תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 11 יולי 2025, 22:24

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 14 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: שאלה לגבי ספירת העומר בצבא
הודעהפורסם: 24 אפריל 2011, 00:56 
סמל אישי של המשתמש
אני לא מגולח או מסופר כרגע, ואין לי אישור לספירת העומר
אם אני יבוא ביום שלישי ככה לבסיס הרס"ר יוכל לומר לי משהו, או שהוא יהיה חייב לתת לי אישור?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: שאלה לגבי ספירת העומר בצבא
הודעהפורסם: 24 אפריל 2011, 22:30 
בתאכלס נראה לי שכל האישורי זקן ושיער לספירת העומר זה סתם אגדה. שלוש שנים לא נתקלתי באחד כזה.
מ"צ פשוט לא ניגשים לאף אחד בתקופה הזאת על הדברים האלה. לגבי רס"ר אני לא יודע , תלוי עם מי יש לך עסק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אפריל 2011, 22:34 
אף אחד לא יכול להגיד לך כלום, לא רס"ר, לא מ"צ, כלום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אפריל 2011, 22:43 
ממה שהבנתי, בשנה האחרונה יש משהו חדש בצה"ל שמחייב אישור זקן גם לעומר. רס"ר יחידה רשאי לחתום לך עליו (בניגוד לאישור זקן קבוע שצריך אישור של סא"ל).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אפריל 2011, 22:59 
סמל אישי של המשתמש
עד המ!!ת הפועל כתב:
ממה שהבנתי, בשנה האחרונה יש משהו חדש בצה"ל שמחייב אישור זקן גם לעומר. רס"ר יחידה רשאי לחתום לך עליו (בניגוד לאישור זקן קבוע שצריך אישור של סא"ל).

הבעיה שלא הצלחתי לתפוס אותו ביום ראשון שעבר בגלל שהוא כל היום היה בין הרמות כוסיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אפריל 2011, 23:02 
05.2010 כתב:
עד המ!!ת הפועל כתב:

הבעיה שלא הצלחתי לתפוס אותו ביום ראשון שעבר בגלל שהוא כל היום היה בין הרמות כוסיות.

אם בא לך לקחת סיכון של להיתפס ע"י מ"צ/רס"ר ביום שלישי (אני באמת לא יודע אם מ"צ/רס"רים מחפשים חיילים בתקופה הזאת) אז תיקח. אבל לא יהיו לך כנראה תירוצים :LOMASHOO:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אפריל 2011, 23:26 
סמל אישי של המשתמש
עד המ!!ת הפועל כתב:
05.2010 כתב:
עד המ!!ת הפועל כתב:

אם בא לך לקחת סיכון של להיתפס ע"י מ"צ/רס"ר ביום שלישי (אני באמת לא יודע אם מ"צ/רס"רים מחפשים חיילים בתקופה הזאת) אז תיקח. אבל לא יהיו לך כנראה תירוצים :LOMASHOO:

הרס"ר "יתפוס" אותי בכל מקרה באחד המסדרים בחודשיים הקרובים(יש לנו אחד כל יום). השאלה האם זה שלא הספקתי לבקש ממנו אומר שאני חייב להסתפר ולהתגלח(כביכול נגד האמונות הדתיות וזה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אפריל 2011, 23:30 
05.2010 כתב:
עד המ!!ת הפועל כתב:
05.2010 כתב:
עד המ!!ת הפועל כתב:

הרס"ר "יתפוס" אותי בכל מקרה באחד המסדרים בחודשיים הקרובים(יש לנו אחד כל יום). השאלה האם זה שלא הספקתי לבקש ממנו אומר שאני חייב להסתפר ולהתגלח(כביכול נגד האמונות הדתיות וזה).

באמת שלא יודע מה להגיד לך. מצד שני, זה יהיה ביזיון אם צה"ל ידפוק לך תלונה על גידול זקן/שיער במהלך העומר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אפריל 2011, 23:49 
שמע, אם אתה תתגלח עכשיו, בחיים לא תקבל אישור.
אם לא תתגלח תהיה לך סיבה טובה לקבל אישור רטקרואקטיבית...
במידה והרס"ר מתעצבן על הקטע הזה ומחליט לשפוט אותך, הוא לא יכול לשפוט אותך אלא קצין רס"ן (מסוימים) ומעלה ואז אתה כופר באשמה ולא עושים לך כלום ואתה גם תקבל אישור זקן..
כל מה שתיארתי עכשיו זה כאילו התסריט הכי גרוע. אין לך ממה לחשוש , לא יכולים לכפות עליך עניינים שקשורים לדת ולאמונה ולקיום מצוות. מה שכן נסה לסדר את זה עם הרסר כמה שיותר מהר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אפריל 2011, 07:11 
אם כבר תופסים אותך ואתה רוצה להיות בעניינים אז תדע שאתמול ספרנו שבעה ימים לעומר שזה שבוע אחד.

כל העניין של ספירת העומר זה תיקון המידות.
שבוע שעבר זה היה תיקון ספירת החסד.
והשבוע נתחיל את ספירת הגבורה.

ימים שמסוגלים לתיקון המידות ולבריאות הגוף והנפש.

שבוע טוב.

"העצבות נועלת שערי שמיים,התפילה פותחת שערי שמיים והשמחה בכוחה לשבור חומות"(הבעש"ט)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אפריל 2011, 07:20 
סמל אישי של המשתמש
אתה באמת צריך אותו או סתם כדי לא להתגלח?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אפריל 2011, 11:39 
סמל אישי של המשתמש
אדמדם כתב:
אתה באמת צריך אותו או סתם כדי לא להתגלח?

כדי לא להסתפר, לגבי הזקן לא ממש אכפת לי.
רומאריו מה שסיפרת פחות מעניין מהאשכול עם העובדות הלא מעניינות בקנסו.

ובסוף הגעתי, החלטתי לבוא אליו לפני המסדר בשביל לחסוך את הבלאגן, נתן לי נאום מלא בצעקות, "איך אתה מאז לגדל זקן על דעת עצמך", "מה זה פה סופר?", "יודן ראוס!", וכ', וכל זה כשברור שאם הוא היה יכול הוא היה שם את דויצ'לנד דויצ'לנד אובר אלס ברקע, מה שהיה די כיף בהתחשב בזה ששנינו ידענו שהוא לא יכול באמת לעשות לי משהו, ושנינו ידענו שהשני יודע את זה וכך הלאה.
אחרי זה הוא קצת טירטר אותי, בסוף הגעתץי אליו למשרד והוא הביא לפקידה שלו לצלם איזה טופס כחול ואמר לי להחתים את המפקד שלי על זה, אז האסוציאציה שלי היתה הטופס הכחול או הורוד שצריך לבקש אם אתה מקבל דו"ח מ.צ. בטירונות(אני אף פעם לא קיבלתי תלונה, או פנייה ממ.צ., ככה שאין לי מושג איך זה הולך), אחרי זה הבנתי שזה הטופס לאישור זקן, וביררתי אצל הפקידה ואפילו תלונה סתמית הוא לא הגיש.

ואני כותב עכשיו כי בלי שום קשר הקפיצו אותי לשמירה אז חזרתי להביא דברים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אפריל 2011, 11:37 
romario כתב:
אם כבר תופסים אותך ואתה רוצה להיות בעניינים אז תדע שאתמול ספרנו שבעה ימים לעומר שזה שבוע אחד.

כל העניין של ספירת העומר זה תיקון המידות.
שבוע שעבר זה היה תיקון ספירת החסד.
והשבוע נתחיל את ספירת הגבורה.

ימים שמסוגלים לתיקון המידות ולבריאות הגוף והנפש.

שבוע טוב.

יש לך אתר שמעדכן כמה ימים לספירה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אפריל 2011, 12:00 
פתאום בצבא כולם דתיים :SMOKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 14 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: