועל 2009/2010 - "זה לא בדיוק געגוע, סתם נעים להיזכר‭"


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום שישי 29/4 - לקראת משחק העונה
הודעהפורסם: 29 אפריל 2011, 06:20 
כיפה אדומה כתב:
ידיעות אחרונות:

- גילי נראה סובל באימון אבל הבטיח כי ישחק עם משכחי כאבים.

- קרדיף מתעניינת בבן שהר, מקרוביו של קנדה טוענים שהוא חתום בבלגיה.

- ספורטינג ליסבון העלתה את הצעתה למיליון יורו על זהבי שאמור לסכם שם.

- שכטר יעבור בדיקה ביום חמישי בשבוע הבא, שתכריע אם ישוב לסגל נגד מכבי נתניה.

שחילטו כבר אם שכטר חוזר או לא שוב שחקנים מדברים על אריופה


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום שישי 29/4 - לקראת משחק העונה
הודעהפורסם: 29 אפריל 2011, 06:58 
ofri כתב:
כיפה אדומה כתב:
ידיעות אחרונות:

- גילי נראה סובל באימון אבל הבטיח כי ישחק עם משכחי כאבים.

- קרדיף מתעניינת בבן שהר, מקרוביו של קנדה טוענים שהוא חתום בבלגיה.

- ספורטינג ליסבון העלתה את הצעתה למיליון יורו על זהבי שאמור לסכם שם.

- שכטר יעבור בדיקה ביום חמישי בשבוע הבא, שתכריע אם ישוב לסגל נגד מכבי נתניה.

שחילטו כבר אם שכטר חוזר או לא שוב שחקנים מדברים על אריופה

שכטר הוא זה שמאד רוצה ומבקש לחזור לאחר שהרופא קבע שהוא לא כשיר לחזור .
נקבעה לו בדיקה ל-5.5
אתמול באימון אפילו הצענו לו לבצע את הבדיקה לפני המשחק מול חיפה,
פשוט הרופא שניתח אותו ,הוא זה שאמור ומוסמך בלבד לאשר לו לחזור מוקדם יותר ממה שקבע קודם ,והוא בחו"ל .
תבינו-שכטר מתאמן רגיל לחלוטין.
מקווה שהרופא יתן לו את האוקיי

_________________
you can change your wife
your politics,religion
But you cant change your
favourite tootbal team

Eric Cantona


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום שישי 29/4 - לקראת משחק העונה
הודעהפורסם: 29 אפריל 2011, 07:04 
סמל אישי של המשתמש
מה כבר אפשר לומר?


שרוק כבר יא בן של אלף זונות.

_________________
לפטר את קורצקי.


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום שישי 29/4 - לקראת משחק העונה
הודעהפורסם: 29 אפריל 2011, 07:23 
מדובר בסמל
סמל אישי של המשתמש
:BOW: איתי שכטר :BOW:
כמה מחויבות יש לו כלפי המועדון, זה מדהים.

_________________
מחכה לפריצת דרך במו"מ למציאת הנוסחה להחתמת השחקן


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום שישי 29/4 - לקראת משחק העונה
הודעהפורסם: 29 אפריל 2011, 07:40 
איזה מתח אינעל העולם.

_________________
הפועל את בשבילי מעל הכל, ובלעדייך לא יכול


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום שישי 29/4 - לקראת משחק העונה
הודעהפורסם: 29 אפריל 2011, 07:41 
סמל אישי של המשתמש
עם כל הכבוד למחויבות של שכטר והרצון שלו לשחק,עדיף שימשיך לנוח בחוץ עד סוף העונה,למרות שכמעט בטוח שהמנוחה שלו לא תתרום לנו מפני שבהעונה הבאה אני מאמין שיישחק באירופה.
ראינו מה קרה שהקדים לחזור ולשחק כנראה עוד בטרם הפציעה שלו החלימה לחלוטין,וזה לא שווה את זה למרות שהאמבק שלנו ל2 התארים שלנו עומד בשיאו.
אני חושב שהקהל גם לא צריך להציע לו הצעות כאלה ואחרות וליצור עליו לחץ גם אם ברצינות וגם אם בצחוק,כי כמו שנאמר פה ששכטר הוא מאלה שהמחויובות שלו למועדון יכולה לפגום בשיקול דעתו וברצון שלו לעזור לקבוצה,ובכך עוד להזיק לעצמו.
אחרי מה שתרם לנו לא מגיע לו שננצל את טוב ליבו,וגם אם יש ספק קטן שבקטנים שלא החלים לחלוטין - עליו להמשיך ולשבת בחוץ,בטח ובטח שהחלק הקדמי שלנו סיפק את העבודה המצופה ממנו והביא אותנו לאן שאנחנו נמצאים בו כרגע.

_________________
"זה לא אותו דבר מלבד הגעגוע"
לולי - לא אשכח אותך.


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום שישי 29/4 - לקראת משחק העונה
הודעהפורסם: 29 אפריל 2011, 07:46 
שער 7 הוא אדום כתב:
עם כל הכבוד למחויבות של שכטר והרצון שלו לשחק,עדיף שימשיך לנוח בחוץ עד סוף העונה,למרות שכמעט בטוח שהמנוחה שלו לא תתרום לנו מפני שבהעונה הבאה אני מאמין שיישחק באירופה.
ראינו מה קרה שהקדים לחזור ולשחק כנראה עוד בטרם הפציעה שלו החלימה לחלוטין,וזה לא שווה את זה למרות שהאמבק שלנו ל2 התארים שלנו עומד בשיאו.
אני חושב שהקהל גם לא צריך להציע לו הצעות כאלה ואחרות וליצור עליו לחץ גם אם ברצינות וגם אם בצחוק,כי כמו שנאמר פה ששכטר הוא מאלה שהמחויובות שלו למועדון יכולה לפגום בשיקול דעתו וברצון שלו לעזור לקבוצה,ובכך עוד להזיק לעצמו.
אחרי מה שתרם לנו לא מגיע לו שננצל את טוב ליבו,וגם אם יש ספק קטן שבקטנים שלא החלים לחלוטין - עליו להמשיך ולשבת בחוץ,בטח ובטח שהחלק הקדמי שלנו סיפק את העבודה המצופה ממנו והביא אותנו לאן שאנחנו נמצאים בו כרגע.


אתה איש מרגש וטוב :HEART2:

_________________
הפועל את בשבילי מעל הכל, ובלעדייך לא יכול


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום שישי 29/4 - לקראת משחק העונה
הודעהפורסם: 29 אפריל 2011, 07:53 
מדובר בסמל
סמל אישי של המשתמש
שער 7 הוא אדום כתב:
עם כל הכבוד למחויבות של שכטר והרצון שלו לשחק,עדיף שימשיך לנוח בחוץ עד סוף העונה,למרות שכמעט בטוח שהמנוחה שלו לא תתרום לנו מפני שבהעונה הבאה אני מאמין שיישחק באירופה.
ראינו מה קרה שהקדים לחזור ולשחק כנראה עוד בטרם הפציעה שלו החלימה לחלוטין,וזה לא שווה את זה למרות שהאמבק שלנו ל2 התארים שלנו עומד בשיאו.
אני חושב שהקהל גם לא צריך להציע לו הצעות כאלה ואחרות וליצור עליו לחץ גם אם ברצינות וגם אם בצחוק,כי כמו שנאמר פה ששכטר הוא מאלה שהמחויובות שלו למועדון יכולה לפגום בשיקול דעתו וברצון שלו לעזור לקבוצה,ובכך עוד להזיק לעצמו.
אחרי מה שתרם לנו לא מגיע לו שננצל את טוב ליבו,וגם אם יש ספק קטן שבקטנים שלא החלים לחלוטין - עליו להמשיך ולשבת בחוץ,בטח ובטח שהחלק הקדמי שלנו סיפק את העבודה המצופה ממנו והביא אותנו לאן שאנחנו נמצאים בו כרגע.

אני אוהד את הפועל תל אביב ולא את איתי שכטר (זה שאני מאוהב בו זה עניין אחר).טובת הקבוצה באה לפני טובתו של איתי.
אם הוא כשיר למשחק הוא חייב לשחק.
מסכים איתך שאסור להפעיל עליו לחץ, אני סומך עליו באלף אחוז שאם הוא כשיר הוא ישחק.

_________________
מחכה לפריצת דרך במו"מ למציאת הנוסחה להחתמת השחקן


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום שישי 29/4 - לקראת משחק העונה
הודעהפורסם: 29 אפריל 2011, 07:57 
האדס כתב:
מה כבר אפשר לומר?


שרוק כבר יא בן של אלף זונות.

_________________
"דברים זולים עולים פחות" (א. פישוף)


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום שישי 29/4 - לקראת משחק העונה
הודעהפורסם: 29 אפריל 2011, 08:05 
סמל אישי של המשתמש
Peace Hope כתב:
שער 7 הוא אדום כתב:
עם כל הכבוד למחויבות של שכטר והרצון שלו לשחק,עדיף שימשיך לנוח בחוץ עד סוף העונה,למרות שכמעט בטוח שהמנוחה שלו לא תתרום לנו מפני שבהעונה הבאה אני מאמין שיישחק באירופה.
ראינו מה קרה שהקדים לחזור ולשחק כנראה עוד בטרם הפציעה שלו החלימה לחלוטין,וזה לא שווה את זה למרות שהאמבק שלנו ל2 התארים שלנו עומד בשיאו.
אני חושב שהקהל גם לא צריך להציע לו הצעות כאלה ואחרות וליצור עליו לחץ גם אם ברצינות וגם אם בצחוק,כי כמו שנאמר פה ששכטר הוא מאלה שהמחויובות שלו למועדון יכולה לפגום בשיקול דעתו וברצון שלו לעזור לקבוצה,ובכך עוד להזיק לעצמו.
אחרי מה שתרם לנו לא מגיע לו שננצל את טוב ליבו,וגם אם יש ספק קטן שבקטנים שלא החלים לחלוטין - עליו להמשיך ולשבת בחוץ,בטח ובטח שהחלק הקדמי שלנו סיפק את העבודה המצופה ממנו והביא אותנו לאן שאנחנו נמצאים בו כרגע.

אני אוהד את הפועל תל אביב ולא את איתי שכטר (זה שאני מאוהב בו זה עניין אחר).טובת הקבוצה באה לפני טובתו של איתי.
אם הוא כשיר למשחק הוא חייב לשחק.
מסכים איתך שאסור להפעיל עליו לחץ, אני סומך עליו באלף אחוז שאם הוא כשיר הוא ישחק.



אין לי ספק שטובת הפעול היא מעל הכל,אבל הרי רק הפציעה הזאת שלו גנרמה כי חזק לשחק כנראה לפני החלים לחלוטין,ובטח גם אז הוא התאמן "רגיל" כמו שציין תדמור,וראינו ש2 דקות משחק השביתו אותו.
שכטר הוא אחד שהמחויבות שלו יכולה לפגוע בשיקול דעתו,או לגרום לפגיעה בשיקול דעתו של זה או אחר בקבוצה שאמור לאפשר את חזרתו,והפעלת הלחץ הזה כלפיו היא לא ראויה ולא מגיעה לו אחרי כל מה שנתן לנו,אפילו אם הוא כשיר ב99.99%.
מאחל לו שיחלים לחלוטין ואולי נזכה לראות אותו בעוד משחק או שנייים בתור מחליף - אבל גם אם זה לא ייקרה,אז לא קרה כלום,יש לו עדיין קבוצה מספיק טובה להשיג את כל המטרות גם בלעדיו.

_________________
"זה לא אותו דבר מלבד הגעגוע"
לולי - לא אשכח אותך.


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום שישי 29/4 - לקראת משחק העונה
הודעהפורסם: 29 אפריל 2011, 08:28 
מה שעוזר לי בימים אלו זו העונה שעברה לא בגלל הדאבל אלה בגלל שמה שהולך בתקשורת לפני המשחק מזכיר לי מאוד את שנה שעברה באותה התקופה
כתבות מלאות פסיכולוגיה על מכבי חיפה על האמונה וכו' הבולשיט הזה ומנגד כתבות צוננות על הפועל ,כשהשנה זה אפילו בולט יותר
אז למה זה עוזר לי ? כי שנה שעברה לפני המשחק מול חיפה לא היה פסימי ממני ותחושת נפל שהתקשורת עשתה ממש הכניסה אותי למצב קטטוני ,אבל השנה אני כבר יודע שיש את גוטמן,זהבי,אניימה,ורמוט,ולאלא שלא פחדו כמוני מחיפה עם שינוי קטן של שכטר(מכה!) שלא ישחק אבל עם תמוז ושהר שמשום מה אני סומך עליהם שלשכל אצטדיון הם באים בלי פחד וגם שם הם יכולים לעשות את ההבדל !

_________________
לכל דבר יש את הזמן שלו


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום שישי 29/4 - לקראת משחק העונה
הודעהפורסם: 29 אפריל 2011, 08:49 
סמל אישי של המשתמש
בלי גילי אנחנו חייבים את שכטר.
קנדה לא מתאים לליגה הבלגית, ידרסו אותו שם.

_________________
לקחנו תיקו
פריירה.


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום שישי 29/4 - לקראת משחק העונה
הודעהפורסם: 29 אפריל 2011, 09:11 
הנסיך וויליאם יבלש מדים אדומים בחתונה שלו היום. נאחס?

_________________
לא רוצים טביב בהפועל!


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום שישי 29/4 - לקראת משחק העונה
הודעהפורסם: 29 אפריל 2011, 09:28 
dino כתב:
בלי גילי אנחנו חייבים את שכטר.
קנדה לא מתאים לליגה הבלגית, ידרסו אותו שם.


לפי וואינט גילי משחק
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4061987,00.html

_________________
הפועל את בשבילי מעל הכל, ובלעדייך לא יכול


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום שישי 29/4 - לקראת משחק העונה
הודעהפורסם: 29 אפריל 2011, 09:40 
סמל אישי של המשתמש
קומוניסים כתב:
dino כתב:
בלי גילי אנחנו חייבים את שכטר.
קנדה לא מתאים לליגה הבלגית, ידרסו אותו שם.


לפי וואינט גילי משחק
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4061987,00.html


משחק וישחק כנראה עד סוף העונה, אבל עם הפציעה הזאת, אין הרבה מה לצפות ממנו ליכולת טובה.

_________________
לקחנו תיקו
פריירה.


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום שישי 29/4 - לקראת משחק העונה
הודעהפורסם: 29 אפריל 2011, 09:42 
בסופו של דבר מי שיחליט מתי שכטר יחזור לשחק -זה יהיה רק הרופא שניתח אותו .
את זה יודע שכטר ובטח הקהל שאינו מפעיל עליו לחץ,
מדובר ברצון של שכטר לחזור, שהבדיקה של הרופא שנקבעה מראש היא תקבע רפואית אם רשאי לשחק או לא.
כל מה שמעבר לזה ומה שנאמר אינו רלוונטי וקובע לגביו.

_________________
you can change your wife
your politics,religion
But you cant change your
favourite tootbal team

Eric Cantona


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום שישי 29/4 - לקראת משחק העונה
הודעהפורסם: 29 אפריל 2011, 09:45 
סמל אישי של המשתמש
הקטע עם קנדה נראה לי כמו שטות של הכתב.
באמצע עונת 2007-8 עומרי קנדה חתם ל 4.5 שנים בהפועל כפי שהכתבה המורפת מטה מראה.
החצי שנה הראשונה מתייחסת לעונת 7-8, אחרי זה יש עוד 4 עונות (8-9, 9-10, 10-11 ו 11-12), ככה שלקנדה יש חוזה
לשנה נוספת במועדון ואין לשום קבוצה זכות לדבר איתו, כי למיטב ידיעתי אין לו אישור לנהל מו"מ מההנהלה או סעיף שיחרור.
http://www.nrg.co.il/online/3/ART1/688/093.html

_________________
האדם נולד חופשי בכל מקום נתון הוא בכבלים


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום שישי 29/4 - לקראת משחק העונה
הודעהפורסם: 29 אפריל 2011, 09:45 
סמל אישי של המשתמש
יש לי תחושה שכטר פותח בחיפה..

_________________
"רבותי, אם הוא היה עושה דבר כזה בליברפול לא היתה נגיעה שלו בכדור שעליה לא היו שורקים לו בוז מחריש אוזניים.
זה ההבדל בין קהל של אוהדי כדורגל לקהל של בולסי סושי שבאים כדי לצלם".
You'll Never Walk Alone


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום שישי 29/4 - לקראת משחק העונה
הודעהפורסם: 29 אפריל 2011, 09:46 
סמל אישי של המשתמש
יגאלוהים כתב:
יש לי תחושה שכטר פותח בחיפה..


זה בטוח לא יקרה. תקרר את התחושה מהר.

_________________
לקחנו תיקו
פריירה.


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום שישי 29/4 - לקראת משחק העונה
הודעהפורסם: 29 אפריל 2011, 10:44 
סמל אישי של המשתמש
שפצלאקה יתאמן למסור כדורים ארוכים למאהרן לאלה
ויאללה, נלך הביתה
:ROSE:


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום שישי 29/4 - לקראת משחק העונה
הודעהפורסם: 29 אפריל 2011, 10:55 
סמל אישי של המשתמש
מה, שכטר לא בן זונה? הוא נסע לגרמניה והכול, פתאום הוא רוצה לעלות פצוע ולסכן חוזה של מיליון יורו לעונה? זונת קהל.

_________________
"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום שישי 29/4 - לקראת משחק העונה
הודעהפורסם: 29 אפריל 2011, 10:57 
סמל אישי של המשתמש
Officer Barbrady כתב:
מה, שכטר לא בן זונה? הוא נסע לגרמניה והכול, פתאום הוא רוצה לעלות פצוע ולסכן חוזה של מיליון יורו לעונה? זונת קהל.

אולי נודע לו שקר בהאנובר.

_________________
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
אַל תַּעַן כְּסִיל כְּאִוַּלְתּוֹ פֶּן תִּשְׁוֶה לּוֹ גַם אָתָּה (note to self)

* המציג אינו רופא


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום שישי 29/4 - לקראת משחק העונה
הודעהפורסם: 29 אפריל 2011, 11:02 
סמל אישי של המשתמש
Officer Barbrady כתב:
מה, שכטר לא בן זונה? הוא נסע לגרמניה והכול, פתאום הוא רוצה לעלות פצוע ולסכן חוזה של מיליון יורו לעונה? זונת קהל.

עזוב כן פצוע לא פצוע, נשאיר את הוויכוח הזה בצד, אפילו נסכים שאני טעיתי שהאשמתי אותי ב"שמירה על הגוף שלו" לעונה הבאה.
הבן אדם מינואר הפך למטייל הקבוע של אל-על בנסיעות לחו"ל לבדוק קבוצות, בזמן שהוא תחת חוזה, והקבוצה שלו אפילו לא מקבלת על זה הצעה רישמית.
אני אגב פחות מאשים את איתי, כי אם נותנים לך לעשות שכונה, אתה תעשה. ואף אחד בהנהלה ובצוות המקצועי לא ראה לנכון לעצור את זה.
אחרי זה שדני בונדר, ערן זהבי, עמרי קנדה ואפילו שהר ותמוז התחילו להעיף ספינים על עזיבתם בקיץ למועדונים אחרים, מישהו במועדון הבין שהשכונה שהוא יצר קצת עובדת נגדו.

_________________
לפטר את קורצקי.


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום שישי 29/4 - לקראת משחק העונה
הודעהפורסם: 29 אפריל 2011, 11:13 
teknoboy כתב:
Officer Barbrady כתב:
מה, שכטר לא בן זונה? הוא נסע לגרמניה והכול, פתאום הוא רוצה לעלות פצוע ולסכן חוזה של מיליון יורו לעונה? זונת קהל.

אולי נודע לו שקר בהאנובר.

להיפך.
שכטר רוצה להוכיח לקבוצות האירופאיות שהוא כשיר.
מי יקנה שחקן שלא שיחק כל העונה ולא יודעים אם הוא בסדר.
בגלל זה הלחץ שלו ושל הסוכן שלו.

_________________
בנתיב הצלילים - http://www.wayofmusic.com


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום שישי 29/4 - לקראת משחק העונה
הודעהפורסם: 29 אפריל 2011, 11:20 
סמל אישי של המשתמש
el dudernio כתב:
הקטע עם קנדה נראה לי כמו שטות של הכתב.
באמצע עונת 2007-8 עומרי קנדה חתם ל 4.5 שנים בהפועל כפי שהכתבה המורפת מטה מראה.
החצי שנה הראשונה מתייחסת לעונת 7-8, אחרי זה יש עוד 4 עונות (8-9, 9-10, 10-11 ו 11-12), ככה שלקנדה יש חוזה
לשנה נוספת במועדון ואין לשום קבוצה זכות לדבר איתו, כי למיטב ידיעתי אין לו אישור לנהל מו"מ מההנהלה או סעיף שיחרור.
http://www.nrg.co.il/online/3/ART1/688/093.html

כמה כתבות קודם כתוב שם שארביטמן חתם בהפועל ל5 שנים.
:LAGUH!:


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום שישי 29/4 - לקראת משחק העונה
הודעהפורסם: 29 אפריל 2011, 11:33 
זה שיש לו חוזה לא מונע מהצוות המקצועי שלך לחפש דרכים להעיף אותו, אם יש שמץ של אמת שהוא סיכם בבלגיה כנראה שהוא יקבל את ברכת הדרך.


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 102 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]


מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 7 אורחים


אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
מבוסס על phpBB.co.il - פורומים בעברית. כל הזכויות שמורות © 2008 צוות phpBB הישראלי
Design by fragilix © 2008 based on subsilver2.