תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 16:25

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 28 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: חדשות יום ה'
הודעהפורסם: 28 אפריל 2011, 08:50 
ב"ידיעות":

- שכטר לוחץ לחזור לשחק, יוזם פגישה ביום חמישי עם ד"ר מוזס כדי שיבדוק אם יש שיפור. הוא אומר שהוא מת לשחק בהפועל ולהחזיר על כל מה שהיא נתנה לו, ושמבחינתו הוא בסגל כבר למשחק נגד נתניה. עוד כתוב שהוא כבר כמה שבועות עורך אימונים מלאים ונראה בכושר מצויין.

- כותרת גדולה בה בית הדין מואשם ב"אטימות, טיפשות" וכד', ובפנים עוד הרבה תגובות מהפועל נגד ההחלטה להרחיק את ידין. כתוב שיפנו לבית משפט חיצוני ויבקשו לעכב את ביצוע העונש, אבל לא בטוח ששניהם יצאו לפועל.

- רוצים לשחזר את ההצלחה עם שכטר, דדי ופרנסמן- בהפועל כבר במגעים עם קובי דג'אני, כששיחות נערכו גם עם מקורביו של חן עזרא. גם פיראס מוגרבי ודלה ימפולסקי מועמדים.

- טור של עמיר פלג נגד החלטת בין הדין.

בעיתון "העיר" עירד מראיין את גילי ואת אבוקסיס. גילי מסביר שם קצת מה זה בדיוק הבקע הזה שיש לו, ואומר שכואב לו ללכת, לצחוק, להתעטש וכו'. הוא אומר שזה רק הולך ומחמיר ושזו פציעה שכיחה אצל כדורגלנים, ושהוא יעבור ניתוח בסיום העונה. הוא מדגיש שאין סיכוי שהוא יוותר על המשחק נגד חיפה.

זה מה שאני זוכר מהראש, אולי היו עוד קצת דברים..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חדשות יום ה'
הודעהפורסם: 28 אפריל 2011, 09:00 
סמל אישי של המשתמש
כתבה מגעילה לטעמי בעיתון הארץ על גוטמן.

ציטוט:
עד לפני מספר שבועות, אלי גוטמן חש מיצוי מתפקידו כמאמן הפועל תל אביב. אלא שאז נסגרה בפניו הדלת לנבחרת, וכנראה שגם האופציה האירופית ירדה מהפרק. ופתאום משהו השתנה, בעיקר ביחסים עם אלי טביב. "הוא יותר סימפתי, זה נראה צבוע", משתף מקורב לבעלים, "שאף אחד לא יופתע אם גוטמן לא ימשיך בעונה הבאה"

תמונה
גוטמן. ''כשהוא רוצה להיות נחמד הוא הכי נחמד'', אומרים בהפועל, ''אבל הוא גם יודע להיות הרבה פחות נחמד''
תצלום: ניר קידר

ניצחונותיה של נבחרת ישראל על לטביה וגאורגיה בחודש שעבר טרפו את הקלפים עבור אלי גוטמן, מאמן הפועל תל אביב. אירופה אמנם עדיין היתה משאת נפשו, אך התקף הלב שעבר הוריד את מניותיו ביבשת. על האפשרות להמשיך עונה נוספת בהפועל, גוטמן כלל לא חשב. הוא חש כי הגיע שם למיצוי, השיג דאבל, הצעיד את הקבוצה לליגת האלופות והבין שהגיעה העת להתקדם.

גם סכסוך הבעלים שיחק תפקיד, והחלום היה קבלת המשרה הלאומית. שש הנקודות שהשיג לואיס פרננדז באותו שבוע חיסלו את השאיפה הזו. יממה חלפה מהניצחון על גאורגיה, ושליחים מטעמו של גוטמן עשו דרכם לאנשי הבעלים אלי טביב. "גוטמן מעוניין בחוזה לעונה נוספת", נמסר לטביב, "הוא בכלל לא פוסל את האפשרות להמשיך".

בסביבתו של טביב הופתעו. זו היתה תפנית קיצונית מבחינתם. "נשב ונדבר", השיב טביב, "נראה". התשובה המהוססת הזאת מקורה בדם הרע שזרם בין הבעלים לבין גוטמן לאורך תקופה ארוכה. השניים היו בנתק ממושך. מערכת היחסים העכורה הגיעה לשיא כשגוטמן אמר בראיון כי "מוני הראל הוא הבעלים האולטימטיבי להפועל". טביב החליט אז לסיים את ההתקשרות ולהוריש את משרת המאמן לעוזר יוסי אבוקסיס.

גוטמן ידע זאת והחליט לפעול. מסרים עקיפים, הבין, לא יעשו את העבודה. "הדברים שצוטטו בשמי", אמר לאנשי טביב, "סולפו ואינם מדויקים. בטח שלא התכוונתי לפגוע בטביב. הוא עשה בעיקר דברים טובים למועדון והקבוצה הגיעה למה שהגיעה לא מעט בזכותו". דברים ברוח דומה נאמרו על ידי גוטמן בפגישה עם טביב לפני כשלושה שבועות. "גוטמן לא פראייר", סיפרו במועדון, "כשהוא רוצה להיות נחמד הוא הכי נחמד, אבל הוא גם יודע להיות הרבה פחות נחמד כשצריך".

השפוי היחיד

אנשים המכירים את גוטמן מקרוב מעידים על החשיבות העצומה שהוא מעניק לעיצוב דמותו בעיני הקהל. לעתים נדמה כי הוא "מונע מתוך מחשבה שעיקרה איך זה יצטייר בעיני הקהל והתקשורת", כדברי בכיר בהפועל. את אוהדי הקבוצה הוא שבה מזמן - לא רק בזכות הדאבל האחרון וההצלחות המקצועיות, אלא כי ידע לכלכל את צעדיו בתבונה ולהידמות לשפוי היחיד במערכת שקורסת תחת ריב הבעלים.

בהפועל מתארים אדם שיודע לזהות את כיוון הרוח. "בניצחונות ובהצלחות, גוטמן רץ לקהל", אומרים במועדון, "את ההפסדים והכישלונות הוא מצליח לגלגל למקומות אחרים". היכולת שלו לניצול נכון של התקשורת לטובת טיפוח דימויו וקידום ענייניו מרשימה ביותר. אלא שרבים כבר הספיקו ללמוד זאת עליו ולא ממהרים לקנות את מה שהעין רואה והאוזן שומעת. "היחסים עם גוטמן", סיפר גורם בהפועל, "מבוססים על 'כבדהו וחשדהו'. אתה אף פעם לא יודע מה מסתתר מאחורי החיוכים שלו".

פגישת הריכוך עם טביב סימנה שינוי מיידי ביחסים בין גוטמן לבעלים. עד אותו יום, טיב היחסים שלו עם מחנה טביב הסתכם ב"שלום, שלום". לא הרבה מעבר לכך. הדברים הקשים שנאמרו ועדיין נאמרים על גוטמן בסביבת טביב אינם סובלים את הנייר. על שיחות חולין, התלוצצויות והתייעצויות לא היה מה לדבר בכלל. החל מאותה פגישה גילה גוטמן רצון להתקרב, שיחות הטלפון לטביב התקיימו בתדירות גבוהה וההלצות עם נציגו של טביב בהנהלה, דורון אוסידון, הפכו כמעט לשגרה. "הוא פתאום יותר סימפתי ונחמד", אומר מקורב לטביב, "מחייך יותר, משתף יותר ונחמד יותר. זה נראה צבוע ולא אמיתי. טביב אמנם אמר שהוא רוצה את גוטמן לעונה הבאה, אבל שאף אחד לא יופתע אם זה לא יקרה. יש אנשים שלא יצטערו אם גוטמן יקבל הצעה מקבוצה אירופית לעונה הבאה".

עולה לאירופה

תוכן האסיפות שעורך גוטמן לחניכיו, כמו בכל קבוצה אחרת, מודלף לרוב לעיתונאים. אף אחד עוד לא גילה את הנוסחה לאיטום קירות המועדונים בישראל בפני עיתונאים. אלא שלפני מספר חודשים, באחת האסיפות, נדהמו שחקני הפועל לשמוע את דברי המאמן. "את מה שאני אומר עכשיו - תדליפו", הורה להם, "אתם יכולים לצטט אותי". השחקנים לא ידעו אם לצחוק או לבכות. "הוא לא עושה את זה הרבה", מספר אחד השחקנים, "אבל היו אסיפות כאלה. זה קורה כשיש לו עניין שהדברים יופיע בתקשורת, משיקולים שלו".

גוטמן לא מסתפק רק בתקשורת המקומית, אלא דואג גם לטיפוח תדמיתו מעבר לים. הסוכן יוסי שרביט הציע לו לשכור את שירותיה של TSM הגרמנית, חברה למיתוג ולשיווק שחקנים ומאמנים באירופה. גוטמן נענה בחיוב. "זו חברה גדולה, שעובדת עם שחקנים גדולים באירופה", מספר שרביט, "הם דאגו לחשוף את גוטמן בתקשורת האירופית, סידרו לו ראיונות באתרי אינטרנט וקשרו אליו עיתונאים. זה בטח לא מזיק".

שמו של גוטמן אכן נשמע באירופה, בעיקר בקרב קבוצות אוסטריות. החשיפה אמנם נבעה בעיקר מההופעות בליגת האלופות ומהניצחון על רד בול זלצבורג, אבל המינוף שלה נעשה על ידי החברה הגרמנית, מציין שרביט, ומבהיר: "הם כבר לא עובדים ביחד". זה ברור, עכשיו גוטמן מעוניין להישאר בהפועל.

לא יודע מי אלה כל הגורמים האלה בהפועל, אבל אם זה מה שמתעסקים בו יומיים לפני משחק העונה - אולי הם יודעים דברים שאנחנו לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אפריל 2011, 10:17 
סמל אישי של המשתמש
תפוז אדום כתב:
ב"ידיעות":

- שכטר לוחץ לחזור לשחק, יוזם פגישה ביום חמישי עם ד"ר מוזס כדי שיבדוק אם יש שיפור. הוא אומר שהוא מת לשחק בהפועל ולהחזיר על כל מה שהיא נתנה לו, ושמבחינתו הוא בסגל כבר למשחק נגד נתניה. עוד כתוב שהוא כבר כמה שבועות עורך אימונים מלאים ונראה בכושר מצויין.

- כותרת גדולה בה בית הדין מואשם ב"אטימות, טיפשות" וכד', ובפנים עוד הרבה תגובות מהפועל נגד ההחלטה להרחיק את ידין. כתוב שיפנו לבית משפט חיצוני ויבקשו לעכב את ביצוע העונש, אבל לא בטוח ששניהם יצאו לפועל.

- רוצים לשחזר את ההצלחה עם שכטר, דדי ופרנסמן- בהפועל כבר במגעים עם קובי דג'אני, כששיחות נערכו גם עם מקורביו של חן עזרא. גם פיראס מוגרבי ודלה ימפולסקי מועמדים.

- טור של עמיר פלג נגד החלטת בין הדין.

בעיתון "העיר" עירד מראיין את גילי ואת אבוקסיס. גילי מסביר שם קצת מה זה בדיוק הבקע הזה שיש לו, ואומר שכואב לו ללכת, לצחוק, להתעטש וכו'. הוא אומר שזה רק הולך ומחמיר ושזו פציעה שכיחה אצל כדורגלנים, ושהוא יעבור ניתוח בסיום העונה. הוא מדגיש שאין סיכוי שהוא יוותר על המשחק נגד חיפה.

זה מה שאני זוכר מהראש, אולי היו עוד קצת דברים..

בעיתון אחר, בזמן אחר, המוגרבי הזה אמר שהוא חולם להגיע לחיפה כי זה המועדון אותו הוא ואביו אוהדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אפריל 2011, 10:29 
סמל אישי של המשתמש
האם דלה יכול לשחק כמגן ימני? יהיה לנו חסר אחד כזה בקיץ, ואולי אפילו שניים...

על חן עזרא אני שומע מאז הקיץ הקודם לרבות הניסיון להביאו בינואר, לא משהו חדש. דג'אני זה סוג של שם שעולה אחרי משחק טוב שנתן, בדיוק כמו שלפני שבועיים כולם דיברו על צעירי מבני יהודה... רק שבעמדה שלהם יהיה להפועל בעונה הבאה שלושה שחקנים: ידין, שי וגורדנה ולכן אני לא חושב שמישהו יחתום כדי לשחק בגביע הטוטו...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אפריל 2011, 10:39 
Charlie כתב:

על חן עזרא אני שומע מאז הקיץ הקודם לרבות הניסיון להביאו בינואר, לא משהו חדש. דג'אני זה סוג של שם שעולה אחרי משחק טוב שנתן, בדיוק כמו שלפני שבועיים כולם דיברו על צעירי מבני יהודה... רק שבעמדה שלהם יהיה להפועל בעונה הבאה שלושה שחקנים: ידין, שי וגורדנה ולכן אני לא חושב שמישהו יחתום כדי לשחק בגביע הטוטו...

דלה לא יכול לשחקן כמגן ימני, אבל אוראל דגאני חברו לקבוצה הוא מגן ימני מצויין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אפריל 2011, 10:49 
סמל אישי של המשתמש
לא ממש התלהבתי ממה שראיתי מדגני עד כה.
לטעמי קנדה עולה עליו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אפריל 2011, 10:54 
יהלום אדום כתב:
לטעמי קנדה עולה עליו

מול חיפה היה ענק (גם בהתקפה)
מודה שלא עקבתי אחריו יותר מידי ככה שיכול להיות שתפס יום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אפריל 2011, 10:56 
סמל אישי של המשתמש
Oleg Neduda כתב:
יהלום אדום כתב:
לטעמי קנדה עולה עליו

בהגנה עשה 2-3 עבירות מטופשות קרוב לרחבה (זה מה שראיתי, לא ראיתי את כל המשחק)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אפריל 2011, 11:11 
מדובר בסמל
סמל אישי של המשתמש
איתי שכטר :BOW: :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אפריל 2011, 11:24 
סמל אישי של המשתמש
לגבי הכתבה על גוטמן,
עיתונאים טינופת. אני לא אתפלא אם זו כתבה שבאה איכשהו מכיוון מכבי חיפה, כי לא ניראה לי שגם האויב הכי גדול של גוטמן במערכת היה נותן כזו ביקורת רגע לפני משחק העונה.

לגבי כל השחקנים שהועלו מנתניה,
לימפולסקי ניגמר החוזה בסוף העונה, ככה שזה יכול להיות צעד נכון.
מה לגבי החוזים של שאר השחקנים שהועלו? דג'אני לטעמי זו תיהיה רכישה מיותרת, אלא אם כן גם אותו אפשר להביא בחינם...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אפריל 2011, 11:25 
סמל אישי של המשתמש
Peace Hope כתב:
איתי שכטר :BOW: :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אפריל 2011, 11:32 
סמל אישי של המשתמש
unknown כתב:
לגבי הכתבה על גוטמן,
עיתונאים טינופת. אני לא אתפלא אם זו כתבה שבאה איכשהו מכיוון מכבי חיפה, כי לא ניראה לי שגם האויב הכי גדול של גוטמן במערכת היה נותן כזו ביקורת רגע לפני משחק העונה.

לגבי כל השחקנים שהועלו מנתניה,
לימפולסקי ניגמר החוזה בסוף העונה, ככה שזה יכול להיות צעד נכון.
מה לגבי החוזים של שאר השחקנים שהועלו? דג'אני לטעמי זו תיהיה רכישה מיותרת, אלא אם כן גם אותו אפשר להביא בחינם...

היום היה כתוב באחד העיתונים (לא זוכר איזה) שנתניה צריכה לשבת עם דג'אני על החוזה שלו שמסתיים השנה.
בעיתון אחר היה כתוב שמי שמנהל שם את העניינים התקשר להפועל והתעצבן שאנחנו פונים לשחקן תחת חוזה.
תעשה אן דן דינו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אפריל 2011, 11:43 
סמל אישי של המשתמש
אם לדג'אני באמת נגמר החוזה בקיץ, אז אין שום דבר שמונע מהפועל להחתים אותו כבר עכשיו אצלה לשנה הבאה.
אני לא חושב שהוא מתאים מקצועית, אבל שבנתניה לא יזיינו את השכל...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אפריל 2011, 12:02 
unknown כתב:
אם לדג'אני באמת נגמר החוזה בקיץ, אז אין שום דבר שמונע מהפועל להחתים אותו כבר עכשיו אצלה לשנה הבאה.
אני לא חושב שהוא מתאים מקצועית, אבל שבנתניה לא יזיינו את השכל...

יש לנו עדיין משחק חשוב נגדם, שיחות עם שחקן שלהם זה משהו שמזכיר את המחלה בכדורסל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אפריל 2011, 12:06 
יהלום אדום כתב:
Oleg Neduda כתב:
יהלום אדום כתב:
לטעמי קנדה עולה עליו

רק שדגני לא הוזכר אפילו לא טיפה.
אתה מתבלבל בין אוראל דגני המגן הימני לקובי דג'אני הקשר האחורי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אפריל 2011, 12:13 
סמל אישי של המשתמש
הגלמוד מלוד כתב:
יהלום אדום כתב:
Oleg Neduda כתב:
יהלום אדום כתב:
לטעמי קנדה עולה עליו

רק שדגני לא הוזכר אפילו לא טיפה.
אתה מתבלבל בין אוראל דגני המגן הימני לקובי דג'אני הקשר האחורי.

Oleg Neduda כתב:
Charlie כתב:

דלה לא יכול לשחקן כמגן ימני, אבל אוראל דגאני חברו לקבוצה הוא מגן ימני מצויין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אפריל 2011, 12:42 
סמל אישי של המשתמש
דיווחים מהאימון יתקבלו בברכה.
מעניין לדעת איזה הרכבים תורגלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אפריל 2011, 13:07 
סמל אישי של המשתמש
מעלים שמות של שחקני נתניה,
מחזור הבא אנחנו נגדם.
לא מכובד בכלל בכלל,
מזכיר לי התנהלות של כל מיני אגודות שמתחילות באות מ'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אפריל 2011, 13:09 
אנטיגונה כתב:
דיווחים מהאימון יתקבלו בברכה.
מעניין לדעת איזה הרכבים תורגלו.

האימון היום ב-16.30 ,ומחר ב-11.30
מקווה להגיע,
אעדכן בהמשך.

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אפריל 2011, 13:30 
אוראל דגני אוברייטד, עושה מלא עבירות שטותיות(12 צהובים העונה!) וגם אוהדי נתניה לא ממש מחזיקים ממנו.

לא רוצים טביב בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אפריל 2011, 13:33 
ימפולסקי שחקן פח.
בחיאת, איזה בזבוז יהיה להביא אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אפריל 2011, 13:56 
לחמן כתב:
ימפולסקי שחקן פח.

הוא מהיר. אם הוא לא טיפש ואנטי כמו אבידור, אז זה כבר יתרון עצום על כל ישראלי אחר כמעט (חוץ מטל בן-חיים אולי).
ואם להביא מגן ימני, הייתי מביא את אלי דסה הרבה לפני אוראל דגני.

את היסודי לא תסיימו..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אפריל 2011, 14:01 
סמל אישי של המשתמש
red-toro כתב:
לחמן כתב:
ימפולסקי שחקן פח.

הוא מהיר. אם הוא לא טיפש ואנטי כמו אבידור, אז זה כבר יתרון עצום על כל ישראלי אחר כמעט (חוץ מטל בן-חיים אולי).

אלי דסה? אתה אמיתי?

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אפריל 2011, 15:22 
mbracha כתב:
red-toro כתב:
לחמן כתב:
ימפולסקי שחקן פח.

אלי דסה? אתה אמיתי?

אם כבר להביא אותו רק כדי שמישהו יתן לו גליץ' באימון וישבור לו תרגל , ואז לשחרר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אפריל 2011, 15:54 
מישהו זוכר אייטם אחד שבו היו פרטים שהתבררו כנכונים של משה הרוש (פרט ליום ושעת משחק, כמובן)?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אפריל 2011, 15:55 
לחמן כתב:
ימפולסקי שחקן פח.

מהמשחקים המעטים שראיתי אותו - הוא מהיר, חזק ובעל כושר גופני מעולה. בנוסף, יש לו טכניקה לא רעה בכלל. עד התיקו שלהם מול חיפה חשבתי שהוא מין למל"מ שכזה, אבל הוא הפתיע לטובה בשני המשחקים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אפריל 2011, 15:55 
סמל אישי של המשתמש
red-toro כתב:
לחמן כתב:
ימפולסקי שחקן פח.

:)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אפריל 2011, 17:59 
צריך להישאר עם קנדה וזהו.
דאג'ני לדעתי שחקן באמת מצויין,כ"נל חן עזרא.
מוגרבי וימפולסקי לא מתאימים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 28 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: