Serp und Molot כתב:
morrissey כתב:
הליכוד המושחת והקפיטליסטי הרס כל חלקה טובה שהייתה במדינה הזאת.
כמה טוב לחוית על סיסמאות.
שר התקשורת שמקדם תחרות במסגרת משרדו הוא ממרצ ושר האוצר שנגס קצת בתמלוגים הוירטואליים של הגז הוא מהעבודה.
במקרה הליכוד היה בשלטון רוב הזמן בשלושים השנים האחרונות, אז שועי עולם התחברו אליו. המצב לא היה שונה אם במקומו היתה מפלגה מהשמאל.
אם המפלגה השנייה היתה מהשמאל באמת ולא רק בתואר, אז שועי עולם ועשירים למיניהם לא היו תומכים בה אלא מתנגדים לה, כי היא היתה פוגעת בהם.
זה טיבו של שמאל, הוא דואג לחלוקה שוויונית יותר של העושר.
לגבי התחרות בשוק התקשורת: נחיה ונראה. זה גם מה שאמרו כשהכניסו מפעיל סלולרי שלישי, וגם מה שאמרו כשהכניסו רביעי, ואם אני לא טועה אמרו את זה גם כשהכניסו את השני.
בינתיים, במכרז שהוציא משרד התקשורת לא היתה שום התייחסות למחירים שהמפעילים החדשים ייגבו. אדרבא, השיקול היחידי היה המחיר שהוצע עבור התדרים, כך שבפועל הזוכים הם אלה שהיו מוכנים להשקעה הכי גדולה, ולכן גם אלה שישאפו להחזיר את השקעתם במהירות הגדולה ביותר מבין כל המתחרים במכרז.
ימים יגידו מה יקרה למחירי שוק התקשורת. העבר מלמד שלא יקרה להם שום דבר טוב.
לגבי ששינסקי: אכן שר האוצר נכנע ללחץ הציבורי ועשה קולות של מי שמונע את שוד אוצרות המדינה. ניתן לממשלה ליהנות מחמת הספק ונניח שהיא גם תכפה את ההסדר. בכל מקרה התמלוגים שנקבעו נמוכים מהמקובל בעולם, וגם אותם יתחילו לשלם רק אחרי שייגמרו הלהטוטים החשבונאיים שיוכיחו באותות ובמופתים שטרם הוחזרו 250 אחוז מההשקעה המקורית.
במילים אחרות, גם פה נצטרך לחכות ולראות (אם כי אני מודה שבנושא הזה יש לי יותר תקווה מאשר בנושא מחירי התקשורת).