mkorman1 כתב:
שער 7 הוא אדום כתב:
המזל של ריאל שבארסה מוכת פציעות,ואני אומר את זה בתור חובב ריאל ומתעב ברצלונה.
עדיין,צריך לראות את החצי השני של גמר הגביע כדי להבין שבין 2 הקבוצות עדיין יש הבדלים תהומיים.
כל עוד ריאל החזיקו את בארסה על אש קטנה מבחינה פסיכולוגית,זה היה טוב מבחינתם.
ברגע שהם פתחו את הפה - לפי דעתי דינם נגזר,והחצי גמר הזה יוכרע כבר הערב עם הצגה של ברצלונה שצריכה רק שער 1 בודד כדי לפתוח את הסכר ולמוטט את ריאל.
הצפי שלי הוא להפרש כולל של 3 שערים ומעלה לטובת ברצלונה בסיכום 2 המשחקים.
אז מוריניו יכול לגנוב פה משחק,או פה לעצור את ברצלונה,אבל בטוטאל הכולל צריך להיות עיוור,חסר הבנה בכדורגל או סתם בת יענה כדי לחשוב בכלל שריאל מתקרבת לרמתה של ברצלונה.
העיקר שאתה טוען שאתה לא מאמין בנאחס
זה נאחס צרוף לבארסה
אז קבל:
מוריניו הוא המאמן הדגול בדורנו ורונלדו לא רואה את מסי ממטר וישחיל לבארסה שלישיה היום
תראה,למרות שאני מאמין גדול בנאחס,אני יודע להיות גם אובייקטיבי שצריך.
ולא נאחס,ולא שום דבר יכולים להפוך את זה שריאל לא מדגדגת את ברצלונה.
תראה,אם מישהו בתור אוהד ריאל שמח שהקבוצה שלו משחקת כמו הפועל ר"ג מול מכבי חיפה עם 11 שחקנים בתוך ה16 - שיבושם לו,אבל אני חושב שזאת בושה וכבר עדיף לקבל 4 חתיכות מאשר להיראות כמו שריאל נראים,גם אם הם ייקחו את תואר ליגת האלופות מהיום ועד 2020.
מועדון כמו ריאל לא יכול להיראות כמו שהוא נראה מול ברצלונה,ולא,ה6-3 מול ולנסיה לא עושה עליי רושם,כי אחרי הכל זאת ליגה של 2 קבוצות ותו לא.
נכון לעכשיו אין בעולם קבוצה שמסוגלת לעלות עם מערך התקפי מול ברצלונה ולא לקבל על הראש. ברצלונה היא קבוצה דגולה וכמעט בלתי עצירה וזו לא בושה להתבנקר מולה.
מישהו זוכר שאינטר של מוריניו התבנקרה מול ברצלונה בחצי הגמר שנה שעברה? אולי, אבל בסופו של דבר היא לקחה את גביע האלופות. זו השורה התחתונה וזה מה שבאמת ייזכר.
מוריניו הגיע לריאל כדי לזכות בתארים, לא כדי לשחק כדורגל יפה מול ברצלונה ולהשאר בידיים ריקות.