תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 11 יולי 2025, 21:20

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 752 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: פיגוע באיתמר: זוג הורים ושלושת ילדיהם נרצחו
הודעהפורסם: 26 אפריל 2011, 10:16 
סמל אישי של המשתמש
על דיוויד אירבינג שמעתם פעם?
אני אקל עליכם: david irving (בהנחה שיש לכם גוגל)
לצערי הרב ככה אתם נראים, ואני חושש שזה מטיל צל כבד על דמותה המוסרית של המדינה ועל דמותו המוסרית של העם היושב בציון.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אפריל 2011, 10:18 
סמל אישי של המשתמש
הם רצו להרוג אותנו,חשבו יותר חזקים וברחו כמו פחדנים(וכן היו גם כאלה שגורשו בכח,בסדר שמענו).
שיתמודדו וישכחו מהנכבה הזאת שלהם אם הם באמת רוצים שלום(והם לא רוצים,ההתעקשות על זכות השיבה מוכיחה זאת כל פעם מחדש אבל יש כאלה שלא מצליחים לראות).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אפריל 2011, 10:19 
teknoboy כתב:
על דיוויד אירבינג שמעתם פעם?
אני אקל עליכם: david irving (בהנחה שיש לכם גוגל)
לצערי הרב ככה אתם נראים, ואני חושש שזה מטיל צל כבד על דמותה המוסרית של המדינה ועל דמותו המוסרית של העם היושב בציון.

אתה מדבר על המוסרי הזה?

Irving has often expressed his belief in the theory of a sinister Jewish conspiracy ruling the world, and that the belief in the reality of Holocaust was manufactured as part of the same alleged conspiracy. [ 42 ] Irving uses the label "traditional enemies of the truth" to describe Jews, and in a 1963 article about a speech by Sir Oswald Mosley wrote that "Yellow Star did not make a showing". [ 42 ] In 1992, Irving stated that "...the Jews are very foolish not to abandon the gas chamber theory while they still have time" and claimed he "foresees a new wave of antisemitism" the world over due to Jewish "exploitation of the Holocaust myth". [ 73 ] During an interview with the American writer Ron Rosenbaum , Irving stated his belief that Jews were his "traditional enemy". [ 91 ] In one interview cited in the libel lawsuit, Irving also stated that he would be "willing to put [his] signature" to the "fact" that "a great deal of control over the world is exercised by Jews". [ 92 ]

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אפריל 2011, 10:24 
או אולי על זה?

After Irving denied the Holocaust in two 1989 speeches given in Austria, the Austrian government issued an arrest warrant against him and barred him from entering the country. [ 95 ] In early 1992 a German court found him guilty of Holocaust denial under the Auschwitzlüge section of the law against Volksverhetzung (a failed appeal by Irving would see the fine rise from 10,000 DM to 30,000 DM), and he was subsequently barred from entering Germany. [ 13 ] Other governments followed suit, including Austria, Italy and Canada, [ 96 ] where he was arrested in November 1992 and deported back to the United Kingdom. [ 13 ] In an administrative hearing surrounding those events, he was found by the hearing office to have engaged in a "total fabrication" in telling a story of an exit from and return to Canada which would, for technical reasons, have made the original deportation order invalid.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אפריל 2011, 10:30 
סמל אישי של המשתמש
קומוניסים, אתה לא כזה מבריק, הא?
כן, אני מדבר עליו.
אתה בדיוק כמוהו.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אפריל 2011, 10:33 
teknoboy כתב:
כן, אני מדבר עליו.
אתה בדיוק כמוהו.

לא ממש. אבל אתה מדבר על מבריקים? מה שייך הפסולת האנושית הזאת למישהו מכאן? יש דרך גם להגזים. תגיד שאני היטלר בכבודו ובעצמו ונסגור עניין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אפריל 2011, 10:38 
סמל אישי של המשתמש
קומוניסים כתב:
teknoboy כתב:
כן, אני מדבר עליו.
אתה בדיוק כמוהו.

לא ממש. אבל אתה מדבר על מבריקים? מה שייך הפסולת האנושית הזאת למישהו מכאן? יש דרך גם להגזים. תגיד שאני היטלר בכבודו ובעצמו ונסגור עניין.

ממש כן.
הוא מכחיש את קיום השואה. אתה מכחיש את קיום הנכבה.
שניכם עשויים כנראה מאותו חומר.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אפריל 2011, 10:40 
אגב, אם כבר מזכירים את היטלר ה"פלסטינים ומה שבינהם:

(יש לציין כי אני לא מסכים עם השימוש בתואר "פלסטינים" לכינויי ערביי ישראל בתקופה הרלוונטית)

חג' אמין אל- חוסייני, המנהיג של ערביי הארץ בתקופת המנדט, תכנן פתרון סופי ליהודי ארץ ישראל, בשיתוף הנאצים /
ד"ר רבקה שפק ליסק וד"ר שאול ברטל

הפלסטינים מרבים להשוות את ישראל לגרמניה הנאצית, בעוד שהערבים בכלל, כולל ערביי א"י (הפלסטינים) והמוסלמים לא רק הזדהו עם האידיאולוגיה הנאצית, אלא גם שיתפו פעולה ואף התנדבו לשרת בס.ס.

א. המופתי והיטלר

חאג' אמין בן טאהר בן מצטפא בן טאהר אלאסוודי – אלחסיני, נולד ב-1895 בירושלים למשפחה דתית שמוצאה מאזור חג'אז בחצי האי ערב. ענפים של המשפחה חיים גם בעזה (משפחתו על יאסר ערפאת), ובלוד. ב-1921 מונה כמופתי של אלקודס, היא ירושלים המנדטורית. שנה מאוחר יותר מונה לראשות ה"מועצה המוסלמית העליונה" של פלשתינה המנדטורית. בתפקיד זה החזיק עד יום מותו. המופתי התנגד לרעיון הבית הלאומי לעם היהודי בא"י ופעל כדי למנוע את הקמתו. היה לו תפקיד בהסתת ערביי הארץ לערוך מעשי טבח ביהודים ביפו, ב- 1921, ובחברון ב- 1929 . הוא היה גם מיוזמי המרד הערבי, 1936- 1939,שהיה מלווה בהתנכלויות ובפעילות רצחנית של כנופיות נגד היישוב היהודי.

פעולותיו נגד שלטון המנדט הביאו להדחתו ולבריחתו מהארץ.לאחר נדודים בארצות ערב הוא הגיע לגרמניה. המופתי נפגש עם היטלר ב- 28 בנובמבר 1941 ומצא אוזן קשבת אצל היטלר. ברומא ובברלין הוקמו משרדים של ה"וועד הערבי העליון", שהוא עמד בראשו, והוא החל את פעילותו לצד מדינות הציר.

מדינות הציר הסכימו להתחייב בפני המופתי לדברים הבאים:
1. הכרה בזכותן של סוריה, לבנון, ירדן ופלסטין לעצמאות.
2. הכרה בזכות הערבית על פלסטין וביטול תוכנית "חבר הלאומים" להקמת בית לאומי לעם היהודי בפלסטין. עפ"י תזכיר של שמיט על פגישת היטלר והמופתי מיום 28.11.1941 כפי שנרשם ביום 30.11.1941
3. מניעה בכל מחיר של עליית יהודים לפלסטין וטירפוד כל עיסקה או שיתוף פעולה שמטרתה להציל יהודים. יש עדויות בספרה של ג'ני לבל, "חג' אמין וברלין", על פעילות מתואמת בין הנאצים והמופתי למניעת עלייה יהודית.

היו גם דרישות נוספות שלא היו קשורות באופן ישיר לפלסטינים. היטלר הסכים עקרונית לדרישות אלו אך טען שמוקדם מדי להכריז עליהן ויש לחכות לתבוסת בנות הברית.

המופתי הכריז על התחייבות גרמנית זו כבר בנאומיו בפני גדוד המתנדבים בצפון אפריקה ובמזרח אירופה, שנענו לקראתו. אפילו היטלר, שהופתע מהגיוס והארגון של המוסלמים שהצטרפו אליו, הגיב: איני פוחד מהאימפריאליזם האנגלו-אמריקאי-יהודי ולא מהקומוניזם העולמי היהודי אלא מהאסלאם.

שיתוף הפעולה של המופתי בא לידי ביטוי בתחומים הבאים:

1. הכשרה של צעירים פלסטינים במכללות צבאיות בגרמניה.
2. גיוס צבא של 100,000 בוסניים לעזרת צבאות מדינות הציר.
3. השתתפות במרד רשיד עלי אלכילאני בעיראק (מרד שאורגן על ידי שליחו המופתי נגד השליטה האנגלית בעיראק). ב-1941.
4. הקמת "ערב החופשית", יחידה ערבית במסגרת הוורמכט הגרמני.
5. קבלת נשק רב למלחמה בפלסטין. הנשק אוחסן בלוב, מצרים ורודוס.
6. הקמת מכון אסלאמי (אלדעוה) להכשרת קאדר מוסלמי פרו- גרמני בגרמניה. תשתית זו נועדה ליצור קאדר של מוסלמים שיתמכו בגרמנים ויגייסו מוסלמים מכל העולם להשתלם בכל ההיבטים הצבאיים הנדרשים לצורך הקמת צבא אסלאמי לצד מדינות הציר.
7 .פעילות למניעת הצלת ילדים יהודיים מקרואטיה, מבודפסט מכל רחבי הונגריה:
מסמכים רשמיים מוכיחים שחאג' אמין עשה ככל יכולתו למנוע עליית יהודים ממזרח אירופה ופנה בעניין זה לשלטונות גרמניה במהלך יוני 1944. הוא ביקר אצל מוסוליני באיטליה בעניין זה ובמכתב של המופתי מ-10/6/1943 למוסליני הדוצ'ה של איטליה, הוא מפציר בו למנוע, בין היתר, עלייתם של 700 ילדים מפולין שיש להם קרובים בפלסטינה. הוא פנה לממשלות בולגריה והונגריה כדי למנוע עליית יהודים לארץ והציע לגרש את היהודים לפולין, היכן שפעלה מכונת ההשמדה הנאצית
8 .צירוף שותף מוסלמי ל"מחלקה היהודית" של אייכמן שעסקה באירגון הפתרון הסופי של יהדות אירופה. חוסייני אף השתתף עם אייכמן בסיור באושוויץ שנועד לבדוק את תהליך השמדתם של היהודים בתאי הגאזים.

9. מעורבות ב"מבצע אטלס" – הרעלת מעיינות ראש העין כדי להרוג את תושבי תל אביב והמושבות סביבה (גוש דן דהיום). צנחנים גרמניים ופלסטינים צנחו באזור יריחו יחד עם 10 מיכלי רעל קטלני שהיו מסוגלים לפי הערכות להרוג רבע מיליון נפש.

המקור הטוב ביותר לפשעיו של המופתי הוא ספרה האמיץ של ג'ני לבל "חאג' אמין וברלין".

היתרונות בספר זה שהוא כתב אשמה בולט נגד המופתי הן כאלה:
1. בספר מובאים צילומים של מכתבים מקוריים לצד מקורות אחרים.
2. התיעוד בספר מבוסס ברובו על תיעוד גרמני ותרגום תעודות גרמניות ועיתונות גרמנית ויוגוסלבית.
על שיתוף הפעולה של המופתי עם הנאצים הוא קיבל מענק חודשי של 50,000 מרקים ועוד 25,000 במטבע זר. המענק תוקצב מרכוש יהודי שהוחרם ע"י הנאצים.

מקורות ערביים

המקורות הערביים מאשרים את כל המימצאים בספר ואף מחזקים אותם. סיפרו של המופתי, "חקאאיק ען קדית פלסטין" [האמת על בעיית פלסטין] בו הוא טוען שהיטלר שנא את היהודים ורצה להשמידם משום שהם אשמים בהפסד הגרמני במלחמת העולם הראשונה, הם פגעו במאמץ המלחמתי הגרמני וגרמו לגרמניה הפסדים גדולים במלחמה ואף הפעילו שירות ריגול נגד גרמניה. לכן במלחמת העולם השנייה היטלר עכשיו נוקם בגזע המקולל הזה.

המופתי הביא בספר מכתבי ברכה שקיבל אישית מהיטלר, התומכים במאבק הפלסטיני על ארץ ישראל. מבחינתו היטלר הוא אישיות נעלה. כל זאת על סמך דבריו בערבית בספר שהוא כתב ויצא לאור בשנות החמישים.
ב. התוכנית להקמת מחנה ריכוז לחיסול היהודים בגאזים באזור ג'נין

המופתי לא הסתיר את שאיפתו לשתף פעולה עם היטלר באירופה בפתרון הסופי, שכלל גם חיסול יהודי ארץ ישראל, במחנה ריכוז שיוקם באזור ג'נין לאחר נצחונו העתידי של הגנרל רומל באל- עלמין וכיבוש הארץ מידי הבריטים. בשידוריו בשפה הערבית ברדיו הגרמני קרא המופתי לרצח עם: "הירגו את היהודים בכל מקום שאתם מוצאים אותם- למען אללה, ההיסטוריה והדת".

פרופ' אדוארד סעיד, פלסטיני- נוצרי, אישר שבקריאתו של המופתי לחיסול העם היהודי הוא "ייצג את הקונצנזוס של ערביי פלסטין" ושימש כשופרו של העם הפלסטיני. עובדה היא שיאסר ערפאת לא התנער ממעשיו של המופתי וכינה אותו "הגיבור שלנו" ( עפ"י כתבה של ד"ר דוד סילברקלאנג ב"יד ושם").

פרופ' ברנרד לואיס ( Bernard Lewis, Semites and Anti-Semites, 1986 ) מזרחן בעל שם עולמי כתב בסיפרו "שמיים ואנטישמיים", שיצא לאור ב- 1986 , שהמופתי התקשר לקונסול הגרמני בירושלים, עוד ב- 1933, כדי לקדם את שיתוף הפעולה בין הערבים וגרמניה הנאצית.

שני היסטוריונים גרמנים, קלאוס מיכאל מלמן (Klaus Michael Mallmann) ו- מרטין קופרס ((Martin Cuppers שחקרו את הנושא פירסמו מאמר תחת הכותרת: Elimination of the Jewish National Home in Palestine:The Einsatzkommando of the Panzer Army Africa, 1942.

הם גילו שב- 1942 הקימו הגרמנים, עפ"י בקשת המופתי, כוח מיוחד של ה- ס.ס שנקרא "איינזצגרופה מצרים", על מנת לבצע את ריכוז יהודי א"י במחנה ריכוז וחיסולם הסופי. האיינזצגרופה, בראשותו של וולטר ראוף מנה 24 לוחמים, 7 קצינים ו- 17 חיילים, וסופח לצבאו של הגנרל רומל. ראוף טס ב- 20 ביולי 1942 לטוברוק, הבסיס האיטלקי בלוב, ליד גבול מצרים כדי להעביר את היחידה שלו אל פיקודו של רומל ולקבל ממנו הוראות. אח"כ הוא טס לאתונה כדי לארגן את המבצע שהוא הועמד בראשו וחיכה באתונה לניצחונו של רומל באל- עלמין על מנת לבוא לארץ ולארגן את הפתרון הסופי של יהודי א"י.
וולטר ראוף מונה לתפקיד יחידת ה- ס.ס שתחסל את יהודי ארץ ישראל בשל התפקיד שמילא כקצין אספקה שסיפק את התחבורה והגאז לאיינזצגרופן בבריה"מ, כדי לחסל את היהודים שם. הקצינים שסופחו ליחידה שלו היו מומחים למזרח התיכון ובעלי קשרים עם ערבים מקומיים ולחלקם היה גם נסיון בפעילות באיינזצגרופן. עפ"י המחקר, היחידה עמדה לקבל עזרה ושיתוף פעולה מהערבים המקומיים. לגרמנים היה מידע על האהדה הרבה לנאציזם ברחבי המזרח התיכון ולצפייה של האוכלוסייה לניצחון הגרמנים על בעלות הברית. המידע על כך הגיע מראש המודיעין של ה- ס.ס , וולטר שלנברג (Walter Schellenberg). (קלאוס מיכאל מלמן הוא מנהל "מרכז המחקר הנאצי" בלודוויגבורג.)

למגינת ליבם של המופתי, ערביי הארץ והגרמנים, הגנרל הבריטי מונטגומרי ניצח בקרב אל- עלמין בראשית ספטמבר 1942 וסיכל את הפיתרון הסופי של יהודי ארץ ישראל. וולטר ראוף ויחידתו חזרו לברלין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אפריל 2011, 10:46 
teknoboy כתב:
קומוניסים כתב:
teknoboy כתב:
כן, אני מדבר עליו.
אתה בדיוק כמוהו.

ממש כן.

אני מכחיש את מה שאתה טוען. לא את העובדות בניגוד לזבל הנאצי שהבאת כדוגמא,
ככה שאני לא מכחיש את מה שאתה מכנה "נכבה"- אדרבה- אני חוגג את זה!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אפריל 2011, 10:58 
סמל אישי של המשתמש
קומוניסים כתב:
teknoboy כתב:
קומוניסים כתב:
teknoboy כתב:
כן, אני מדבר עליו.
אתה בדיוק כמוהו.

ממש כן.

עכשיו אתה מבין למה הילדים שלך גם ימותו במלחמות, ואם לא הם אז חבריהם ובני גילם? (אלא כן כמובן הם יילכו בעקבות הגדולים מהם ויבריזו מהצבא, ויסתפקו בלשלוח אחרים למותם)

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אפריל 2011, 10:59 
סמל אישי של המשתמש
קומוניסים כתב:
אדום עד לגרדום כתב:
ולא נעשה להם נקבה ולא בטיח

:ROSE:

אגב, קומוניסים, אולי כדאי שיד ימין שלך תתחיל לדבר עם יד שמאל, כי קודם כתבת במפורש שלא היתה נכבה, ועכשיו אתה טוען שאתה גאה בעובדה שהיתה נכבה.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אפריל 2011, 11:06 
teknoboy כתב:
קומוניסים כתב:
teknoboy כתב:
קומוניסים כתב:
teknoboy כתב:
כן, אני מדבר עליו.
אתה בדיוק כמוהו.

ממש כן.

עכשיו אתה מבין למה הילדים שלך גם ימותו במלחמות, ואם לא הם אז חבריהם ובני גילם? (אלא כן כמובן הם יילכו בעקבות הגדולים מהם ויבריזו מהצבא, ויסתפקו בלשלוח אחרים למותם)

אאוצ'.
זה כנראה יקרה בגלל היותנו כ"כבשה העומדת בין שבעים זאבים" ובגלל שאנו מתנהלים כמו זונות במקום לעמוד על צדקת דרכנו.
אבל ברגע שהבלבול, העוינות, הבוז וניכור ליהדות, אובדן הזהות והערכים, משתלטים עליך ואתה מתחיל לאמץ נרטיב של האוייב, מפחיד לחשוב מה תספר לילדך ומה הוא יחשוב, זה נשמע לי מפחיד הרבה יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אפריל 2011, 11:13 
teknoboy כתב:
קומוניסים כתב:
אדום עד לגרדום כתב:

:ROSE:

אגב, קומוניסים, אולי כדאי שיד ימין שלך תתחיל לדבר עם יד שמאל, כי קודם כתבת במפורש שלא היתה נכבה, ועכשיו אתה טוען שאתה גאה בעובדה שהיתה נכבה.

אתה קטנוני.
ההסכמה היא קודם כל על שורת המחץ הראשונה. בכל מקרה על מה יש להתווכח? מה שהיה היה.
חלק ברחו, חלק גורשו, חלק גדול חשב שזה זמני והוא ציפה שישמידו אותנו אך לדאבונו ולשמחתנו לא כך קרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אפריל 2011, 11:14 
הוא לא מכחיש שהיה גירוש של חלק מערביי א"י ב-1948-9
אלא את המונח "נכבה"
אגב ממש באותה תקופה התרחשו חילופי אוכלוסין כפויים בכל רחבי הגלובוס אבל בעוד ששאר האוכלוסיות שהעתיקו את מקום מגוריהן נטמעו והשתלבו רק הפלשתינים נשארו מקובעים על זכות השיבה והקבעון הזה מנע מונע וימנע כל הסדר עימם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אפריל 2011, 11:14 
סמל אישי של המשתמש
קומוניסים כתב:
אאוצ'.
זה כנראה יקרה בגלל היותנו כ"כבשה העומדת בין שבעים זאבים" ובגלל שאנו מתנהלים כמו זונות במקום לעמוד על צדקת דרכנו.
אבל ברגע שהבלבול, העוינות, הבוז וניכור ליהדות, אובדן הזהות והערכים, משתלטים עליך ואתה מתחיל לאמץ נרטיב של האוייב, מפחיד לחשוב מה תספר לילדך ומה הוא יחשוב, זה נשמע לי מפחיד הרבה יותר.

אתה יכול להירגע.
אין לי שום כוונה לגדל את הילדים שלי במדינה שנראית כמו שישראל נראית בימינו, בטח לא כמו שהיא תיראה בעוד עשר שנים (כשמישהו עם יכולת ניתוח מופלאה כמו שלך יהיה ראש הממשלה).
אני אגדל ילדים במקום שהקיום בו לא מושתת על אלימות.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אפריל 2011, 11:15 
teknoboy כתב:
קומוניסים כתב:
אאוצ'.

אתה יכול להירגע.
אין לי שום כוונה לגדל את הילדים שלי במדינה שנראית כמו שישראל נראית בימינו, בטח לא כמו שהיא תיראה בעוד עשר שנים (כשמישהו עם יכולת ניתוח מופלאה כמו שלך יהיה ראש הממשלה).

בחזרה למקורות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אפריל 2011, 11:18 
סמל אישי של המשתמש
mkorman1 כתב:
אלא את המונח "נכבה"
אגב ממש באותה תקופה התרחשו חילופי אוכלוסין כפויים בכל רחבי הגלובוס אבל בעוד ששאר האוכלוסיות שהעתיקו את מקום מגוריהן נטמעו והשתלבו רק הפלשתינים נשארו מקובעים על זכות השיבה והקבעון הזה מנע מונע וימנע כל הסדר עימם

בשביל להיות עורך דין לא צריך לדעת לקרוא???
הרי בכל מקום כבר נכתב (אפילו פה באשכול) שהפלסטינאים היו מוכנים כבר מזמן (אני מקווה שזה כך גם היום) לוותר על השיבה בפועל, ולהסתפק בשיבה סמלית של כמה זקנים ומנגנון של פיצויים כנגד זכות השיבה.
אם אתה טוען מה שאתה טוען, ובהנחה שאתה מסוגל לקרוא לפחות ברמה של כותרות בעיתון כמו ידיעות, כנראה שמי שמקובע זה אתה. עד כדי כך שאפילו את המציאות שידועה לכל העולם אתה לא מצליח לעכל (כי זה כנראה מתנגש לך עם התשובה שהכנת מראש: "אבל הגננת, זה בכלל בגללם").

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אפריל 2011, 11:22 
teknoboy כתב:
mkorman1 כתב:
אלא את המונח "נכבה"

הרי בכל מקום כבר נכתב (אפילו פה באשכול) שהפלסטינאים היו מוכנים כבר מזמן (אני מקווה שזה כך גם היום) לוותר על השיבה בפועל, ולהסתפק בשיבה סמלית של כמה זקנים ומנגנון של פיצויים כנגד זכות השיבה.
אם אתה טוען מה שאתה טוען, ובהנחה שאתה מסוגל לקרוא לפחות ברמה של כותרות בעיתון כמו ידיעות, כנראה שמי שמקובע זה אתה. עד כדי כך שאפילו את המציאות שידועה לכל העולם אתה לא מצליח לעכל (כי זה כנראה מתנגש לך עם התשובה שהכנת מראש: "אבל הגננת, זה בכלל בגללם").

למה בעצבים?
ומי זה הפלסתינאים?
אבו מאזן?
ברגותי?
הנייה?
חאלד משעל?
הג'יהאד האיסלמי?
כי אני למשל בנוסף לאי ידיעת קרוא לא ממש יודע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אפריל 2011, 11:25 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:
קומוניסים כתב:
אאוצ'.

אתה יכול להירגע.

תהנו שם אתה ומשפחתך לעתיד.

teknoboy כתב:
קומוניסים כתב:
teknoboy כתב:
קומוניסים כתב:
teknoboy כתב:
כן, אני מדבר עליו.
אתה בדיוק כמוהו.

ממש כן.

זה לא אתה שיש לו בעיה עם ירידה לפסים אישיים?

אפשר בקלות להפוך את המשפט הזה גם עלייך, סרבן מגניב או שאתה מעדיף אנרכיסט לשעבר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אפריל 2011, 11:25 
סמל אישי של המשתמש
mkorman1 כתב:
teknoboy כתב:
mkorman1 כתב:
אלא את המונח "נכבה"

למה בעצבים?
ומי זה הפלסתינאים?
אבו מאזן?
ברגותי?
הנייה?
חאלד משעל?
הג'יהאד האיסלמי?

ומי זה הישראלים? אהוד ברק? ביבי? אריאל אטיאס? בנצי ליברמן?
איזו מין שאלה מטומטמת זו? מה אתה מנסה להגיד?

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אפריל 2011, 11:27 
teknoboy כתב:
קומוניסים כתב:
אאוצ'.

אתה יכול להירגע.

יכולת הניתוח שלי לא כ"כ גרועה. ולגביי התוכניות שלך, ממש לא מפתיע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אפריל 2011, 11:28 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:
אדום עד לגרדום כתב:
שגילו כתב:
ויתור על זכות השיבה הוא למעשה ויתור על הנרטיב הפלסטיני שמבוסס על הנכבה.
על מדינת ישראל לאפשר שיבה סמלית של כמה מאות פלסטינים- זאת תהיה הכרה בעוול שנעשה לפלסטינים בנכבה מצד ישראל.
על הפלסטינים להכיר בישראל כביתו של העם היהודי, כמו שהוא הבית שלהם.

זה לא הבית שלהם ולא בטיח!

הם רצו לרצוח אותנו להשמיד אותנו ולמחוק אותנו מעל המפה ההיסטורית והעובדית ולצערם הרב זה הצליח.

על הכל אפשר לסלוח, אבל הקטע עם המפה העובדית הוא כבר מוגזם.

ולנושא: אולי כדאי שתלך ללמוד קצת היסטוריה ולא מכותרות משנה באתר Ynet\הקול היהודי.
בור ועם הארץ, זה מה שאתה. וכנראה שגם ילד מושפע, אבל זה די ברור מאליו.

ילד מושפע כן כן בטח אולי קשה לך להודות שאני אומר את האמת בזה שהם רוצים לרצוח אותנו והלשמיד כל אחד מאיתנו (כן גם אותך!) העיקר לרדת על אחרים כאילו אתה האיש החכם בעולם וכולם מפגרים..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אפריל 2011, 11:29 
teknoboy כתב:
mkorman1 כתב:
teknoboy כתב:
mkorman1 כתב:
אלא את המונח "נכבה"

למה בעצבים?
ומי זה הפלסתינאים?
אבו מאזן?
ברגותי?
הנייה?
חאלד משעל?
הג'יהאד האיסלמי?

שאצלנו יש ממשלה נבחרת ואצלם יש לפחות כמה ישויות מדיניות שעמדותיהן אינן חופפות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אפריל 2011, 11:33 
סמל אישי של המשתמש
mkorman1 כתב:
teknoboy כתב:
mkorman1 כתב:
teknoboy כתב:
mkorman1 כתב:
אלא את המונח "נכבה"

למה בעצבים?
ומי זה הפלסתינאים?
אבו מאזן?
ברגותי?
הנייה?
חאלד משעל?
הג'יהאד האיסלמי?

שאצלנו יש ממשלה נבחרת ואצלם יש לפחות כמה ישויות מדיניות שעמדותיהן אינן חופפות

יכול להיות שזה קשור לעובדה שהם כבר 44 שנים תחת כיבוש, אבל אין לדעת.
מה שאתה אומר זה באמת בעיה, אבל כמו לשאר הבעיות יש לה פתרונות.
אפשר לשבת עם מי שנחשב לנציג העם הפלסטיני, למשל (מה שכבר נוסה בעבר).
אפשר לקיים שם בחירות (מה שכבר נוסה בעבר).
אפשר להגיע להסכם במסגרת לא פורמלית, ולנסות להריץ אותו (מה שכבר נוסה בעבר).
יש את הפתרון שבו השתמשו בקוסובו (אין לי מושג מה הוא, אני רק יודע שהוא כבר נוסה בעבר).
להמשיך או שאתה כבר מבין שיש פתרונות מן המוכן? אפילו לא צריך דמיון.
צריך רק רצון טוב וכוונה להגיע להסכמה (ובמקרה שלנו כנראה שצריך גם מבוגר אחראי שישגיח על האינדיאנים שמכלסים פה את שני צידי קו הגבול, ממש כמו בקוסובו).

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אפריל 2011, 11:42 
אפשר לשבת עם מי שנחשב לנציג העם הפלסטיני, למשל (מה שכבר נוסה בעבר).ומה קיבלנו? טילים!
אפשר לקיים שם בחירות (מה שכבר נוסה בעבר).ומה קיבלנו? חמאס!!
אפשר להגיע להסכם במסגרת לא פורמלית, ולנסות להריץ אותו (מה שכבר נוסה בעבר).ומה קיבלנו? דם יהודים באוטובוסים ובשווקים.
יש את הפתרון שבו השתמשו בקוסובו (אין לי מושג מה הוא, אני רק יודע שהוא כבר נוסה בעבר).
להמשיך או שאתה כבר מבין שיש פתרונות מן המוכן? אפילו לא צריך דמיון. פתרונות מן המוכן :) ? אתה מביך את עצמך. צריך רק רצון טוב וכוונה להגיע להסכמה (ובמקרה שלנו כנראה שצריך גם מבוגר אחראי שישגיח על האינדיאנים שמכלסים פה את שני צידי קו הגבול, ממש כמו בקוסובו).

שום רצון טוב. אולי אינטרס משותף יכול להביא להסכמה. אהבה עם מחבלים רוצחים לא תהיה פה. רק כשהם יבינו שדרך הטרור הם לא יקבלו כלום חוץ ממוות להם וללא שום הישג נוכל לעשות הסכם שכולל הפסקת נסיונות הפגיעה בנו וויתור על שאיפותיהם היומרניות תמורת שיפור אדיר ברמת חייהם ושקט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אפריל 2011, 11:42 
אם כבר הזכרת את קוסובו זו דוגמה טובה לחילופי אוכלוסין ובלשון פחות נקיה גירוש 5% הסרבים מאוכלוסיית קוסובו לסרביה בחסות המערב שאירע רק לאחרונה
קוסובו היא גם דוגמה טובה לאיוולת המערב שמכיר או עומד להכיר בעצמאותה וזאת למרות שאין שום הבדל בינה לבין אלבניה
זה מה שיקרה גם כאן בסוף
יכירו בעזה כבפלסטין 1 וברמאללה כבפלסטין 2 כאשר אין לשכוח שמחרתיים תקום גם פלסטין 3 במקום ירדן ואז גם הערבים הישראלים יבקשו להקים בואדי ערה ובמשולש ובגליל את פלסטין 4

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אפריל 2011, 12:17 
סמל אישי של המשתמש
mkorman1 כתב:
אם כבר הזכרת את קוסובו זו דוגמה טובה לחילופי אוכלוסין ובלשון פחות נקיה גירוש 5% הסרבים מאוכלוסיית קוסובו לסרביה בחסות המערב שאירע רק לאחרונה
קוסובו היא גם דוגמה טובה לאיוולת המערב שמכיר או עומד להכיר בעצמאותה וזאת למרות שאין שום הבדל בינה לבין אלבניה
זה מה שיקרה גם כאן בסוף
יכירו בעזה כבפלסטין 1 וברמאללה כבפלסטין 2 כאשר אין לשכוח שמחרתיים תקום גם פלסטין 3 במקום ירדן ואז גם הערבים הישראלים יבקשו להקים בואדי ערה ובמשולש ובגליל את פלסטין 4

לגבי חילופי אוכלוסין: אם נאט"ו תבוא ותזיז כמה מתנחלים וכמה פלסטינאים, ועל הדרך תכפה פה חוק וסדר - זה מחיר שאני מוכן לשלם. בעיניי חילופי אוכלוסין כפויים זה משהו מזעזע, אבל אם המבוגר האחראי יחליט שאין ברירה אז נזרום.
לגבי פלסטין 1-4: לא חוכמה, בתור מדינת ישראל, ליצור מצב שבו העם הפלסטיני מפורק לחלקים שאי אפשר אפילו לעבור ביניהם ואז להתבכיין שזה המצב.
עוד מעט תתחילו לבכות שקשה להגיע להסדר שלום כי יש התנחלויות, או שאי אפשר לדבר עם הפלסטינאים כי יש בדרך מחסומים.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אפריל 2011, 12:20 
סמל אישי של המשתמש
קומוניסים כתב:
אפשר לשבת עם מי שנחשב לנציג העם הפלסטיני, למשל (מה שכבר נוסה בעבר). ומה קיבלנו? טילים!
אפשר לקיים שם בחירות (מה שכבר נוסה בעבר). ומה קיבלנו? חמאס!!
אפשר להגיע להסכם במסגרת לא פורמלית, ולנסות להריץ אותו (מה שכבר נוסה בעבר). ומה קיבלנו? דם יהודים באוטובוסים ובשווקים.
להמשיך או שאתה כבר מבין שיש פתרונות מן המוכן? אפילו לא צריך דמיון. פתרונות מן המוכן :) ? אתה מביך את עצמך. צריך רק רצון טוב וכוונה להגיע להסכמה (ובמקרה שלנו כנראה שצריך גם מבוגר אחראי שישגיח על האינדיאנים שמכלסים פה את שני צידי קו הגבול, ממש כמו בקוסובו).

שום רצון טוב. אולי אינטרס משותף יכול להביא להסכמה. אהבה עם מחבלים רוצחים לא תהיה פה. רק כשהם יבינו שדרך הטרור הם לא יקבלו כלום חוץ ממוות להם וללא שום הישג נוכל לעשות הסכם שכולל הפסקת נסיונות הפגיעה בנו וויתור על שאיפותיהם היומרניות תמורת שיפור אדיר ברמת חייהם ושקט.

ניסים, אינטרס משותף כבר יש - לחיות חיים נורמליים.
מה שחסר זה רצון טוב.

ולגבי ההערות שלך על הדרכים השונות שכבר נוסו ושניתן לנסות: קודם כל עושה רושם שלא תמיד הבנת את הכוונה שלי ולאיזה ניסיון התייחסתי. שנית, זה שבעבר הנסיונות האלה כשלו, לא אומר שבעתיד הם ייכשלו שוב. במיוחד לאור העובדה שמי שהכשיל את הנסיונות הקודמים היתה גם, אם לא בעיקר, ישראל. היות וישראל היתה שותפה לכשלון, שינוי קטן מצידה יכול להביא להצלחה (למשל, אם את ההצעה המעליבה שברק הגיש לערפאת בקמפ דייוויד היתה מלווה לכונות לדבר על פרטי ההצעה ולא דרישה לקבל אותה או ללכת הביתה, ייתכן שהמצב בסוף הועידה היה שונה). כמובן שכשאני אומר "שינוי קטן" הכוונה אינה לשיפור קטן בתנאים המוצעים או משהו דומה, אלא שינוי בגישה, והתייחסות לפלסטינאים שמעבר לשולחן כאל בני אדם רגילים (ולא כאל חיות דו רגליות שרק רוצות לעשות מהיהודים סלאמי בים).

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אפריל 2011, 12:20 
teknoboy כתב:
mkorman1 כתב:
זה מה שיקרה גם כאן בסוף

לגבי חילופי אוכלוסין: אם נאט"ו תבוא ותזיז כמה מתנחלים וכמה פלסטינאים, ועל הדרך תכפה פה חוק וסדר - זה מחיר שאני מוכן לשלם. בעיניי חילופי אוכלוסין כפויים זה משהו מזעזע, אבל אם המבוגר האחראי יחליט שאין ברירה אז נזרום.
לגבי פלסטין 1-4: לא חוכמה, בתור מדינת ישראל, ליצור מצב שבו העם הפלסטיני מפורק לחלקים שאי אפשר אפילו לעבור ביניהם ואז להתבכיין שזה המצב.
עוד מעט תתחילו לבכות שקשה להגיע להסדר שלום כי יש התנחלויות, או שאי אפשר לדבר עם הפלסטינאים כי יש בדרך מחסומים.

צודק. אנחנו פשוט בושה, אז בוא נחבר בין הארבעה. אולי אפשר שפשוט נבנה לעצמנו תאי גזים ונכנס, נראה לי יקח פחות זמן להתאבד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אפריל 2011, 12:22 
סמל אישי של המשתמש
קומוניסים כתב:
teknoboy כתב:
mkorman1 כתב:
זה מה שיקרה גם כאן בסוף

צודק. אנחנו פשוט בושה, אז בוא נחבר בין הארבעה. אולי אפשר שפשוט נבנה לעצמנו תאי גזים ונכנס, נראה לי יקח פחות זמן להתאבד.

מצידי תתאבד איך שאתה רוצה.
כרגע אתה בוחר להתאבד בדרך מאוד אקסטרבגנטית, שגובה המון מחיר משאר תושבי המדינה.
הייתי מעדיף שתתאבד בבית בשקט, באיזה אופן שבא לך. או שפשוט תחזור לעשן ואז יחזור לך החשק לחיות.
:SMOKE:

ואם נראה לך שמה שאתה עושה לפלסטינאים משפר איכשהו את הבטחון האישי שלך כאזרח ישראלי, אז כדאי שתתעורר מהסרט שאתה נמצא בו.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 752 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: