רועי כתב:
יש את העניין של הרצון להופיע בפני אנשים , להראות את המוזיקה שלי. כתבתי קודם שיש לי חלום לראות אנשים שיושבים באולם , באו לראות אותי והם מקשיבים לי ומכירים את מה שאני שר ומנגן
(ההופעות שלי היום הן או מול קהל משוחד של חברים או מול אנשים שיצאו לבר. בפעם היחידה שהופעתי מול מוזיקאים במסגרת איזו תחרות של המדינה הגעתי לחצי הגמר ופרשתי מפאת אילוצים)
אתה יודע באיזה היקף החברים עוסקים במוזיקה ? האם הם שלמים עם ההחלטה שלהם והם "הרגיעו את היצר" הזה ?
קודם כל-על מה אתה מנגן? איזה סגנון מוזיקה אתה עושה? האם אתה חושב שאתה ממש טוב במה שאתה עושה? כמה אתה יודע להופיע? כמה אתה מוכן לעקם את המוזיקה שלך כדי שתפנה לקהל רחב יותר? אתה מבין משהו במוזיקה מעבר לתיאוריה? אתה יודע מה עובד ומה לא עובד? אתה יכול להתאים את עצמך לאנשים שעובדים מסביבך?
אלה השאלות הכי בסיסיות ואני בטוח שיש עוד כמה שהשארתי בחוץ (בעיקר כי לא נעים לשאול הרבה שאלות)
לעשות אומנות בישראל, כמו שאופטימי אמר, זה דבר קשה להחריד.
אתה נשמע כמו ילד שנראה לו מגניב להופיע וגרופיות וזיונים ובאמת להשפיע על מישהו ושיט, שאלה סיבות נחמדות מאוד שכל אחד מתחיל מהן, אבל זה פאקין תמים בצורה משוגעת. זה מה שאכפת לך? שאנשים יכירו את המוזיקה שלך? לך לכוכב נולד. רוב האנשים שעושים מוזיקה עושים כי הם כמעט לא יכולים לא לעשות את זה, כי המוזיקה לוקחת אותם למקום אחר לגמרי, כי אתה נעלם מכל שהכרת מכל מה שחשבת עליו וכל מה שהפריע לך
כי ההיי של מוזיקה זה הסם האולטימטבי בשבילם. בשביל שיישמעו אותך אתה יכול להיות גם פולטיקאי באותה מידה.
התשובות ברורות לך והסבירו לך הכל (ואני גם מאמין שחשבת על זה בעצמך והגעת לאותן מסקנות) ואתה בכל זאת מתעקש לחפור בזה כאילו מישהו יכול לתת לך תשובה אולטימטבית.
אם לאנשים היו תשובות לגבי העתיד האמן לי שהדבר האחרון שהם היו עושים זה עוזרים לאנשים אחרים להגיע להחלטות בפורום של אוהדי הפועל.
בקיצור זה רולטה
אין לך לאן לשחק עם זה יותר מדי. זה תלוי באופי שלך ואם אתה מוכן להסתכן ולזרוק תתחת שלך החוצה או שאתה מעדיף לשמור על התחת שלך נקי ומשעמם.
מה אתה עוד רוצה שאנשים יגידו לך?
אני לא מכיר מישהו שעוצמת האובססיה שלו למוזיקה היא כמו אובססיה שגבר יכול לפתח לאישה. זאת אומרת, בסופו של דבר תתגבר על זה, ואת זה אני אומר לך מניסיון (דיי כואב)