תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 20 יוני 2025, 21:50

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 751 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 26  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: צומת הקלאסיקו (אשכול מרוכז לארבעת המשחקים)
הודעהפורסם: 28 אפריל 2011, 00:13 
סמל אישי של המשתמש
יהלום אדום כתב:
אני במקומו הייתי סותם קצת. כל משחק השחקנים שלו עושים במכנסיים ומשחקים כמו כמו קבוצה קטנה.

מותר לקבוצה לתפוס יום רע, בטח כשהיא משחקת מול ברצלונה. אז נקרא לזה קבוצה קטנה? גם הפועל תפסה יום רע מול בית"ר, זה אומר שהיא קטנה? בקלאסיקו בליגה ובגביע ריאל הייתה עדיפה, איך בידיוק קבוצה קטנה?
הבן אדם אומר בצורה הכי ישירה שהתוכניות שלו היו להכניס את קאקא. מה לעשות שהשופט מאוהב במסי, זה כבר משהו שמעבר ליכולת של מוריניו.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אפריל 2011, 00:13 
Officer Barbrady כתב:
אגב, אני מקווה שהשופט, שאמר לא פעם כמה מסי הוא שחקן גדול ושהוא היה מחליף איתו חולצה, נהנה היום מההצגה של הארגנטינאי. ככה זה אבל, לא? אתה נותן, אתה מקבל חזרה. זוג משמיים.

הוא בטח נהנה.
אתה יודע מה זה לראות את הגדל השני של מסי מהעמדה של השופט?
רק לס דיארה ראה את זה מזווית טובה יותר.

את היסודי לא תסיימו..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אפריל 2011, 00:15 
סמל אישי של המשתמש
Officer Barbrady כתב:
יהלום אדום כתב:
אני במקומו הייתי סותם קצת. כל משחק השחקנים שלו עושים במכנסיים ומשחקים כמו כמו קבוצה קטנה.

מותר לקבוצה לתפוס יום רע, בטח כשהיא משחקת מול ברצלונה. אז נקרא לזה קבוצה קטנה? גם הפועל תפסה יום רע מול בית"ר, זה אומר שהיא קטנה? בקלאסיקו בליגה ובגביע ריאל הייתה עדיפה, איך בידיוק קבוצה קטנה?
הבן אדם אומר בצורה הכי ישירה שהתוכניות שלו היו להכניס את קאקא. מה לעשות שהשופט מאוהב במסי, זה כבר משהו שמעבר ליכולת של מוריניו.

כשאתה משחק מפוחד בבית שלך ככה זה נראה. גם במשחק הליגה האחרון הוא עלה כדי לנסות לעקוץ.
אתה היית מקבל את הפועל עולה כדי לא לספוג ולנסות לעקוץ מול מכבי חיפה בבית? אני לא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אפריל 2011, 00:16 
Officer Barbrady כתב:
יהלום אדום כתב:

אני רואה את ריאל מדריד משחקת מתחילת שנות ה- 90. מעולם היא לא עלתה להוציא 0-0 בברנבאו נגד ברצלונה.
כן, ריאל מדריד שינתה את הסגנון שלה ושיחקה כמו קבוצה קטנה.
רבאק, היא עלתה בלי חלוץ היום.

את היסודי לא תסיימו..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אפריל 2011, 00:17 
סמל אישי של המשתמש
red-toro כתב:
Officer Barbrady כתב:
אגב, אני מקווה שהשופט, שאמר לא פעם כמה מסי הוא שחקן גדול ושהוא היה מחליף איתו חולצה, נהנה היום מההצגה של הארגנטינאי. ככה זה אבל, לא? אתה נותן, אתה מקבל חזרה. זוג משמיים.

הוא בטח נהנה.
אתה יודע מה זה לראות את הגדל השני של מסי מהעמדה של השופט?
רק לס דיארה ראה את זה מזווית טובה יותר.

קיבל שכר לפעולתו כמו שאומרים.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אפריל 2011, 00:17 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
אדום גבולי. אז מה?
זכור לי משחק הרבה יותר חשוב שמגן ימני של קבוצה מסויימת הורחק בדקה ה 20 ומשהו ולמרות זאת הם ניצחו את היריבה 2:0.

בכייינים

:ROSE:

חוץ מזה שופט מכור, אדבאיור היה חייב להיות מורחק וגם השחקן שדרך במכוון על הרגל של פדרו. מצד שני, האדום היה על זה שהוא הלך עם הסטופקס קדימה לכיוון הברך, לא אגרסיבי ולא בטיח, הוא סיכן קרירה של שחקן אחר, פחות ממה שבונדר קיבל עליו אדום באותו משחק מדובר

נערך לאחרונה על ידי אחד אדום בתאריך 28 אפריל 2011, 00:32, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אפריל 2011, 00:24 
סמל אישי של המשתמש
יהלום אדום כתב:
Officer Barbrady כתב:
יהלום אדום כתב:

כשאתה משחק מפוחד בבית שלך ככה זה נראה. גם במשחק הליגה האחרון הוא עלה כדי לנסות לעקוץ.
אתה היית מקבל את הפועל עולה כדי לא לספוג ולנסות לעקוץ מול מכבי חיפה בבית? אני לא

מוריניו התכונן טוב מאוד לארבעת המשחקים נגדם. השיטה המרכזית הייתה להוציא את העוקץ מהנעת הכדור של ברצלונה ולנצח בעזרת המהירות של דימאריה ורונאלדו והיצירתיות של קאקא ואוזיל. בקלאסיקו הראשון בליגה הוא עשה את זה יפה מאוד, כשסידר בצורה מושלמת שני קווים שינטרלו את ברצלונה, ובאמת הם לא הגיעו כמעט להזדמנויות עד ההרחקה של אלביול. בגביע, כשלא הרחיקו לו שחקן(רק בדקה האחרונה), ולא הפריעו לשיטת המשחק שלו, הוא הגיע להמון מצבים, שכב על ברצלונה במחצית הראשונה, ניצח את המשחק והיה בעצם עדיף. היום ריאל לא ממש הצליחה לסכן את בארסה, אז הוא היה אמור להכניס עוד קשר יצרתי(קאקא) שיעזור. אבל שוב, יד מכוונת הצליחה להרוס הכל. באמת שזה מתסכל, איפה הספורטיביות? פעם אחת שיתנו לשחק נגד ברצלונה בלי עזרה של השופטים, פעם אחת תנו למוריניו לממש את הפוטנציאל שלו. מעצבן לאללה. לא נורא, מתישהו הכל ייגמר.
(מופנה גם לטורו)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אפריל 2011, 00:29 
הוא כ"כ רצה לנצח עם היצירתיות של אוזיל וקאקה, עד שהוא הוציא את אוזיל במחצית ולא נתן לקאקה לשחק.
אולי אתה קנית את השקר הזה שהוא התכוון להכניס את קאקה. מה הוא היה מוציא? קשר אחורי?
מוריניו בא להוציא תיקו בברנבאו. תגיד לי, בתור אוהד ריאל, מתי זה קרה בפעם האחרונה (חוץ מלפני שבועיים)?
ריאל מדריד, מועדון הכדורגל הגדול בהיסטוריה (למרות שלבוקה ולמילאן יש יותר תארים בינלאומיים..), צריך לחפש ניצחון בבית תמיד. בסופו של דבר, שופט או לא שופט, בארסה הייתה עולה אם היא לא הייתה מפסידה בחוץ.
שתי הקבוצות היחידות ששיחקו את הכדורגל הרגיל שלהן כל הטורניר, הן אלה שהגיעו לגמר.

את היסודי לא תסיימו..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אפריל 2011, 00:29 
סמל אישי של המשתמש
אחד אדום כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
אדום גבולי. אז מה?
זכור לי משחק הרבה יותר חשוב שמגן ימני של קבוצה מסויימת הורחק בדקה ה 20 ומשהו ולמרות זאת הם ניצחו את היריבה 2:0.

בכייינים

:ROSE:

חוץ מזה שופט מכור, אדבאיור היה חייב להיות מורחק וגם השחקן שדרך במכוון על הרגל של פדרו. מצד שני, האדום היה על זה שהוא הלך עם הסטופקס קדימה לכיוון הברך, לא אגרסיבי ולא בטיח, הוא סיכן קרירה של שחקן אחר, פחות ממה ש בונדר קיבל עליו אדום באותו משחק מדובר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אפריל 2011, 00:33 
תמונה

מוריניו, בוא תמצוץ.

בארסה :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

Officer Barbrady כתב:
יהלום אדום כתב:
Officer Barbrady כתב:
יהלום אדום כתב:

מוריניו התכונן טוב מאוד לארבעת המשחקים נגדם. השיטה המרכזית הייתה להוציא את העוקץ מהנעת הכדור של ברצלונה ולנצח בעזרת המהירות של דימאריה ורונאלדו והיצירתיות של קאקא ואוזיל. בקלאסיקו הראשון בליגה הוא עשה את זה יפה מאוד, כשסידר בצורה מושלמת שני קווים שינטרלו את ברצלונה, ובאמת הם לא הגיעו כמעט להזדמנויות עד ההרחקה של אלביול. בגביע, כשלא הרחיקו לו שחקן(רק בדקה האחרונה), ולא הפריעו לשיטת המשחק שלו, הוא הגיע להמון מצבים, שכב על ברצלונה במחצית הראשונה, ניצח את המשחק והיה בעצם עדיף. היום ריאל לא ממש הצליחה לסכן את בארסה, אז הוא היה אמור להכניס עוד קשר יצרתי(קאקא) שיעזור. אבל שוב, יד מכוונת הצליחה להרוס הכל. באמת שזה מתסכל, איפה הספורטיביות? פעם אחת שיתנו לשחק נגד ברצלונה בלי עזרה של השופטים, פעם אחת תנו למוריניו לממש את הפוטנציאל שלו. מעצבן לאללה. לא נורא, מתישהו הכל ייגמר.
(מופנה גם לטורו)

ציטוט:
מוריניו התכונן טוב מאוד לארבעת המשחקים נגדם. השיטה המרכזית הייתה להוציא את העוקץ מהנעת הכדור של ברצלונה ולנצח בעזרת המהירות של דימאריה ורונאלדו והיצירתיות של קאקא ואוזיל. בקלאסיקו הראשון בליגה הוא עשה את זה יפה מאוד, כשסידר בצורה מושלמת שני קווים שינטרלו את ברצלונה, ובאמת הם לא הגיעו כמעט להזדמנויות עד ההרחקה של אלביול.

במילה אחת בונקר.גם מתעלם מהעבודה שקיבלתם פנדל שלא הגיע לכם.
קוד:
בגביע, כשלא הרחיקו לו שחקן(רק בדקה האחרונה), ולא הפריעו לשיטת המשחק שלו, הוא הגיע להמון מצבים, שכב על ברצלונה במחצית הראשונה, ניצח את המשחק והיה בעצם עדיף.

כמו במשחק הראשון בונקר מתפרצות, ריאל יותר מסוכנת בחצי הראשון למרות שליטה מלאה של ברצלונה. מחצית שניה ברצלונה שכבה על ריאל מדריד. גול של פינטו.
ציטוט:
היום ריאל לא ממש הצליחה לסכן את בארסה, אז הוא היה אמור להכניס עוד קשר יצרתי(קאקא) שיעזור. אבל שוב, יד מכוונת הצליחה להרוס הכל. באמת שזה מתסכל, איפה הספורטיביות? פעם אחת שיתנו לשחק נגד ברצלונה בלי עזרה של השופטים, פעם אחת תנו למוריניו לממש את הפוטנציאל שלו. מעצבן לאללה. לא נורא, מתישהו הכל ייגמר.

תמשיך להתעלם מזה שהגיע לכם 2 אדומים בלי קשר לאדום (שיש עליו ויכוח) של פפה. כרגיל בונקר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
תיקנתי, תודה :HEART2:
קנדה זה אדום עוד יותר גבולי ממשחק מכריע לא פחות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אפריל 2011, 00:35 
א.ב כתב:
עוד תנאים כתב:
א.ב כתב:
קודם כל זה צהוב ולא אדום, דבר שני אם לא ההרחקה המשחק הזה נגמר ב0-0 וברצלונה עוברת בגומלין. מוריניו היה בבעיה, הוא לא רצה להפסיד אבל גם תיקו לא היה ממש טוב לו, אבל במקום לנסות לקחת נצחון הוא הלך בגישה של העיקר לא להפסיד בבית.
ההרחקה הזאת אכן החלטה שגמרה את המשחק, אבל נראה לי שברצלונה היתה עוברת בכל מקרה.

דבר שני -
ProfessorChaos כתב:
el dudernio כתב:
השופט ניצח את התמודדות הזאת, וכל מי שיגיד אחרת פשוט חי באשליות.

גם שנה שעברה שופט קבע משחק כשפסל לברסה גול חוקי מול הבונקר הדוחה של מוריניו.
אז העדפתם לשבח את אינטר ומוריניו על הגועל נפש שהיה שם.

איזו גניבת דעת, היה שם נבדל ברור, ומעבר לזה- השופט במשחק הזה הרחיק את טיאגו מוטה מאינטר בדקה ה30 אחרי הצגה של בוסקטס. זאת היתה אחת ההדחות המוצדקות בהיסטוריה.

דבר שלישי-
אינייסטה וצ'אבי יותר טובים ממסי. :LOL2:

:LOL2:

צודק צודק, טעות שלי - התכוונתי כמובן לנגיעת יד של טורה.

נגיעת יד ? אתה כאילו לא רואה שהיד צמודה לגוף, לא נותנת שום יתרון להתקפה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אפריל 2011, 00:39 
סמל אישי של המשתמש
red-toro כתב:
הוא כ"כ רצה לנצח עם היצירתיות של אוזיל וקאקה, עד שהוא הוציא את אוזיל במחצית ולא נתן לקאקה לשחק.
אולי אתה קנית את השקר הזה שהוא התכוון להכניס את קאקה. מה הוא היה מוציא? קשר אחורי?
מוריניו בא להוציא תיקו בברנבאו. תגיד לי, בתור אוהד ריאל, מתי זה קרה בפעם האחרונה (חוץ מלפני שבועיים)?
ריאל מדריד, מועדון הכדורגל הגדול בהיסטוריה (למרות שלבוקה ולמילאן יש יותר תארים בינלאומיים..), צריך לחפש ניצחון בבית תמיד. בסופו של דבר, שופט או לא שופט, בארסה הייתה עולה אם היא לא הייתה מפסידה בחוץ.
שתי הקבוצות היחידות ששיחקו את הכדורגל הרגיל שלהן כל הטורניר, הן אלה שהגיעו לגמר.

מה אתה רוצה שהמועדון הגדול בעולם יעשה? יעלה עם 10 חלוצים וקשרים קדמיים ויחטוף 8? כדי להיות המועדון הגדול בעולם, צריך להפיל את הקבוצה הטובה בעולם. אתה עושה את זה בעזרת המאמן הטוב בעולם והשחקנים הטובים בעולם. חסר רק נעלם אחד במשוואה הזאת וזה השופט. אתה לא יכול לסיים את מלכות ברצלונה כשהשופטים תוקעים לך מקלות בגלגלים. אני מאמין שבסופו של דבר זה ייגמר, ומאמנים לא יצטרכו לתרגל הרכב של עשרה שחקנים כל השבוע כשהם מוגרלים נגד ברצלונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אפריל 2011, 00:58 
סמל אישי של המשתמש
דני אלבס הוא מגדולי המתחזים בליגה הספרדית. אני לא מאמין שעדיין קונים את ההצגות שלו.
כנראה זה הגב של ברצלונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אפריל 2011, 01:06 
יהלום אדום כתב:
Officer Barbrady כתב:
יהלום אדום כתב:

כן ובגדול וגם עשינו את זה בעבר. הגנה זה לא פחות כדורגל מהתקפה. תיקול נקי הוא לא פחות כדורגל ממסירה גדולה. משמעת טקטית בהגנה לא פחות מרשימה מוירטואוזיות של חלוץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אפריל 2011, 01:16 
תמונה

פינטו :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אפריל 2011, 01:42 
סליחה, אבל באמת שעם כל הכבוד לטענות של אלה שלצד ריאל כאן,על השופטים וכו', אני מאוד ניטראלי כאן,לא אוהד אף אחת מהקבוצות, וריאל לא שיחקו כדורגל היום, גם בגביע המלך לא היה משחק מיודע מה שלהם, המשחק היחיד שריאל הזכירה קצת את הימים היותר גדולים שלה היה בליגה.
אין מה לעשות, כשאין כדורגל ברמה גבוהה, השופטים מתערבים יותר.
אם המשחק היה יותר קצבי מצד ריאל הייתם רואים גם יותר שערים, מאמין שמשני הצדדים, תמשיכו להתעסק בשופטים במקום בכדורגל של ריאל, בושה שעם סגל כזה ריאל לא נלחמת, ועוד במשחק כזה חשוב.. על הזין שלי הסטטיסטיקות וכמה שברסה גדולה כרגע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אפריל 2011, 06:16 
ההתעסקות באדום מוגזמת. אולי זה מסתיר אץ העובדה שמוריניו נכשל אתמול בתגובה שלו לארועים. אחרי ההרחקה הוא לא עשה אפילו חילוף אחד. לא שינה מערך, לא כלום.
המאמן הגדול בעולם יכול היה לנסות להוציא תיקו. כנראה הוא לא רצה או חשב שהוא יכול לעוץ גם אחרי ההרחקה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אפריל 2011, 06:29 
סמל אישי של המשתמש
אופיסר, רואים שאתה לא קונה את השטויות שפלטת פה
תמשיך לאכול את הלב, אתה והקבוצה המסריחה שלך שעשרות שנים מיררה לכל הליגה את החיים עם עזרה מהשופטים, תמיכה של ההתאחדות ואוזלת יד של אופ"א ופתאום באה קבוצה אחרת שעושה את זה ועל הדרך משפילה את הקבוצה שלך עד עפר.
כדי שידעו כל קבוצות השלטון למיניהן (מישהו אמר מכבי תל אביב?) שגלגל סופו להתגלגל ולא לנצח תרמסו בדרכים לא דרכים את היריבות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אפריל 2011, 07:49 
סמל אישי של המשתמש
Officer Barbrady כתב:
יהלום אדום כתב:
Officer Barbrady כתב:
יהלום אדום כתב:

(מופנה גם לטורו)

שמע חייבים לתת לך קרדיט על זה שלמדת בצורה כמעט מושלמת למצוץ לכל אדם בריאל מדריד ולהפוך בונקר פשוט שבנוי על מהירות של שחקני התקפה (כמו כל בונקר) למשחק גאוני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אפריל 2011, 07:50 
סמל אישי של המשתמש
גיא האדום כתב:
כבר שנים שבמאני טיים של ליגת האלופות השופטים עושים כל מה שהם יכולים כדי לעזור לברצלונה. היום זה אולי היה יותר מוגזם ממקרים אחרים (אדום גבולי? גבול בין מה למה? צהוב לכלום?) אבל זאת מגמה שכבר קשה להתעלם ממנה. בעצם אולי השיפוט בשערורייתי במשחק ההוא מול צ'לסי היה יותר מכעיס? דוגמאות כבר לא חסר.
האם ריאל הייתה עוברת את ברצלונה בלי האדום הזה? לעולם לא נדע אבל בטח שהיה לה סיכוי סביר.

היא עפה למרות גול חוקי נגד אינטר שנפסל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אפריל 2011, 07:50 
סמל אישי של המשתמש
א.ב כתב:
עוד תנאים כתב:
א.ב כתב:
קודם כל זה צהוב ולא אדום, דבר שני אם לא ההרחקה המשחק הזה נגמר ב0-0 וברצלונה עוברת בגומלין. מוריניו היה בבעיה, הוא לא רצה להפסיד אבל גם תיקו לא היה ממש טוב לו, אבל במקום לנסות לקחת נצחון הוא הלך בגישה של העיקר לא להפסיד בבית.
ההרחקה הזאת אכן החלטה שגמרה את המשחק, אבל נראה לי שברצלונה היתה עוברת בכל מקרה.

דבר שני -
ProfessorChaos כתב:
el dudernio כתב:
השופט ניצח את התמודדות הזאת, וכל מי שיגיד אחרת פשוט חי באשליות.

גם שנה שעברה שופט קבע משחק כשפסל לברסה גול חוקי מול הבונקר הדוחה של מוריניו.
אז העדפתם לשבח את אינטר ומוריניו על הגועל נפש שהיה שם.

איזו גניבת דעת, היה שם נבדל ברור, ומעבר לזה- השופט במשחק הזה הרחיק את טיאגו מוטה מאינטר בדקה ה30 אחרי הצגה של בוסקטס. זאת היתה אחת ההדחות המוצדקות בהיסטוריה.

דבר שלישי-
אינייסטה וצ'אבי יותר טובים ממסי. :LOL2:

צודק צודק, טעות שלי - התכוונתי כמובן לנגיעת יד של טורה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אפריל 2011, 08:00 
אם קשר לאדום בלי קשר לאדום לי יש מסקנה אחת מארבעת המשחקים האלו !
ריאל קבוצה גדולה עם מאמן קטן שלא משחקת כדורגל
בארסה קבוצה גדולה עם מאמן גדול שמשחקת כדורגל

לכל הצבועים האלה שמדברים על אחזקת כדור כפן שלילי ,תתבשלו במיץ שלכם כן זה ממש כיף לראות קבוצה כמו ריאל במשחק בית עם 11 שחקנים בחצי שלהם ושיש לך את אחד השחקנים הטובים בעולם נראה מתוסכל ולא מביא 10 % מהיכולת שלו
אבל מהצד השני מסי שם את אחד השערים היפים בליגת האלופות השנה ,כן אני מעדיף לראות את הכדורגל של ריאל ,הרבה יותר מהנה :LOL2:

זה מזכיר לי את אוהדי הפועל שאומרים שהם מעדיפים את 1:0 הקטן של קשטן בדאבל של 99/00 על הכדורגל היפה שנה שעברה !

אופייסר אם לא תתעורר הקבוצה שלך תיגמר במקום לגנות את המאמן שלך אתה שולח לו לבבות !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אפריל 2011, 08:17 
סמל אישי של המשתמש
רון קעקועים כתב:
תמונה

מוריניו, בוא תמצוץ.

בארסה :HEART2:

מעניין שכל אוהדי היונייטד (בצירוף כמה אוהדי ריאל מדריד) התייחסו בביטול לאדום.
רגל רפויה, מקסימום צהוב, שניהם הלכו לכדור....
כמו שכתבתי, האבא של האדומים.
אני לא אוהד ברצלונה, אבל לומר שהם קיבלו אתמול עזרה מהשופט זו בדיחה כמו שגיא כהן.
הם קיבלו ממנו הגנה, כמו שרוב הקבוצות היו צריכות לקבל מול הקבוצות האגרסיביות של מוריניו הבכיין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אפריל 2011, 08:48 
אה, נכון, זה כי אני אוהד יונייטד...
לא כי אם לוקחים את התמונה הזו חצי שניה אחורה לא נראה את הרגל של אלבס גבוהה יותר, של פפה נמוכה יותר, והכדור קצת יותר למעלה. מדובר במשחק מסוכן של שניהם, גם אם זה של פפה ( באמת שחקן טיפש ) יותר. הרחקה מגוחכת, שמצטרפת לשורה של החלטות שערוריתיות עבור קבוצה אחת בלבד בשלב חצי הגמר משך כמה שנים. פעם אחת זה מקרי, שלוש פעמים ברציפות זה דפוס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אפריל 2011, 08:51 
יכול להיות שהאדום לא היה מוצדק, אבל בתור זה שהפך את ההתמודדות עם בארסה לקטטת רחוב, מוריניו הוא האחרון שיכול להתלונן. כשהקבוצות שלו יבואו לשחק כדורגל, תהיה לו זכות להתלונן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אפריל 2011, 09:03 
יש שופטים שהיו נותנים אדום ויש כאלה שלא , אני הייתי שולף אדום לפפה ,
העיניין הוא שאני גם הייתי שולף אדום למרסלו על הדריכה המכוונת ולאדביור על המכה המכוונת לפנים של בוסקטס.
ריאל יצאה בזול .
לא מפתיע שאוהדי שתי הקבוצות מגעילות בעולם חוץ ממכבי ובית"ר מאוחדים פה בדעתם .
יותר משמח מלראות את מוריניו בוכה על השופטים יהיה כיף לראות את הסקוטי המלוכלך מתבכיין .
נקווה שנזכה לראות את זה .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אפריל 2011, 09:07 
סמל אישי של המשתמש
במשך 2 וחצי משחקים פפה שיתק את מסי.
יכולים לבקר את מוריניו עד מחר, אבל הצורה שהוא תיפקד בה את פפה הייתה פשוט גאונית. שחקן חזק, מהיר ועם כושר טוב שפשוט לא נתן לשחקני בארסה להתמזמז עם הכדור.
ואז הגיע השופט. העבירה הזאת לא אדום ישיר. אבל מה זה משנה? זה לא פעם ראשונה שיש שריקה שנויה במחלוקת לטובת בארסה

כל הכבוד למסי הגאון, שבשנייה שהרחיקו את השחקן ששיתק אותו, התחיל לשחק

ד"א, אני אוהד בארסה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אפריל 2011, 09:14 
רוי האדום כתב:
יש שופטים שהיו נותנים אדום ויש כאלה שלא , אני הייתי שולף אדום לפפה ,
העיניין הוא שאני גם הייתי שולף אדום למרסלו על הדריכה המכוונת ולאדביור על המכה המכוונת לפנים של בוסקטס.
ריאל יצאה בזול .
לא מפתיע שאוהדי שתי הקבוצות מגעילות בעולם חוץ ממכבי ובית"ר מאוחדים פה בדעתם .
יותר משמח מלראות את מוריניו בוכה על השופטים יהיה כיף לראות את הסקוטי המלוכלך מתבכיין .
נקווה שנזכה לראות את זה .

אתה יכול להגיד על פרגוסון מה שתרצה, אבל הקבוצה שלו תמיד עולה למגרש כדי לשחק כדורגל ולהבקיע שערים. לא תראה אותם עושים את ההצגות של שחקני בארסה וריאל ורודפים אחרי השופט כדי שישלוף כרטיסים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 751 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 26  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: