תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 15:44

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 101 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אלרועי כהן
הודעהפורסם: 26 אפריל 2011, 11:09 
סמל אישי של המשתמש
חברה שלו :HEART2: :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אפריל 2011, 14:18 
IdanTheLittle כתב:
אין איזה חוק חדש שאפשר להחזיר את המוצר ולקבל החזר מלא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אפריל 2011, 14:36 
סמל אישי של המשתמש
זהו ? נבחר הקורבן הבא ?

Red Jimmy כתב:
IdanTheLittle כתב:
אין איזה חוק חדש שאפשר להחזיר את המוצר ולקבל החזר מלא?

לא צריך, מוכן להחזיר אותכם בלי תמורה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אפריל 2011, 14:40 
סמל אישי של המשתמש
נכון שהוא לא מרשים,
אבל אל תשכחו איך בן היה אצלנו בהתחלה....
תנו לו עוד קצת זמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אפריל 2011, 14:56 
מי ששוחט אותו כנראה לא יודע איזה יהלום נחת אצלנו
כישרון עצום שבקרית שמונה היה מדהים

עוד יוביל את הפועל ואת הנבחרת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אפריל 2011, 15:07 
נראה לי שזה אלרואי בא'.
והוא הולך להיות שחקן מוביל, אני רואה אותו גם משתלב בעתיד באירופה. כל רציתי אותו אצלנו כשהיה בק"ש. הוא ישתפר. אין לי ספק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אפריל 2011, 15:41 
סמל אישי של המשתמש
המון סבלנות יש לכם אין ספק.
היה ניכר כי הוא בלחץ היסטרי בכל רגע על המגרש.
אני סומך על גוטמן בקטע הזה.
תנו לו זמן הוא עוד יפרע את השטרות אני בטוח בכך!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אפריל 2011, 16:00 
סמל אישי של המשתמש
פורום של פסיכים, כרגיל. אחרי שקברתם כבר את סהר, את ורמוט (בעונה של 08/09), את תמוז, את אניימה (בקדנציה של לוזון), את ידין (בעונה הראשונה שלו), את טועמה, את זהבי (גילוי נאות - פה גם אני חטאתי, אבל הפקתי לקחים) וכו' וכו' החלטתם לקבור שחקן מוכשר בטירוף שלא פתח עדיין בשלושה משחקים ברצף.

פסיכים. ובנוהל - אתם עוד תחלקו לו לבבות.

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אפריל 2011, 22:06 
סמל אישי של המשתמש
אלרואי יכל לתרום יותר עד עכשיו ועצוב לראות שחקן שרועד ככה במעמדים כאלה. אולי משחק אחד בהרכב הראשון לפני חודשיים-שלושה היה עוזר לו כדי להתאקלם.
אבל היה ברור שמדובר ברכש לעתיד ויהיה לו לא קל להשתלב בהפועל ת"א הנוכחית. הכושר הרעוע של שאר שחקני ההתקפה לבטח לא משחק לטובתו.
הדבר היחיד שמפריע לי הוא המחיר המופרז ששולם עליו(שלא נדבר על הבדיחה הגדולה על חשבונינו - האחוזים מכרטיסו של שכטר).
אני לא פוסל את אלרואי אבל לא בטוח שהוא השחקן שמסוגל לסחוב את הפועל ת"א קדימה, הרבה יותר קל בק"ש.
שמתי לב שהוא משחק פחות עם שכל ויותר על אמוציות - לזרוע בלאגן אצל שחקני ההגנה בעזרת הזריזות והטכניקה שלו. לגוטמן יש הרבה עבודה איתו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אפריל 2011, 22:20 
אלה שרוצים לשחרר/להרוג/לשרוף אותו חולי נפש
מצד שני אלה שרוצים לתת לו זמן להתכשל בערך עד עונת 2015 חולי נפש לא פחות.
כאן זה הפועל ת"א לא עירוני אשקלון .
דרך אגב אם אתה באמת קורצת מחומר של כוכב אתה משתלב מהר מאוד בטח בקבוצת צמרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אפריל 2011, 22:22 
סמל אישי של המשתמש
לא ברור מה הבנאדם מנסה לעשות. משדר פאניקה בכל נגיעה בכדור, לא מנסה לעשות דברים פשוטים. נופלים במשחק כמו שברוך דגו נפל בכל הקריירה שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אפריל 2011, 23:10 
redead כתב:

אתה זוכר את שכטר בתחילת הדרך?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אפריל 2011, 23:15 
redead כתב:
דרך אגב אם אתה באמת קורצת מחומר של כוכב אתה משתלב מהר מאוד בטח בקבוצת צמרת .

ממש לא בהכרח ולא חסרות דוגמאות. הכי טובה שיש לי כרגע היא אניימה שעלה לנו בהרבה נקודות בתחילת הדרך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אפריל 2011, 23:15 
chimpfive כתב:
redead כתב:

זוכר כאילו היה רק אתמול, עוד לפני שהתחילה הליגה עשה לשבדים בית ספר, במחזור הרביעי הרג את ההגנה של חיפה
אם אתה כוכב אתה כוכב , אופי זה מרכיב חשוב , תשאלו את זהבי..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אפריל 2011, 23:17 
סמל אישי של המשתמש
chimpfive כתב:
redead כתב:

המון נוטים לומר את המשפט הזה, ושוכחים לבדוק איך שכטר היה בתחילת הדרך.
הוא התחיל מעולה, המשיך נהדר, סיים מדהים. אין מילה רעה על העונה של איתי שכטר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אפריל 2011, 23:23 
האדס כתב:
chimpfive כתב:
redead כתב:

הוא קיבל את אותם תגובות עד המשחק נגד נגד המבורג באופ"א כשהוא עלה מחליף . והוא בעמדה אחרת לחלוטין, אלרואי נזרק להציל את המולדת על חשבון וורמוט. במשחק נגד חיפה בעיקר היו עסוקים ב"הצגות" שלו בפנדלים במקום להבקיע שער.
אין לי ספק שהוא יספק את הקבלות לעונה הבאה, לא חושב שמישהו מהצוות המקצועי בנה עליו בעונה הזאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אפריל 2011, 23:25 
chimpfive כתב:
האדס כתב:
chimpfive כתב:
redead כתב:

הוא קיבל את אותם תגובות עד המשחק נגד נגד המבורג באופ"א כשהוא עלה מחליף . והוא בעמדה אחרת לחלוטין, אלרואי נזרק להציל את המולדת על חשבון וורמוט.
אין לי ספק שהוא יספק את הקבלות לעונה הבאה, לא חושב שמישהו מהצוות המקצועי בנה עליו בעונה הזאת.

על מה אתה מדבר? שכטר עלה במשחק הראשון מול השבדים והיה מספר אחד על המגרש, במשחקים הבאים הוא רק השתפר עוד יותר.
אני לא אומר שלא צריך לתת לאלרואי זמן, אבל שכטר זו ממש דוגמא רעה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אפריל 2011, 23:28 
אמרתי את זה ביום שפורסמה עסקת ההעברה שלו ומאז לא מעט פעמים. ההבאה שלו מסריחה עד הגג. סכום מופרע, אבל באמת מופרע, לשחקן חביב עם פוטנציאל אבל בשלב הזה, לא יותר מזה. מה שיותר חמור זה שהוא הובא, במודע, כמחליף לעמדה שיש בה המון שחקנים טובים גם על הספסל ושני שחקנים שלעולם ישחקו בהרכב הראשון. לפחות נגד בנ"י הוא עלה כמחליף ראשון. נגד ר"ג שבחון וטועמה הועדפו על פניו.
בשורה התחתונה הוא על הגבול שבין מחליף ראשון לשני בקישור מה שהופך אותו כנראה למחליף היקר ביותר בתולדות הליגה שלנו.

זאת לא ממש אשמתו אגב, אבל זה כן מעלה את הצחנה מההעברה שלו עוד יותר. אני בטוח שהלחץ הזה לא תורם לו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אפריל 2011, 23:33 
שחר כתב:
chimpfive כתב:
האדס כתב:
chimpfive כתב:
redead כתב:

הוא קיבל את אותם תגובות עד המשחק נגד נגד המבורג באופ"א כשהוא עלה מחליף . והוא בעמדה אחרת לחלוטין, אלרואי נזרק להציל את המולדת על חשבון וורמוט.

על מה אתה מדבר? שכטר עלה במשחק הראשון מול השבדים והיה מספר אחד על המגרש, במשחקים הבאים הוא רק השתפר עוד יותר.
אני לא אומר שלא צריך לתת לאלרואי זמן, אבל שכטר זו ממש דוגמא רעה.

אתם לא זוכרים את התגובות בתחילת העונה? המשחק נגד השבדים אף אחד לא זכר לו, והתלונות הגיעו עד המבורג, יש סיבה שהוא עלה מחליף ולא בהרכב. אולי זו דוגמא רעה, אבל עד היום אלרואי קיבל מעט מאוד הזדמנויות להוכיח משהו.
עוד דוגמא לא קשורה - פרנסמן, שחר לתושמת ליבך :)

נערך לאחרונה על ידי chimpfive בתאריך 26 אפריל 2011, 23:36, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אפריל 2011, 23:33 
מצד אחד הוא לא רואה דשא גם ביתרון על ר"ג ומצד שני מכניסים אותו בסיטואציה הכי מלחיצה השנה.
ככה לא בונים בטחון של שחקן, ככה מבלבלים אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אפריל 2011, 23:34 
הוא שחקן צעיר שחתם לתקופה ארוכה וכדי להרחיב את סגל והקישור ההתקפי לעונה הנוכחית. לא כל שחקן מייד מבריק, תזכרו איך זהבי היה נראה בהתחלה ולקח לו זמן להשתב בהרכב ובשיטה.
גם לי הוא עד עכשיו נראה דיי אפור ואני בעיקר מודאג מהטכניקה שלו שנראית דיי לקוייה, אבל למרות שעברו חודשיים, עוד מוקדם לשפוט אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אפריל 2011, 23:38 
שחר כתב:
הוא שחקן צעיר שחתם לתקופה ארוכה וכדי להרחיב את סגל והקישור ההתקפי לעונה הנוכחית. לא כל שחקן מייד מבריק, תזכרו איך זהבי היה נראה בהתחלה ולקח לו זמן להשתב בהרכב ובשיטה.
גם לי הוא עד עכשיו נראה דיי אפור ואני בעיקר מודאג מהטכניקה שלו שנראית דיי לקוייה, אבל למרות שעברו חודשיים, עוד מוקדם לשפוט אותו.

דווקא בטכניקה הוא מזכיר לי את שכטר, שומר על הכדור בכוח, צריך שלושה שחקנים כדי להוציא לו את הכדור, אם ישפר את הפריצה מהאגף וידע לשחרר את הכדור בזמן (כמו שהוא לא עשה עם המסירה האחרונה שהיתה צריכה להגיע ע לידין) הוא יפרוץ, גם שכטר לקה בענין הזה עד שגוטמן ליטש אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אפריל 2011, 23:40 
סמל אישי של המשתמש
גיא האדום כתב:
אמרתי את זה ביום שפורסמה עסקת ההעברה שלו ומאז לא מעט פעמים. ההבאה שלו מסריחה עד הגג. סכום מופרע, אבל באמת מופרע, לשחקן חביב עם פוטנציאל אבל בשלב הזה, לא יותר מזה. מה שיותר חמור זה שהוא הובא, במודע, כמחליף לעמדה שיש בה המון שחקנים טובים גם על הספסל ושני שחקנים שלעולם ישחקו בהרכב הראשון. לפחות נגד בנ"י הוא עלה כמחליף ראשון. נגד ר"ג שבחון וטועמה הועדפו על פניו.
בשורה התחתונה הוא על הגבול שבין מחליף ראשון לשני בקישור מה שהופך אותו כנראה למחליף היקר ביותר בתולדות הליגה שלנו.

זאת לא ממש אשמתו אגב, אבל זה כן מעלה את הצחנה מההעברה שלו עוד יותר. אני בטוח שהלחץ הזה לא תורם לו.
גוטמן מאמן שמרן, אחד כזה ששונא לעשות שינויים בהרכב. הוא מעדיף לשמור על שחקני ההרכב המוכרים לו, גם אם הם עושים הרבה טעויות ועולים לו בנקודות. רק העונה יש הרבה דוגמאות. אם זה פרנסמן שהובא ב600 אלף יורו ולא שותף כמעט עד שלא הייתה ברירה ודאגלס עזב והנה, אנחנו יודעים שאם הוא היה עולה במקום באדיר בתחילת העונה היינו יכולים להציל כמה נקודות יקרות. במשחקים המעטים כשהוא כן שותף, כל הפורום קטל אותו בידיוק כמו שקוטלים את אלרואי, והיום הוא הבלם הטוב בליגה. אותו דבר קורה גם עם פאצ'לקה, שרק אחרי טעויות בלתי נסבלות של באדיר, עלה בהרכב וזה למרות שהוא בלם מצויין. ומה עם קנדה שמציג יכולת טובה בהרבה משל בונדר במשך כל העונה, אבל עדיין כשבונדר כשיר, עומרי נשאר על הספסל? אותו דבר קורה באגף השמאלי והנה גוטמן לא חושב פעמיים ומעלה את דדי במקומו של שיש. אותו דבר קרה עם אבוטבול, שלמרות שהציג יכולת מדהימה, היה צריך לחכות הרבה על הספסל עד שעלה קבוע בהרכב. גם בן סהר ישב על הספסל הרבה, עד ששכטר נפצע והוא היה חייב לעלות קבוע.
באופן מוזר, כל השחקנים שלא מקבלים הזדמנות אמיתית, מעלים את היכולת שלהם בעשרות מונים כשהם יודעים שהם באנקר בהרכב.
אלי כבר אמר שאלרואי יוביל את הפועל בשנים הבאות, ואני מאמין לו.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אפריל 2011, 23:41 
אני לא אומר שלא צריך לתת לו זמן, אבל שוב, שכטר זו פשוט דוגמא רעה ואני לא יודע על איזה תלונות אתה מדבר, הוא קיבל לבבות מרגע הראשון וגם פתח בכל המשחקים:
http://football.org.il/Leagues/Pages/Pl ... ASON_ID=11

לא חושב שהוא מזכיר את שכטר, אין לו את כח הפריצה שיש לשכטר ובטח שאין לו את הצעד הראשון הכי טוב בארץ שיש לאיתי וגורם לכל הגרמניות לפנטז עליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אפריל 2011, 23:43 
Officer Barbrady כתב:
גיא האדום כתב:

גוטמן מאמן שמרן, אחד כזה ששונא לעשות שינויים בהרכב. הוא מעדיף לשמור על שחקני ההרכב המוכרים לו, גם אם הם עושים הרבה טעויות ועולים לו בנקודות. רק העונה יש הרבה דוגמאות. אם זה פרנסמן שהובא ב600 אלף יורו ולא שותף כמעט עד שלא הייתה ברירה ודאגלס עזב והנה, אנחנו יודעים שאם הוא היה עולה במקום באדיר בתחילת העונה היינו יכולים להציל כמה נקודות יקרות. במשחקים המעטים כשהוא כן שותף, כל הפורום קטל אותו בידיוק כמו שקוטלים את אלרואי, והיום הוא הבלם הטוב בליגה. אותו דבר קורה גם עם פאצ'לקה, שרק אחרי טעויות בלתי נסבלות של באדיר, עלה בהרכב וזה למרות שהוא בלם מצויין. ומה עם קנדה שמציג יכולת טובה בהרבה משל בונדר במשך כל העונה, אבל עדיין כשבונדר כשיר, עומרי נשאר על הספסל? אותו דבר קורה באגף השמאלי והנה גוטמן לא חושב פעמיים ומעלה את דדי במקומו של שיש. אותו דבר קרה עם אבוטבול, שלמרות שהציג יכולת מדהימה, היה צריך לחכות הרבה על הספסל עד שעלה קבוע בהרכב. גם בן סהר ישב על הספסל הרבה, עד ששכטר נפצע והוא היה חייב לעלות קבוע.
באופן מוזר, כל השחקנים שלא מקבלים הזדמנות אמיתית, מעלים את היכולת שלהם בעשרות מונים כשהם יודעים שהם באנקר בהרכב.

תוסיף את זהבי שהחליף את נמה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אפריל 2011, 23:44 
chimpfive כתב:
שחר כתב:

דווקא בטכניקה הוא מזכיר לי את שכטר, שומר על הכדור בכוח, צריך שלושה שחקנים כדי להוציא לו את הכדור, אם ישפר את הפריצה מהאגף וידע לשחרר את הכדור בזמן (כמו שהוא לא עשה עם המסירה האחרונה שהיתה צריכה להגיע ע לידין) הוא יפרוץ, גם שכטר לקה בענין הזה עד שגוטמן ליטש אותו.

מזכיר את שכטר????
הוא כל משחק מתבלבל עם הרגליים ונופל מעצמו מרוב התרגשות ולחץ

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אפריל 2011, 23:47 
שכטר הוא לא דוגמא לכלום. כשרון נדיר שבאמת לא רואים כאן כל יום. פרט ליצחקי, אי אפשר להזכיר אותו באותו משפט עם אף שחקן ישראלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אפריל 2011, 23:47 
שחר כתב:
אני לא אומר שלא צריך לתת לו זמן, אבל שוב, שכטר זו פשוט דוגמא רעה ואני לא יודע על איזה תלונות אתה מדבר, הוא קיבל לבבות מרגע הראשון וגם פתח בכל המשחקים:
http://football.org.il/Leagues/Pages/Pl ... ASON_ID=11

לא חושב שהוא מזכיר את שכטר, אין לו את כח הפריצה שיש לשכטר ובטח שאין לו את הצעד הראשון הכי טוב בארץ שיש לאיתי וגורם לכל הגרמניות לפנטז עליו.

אז אתה צודק, דוגמא רעה,, זכרתי שגם את שכטר קטלו... אתה בטוח שלא קטלו אותו במשחקים אחרי שבדיה???
לגבי הדמיון לשכטר אני לחלוטין בדעה שהוא מזכיר אותו מאוד בפיזיות ובשמירה על הכדור, שוב הוא צריך לעשות שידרוג בקבלת ההחלטות מתי למסור מתי לבעוט ואז גם קבוצות גרמניות ירדפו אחריו. שכטר היה שחקן בינוני בנתניה עד שהוא הגיע להפועל, אלרואי שחקן צעיר עם עונה אחת טובה בק"ש, קצת פרופורציות. ואני לא נכנס לדיון של תג המחיר, זה שיקולים של ההנעלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אפריל 2011, 00:01 
Officer Barbrady כתב:
גיא האדום כתב:

אני לא מסכים עם לא מעט מהדברים האלו (לא על פרנסמן, לא על קנדה, לא על אבוטבול ועוד) אבל נניח וזה נכון ונניח וגוטמן מאמין, בצדק או שלא, בשני הקשרים התוקפים הפותחים שלו, ובהתחשב בעובדה שיש שני מחליפים שגוטמן מאמין גם בהם במידה כזאת או אחרת על הספסל, אז למה להביא שחקן במליוני דולרים לעמדה שכזאת?
מעבר לזה, מה שראית מכהן עד עכשיו (והוא אצלנו כבר כמה חודשים) מצדיק לטעמך לתת לו את חולצת ההרכב הראשון ורק השמרנות של גוטמן מונעת את זה ממנו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אפריל 2011, 00:12 
סמל אישי של המשתמש
בתחילת העונה, כשפרנסמן עלה והציג יכולת חלשה, היית מאמין שהוא יהיה הבלם שהוא היום? כנ"ל לגבי בן שהר.
ראיתי את אלרואי בק"ש, והוא באמת הראה כישרון גדול, ועל זה אני מסתמך. ואם הוא יוביל את הפועל בארבעת העונות הקרובות, אז הוא בהחלט שווה את הכסף.
בקשר לעמדה, תפנה את השאלה לגוטמן. כשמוני סיכם עם שירצקי את התנאים, הוא התקשר לאלי ושאל אותו את מי הוא מעדיף, אלרואי או סראנס(שהיה מגיע כחלוץ, עמדה יותר קריטית על רקע הפציעה של שכטר באותו חודש). גוטמן בחר את אלרואי, כי הוא כנראה חשב על היום שאחרי ורמוט וזהבי, והוא מאמין ביכולות של אלרואי להצעיד את הפועל בשנים הקרובות. אז מצד אחד אפשר לתהות איך הוא הגיע על העמדה הכי פחות בעייתית, ומצד שני אפשר להעריך את החשיבה לרחוק ואת העובדה שזה מאוד בריא להביא שחקן שיתאקלם בקבוצה ולא ייזרק ישר למים ויעלה בהרכב כדי לקחת אליפות בקבוצה גדולה כמו הפועל.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 101 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: