תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 05 אוגוסט 2025, 16:37

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 751 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 26  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: צומת הקלאסיקו (אשכול מרוכז לארבעת המשחקים)
הודעהפורסם: 28 אפריל 2011, 11:17 
האוהד נועם כתב:
גם אוהדי היונייטד המושבעים ביותר יתקשו להסתיר את העובדה שאת המוטיבציה הפלאית שמחדיר פרגוסון לשחקניו הוא מייצר פעמים רבות בזירת התקשורת.
את מה שפרגוזון המציא, מוריניו שיכלל לדרגת אומנות.

אין בכלל ספק בענין הזה, אבל בכל מה שקשור לכדורגל נטו, פרגוסון הוא מנג'ר מופלא. אולי הטוב בתולדות המשחק, ואת זה הוא עושה לא עם ערימת כוכבים במאות מליוני יורו, ולא עם כדורגל אלים ומכוער כמו של "המיוחד". הכדורגל של פרגוסון ויונייטד הוא מהסוג שבגללו אנשים אוהבים לראות כדורגל.

אז בעצם, כל חטאו הוא שמחוץ למגרש הוא יודע לשחק עם המוח של היריבות והשופטים. לא נשמע לי כזה נורא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אפריל 2011, 11:18 
אני סוגד למוריניו, אבל במשחקים האחרונים מול ברצלונה הוא יצא מה זה פארש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אפריל 2011, 11:19 
גבולי או לא, פפה שחקן מלוכלך, ועדיף להעיף שחקנים אגרסיבים כדוגמתו לפני שיגמרו לשחקן קריירה שלמה.
כמו ששופטים 'מסמנים' שחקנים שעושים הצגות ברחבה, הם צריכים לסמן באותה מידה שחקנים המועדים לפורענות.
לא מקרי שדווקא פפה היה חלק מהמהלך האגרסיבי ביותר במשחק. לאלבס היה אינסטינקט מצויין בעזרתו הצליח להזיז
את הרגל בזמן, ההצגה שלו די השפיעה על צבע הכרטיס(וגם הלחץ של שחקני בארסה על השופט).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אפריל 2011, 11:23 
האוהד נועם כתב:
גם אוהדי היונייטד המושבעים ביותר יתקשו להסתיר את העובדה שאת המוטיבציה הפלאית שמחדיר פרגוסון לשחקניו הוא מייצר פעמים רבות בזירת התקשורת.

נו באמת, זה לא קשור לשחקני של היונייטד, אלא ליריבה. זו כולה מלחמת פסיכולוגיה ובזה אין כמעט מאמנים היום שלא עוסקים, כולל המנג'ר של הקבוצה שלך ( שאם כבר מדברים על בכיינות, הוא הבכיין הכי גדול בהיסטוריה של הכדורגל האנגלי, לפחות עד שהגיע אברם שנותן לו יופי של תחרות ). פרגוסון לא מתבכיין, הוא כן משתמש בפסיכולוגיה וזה חלק מהמשחק.

ואיך אפשר להמשיך ולטעון שזה אדום, כשמי שעוצר בדיוק בשניה ה29 רואה איך הכדור נמצא בדיוק בין הרגליים של פפה ואלבס, כשפפה מפספס אותו ואז הרגל ממשיכה הלאה ( משחק מסוכן אולי, אבל הוא הלך על הכדור לפחות, מה שלא תמיד הוא עושה ). שניהם הרימו רגל, ושניהם לכן היו צריכים להיות מוזהרים בצהוב, ואלבס המסריח היה צריך לקבל צהוב גם על ההתחזות המסריחה הרגילה שלו, איזה שחקן מטונף, שיילך לתיאטרון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אפריל 2011, 11:27 
סוס
גם אני העדפתי את ריאל בגמר
אין מה לעשות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אפריל 2011, 11:31 
סמל אישי של המשתמש
mkorman1 כתב:
סוס
גם אני העדפתי את ריאל בגמר
אין מה לעשות

י.כוס :LAGUH!:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אפריל 2011, 11:32 
זה לא קשור למה אני מעדיף, הרי במקרה הזה גם בכדורגל נטו בארסה הייתה עוברת ( בניגוד למקרים נגד אינטר וצ'לסי שברור שלא, ואולי גם ערסנל שכבר לא נדע ) והיה לי ברור שהיא תהיה היריבה בגמר. ההעדפה שלה פשוט כל כך ברורה שזה מרתיח, אין לי בעיה עם טעויות פה ושם, אבל לא כשיש דפוס. שינצחו על המגרש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אפריל 2011, 11:35 
ארסנל?אחי על מה אתה מדבר ,זה היה נראה כמו נוער נגד בוגרים.ארסנל לא עברה את החצי גם לפני ההרחקה.
האנטגוניזם לברצלונה מובן אבל כל הבכי הזה הוא פשוט מצחיק כבר,אז הפרא אדם הזה קיבל אדום לא מוצדק אפשר לחשוב.
הם גימדו במשחק חוץ קבוצה שמחזיקה את קאקא היגוואין ובנזמה רק על הספסל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אפריל 2011, 11:43 
סמל אישי של המשתמש
joshsoos כתב:
האוהד נועם כתב:

נו באמת, זה לא קשור לשחקני של היונייטד, אלא ליריבה. זו כולה מלחמת פסיכולוגיה ובזה אין כמעט מאמנים היום שלא עוסקים, כולל המנג'ר של הקבוצה שלך ( שאם כבר מדברים על בכיינות, הוא הבכיין הכי גדול בהיסטוריה של הכדורגל האנגלי, לפחות עד שהגיע אברם שנותן לו יופי של תחרות ). פרגוסון לא מתבכיין, הוא כן משתמש בפסיכולוגיה וזה חלק מהמשחק.

ואיך אפשר להמשיך ולטעון שזה אדום, כשמי שעוצר בדיוק בשניה ה29 רואה איך הכדור נמצא בדיוק בין הרגליים של פפה ואלבס, כשפפה מפספס אותו ואז הרגל ממשיכה הלאה ( משחק מסוכן אולי, אבל הוא הלך על הכדור לפחות, מה שלא תמיד הוא עושה ). שניהם הרימו רגל, ושניהם לכן היו צריכים להיות מוזהרים בצהוב, ואלבס המסריח היה צריך לקבל צהוב גם על ההתחזות המסריחה הרגילה שלו, איזה שחקן מטונף, שיילך לתיאטרון.

מתבכיין, משתמש בפסיכולוגיה.... פוטייטו, פוטאטו...

כדי לוודא שאין פה אדום היינו צריכים הילוך חוזר frame by frame, לא ממש משהו שיש בשימוש של השופטים כיום.
בלי העדפה של ברצלונה, אני יכול לומר שאחרי 5 הילוכים חוזרים זה היה נראה לי אדום, והייתי צריך את הניתוח בסרטון שהבאתי כדי להבין שלא היה מגע.
המשחק של אלבס אולי מסוכן, הכיוון של הרגל של פפה זה עם הפקקים לתוך השוק של אלבס, לא פחות ולא יותר.
נכון, לא היה מגע (כי אלבס הצליח להתחמק), נכון הייתה הצגה מכוערת של אלבס, עדיין - הכיוון של הרגל של פפה, עם הפקקים לתוך השוק של אלבס, זה אשכרה לגמור קריירה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אפריל 2011, 11:49 
בשבועיים האחרונים היו כולכך הרבה שריקות שנויות במחלוקת בסופר קלאסיקויים שהיו ועדיין זה לא מתקרב למה שעשו כאן בארץ למר חכמון..
סתם מצחיק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אפריל 2011, 11:50 
האוהד נועם כתב:
joshsoos כתב:
האוהד נועם כתב:

מתבכיין, משתמש בפסיכולוגיה.... פוטייטו, פוטאטו...

כדי לוודא שאין פה אדום היינו צריכים הילוך חוזר frame by frame, לא ממש משהו שיש בשימוש של השופטים כיום.
בלי העדפה של ברצלונה, אני יכול לומר שאחרי 5 הילוכים חוזרים זה היה נראה לי אדום, והייתי צריך את הניתוח בסרטון שהבאתי כדי להבין שלא היה מגע.
המשחק של אלבס אולי מסוכן, הכיוון של הרגל של פפה זה עם הפקקים לתוך השוק של אלבס, לא פחות ולא יותר.
נכון, לא היה מגע (כי אלבס הצליח להתחמק), נכון הייתה הצגה מכוערת של אלבס, עדיין - הכיוון של הרגל של פפה, עם הפקקים לתוך השוק של אלבס, זה אשכרה לגמור קריירה.

התבכיינות ופסיכולוגיה הם שני דברים שונים לחלוטין, לא קשורים במיל.

אני לא הייתי צריך את הסרטון שוב כדי לראות שהכניסה של פפה לא כוונה לרגל אלא לכדור, וזה מה שחשוב. גם אז, מפספסים, זה קורה. אני מניח שזכורות לך שתי פציעות נוראיות של שחקנים מהקבוצה שלך ( רמזי ואדוארדו ) ושתיהן פציעות כאלה, של הליכה לכדור שנגמרה לא טוב, זה קורה לצערנו. אם הרמת רגל זה אדום, אז גם זו שלא אלבס היא כזו, וכל הרמת רגל כי בעצם קיומה היא מסכנת. ולמה לא, אני בעד, שכל הרמת רגל תהיה אדום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אפריל 2011, 12:00 
אגב, בתור אוהד יונייטד, אני מעדיף את ברצלונה בגמר, בגלל שבכל זאת, אתה רוצה לנצח את הטובים ביותר. מעבר לכך, מול ריאל לא יהיה הרבה כדורגל, בגלל הסגנון של מוריניו, וזה לא בהכרח ישחק לטובתנו.

בארסה של השנה היא אחת הקבוצות הטובות בהסטוריה. אם נזכה בגביע מולם, זה יהיה הישג ענק.

בכל מקרה, אנחנו עדין צריכים לעלות לגמר, ויש עוד משחק אחד לצלוח בדרך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אפריל 2011, 12:14 
סמל אישי של המשתמש
joshsoos כתב:
ראשית, סלח לי שלא אתייחס לפעלוליך המילוליים באשר לעבירה. אני את שלי ראיתי וכתבתי, את מדעי הגיאומטריה אני משאיר לשכמותך.
באשר לטיעון הנ"ל, הוא נחמד, רק מה בדיוק הקשר שלו למציאות? מה הקשר בין משחק אגרסיבי של יריבותיה של בארסה ולצהוב שני שערוריתי של ואן פרסי, הרחקה של טיאגו מוטה אחרי הצגה של הכלב הברזילאי המתחזה, ול1505 ( :HEART2: ) פנדלים שלא נשרקו לצ'לסי?
נו, כל טענה אפשר לפטור ב"פעלולים מילוליים". כתבת משהו שלא מתיישב עם המציאות - לא עם מה שקרה במשחק, לא עם חוקי הכדורגל ולא עם היכולות של גוף האדם. כמובן שאין לך שום חובה להגן על דבריך.
לגבי העניין השני, אתה צודק, לא קראתי את דבריך בעיון ולא ראיתי שאתה מתייחס לחצאי הגמר. חשבתי שכוונתך לשלוש ההרחקות האחרונות במפגשים ריאל-ברצלונה, שלושתן כתוצאה של משחק מסוכן, שתיים (אלביול ופפה) כבר בתחום האלימות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אפריל 2011, 12:17 
עם איזו מציאות, שלך? במציאות שלי זה מתיישב מצויין. אתה לא אורים ותומים של חוקי הכדורגל ואין לך בלעדיות שיפוטית על מה שקרה במשחק, העיניים שלי רואות דברים אחרים, תתמודד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אפריל 2011, 12:18 
מצידי אגב, שיוציאו לריאל 200 אדומים אם הם משחקים באלימות ומגיע להם. אבל שבאותה מידה יוציאו לבארסה 500 צהובים על התחזות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אפריל 2011, 12:26 
להזכיר את ההרחקה של אלביול ושל אנחל די-מריה או את המשחק נגד ארסנל, זו בכלל בושה.
אלביול בעיף בשתי ידיים את דוד ויה שהיה מול שוער. אין יותר אדום מזה.
די-מריה קיבל צהוב שני מוצדק בדקה ה- 120 וזה גם לא שינה כלום. סתם לצורך הבכיינות והסטטיסטיקה.
ארסנל נראו מול ברצלונה כמו קבוצת נוער בליגה השנייה בישראל. הם היו עפים גם עם 15 שחקנים בהרכב. בושה שקבוצות שנראות ככה נתלות בטעויות שיפוט, במקום להסתכל על האנטי כדורגל המביך שהן הציגו. יותר מזה, הן צריכות להודות לשופטים, כי אחרת הן עוד היו עלולות להאשים את עצמן.
בסופו של דבר, עם כל הרעש והצלצולים, היה מפגש אחד שבו השופטים בהחלט השפיעו על העלייה וזה המשחק בצ'לסי. וגם אז הגיע לצ'לסי לעוף על האנטי כדורגל שהיא הציגה בברצלונה.
בגמר בוומבלי מנצ'סטר יונייטד תבוא לשחק כמו קבוצה גדולה, כזו שלא משנה את הסגנון שלה בגלל היריבה (שהירידה תשנה את הסגנון שלה בגלל מנצ'סטר יונייטד), ותנצח את הגמר הזה.

את היסודי לא תסיימו..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אפריל 2011, 12:31 
סמל אישי של המשתמש
joshsoos כתב:
אני לא הייתי צריך את הסרטון שוב כדי לראות שהכניסה של פפה לא כוונה לרגל אלא לכדור, וזה מה שחשוב. גם אז, מפספסים, זה קורה. אני מניח שזכורות לך שתי פציעות נוראיות של שחקנים מהקבוצה שלך ( רמזי ואדוארדו ) ושתיהן פציעות כאלה, של הליכה לכדור שנגמרה לא טוב, זה קורה לצערנו. אם הרמת רגל זה אדום, אז גם זו שלא אלבס היא כזו, וכל הרמת רגל כי בעצם קיומה היא מסכנת. ולמה לא, אני בעד, שכל הרמת רגל תהיה אדום.

הלך לכדור או לא, העובדות הן שאם אלבס לא היה מתחמק במאית השניה האחרונה, כנראה שהיינו "נהנים" שוב לראות תמונות זוועה כמו של רמזי ואדוארדו בזמנו.
לא כל הרמת רגל היא אדום, ובמקרה הזה זה באמת לא שווה אדום, אלא צהוב.
אם הייתה פגיעה, זה היה שווה אדום.
במובן הזה אלבס הונה את השופט, והוא ראוי לכל גנאי, אבל זה לא מוריד מחומרת הכניסה של פפה (ששווה במקרה הזה צהוב, ואם הייתה פגיעה גם אדום+הרחקה למס' משחקים).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אפריל 2011, 12:38 
רוי האדום כתב:
יש שופטים שהיו נותנים אדום ויש כאלה שלא , אני הייתי שולף אדום לפפה ,
העיניין הוא שאני גם הייתי שולף אדום למרסלו על הדריכה המכוונת ולאדביור על המכה המכוונת לפנים של בוסקטס.
ריאל יצאה בזול .
לא מפתיע שאוהדי שתי הקבוצות מגעילות בעולם חוץ ממכבי ובית"ר מאוחדים פה בדעתם .
יותר משמח מלראות את מוריניו בוכה על השופטים יהיה כיף לראות את הסקוטי המלוכלך מתבכיין .
נקווה שנזכה לראות את זה .

:HEART2: :HEART2: :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אפריל 2011, 12:54 
סמל אישי של המשתמש
נוצר מצב שכל קבוצה שמשחקת מול הרצלונה משחק זהיר, מואשמת ישר באנטי כדורגל
ברצלונה תוקפת עם 10 שחקנים. אין מה לעשות, זה הסגנון שלה. אז קבוצה שנאלצת להגן מולה ב10 שחקנים, כי אין ברירה, ישר מואשמת באנטי.
ריאל עמדה מעולה מול ברצלונה. אוליי יש לבארסה 70 אחוזי החזקה בכדור, ומליון מסירות מדוייקות. אבל רוב המסירות האלה הן מסירות חסרות תכלית באמצע המגרש.
משחק הגנה חכם וחזק זה לא אנטי כדורגל. אני רק רוצה להזכיר לכם שאנחנו הפועל. שנים הלחם והחמאה שלנו הייתה הגנה חזקה ולא מתפשרת, רק בשנים האחרונות נהיינו קבוצה התקפית. אז מה אתם רוצים להגיד שפעם היינו קבוצת אנטי כדורגל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אפריל 2011, 13:01 
תמיד שנאתי את הכדורגל של נבחרת איטליה. היו תמיד נבחרות דרג ב' ששיחקו כדורגל הגנתי יותר מאיטליה ולא שנאתי אותן. מה שמפריע לי זה שנבחרת או קבוצה שיש לה יכולת וכישרון לשחק כדורגל התקפי ויפה, מחליטה לשחק כדורגל הגנתי ושולחת שלושה שחקנים סופר מוכשרים להתקפה כדי להכריע במתפרצות קבוצה פחות טובה ממנה. זה מה שאיטליה עושה ברוב המונדיאלים.
ברור שכל קבוצה שתעמוד מול ברצלונה של היום תעמוד בצורה נחותה, אבל אני בהחלט מבין את הביקורת על ריאל מדריד, שעל הספסל שלה יושבים שחקנים התקפיים, שבאה לשחק באיצטדיון הביתי שלה סוג של בונקר-מתפרצות איטלקי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אפריל 2011, 13:17 
ציטוט:
נגיעת יד ? אתה כאילו לא רואה שהיד צמודה לגוף, לא נותנת שום יתרון להתקפה?

היד אמנם קרובה לגוף, אבל היא מושטת לכדור ולא הכדור פוגע ביד. ברגע שהוא עושה תנועה עם היד לכיוון הכדור יותר קל לו להשתלט על הכדור, הרי אם הכדור פוגע לו בבטן הוא לא מצליח להשתלט ולהעביר את המסירה לבוז'אן. אחושרמוטה יתרון להתקפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אפריל 2011, 13:21 
לפפה לא הגיע אדום בחיים,
מה שכן, נכון שזה לא הקל על ריאל, אבל בתור אוהד שלהם, אני לא חושב שאיתו היינו מנצחים, אולי לא מפסידים.
אבל גם ב-20 שחקנים מסי יכול לעשות דריבל כזה ולתת גול גדול כזה, אין מה לעשות.
ברצלונה קבוצה טובה יותר כרגע ואני מאמין שגם אם היה נגמר תיקו בברנבאו, הם היו עולים לגמר.

הפסדנו, כנראה סיימנו את דרכנו אבל נקודת האור הקטנה היא שאולי בשנה הבאה זה יהיה צמוד, מעניין ומותח יותר.
אולי, רק אולי.

HALA MADRID

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אפריל 2011, 13:34 
red-toro כתב:
להזכיר את ההרחקה של אלביול ושל אנחל די-מריה או את המשחק נגד ארסנל, זו בכלל בושה.
אלביול בעיף בשתי ידיים את דוד ויה שהיה מול שוער. אין יותר אדום מזה.
די-מריה קיבל צהוב שני מוצדק בדקה ה- 120 וזה גם לא שינה כלום. סתם לצורך הבכיינות והסטטיסטיקה.
ארסנל נראו מול ברצלונה כמו קבוצת נוער בליגה השנייה בישראל. הם היו עפים גם עם 15 שחקנים בהרכב. בושה שקבוצות שנראות ככה נתלות בטעויות שיפוט, במקום להסתכל על האנטי כדורגל המביך שהן הציגו. יותר מזה, הן צריכות להודות לשופטים, כי אחרת הן עוד היו עלולות להאשים את עצמן.
בסופו של דבר, עם כל הרעש והצלצולים, היה מפגש אחד שבו השופטים בהחלט השפיעו על העלייה וזה המשחק בצ'לסי. וגם אז הגיע לצ'לסי לעוף על האנטי כדורגל שהיא הציגה בברצלונה.
בגמר בוומבלי מנצ'סטר יונייטד תבוא לשחק כמו קבוצה גדולה, כזו שלא משנה את הסגנון שלה בגלל היריבה (שהירידה תשנה את הסגנון שלה בגלל מנצ'סטר יונייטד), ותנצח את הגמר הזה.

גם האדום של ראמוס ב5-0 היה מוצדק, ומעניין שכל מי שטורח להזכיר את הפנדל במשחק מול צ'לסי שוכח שאבידל הורחק באדום לא מוצדק.

לא רוצים טביב בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אפריל 2011, 14:15 
אני מחכה לגמר נגד בארסה לא רק כאוהד מנצ'סטר אלא כדי להתבונן, נקווה שבנחת, בבארסה משחקת נגד הגנה אמיתית.
בשנים האחרונות יש 2 הגנות אמיתיות, המשלבות כדורגל מקצועני וחזק כולל ווינריות - מנצ'סטר וצ'לסי. לפני שנה נוספה להם באופן זמני אינטר.
אינטר העיפה את בארסה.
צ'לסי היתה אמורה להעיף את בארסה אלמלא טעויות שיפוט חמורות ורפיון רגעי בהארכה אחרי שפפ כבר לחץ להידינג את הידיים (ואולי בגלל אותה הלחיצה) כמודה בעליונות צ'לסי.
מנצ'סטר הגיעה לגמר הקודם נגד בארסה מבולבלת בגלל רונאלדו שהראש שלו הסתובב באותה תקופה והוא זלזל בקבוצה ובפרגוסון. המשחק של מנצ'סטר נבנה עליו ובעיקר באותו הגמר והתוצאות היו בהתאם ובעיקר אחרי הבלבול שהכניס לקבוצה. מילא לספוג שער, אבל החלק ההתקפי של מנצ'סטר לא עבד.

נקווה לגמר מנצ'סטר-בארסה ונקווה ש-VDS, ריו ווידיץ' יהיו כשרים כדי לראות פעם נוספת מה בארסה שווה מול הגנה אמיתית.
רמז: זה עלול להיראות דומה למה שהמהדורה החיוורת משהו של בארסה בפרמייר (ארסנל) שווה מול הגנה אמיתית.

ואפרופו מוריניו - בואש שעשה לו בצל חלק גדול מהעבודה ברוב הקריירה עזב לפני יותר משנה לפורטו כדי להוליך אותה לצמרת האירופית כולל 25 נצחונות ו-2 תיקו ב-27 משחקי הליגה ובינתים בחצי גמר של הליגה האירופית. האבחון של מוריניו עם בואש ומוריניו בלעדיו שווה בדיקה ויתכן שמוריניו צודק ומגעיל לחיות בעולם ללא בואש כעוזר שלך (שבנה לו את אינטר כמו שמוריניו ובואש בנו לגרנט את צ'לסי).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אפריל 2011, 14:21 
סמל אישי של המשתמש
שונא את מנצ'סטר ועוד יותר את ברצלונה. אני אראה את המשחק רק בגלל המעמד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אפריל 2011, 14:30 
שגילו כתב:
האוהד נועם כתב:
שגילו כתב:
צפוי לחלוטין. כמו האדום הסופר ביזיוני שואן פרסי קיבל וכמו עוד החלטות אחרות שכתבו פה
הקבוצה של המדינה ושל אופ"א(דרך אגב- אני לא אוהד ריאל)

אמנם, האדום היה טעות.
אבל להגדיר אותו כביזיוני?
היינו צריכים הילוך איטי מפורק לפיקסלים כדי להבין שהייתה טעות, זה משהו שמאד קשה לתפוס בעין בלתי מזויינת.
וזה בלי לדבר על שני האדומים האחרים.

זה צהוב הדבר הזה.
אופ"א חייבת לאמץ את קוד השיפוט בפריימר ליג.(גם הוא רווי בטעויות, אבל הכוונות שלו נכונות)
זה כדורגל לא בלט

אין לך מושג !!!
כאחד שעוקב אחרי הכדורגל האנגלי דווקא בגלל שזה משחק של גברים על כניסה מסוג זה הוא היה מקבל אדום ואחרי זה מוועדת משמעת עוד איזה משחק או שניים בחוץ!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אפריל 2011, 14:35 
סמל אישי של המשתמש
כמו שאמרתי אחרי המשחק, אם הגיע משהו זה צהוב ואני בכלל לא בטוח שהיה מגע, הסרטון שהביאו מראה
כמה לא באמת היה צריך 200 הילוכים חוזרים וחלוקות לפיקסלים, אלא פשוט לראות בעינים רגילות ולא צבועות
את מה שהיה.
יכול להיות, סליחה, בטוח שהגיע לריאל אדומים אחרים, העינין הוא שכל אדום אחר לה היה משפיע על המשחקף והמשך
התמודדות כמו האדום הזה, במיוחד לאור פציעתו של חדירה ואי כשירותו המלאה של לאס דיארה.
האדום הזה הוא בגלל 3 דברים פשוטים:
1. כי לפפה יש שם של חיית אדם.
2. כי זאת ברצלונה.
3. כי זה נגד מוריניו.

לא יותר ולא פחות, ואין לו קשר לכדורגל וספרטיביות אלא רק במטרה לפגוע בה.
מוריניו הצליח להשבית 50% מהמשחק של ברצלונה עם הצבתו של פפה כבלם מאחורי שני הקשרים הדפנסיבים,
הוצאתו פירקה לחלוטין את המערך של ריאל וגמרה את התמודדות מבחינה מקצועית כי ברצלונה עולה על ריאל
בכל דבר כמעט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אפריל 2011, 14:38 
השאלה לגבי האדום האם ענישה היא כנגד הפעולה או כנגד התוצאה.
הבעיה היא שבניגוד לזירה משפטית סטנדרטית אין לשופט הרבה אופציות.
כלום-עבירה-צהוב-אדום.

דעתי האישית היא שענישה צריכה להיות על המעשה ולא על התוצאה. שחקן יכול לגמור קריירה מהתקלות מקרית. באותו אופן שחקן יכול לצא ללא פגע מכניסה ברוטאלית.
פפה נכנס כניסה ברוטאלית. זה די ברור. לכן, לדעתי האדום מוצדק.

ושוב, כל העיסוק באדודם ובשיפוט מסיט את הדיון מניהול משחק רע של מוריניו בעיקר אחרי ההרחקה.
ב 30 דקות שנשארו למשחק הוא לא עשה אפילו חילוף אחד (היו לו עוד 2). הוא כאילו ניסה ללכת על הכול או כלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אפריל 2011, 14:55 
סמל אישי של המשתמש
צור ש. כתב:
הפסדנו, כנראה סיימנו את דרכנו אבל נקודת האור הקטנה היא שאולי בשנה הבאה זה יהיה צמוד, מעניין ומותח יותר.
אולי, רק אולי.

HALA MADRID

:LAGUH!:

BARCA :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אפריל 2011, 15:57 
אחרי זה אל תתלונן שיעשו לך :LAGUH!: שארגנטינה יפסידו בקופה אמריקה לברזיל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 751 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 26  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: