תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 13:33

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 35 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: בדרך לאבדון: "מחלקת הנוער לא מקבלת את מה שהיא צריכה"
הודעהפורסם: 24 אפריל 2011, 16:26 
סמל אישי של המשתמש
ראיון עם זאב זלצר, המנהל המקצועי של מחלקת הנוער.
"יש לנו צוות מקצועי מצוין ושחקנים מוכשרים, אך התנאים התקציביים נמוכים מאד. חוסר הוודאות בהנהלה לא מאפשר דו שיח".

http://www.red-fans.com/Article.asp?id=2665

:hapoel:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: בדרך לאבדון: "מחלקת הנוער לא מקבלת את מה שהיא צריכה"
הודעהפורסם: 24 אפריל 2011, 16:32 
כבר נדון פה עשרות פעמים מצבה של המחלקה, אבל לשמוע את זה מאיש כמו זלצר שהביאו
בהרבה רעש ומחשבה טובה ונכונה לעשות שינויים במחלקה ולא נותנים לו את התנאים להצלחה,
זאת בושה וההנהלה חייבת לעשות משהו בנידון!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אפריל 2011, 16:48 
60 מיליון שקל מהאלופות
איפה הכסף???

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אפריל 2011, 16:59 
איתי כתב:
60 מיליון שקל מהאלופות
איפה הכסף???

!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אפריל 2011, 17:03 
סמל אישי של המשתמש
יהיה זמן לסגור חשבונות. בטח לא עכשיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אפריל 2011, 17:13 
איפה 10 אחוז מה 60 מיליון שהרווחנו בצ'מפיונס ?! :PUKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אפריל 2011, 19:38 
סמל אישי של המשתמש
dino כתב:
יהיה זמן לסגור חשבונות. בטח לא עכשיו.

סתם שאלה, למה לא עכשיו ?
במה זה יפגע ?

ותיראה איך שבועיים לאחר שנגמרת העונה , כל יום שני וחמישי אשכול חדש , מתי אפשר לקנות מנוי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אפריל 2011, 21:07 
סמל אישי של המשתמש
אם הפועל לא תדע לשתלט על שחקנים צעירים מובילים מקבוצות אחרות או לגדל שחקני נוער טובים בעצמה - דבר כזה ישפיע במוקדם או במאוחר גם על הקבוצה הבוגרת, הרי כסף לא יהיה בהפועל לנצח ומה שחשוב זו התשתית.
ביבראס נאתכו, ערן זהבי, דני בונדר - לא מספיק שחקנים צעירים השתלבו בקבוצה הבוגרת כמו שצריך.
אני לא עוקב אחרי הנוער באופן הדוק למעט עידכונים בנוגע לתוצאות משבת לשבת - אבל אין ספק שציפיתי ליותר אחרי שזלצר הגיע להפועל הרי הוא יודע בתור אחד שמספק תנופה לקבוצות הנוער והוא מומחה לעניינים האלה. כבר שנים שהנוער מדשדש וחשבתי שיהיה שינוי. לא רק שהנוער הפסיד בכל המשחקים הגדולים ולא היה במאבק האליפות אפילו לא לרגע - מקום 8 (נדמה לי) זה מאוד מאכזב.
מעבר למשאבים - אולי הבעייה היא הזילות בעמדת המאמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אפריל 2011, 21:56 
מאז הדאבל בסוף שנות ה80 מחלקת הנוער נראית כמו הפרצוף של כל המועדון הזה, הכל מקרטע שם, ברגע שיקחו מהילדים (שעוד 10 שנים יכולים להיות אלה שיביאו לנו עוד אליפות בע"ה) והלאה ברצינות העתיד של כולנו יהיה יותר רגוע, זה אגב גם בתקציב של 20 מיליון שקל אפשר לעשות כמו שצריך, לא מובן איך עם תקציב כל כך גדול כמו שמפרסמים בתקשורת אנחנו נראים כמו שנראים, כנראה שהמציאות הפוכה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אפריל 2011, 22:11 
לא מבין. יש צוות מקצועי מעולה. יש שחקנים מוכשרים. הסיבה שלא באים לידי ביטוי בסגל הבוגר זה מחסור בתקציבים? בולשיט. עשרות או מאות שחקנים מוכשרים צומחים כל שנה בדרום אמריקה או אפריקה עם תצקיבים שהם 10% במקרה הטוב מהתקציב שעומד לרשותו של זלצר. ואצלנו : במכבי פ"ת/הפועל חיפה/בני יהודה/ק"ש או הפועל עכו יש תקציבים יותר גבוהים?
לא יודע מה רוצה זאב זלצר אבל תפקיסו על שעל ושעל "אבדון", "קריסה" וכו'.
משהו אל עובד ולא עובד לא בגלל מחסור בתקציבים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אפריל 2011, 22:14 
עכשיו הרגעת אותי, מקור ההשוואה אפריקה ועזה, באמת לא צריך השקעה.
ונסה לקבל מושג לפני שאתה כותב, מכבי פ"ת משיקעה תקציבים גדולים במחלקת הנוער שלה, וגם הגיבור שלך שחר.
זאביק זצלר צודק, המחלקה מוזנחת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אפריל 2011, 22:17 
המושיקו צודק. לשחקני הנערים אין מים וכדורים באימונים? שיביאו מהבית. חוצפנים. זאת סיבה לא להצליח? תנאים בסיסיים וכסף?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אפריל 2011, 22:18 
כשקראתי שלשחקנים שלנו אין בקבוקי מים (הם עושים תורניויות מי ממלא את הג'ריקן כל פעם) וחסרים כדורים באימונים הזדעזעתי. לא חשבתי שבמועדון כמו שלנו אפשר להגיע למצב כזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אפריל 2011, 22:21 
הביזיון מתחיל במתחם חודרוב,שלדעתי מתחם די עלוב וקטן.
אפילו קריית שלום יותר טוב,וכדי להשוות את מי שמתחרה איתנו על האליפות:
תשוו את בת גלים לחודרוב,אי אפשר.
וזה לא רק הנוער אלא עוד דברים אחרים שאנחנו מפגרים אחרי הרבה קבוצות בליגה הזאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אפריל 2011, 22:27 
סמל אישי של המשתמש
זלצר לא פוטר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אפריל 2011, 22:49 
למה הוא אומר בראיון - "ברגע שיתבהרו העניינים אני אשב עם האחראי על מחלקת הנוער, אגיד לו את מה שיש לי לומר וגם אחליט על המשך דרכי, בתקווה שדבריי יזכו להתייחסות".

לא זאב זלצר בעצמו אחראי על מחלקת הנוער?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אפריל 2011, 22:53 
מושיקו צודק
אם יש שחקנים ומאמנים מהטובים בארץ,
מה בדיוק חסר להם?
אני בטוח שזה לא מים וכדורים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אפריל 2011, 22:56 
אה כן ואבי פיטוסי שטען שהוא לא רוצה ללכת לקבוצת תחתית כמו הפועל והעדיף את ראשון,
הוא ממש ממש לא מאמן מצוין
בקושי בן אדם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אפריל 2011, 01:45 
chimpfive כתב:
ונסה לקבל מושג לפני שאתה כותב, מכבי פ"ת משיקעה תקציבים גדולים במחלקת הנוער שלה, וגם הגיבור שלך שחר.

היחיד שבנה מחלקת נוער לתפארת זה יעקב שחר ויחד עם זאת בלי ההסכם עם ביתר נס טוברוק לא היו מגיעים שחקנים רבים לסגל הבוגר של חיפה. שאר הדוגמאות שנתתי בליגת העל הן של מועדונים צנועים מאד וזסה כולל מכבי פ"ת שכל התקציב שלה זה שליש משלנו. וגם שם בנוער לא שופכים מיליארדים. הבעיה שלעומת קבוצות רבות בליגת העל שכמדיניות משלבים שחקנים צעירים בקבוצה הבוגרת, אצלנו נאדה. וזה לא התחיל בעידן טביב-הראל (לצערו הרב של זאב זלצר).
להלן רשימה של שחקנים תוצרת מחלקות נוער שלנו שהשתלבו בסגל הבכיר בעשור האחרון : שי/בונדר/זהבי/ביברס/בן שהר/שיש.
אם יש בעיה בהפועל ת"א שלא קשורה להנהלה מסויימת זו מחלקת הנוער.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אפריל 2011, 09:01 
יופי של כתבה. זלצר מול טביב/הראל? אין לי ספק למי אני מאמין.

מה שאני לא מבין זה את הסקר שיש עכשיו באתר. מה שצריך לעשות את למרר את החיים לבעלים שיתחילו להשקיע בנוער, ואת האפשרות הזו אני לא רואה...

אני מקווה שתמשיכו לעשות כתבות כאלה לעתים קרוובות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אפריל 2011, 10:07 
Perlov כתב:
מושיקו צודק
מה בדיוק חסר להם?

כסף הוא תנאי הכרחי לקיום מחלקת נוער. כסף מביא מאמנים טובים יותר, כסף נותן תנאים טובים יותר, כסף
מושקע במגרש איכותי יותר שעוזר לשחקנים להתפתח, כסף מתבטא במסביב וכסף מביא שחקנים טובים יותר.

לפני שבוע חבר קרוב שלי נסע עם נהג מונית שסיפר לו שהוא העביר את הבן שלו ממחלקת הנוער של הפועל למכבי
למרות שהוא "לא מסוגל לראות את מכבי ולא סובל אותם" כדבריו, הוא אומר שמכבי חיזרו אחריו והציעו לו תנאים טובים
הרבה יותר מהפועל ולכן הוא חשב על טובת בנו והעביר אותו למכבי, וזו רק דוגמא קטנה.
הנוער של הפועל לא מצליח הן ברמת ההישגים והן להוציא שחקנים וזה מתסכל עוד יותר לאור ההצלחה של הקבוצה הבוגרת
שיכלה למנף את מחלקת הנוער למקומות חדשים וטובים הרבה יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אפריל 2011, 10:42 
סמל אישי של המשתמש
יוסי האדום כתב:

מה שאני לא מבין זה את הסקר שיש עכשיו באתר. מה שצריך לעשות את למרר את החיים לבעלים שיתחילו להשקיע בנוער, ואת האפשרות הזו אני לא רואה ...

אני מקווה שתמשיכו לעשות כתבות כאלה לעתים קרוובות.

מילא ילדים כותבים זאת , אבל אתה ?

מה זאת למרר לבעלים את החיים ? לצעוק ולקלל אותם בבלומפילד? לקיים הפגנה אחת או שניים ליד ביתם או ליד עיסקיהם ? להכין שלט לאורך כל שער 5 בגנותם של הבעלים ? לא להגיע למסיבת דאבל אם יהיה , כחלק מהחרמת הבעלים ?

בחיית יוסי, אלה מילים ריקות מתוכן. ואתה אדם עם המון תוכן.

יש רק דרך אחת שיכולה אולי להשפיע על בעלים , החרמת מינויים. לא קונים אף מנוי ואם צריך לא מגיעים למשחקים הראשונים של הקבוצה.
כמו שאני יודע גם הבעלים יודעים שאין סיכוי שזה יקרה. לכן הם לא מוטרדים מכל מיני אמירות מהסוג שכתבת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אפריל 2011, 12:56 
בין היתר:
שכר המאמנים מגוחך ומקשה על סגל ברמה נאותה.
חסר רכש משמעותי שקיים כבר בגיל הנוער ולשדרג הסכמים עם קבוצות אחרות סטייל חיפה-טוברוק.

הגעתו של אוסידון שינתה משהו גם בעלוןת הרכש וגם במהירות תהיך הרכש.
אפילו טביב התחיל לראשונ הלדבר על רכש יקר, וגם אם כיום אלה דיבורים בלבד זה כבר שינוי.
ועכשיו - שדרוג תקציב הנוער לקראת השנה הבאה.
לפחות יש לנו אחד מהמנג'רים המובילים במדינה אם לא המנג'ר המוביל בנושא הנוער. וכולל קשרים רבים מאז שאימן בהתאחדות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אפריל 2011, 13:02 
moshiko כתב:
chimpfive כתב:

היחיד שבנה מחלקת נוער לתפארת זה יעקב שחר ויחד עם זאת בלי ההסכם עם ביתר נס טוברוק לא היו מגיעים שחקנים רבים לסגל הבוגר של חיפה. שאר הדוגמאות שנתתי בליגת העל הן של מועדונים צנועים מאד וזסה כולל מכבי פ"ת שכל התקציב שלה זה שליש משלנו. וגם שם בנוער לא שופכים מיליארדים. הבעיה שלעומת קבוצות רבות בליגת העל שכמדיניות משלבים שחקנים צעירים בקבוצה הבוגרת, אצלנו נאדה. וזה לא התחיל בעידן טביב-הראל (לצערו הרב של זאב זלצר).
להלן רשימה של שחקנים תוצרת מחלקות נוער שלנו שהשתלבו בסגל הבכיר בעשור האחרון : שי/בונדר/זהבי/ביברס/בן שהר/שיש.
אם יש בעיה בהפועל ת"א שלא קשורה להנהלה מסויימת זו מחלקת הנוער.

בחיי שאני מנסה להבין את ההיגיון שלך ולא מצליח. הבעיה לא קשורה להנעלה? אז למי? לאויר הריק?
אגב תוסיף לרשימה גם את מכבי תל אביב בקטגוריית המשקיעים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אפריל 2011, 13:31 
סמל אישי של המשתמש
ציטוט:
במכבי פ"ת/הפועל חיפה/בני יהודה/ק"ש או הפועל עכו יש תקציבים יותר גבוהים?

חוץ מהשלישית והאחרונה אני די בטוח שכולן משקיעות יותר מאיתנו והן גם ידועות כקבוצות שמשקיעות הרבה ברכש. רק לפני חודשיים את כל הכסף שאיזי שירצקי הנוכל מק"ש קיבל מהזכייה בגביע הטוטו הוא העביר לקבוצת הנוער.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אפריל 2011, 14:26 
Shacham כתב:
ציטוט:

חוץ מהשלישית והאחרונה אני די בטוח שכולן משקיעות יותר מאיתנו והן גם ידועות כקבוצות שמשקיעות הרבה ברכש. רק לפני חודשיים את כל הכסף שאיזי שירצקי הנוכל מק"ש קיבל מהזכייה בגביע הטוטו הוא העביר לקבוצת הנוער.

כסף זה חשוב. מה שיותר חשוב זו החלטה של הנהלת המועדון , לשלב שחקנים צעירים בסגל הבוגר. החלטה כזו לא קיימת אצלנו ולא מהיום. לאורך השנים, אצלנו לא מקדמים שחקנים צעירים כתפיסת עולם. מכבי חיפה היא קבוצה שיכולה להרשות לעצמה רכש אבל מעדיפה לתת אשראי לשחקנים צעירים. משתלם לה. בלי דקות משחק, שחקנים צעירים לא יתקדמו.
מישהו יכול להסביר איך איתמר ניצן טוב יותר מינקו? השגיאות שניצן עשה נגד ביתר, גם ינקו יכול לעשות ואולי לא. זו דוגמה של מדיניות: במקום לתת במה (עם הימור מסויים) לשחקן בית, מביאים שחקן שלא משחק בליגה השניה. דוידוויץ נפצע בעונה הראשונה של אלישע לוי ולא הביאו רכש. נתנו לאדרי את התפקיד במשך 7 משחקים. זה לא שיבש את האליפות של הירוקים.
כל עוד לא תתקבל מדיניות יזומה של שילוב שחקני בית בסגל הבוגר, ימשיכו לקשקש על מחלקות נוער בלי תכלס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אפריל 2011, 14:39 
ראצ'ו כתב:
Perlov כתב:
מושיקו צודק
מה בדיוק חסר להם?

כסף הוא תנאי הכרחי לקיום מחלקת נוער. כסף מביא מאמנים טובים יותר, כסף נותן תנאים טובים יותר, כסף
מושקע במגרש איכותי יותר שעוזר לשחקנים להתפתח, כסף מתבטא במסביב וכסף מביא שחקנים טובים יותר.

לפני שבוע חבר קרוב שלי נסע עם נהג מונית שסיפר לו שהוא העביר את הבן שלו ממחלקת הנוער של הפועל למכבי
למרות שהוא "לא מסוגל לראות את מכבי ולא סובל אותם" כדבריו, הוא אומר שמכבי חיזרו אחריו והציעו לו תנאים טובים
הרבה יותר מהפועל ולכן הוא חשב על טובת בנו והעביר אותו למכבי, וזו רק דוגמא קטנה.
הנוער של הפועל לא מצליח הן ברמת ההישגים והן להוציא שחקנים וזה מתסכל עוד יותר לאור ההצלחה של הקבוצה הבוגרת
שיכלה למנף את מחלקת הנוער למקומות חדשים וטובים הרבה יותר.

אם יש לכם עוד סיפורים כאלה או אחרים על מה שקורה במחלקות הנוער שלנו, תכתבו אותם בבקשה כאן. אני אשמח לאסוף את הכל עבור כתבה באתר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אפריל 2011, 15:00 
סמל אישי של המשתמש
moshiko כתב:
Shacham כתב:
ציטוט:

כסף זה חשוב. מה שיותר חשוב זו החלטה של הנהלת המועדון , לשלב שחקנים צעירים בסגל הבוגר. החלטה כזו לא קיימת אצלנו ולא מהיום. לאורך השנים, אצלנו לא מקדמים שחקנים צעירים כתפיסת עולם. מכבי חיפה היא קבוצה שיכולה להרשות לעצמה רכש אבל מעדיפה לתת אשראי לשחקנים צעירים. משתלם לה. בלי דקות משחק, שחקנים צעירים לא יתקדמו.
מישהו יכול להסביר איך איתמר ניצן טוב יותר מינקו? השגיאות שניצן עשה נגד ביתר, גם ינקו יכול לעשות ואולי לא. זו דוגמה של מדיניות: במקום לתת במה (עם הימור מסויים) לשחקן בית, מביאים שחקן שלא משחק בליגה השניה. דוידוויץ נפצע בעונה הראשונה של אלישע לוי ולא הביאו רכש. נתנו לאדרי את התפקיד במשך 7 משחקים. זה לא שיבש את האליפות של הירוקים.
כל עוד לא תתקבל מדיניות יזומה של שילוב שחקני בית בסגל הבוגר, ימשיכו לקשקש על מחלקות נוער בלי תכלס.

וול E, אתה זה שהעלה את נושא התקציבים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אפריל 2011, 15:52 
moshiko כתב:
Shacham כתב:
ציטוט:

רובוטיקו, תפסיק לזבל את המח ולחזור על השטות הזו מבלי שיהיה לך מושג קלוש בכל מה שקשור למחלקות נוער.
אין שחקן נוער אחד שהיה ברמה סבירה ולא קיבל הזדמנות בבוגרים בהפועל, הם פשוט לא טובים מספיק ואלו שיש להם וטנציאל הושאלו כדי לקבל דקות משחק (בדיוק כפי שעושה אלילך יעקב שחר במכבי חיפה).
לא יודע אם איתמר ניצן יותר טוב מינקו, אבל בטח יש לו יותר ניסיון וזה תנאי הכרחי אצל שוערים.
שחקנים צעירים מקודמים תמיד במועדון, אבל לשם כך הם צריכים להיות מספיק טובים.
אתה חושב שהסיבה שבנבחרת הנוער לא היה אף שחקן סגל של הפועל במשחק האחרון מול הונגריה היא בגלל "מדיניות מועדון"?
במקום לזבל את המח תן שם של שחקן אחד שהיה יכול לשחק בהפועל ולא קיבל הזדמנות או דקות משחק..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אפריל 2011, 15:58 
שחר כתב:
moshiko כתב:
Shacham כתב:
ציטוט:

רובוטיקו, תפסיק לזבל את המח ולחזור על השטות הזו מבלי שיהיה לך מושג קלוש בכל מה שקשור למחלקות נוער.
אין שחקן נוער אחד שהיה ברמה סבירה ולא קיבל הזדמנות בבוגרים בהפועל, הם פשוט לא טובים מספיק ואלו שיש להם וטנציאל הושאלו כדי לקבל דקות משחק (בדיוק כפי שעושה אלילך יעקב שחר במכבי חיפה).
לא יודע אם איתמר ניצן יותר טוב מינקו, אבל בטח יש לו יותר ניסיון וזה תנאי הכרחי אצל שוערים.
שחקנים צעירים מקודמים תמיד במועדון, אבל לשם כך הם צריכים להיות מספיק טובים.
אתה חושב שהסיבה שבנבחרת הנוער לא היה אף שחקן סגל של הפועל במשחק האחרון מול הונגריה היא בגלל "מדיניות מועדון"?
במקום לזבל את המח תן שם של שחקן אחד שהיה יכול לשחק בהפועל ולא קיבל הזדמנות או דקות משחק..

שכחתי שמולי נמצא מאמן מדופלם בוגר ווינגייט שמנהל קבוצת ילדות במסגרת אגודת מכבי. מציע שתכתוב לריאל מדריד או ברצלונה או אטלטיקו מדריד שהחליטו לתת את עמתד השוער לשחקן לא מנוסה תוצרת בית. הם כמובן לא שמעו עליך ועל הידע המופלג בכדורגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 35 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: