azran כתב:
Redfan כתב:
לכל מומחי המנג'ר-
האם זה הגיוני שעם קבוצה שהיום נמצאת בליג 2 באנגליה, אפשר להגיע תוך 5-6 עונות למצב שאני כבר שנה שניה רץ בצ'מפיונס בבתים כולל עונה מדהימה שאני נותן כרגע-בבית עם ברצלונה, פיורנטינה-שלקחה את ליגת האלופות בעונה הקודמת אצלי- ועם ראפיד וינה
הצלחתי לנצח במשחק מטורף בקאמפ נואו את ברצלונה 1-0, ויש להם מזל שזה נגמר רק 1-0.
תסריט כזה יכול להיות הגיוני בפוטבול מנג'ר?
יש לציין שיש לי בכל הקריירה כבר 2 גביעים אנגליים ראשונים של המועדון הקטן הזה.
ליגה שניה זה אומר ליגה שניה או צמפמיונציפ?
ליגה שניה אומר league 2 שזו הליגה הרביעית.
ראיתי בעבר כמה משחקים מהליגה השלישית, ליגת העל מביישת את מה שהולך שם תאמינו לי, בכל אופן, להיות שם היה הישג השיא של הקבוצה.
כתבתי הודעה ארוכה על זה לא מזמן כאן באשכול.
השם של הקבוצה- צ'לטנהאם טאון.
היום הם במאבק על הישרדות, נשארו עוד 2 מחזורים לסיום, הדבילים האלה הצליחו להפסיד בבית למקלספילד, שהבטיחו את הישארותם בגלל זה.
הם פשוט קבוצה ענייה, ולמרות זאת הצליחו עם סגל לא רע בשנת 2006 לעלות לליגה השלישית באמצעות הפליאוף, מאז התחלתי לעקוב אחריהם בזכות הפיפ"א מנג'ר מוד.
אני מצטט את עצמי מההודעה הקודמת כאן-
"אני יכול להעיד על עצמי אישית שאני כבר משנת 2006 משחק עם צ'לטנהאם טאון, וכל כך נקשרתי שזה גרם לי לעקוב אחריהם מאז במציאות, אני גם שוקל כשאבקר בקרוב בע"ה באנגליה לנסוע במיוחד למשחק גם שם.
עוד על הקבוצה- הישג השיא שלה היה הFA קאפ שזה נדמה לי גביע הליגה בגרסא הישנה שלו לליגות הנמוכות, וזה היה בשנת 1998.
עוד דבר נדיר- כשהתחלתי לעקוב אחריהם בעונת 06-07 במקרה בדיוק הם היו בעונה טובה והצליחו בזכות הפליאוף לעלות מהליגה הרביעית לליגה השלישית לראשונה בתולדות המועדון, ממש מרגש לאחד כמוני שאז היה יותר צעיר, זה גרם לי נורא להקשר אליהם, הם שרדו כמה עונות בלחץ בליגה השלישית ואז ירדו בחזרה, בעונה הקודמת הם בנס נשארו בליגה הרביעית, רק תבינו איזה ליגות הפכפכות אלה, למרות הגודל.
העונה הם לא יותר מדי מרשימים גם כן, רק 6-7 נק' מהקו האדום של הליגה שלהם, ראיתי גם ביוטיוב וגם בכללי כמה משחקים שלהם, זו רמה אחרת והלוואי עלינו תשתיות וכסף כמו שיש שם כמה שהם נחשבים "עניים".
ליגות נמוכות

"
אני נמצא כרגע בעונת 2016/17
זה פשוט הזוי מה שאפשר להפיק מהמשחק הזה ואיזה שינויים הליגות עוברות.
יש לציין שאני לא משחק בפוטבול מנג'ר אלא שומר אמונים לפיפ"א "מנג'ר מוד".