תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 15:00

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 61 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: איינוגבה מועמד להפועל תל אביב במקום אניימה
הודעהפורסם: 27 אפריל 2011, 13:04 
mkorman1 כתב:
zink כתב:
mkorman1 כתב:
כאילו שאניימה לא חטף מהפועל רביעייה

מה הקשר?
אניימה בבני יהודה היה נהדר ומרשים, יותר מהשנה הראשונה שלו בהפועל.

הקשר הוא שכל שוער עושה שטות פעם ב..
אי אפשר להתלות בזה כבשיקול לא להביא

אבל לשוער הזה יש הרבה שטויות ברזומה שלו, בניגוד לאניימה שבאמת עושה שטויות פעם ב...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אפריל 2011, 13:05 
zink כתב:
mkorman1 כתב:
zink כתב:
mkorman1 כתב:

מה הקשר?

הקשר הוא שכל שוער עושה שטות פעם ב..
אי אפשר להתלות בזה כבשיקול לא להביא

אבל לשוער הזה יש הרבה שטויות ברזומה שלו, בניגוד לאניימה שבאמת עושה שטויות פעם ב...

ברור שהוא בדרגה פחות מאיימה, וכך יהיה כל שוער שתביא לפה, או גרוע מכך..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אפריל 2011, 13:07 
סמל אישי של המשתמש
היות ואני מכיר את סגנון עונת המלפפונים של הפועלים בשטח אצלנו, אז - כן.
איינוגבה שוער סביר+, רחוק שנות אור מאניימה, אבל לך תדע מה יהיה בהנהלה שלנו.
זה עדיף על ההוא מפרו בן ה34 שמחכה לפנייה שלנו כבר 9 שנים.
את לובוס אני לא מכר, אבל אני מניח שעלויותיו גבוהות מידי(שוב- סגנון עונת המלפפונים אצלנו)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אפריל 2011, 13:13 
zink כתב:
mkorman1 כתב:

מה הקשר?

דווקא זכור לי איזה משחק במוצאי יום השואה נגדם שאניימה עשה מלא שטויות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אפריל 2011, 13:24 
איינוגבה עדיף על אניימה במשחק הגובה. מבחינת אתלטיות וכח מתפרץ, הוא לא נופל ממנו.

לעומת זאת, בקבלת החלטות ובמהירות תגובה, אניימה עדיף. סה"כ תחליף מצויין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אפריל 2011, 13:32 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
איינוגבה עדיף על אניימה במשחק הגובה. מבחינת אתלטיות וכח מתפרץ, הוא לא נופל ממנו.

לעומת זאת, בקבלת החלטות ובמהירות תגובה, אניימה עדיף. סה"כ תחליף מצויין.

מסכים.

בכל מקרה, לליגה שלנו הוא מניה בטוחה. בטח עדיף מהימור על איזה שוער זר שלא שיחק שנתיים. או כל מיני ליצנים שמספרים לנו עליהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אפריל 2011, 13:36 
el dudernio כתב:
נכון שעכשיו יצוטטו אותי העיתונאים שכאן ותהיה כתבה ממש מרשימה על איך אנחנו קונים משחקים,
אבל באמת שלאחר שתי ההשמטות שלו בדקות הסיום אמרתי לעצמי הנה שחקן שסגור בהפועל לעונה הבאה.

הבעיה היא שמאמן השוערים שלנו מעדיף אחרים.

כאילו שמישהו בכלל סופר אותו , אני בספק אם טביב יודע איך קוראים לו בכלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אפריל 2011, 13:47 
איינוגבה לא היה שוער ראשון בניגריה, גם כשויני היה מסוכסך עם המאמן בזמנו מי שפתח היה אג'ידה מהפועל פ"ת, ולא מסיבות מקצועיות.
אין ספק שויני שוער יותר טוב, ואין ספק ששוער ברמה של ויני כמעט בלתי אפשרי להביא
איינוגבה שוער מצוין שצריך להביא גם בגלל היכולות שלו ובעיקר בגלל שהוא עדיף על כל מיני הרפתקאות של לחפש שוערים שאין לנו מושג איך הם יהיו
פה אנחנו יודעים מה אנחנו מקבלים
להביא

לא רוצים טביב בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אפריל 2011, 13:52 
סמל אישי של המשתמש
אין לי ספק גם שאיינגובה בהפועל ישפר את עצמו עוד יותר. עם המעמד, עם הקהל, עם הרעב לתארים.

זה שוער שאפשר לבנות עליו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אפריל 2011, 13:52 
סמל אישי של המשתמש
Red or Dead כתב:
איינוגבה לא היה שוער ראשון בניגריה, גם כשויני היה מסוכסך עם המאמן בזמנו מי שפתח היה אג'ידה מהפועל פ"ת, ולא מסיבות מקצועיות.
איינוגבה שוער מצוין שצריך להביא גם בגלל היכולות שלו ובעיקר בגלל שהוא עדיף על כל מיני הרפתקאות של לחפש שוערים שאין לנו מושג איך הם יהיו
להביא

בדיוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אפריל 2011, 13:54 
מניה דיי בטוחה והתחליף הכי ראוי לאניימה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אפריל 2011, 14:20 
לא מזמן זאב זלצר פתח את הג'ורה שלו ומתח ביקורת על המערכת בה הוא עובד. מתפנה משבצת של שוער בקיץ ואין אצלנו שום מועמד ראוי לעמדה הזו בקרב הצעירים? לא צמח אצלנו שום שוער צעיר שעשוי להתמודד על התפקיד שמתפנה? מועדונים בכירים באירופה נותנים את האפודה לשחקן תוצרת בית בלי נסיון ואצלנו מיד רצים לגייס שוערים זרים?
אם רוצים לקדם את מחלקות הנוער, צריך לתת סיכוי לשחקנים שלנו. זה נשמע מפחיד להפקיד את האחריות אצל שוער צעיר אבל כך התחילו שוערים בכירים כיום באירופה. זה גם מסר למחלקות נוער שיש לאן להתקדם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אפריל 2011, 14:20 
הוא שוער טוב ולפי הכפיים שלו לקהל של הפועל בכניסה למנהרה בשער 8 בסוף המשחק היה ברור שיש מגעים בינו לבין הפועל, אבל אפשר להסתכל גם על הרוש (שנמצא בלי ספק בעונה מזעזעת, אבל שוער מצוין) ואריאס מנתניה שעשה עלי רושם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אפריל 2011, 14:22 
סמל אישי של המשתמש
הלוואי...
תמיד אמרתי שהוא המחליף לאניימה.שוער מעולה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אפריל 2011, 14:26 
שמתם לב כמה פעמים הוא התנצל בפני הקהל על המכה שנתן לזהבי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אפריל 2011, 14:26 
moshiko כתב:
לא מזמן זאב זלצר פתח את הג'ורה שלו ומתח ביקורת על המערכת בה הוא עובד. מתפנה משבצת של שוער בקיץ ואין אצלנו שום מועמד ראוי לעמדה הזו בקרב הצעירים? לא צמח אצלנו שום שוער צעיר שעשוי להתמודד על התפקיד שמתפנה? מועדונים בכירים באירופה נותנים את האפודה לשחקן תוצרת בית בלי נסיון ואצלנו מיד רצים לגייס שוערים זרים?
אם רוצים לקדם את מחלקות הנוער, צריך לתת סיכוי לשחקנים שלנו. זה נשמע מפחיד להפקיד את האחריות אצל שוער צעיר אבל כך התחילו שוערים בכירים כיום באירופה. זה גם מסר למחלקות נוער שיש לאן להתקדם.

טוב ונחמד. אבל דווקא בעמדת השוער? אתה מתאר לעצמך מה יכול להיות עם שוער חסר נסיון בקבוצה חצי חדשה(כמו שככל הנראה נהיה)?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אפריל 2011, 14:33 
metal כתב:
moshiko כתב:

טוב ונחמד. אבל דווקא בעמדת השוער? אתה מתאר לעצמך מה יכול להיות עם שוער חסר נסיון בקבוצה חצי חדשה(כמו שככל הנראה נהיה)?

לא רואה את מריו או פרנסמן עוזבים. לא רואה ששיש עוזב. כנראהש קנדה ישאר. שי נשאר. על ידין אין דיבורים של עזיבה.
הביאו את ניצן כשוער משנה. עושה כמיטב יכולתו אבל עד כה לא רואה שהנו עדיף על ינקו. אצלנו מדובר על תופעה : לא סופרים את הצעירים כמדיניות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אפריל 2011, 14:43 
moshiko כתב:
metal כתב:
moshiko כתב:

לא רואה את מריו או פרנסמן עוזבים. לא רואה ששיש עוזב. כנראהש קנדה ישאר. שי נשאר. על ידין אין דיבורים של עזיבה.
הביאו את ניצן כשוער משנה. עושה כמיטב יכולתו אבל עד כה לא רואה שהנו עדיף על ינקו. אצלנו מדובר על תופעה : לא סופרים את הצעירים כמדיניות.

רואה את אניימה, זהבי, שכטר, סהר וורמוט עוזבים. ניצן גדל בהפועל אני חושב.. בכל מקרה הוא וינקו לא יכולים עדיין להכנס למשבצת השוער הראשון, בטח בעונת מעבר שצפויה לנו. יש לנו כמה צעירים בהרכב, בוגרי מחלקת הנוער, שחקנים בני זונות!! מאכזב שהנוער שלנו נראה כמו שהוא נראה, שאי אפשר להשתמש בו כראוי, אבל לא צריך בכוח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אפריל 2011, 14:45 
סמל אישי של המשתמש
פרימו לוי כתב:
Red or Dead כתב:
להביא

בדיוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אפריל 2011, 15:11 
סמל אישי של המשתמש
מה אכפת לי מי יהיה בשער שנה הבאה !!!!!!!!!!!!!!! יום שבת חיפה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
שיפסיקו להתעסק בעונה הבאה כבר ראבק :bang: :bang:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אפריל 2011, 15:14 
סמל אישי של המשתמש
chenchen כתב:
אני בעד להביא שוער טוב שמכירים מאשר מישהו שלא ראינו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אפריל 2011, 15:17 
סמל אישי של המשתמש
מושיקו אם אתה רוצה למתוח ביקורת על שילוב הנוער תתן את הדוגמא של ארתור לעומר ויקטור.
ארתור שחקן שגדל והיה כוכב בכל מסגרות הנוער, והיו שחקני נוער אחרים שהיו לא רעים בהתקפה (למשל מאור אסור),
אבל במקום לתת להם את חולצת החלוץ הרביעי הביאו את מרעי שלמרבה הפליאה זוכה ללא מעט דקות.
וזה לא שיש לי בעיה עקרונית עם מרעי פשוט אני באמת לא חושב שיש לו עדיפות מקצועית על פני כל
שחקן נוער אצלינו, ובטוח לא בפערים כאלו ששווה להביא אותו מטוברוק במקום לתת במה לילדים שגדלו בוולפסון.

כנ"ל לגבי יוסי שיבחון, אני לא חושב שהביאו אותו להיות מחליף חמישי לקשרים אבל אם זה המצב אפשר להשאיר את גורדנה
או לתת במה לאיוב ולא צריך את יוסי בשביל זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אפריל 2011, 15:20 
אם תחפרו קצת במוח ותסתכלו אחורה תראו שגם לויני היו המון שטויות בעבר, גם בהופעל וגם בבני יהודה..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אפריל 2011, 15:50 
סמל אישי של המשתמש
זו תיהיה ההחתמה הכי טובה שנוכל לעשות!
המחליף הראוי והטוב ביותר שאנחנו יכולים להביא...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אפריל 2011, 16:46 
הלוואי שיבוא ויצליח. השעור שיהיה אחריו מקוה שכבר יהיה ישראלי טוב שגדל אצלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אפריל 2011, 16:57 
el dudernio כתב:
מושיקו אם אתה רוצה למתוח ביקורת על שילוב הנוער תתן את הדוגמא של ארתור לעומר ויקטור.
ארתור שחקן שגדל והיה כוכב בכל מסגרות הנוער, והיו שחקני נוער אחרים שהיו לא רעים בהתקפה (למשל מאור אסור),
אבל במקום לתת להם את חולצת החלוץ הרביעי הביאו את מרעי שלמרבה הפליאה זוכה ללא מעט דקות.
וזה לא שיש לי בעיה עקרונית עם מרעי פשוט אני באמת לא חושב שיש לו עדיפות מקצועית על פני כל
שחקן נוער אצלינו, ובטוח לא בפערים כאלו ששווה להביא אותו מטוברוק במקום לתת במה לילדים שגדלו בוולפסון.

כנ"ל לגבי יוסי שיבחון, אני לא חושב שהביאו אותו להיות מחליף חמישי לקשרים אבל אם זה המצב אפשר להשאיר את גורדנה
או לתת במה לאיוב ולא צריך את יוסי בשביל זה.

אני לא בקיא באיכויות של שחקני נוער. אני כן חושב בהגיון פשוט שלא יכול להיות שכל הכשרונות נמצאים בקבוצות אחרות ואצלנו נאדה. לא קונה שבגלל שאין כסף לבקבוקי מים , אצלנו אין מועמדים לסגל הבוגר.
נתתי דוגמה של שוער כי אני קצת עוקב אחרי ינקו ובוריס שכעת בכ"ס. במקום להביא את ניצן היו יכולים לתת לינקו את המושכות. אין מה לעשות, צריך להתחיל באיזה שלב.
גם כעת. שולחים את בורשטיין לטייל בעולם לבחון שוערים בני 30. אין אצלנו אף אחד שיכול לקפוץ למים עמוקים? אומרים שאין אצלנו כשרונות ועובדה שלא מגיעים לנבחרת. ככה זה נמשך עשור שלם. יש אצלנו בעיה גנטית?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אפריל 2011, 17:02 
שוער תותח מה יש לכם כבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אפריל 2011, 17:16 
סמל אישי של המשתמש
יש שמועות שבשבת משחק העונה,משחק על האליפות,אז מה הידיעת זין הזו עכשיו מעסיקה אותכם?

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אפריל 2011, 17:30 
מושיקו אני איתך והלואי שיהיה שינוי ורצוי מאוד גדול באיך שכל מחלקת הנוער נראית אבל לטווח הקצר חייבים שוער לפחות ברמה ממוצעת בקבוצה כמו שלנו.
גם שביט אלימלך כשרק התחיל לפתוח היה ברמה יחסית סבירה.
זאת לא קריאה נגד שחקנים ישראלים צעירים שמשחקים אצלנו, העניין הוא דווקא לתת להם מוטיבציה וכן להשקיע כדי להגיע לרמות הגבוהות. ומהבחינה הזאת באמת הגיע הזמן שיתעוררו אצלנו כבר ויתחילו להחליף ברגים ולשמן את הצוות המקצועי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אפריל 2011, 17:44 
סמל אישי של המשתמש
בכדורי גובה לדעתי איינוגבה עולה על וינסנט.
אבל בגדול אניימה טוב ממנו. ברור שלא נצליח להביא שוער כמו אניימה ביובל הקרוב, אבל אנחנו צריכים לשאוף להביא שוער טוב אחר, במסגרת התקציב, והשמות שהועלו בהחלט עומדים בקריטריונים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 61 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: