אדום עד לגרדום כתב:
05.2010 כתב:
אדום עד לגרדום-לשואה תמיד יהיו עדויות ארכיאולוגיות ותיעודים ממקורות שונים ובלתי תלויים.
באופן אישי, אם העדות היחידה שהיתה לשואה היתה יום הזכרון לשואה ודקת הדומייה, אני כנראה הייתי מכחיש השואה הגדול ביותר בעולם.
מסורת מאב לבן גם אומרת שהעולם נוצר בתקופת הברונזה, שהשמיים הם מים, שבשביל לרפות מחלות עור צריך להשפריץ על החולה 7 פעמים עם דם של ציפור מתה(לא זוכר אם זה בברית החדשה או בתנ"ך, אבל זה עדיין מסורת מאב לבן), שכולנו רעים מיסודנו כי אבות אבותינו אכלו תפוח, שלהוביל את העם למלחמה חסרת סיכוי שתגרור את האסון הגדול ביותר בהיסטוריה שלו זה גבורה, שהדרך הכי טובה לבטא אבל זה לצטט קינה שנגמרת במילים "ואבדו כלי מלחמה", וכך הלאה.
אגב, ליל הסדר זה לא הוכחה, כי ליל הסדר הראשון היה 150 שנה אחרי שכביכול התרחשה יציאת מצריים.
חבל לא כתבתי בתגובה שלי עוד משהו..אז לכן כאן אני אכתוב אותה בזכות הערה(הארה יותר נכון

שלך)
אם עכשיו אנשים מחרטטים שלא היה שואה אז אנחנו מראים להם ניצולים ועדויות ותמונות וידאו וכדומה אבל מה יקרה בועד 1-20 שנה שלא היה זכר לאותם ניצולים חוץ ממצבות ישארו המדיה אבל תמיד הם יוכלו להגיד שזה פוטושופ וכאלה דברים היום אני יכול לשים ת עצמי איפה שאני רוצה בעולם בלי שבכלל אני יודע איפה זה נמצא והיום עושים דברים במדיה עם תוכנות כאלה ואחרות דברים מדהימים אז קל וחומר בעוד 20 שנה לך תדע איזה טכנוגליה יהיה אז.
אגב גם האיסלם והנצרות מאמיניות שהיה יצמאת מצריה הר סיני כו' וכו' בקיצור כל מה שכתוב בתורה אבל איזה הוכחה יש להם במוחמד את את הקוראן..? היה הוא נכנס לאיזה מערה הוקוס פוקוס איזה ספר והוא רץ לספר את זה לכמה פאריירים אותו דבר עם אותו האיש..חירטט חירטוט ורץ לספר לכמה פיריירים עכשיו! זה נכון שהם הלכו וסיפרו לאותם אנשים, אבל מי ראה אותם? איזה הוכחות להם יש חוץ מכמה אנשים ששמעו ממישהו יחיד? אבל לנו היה במעמד הר סיני\קבלת התורה 600 אלף רק גברים איפה כל הנשים שלהם ילדים וכו' אולי איזה מלין וחצי וזה עובר מדור לדור שהם ראו במו עיניים את המעמד אי אפשר לבוא ולהגיד שאחד המציא הכול הרי כככווולללם ראו זאת ולכן כל סיםור יציאת מצרים וכל הנלווה לו לפני ואחריו הוא אמת לאמיתה (גם בעיני הדתות האחרות)
איזו הוכחה יש ש600 אלף איש (פעם שמעתי משהו על מליונים אגב) ראו את קבלת התורה (אז מה אם בספר שמישהו כתב כתוב שהתורה ניתנה בהר סיני לעיניי 600 איש? הוא כתב את זה, סיפר לכמה פריירים והאמינו לו.)?
יכול להיות שמישהו לפני 400 שנה אמר שלפני 5500 שנה היה מעמד הר סיני שבו היו 600 אלף יהודים.
הנה, אני אומר לך שלפני 10000 שנה ה' התגלה בפני מיליארד איש. אני חוגג כל שנה ביום הזה. אתה מבין שהטענה שלי מוכחת כמו הטענה שלך?
זה שאי יהיה אפשר בעוד 200-300 שנה להוכיח שהייתה שואה (אני חושב שיהיה אפשר בדרכים מסויימות) לא אומר שיציאת מצריים קרתה.
אני לא מבין מאיפה החוצפה לפסול ככה דתות כמו הנצרות והאיסלם בטענה שמישהו יכל להמציא הכל אבל להיות כל כך בטוח שמה שאתה חושב מוכח, כששתי האמונות מוכחות באותה מידה- כלומר לא מוכחות.