ציטיאט כתב:
זה כבר חורג מגבולות פשכצקי הסמרטוט,שהפעם ניסה לחלוב מאניימה ציטוט על זה שהוא עצבני על הנהלת הפועל .
עורכי אתר ערוץ הספורט ,שכנראה לא ממש מחבבים את הפועל, דואגים מדי יום ביומו להעלות כתבות ארסיות,להבליט אירועים זניחים וטורי דיעה עלובים לכתבות ראשיות באתר על מנת להסיט את דעת הקהל נגד הפועל.
בשבוע שעבר העליהום עם טוטו נופח בעיקר בגלל אתר ערוץ הספורט שהפך את כל הדף הראשי שלו לפסטיבל אנטי הפועל/תמוז חכמון/אביחי ידין/בן סהר וכו'..
היום,לאחר נצחון הירואי בדקה קריטית, הם מבליטים את הכתבה על אניימה שנראית מצוצה מחצי ציטוט שאולי הוא סיפק, ומתחת הכתבה מפנים לכתבה על ה"עימות" בין טועמה לזהבי לפני בעיטת העונשין, כשבפועל בטלויזיה ראו שסלים מבקש לבעוט, ערן אומר לו "אני לוקח",וסלים מתבאס אבל זז הצידה בלי לדבר.
יש פער עצום בין הסיקור שהפועל זוכה לו במהדורת חדשות הספורט של אותו ערוץ,שהוא לרוב מקצועי וענייני לטובה ולרעה, לעומת הארס שנשפך מדי יום באתר של אותו ערוץ.
הפועל תל אביב יכולה וצריכה לפנות למנהלי הערוץ ולאיים בחרם על הערוץ , עם המגמה הזאת לא תשתנה.
ערוץ הספורט צריך את הפועל תל אביב לא פחות ממה שהפועל תל אביב צריכה את ערוץ הספורט, במיוחד ברגעים קריטיים כאלו של העונה.
את תוצאות הסתת דעת הקהל אנחנו נראה בדמות הרחקתו של אביחי ידין מהמשחק בחיפה, ובכך שאתמול גם אם היו בועטים לשחקן הפועל בראש בתוך הרחבה,לא היה נשרק פנדל.
אסור להפועל להשלים עם העליהום הזה.
התשובה של הפועל צריכה להיות עם דאבל נוסף , על אפם וחמתם של כל הקנאים.