תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 11:15

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 120 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הקיזוז פוגע בחיפה???
הודעהפורסם: 23 אפריל 2011, 12:07 
el dudernio כתב:
redrony כתב:
nati כתב:
אדום אופטימי כתב:
כן הקיזוז פגע בחיפה .
את מי זה מעניין ולמה זה בכלל רלוונטי.

איך?

נתי, עכשיו אתה ראש בקיר. הוא פגע כי במקום שהם יובילו עכשיו 5 הם מובילים רק ב-2. זה לא משנה אם הליגה נגמרה או לא, או שהפועל ייקחו אליפות ב-4 הפרש. לא צריך להתחכם בכל מקום. אם להיכנס לדיון רציני בכל הקטע של הקיזוז, לעומת פלייאוף בכדורסל לדוגמא (לא כמו אצלנו בליגה), אמנם כל המאזן יורד, אבל למי שהשיג את המאזן הכי טוב יש יתרון לכל אורך הפלייאוף (ביתיות ויריבות מדרוג נמוך יותר). פה, למי שהשיג את המאזן הכי טוב, אין שום יתרון למעט זה שהוא מארח את המקום השני, אבל בקלות, היה יכול להיות מצב שמקום שלישי אחרי הקיזוז היה קרוב למקום הראשון ומארח אותו. כמו שכתב אופטימי, זה לא רלוונטי, כי הוא היה פוגע במישהו בכל מקרה. מזכירים את חיפה, אבל שוכחים את קבוצות הפלייאוף התחתון שגם נדפקות מזה ומהם אני לא שומע כל כך הרבה בכי.

רוני חיפה באמת נפגעה זה נכון עכשיו אנחנו יכולים לעבור אותם במשחק אחד, מה שלא היה ניתן קודם לכן, ולכן ברגע שמצבם הורע ביחס להפועל
הם נפגעו. עם זאת הטענה שלך מאוד מגוחכת. בהנחה שהטבלה בסוף העונה הסדירה מעידה על "טיב" הקבוצות, אז סדר המשחקים שנקבעה
לפיה מסדר לחיפה שידרה קלה יותר משאר להפועל. בנוסף הם מגיעים על יתרון של נקודות ביחס ישיר להבדל בטיב הקבוצות במהלך העונה.
אם למשל מדובר על הפרש קטן, למשל בינינו לבין חיפה, אז כנראה שחיפה לא טובה מאיתנו בהרבה ולכן ייתרון ה 2 נקודות הוא לא משעותי, כמו
גם ייתרון ה"ביתיות", בדיוק כמו שקורה במקומות אחרים, להלן הפועל בכדורסל הפסידו את הביתיות (ויש לה רק משחק אחד לתקן) אורלנדו בNBA הפסידו את הביתיות ויש להם 3 משחקים לתקן, לחיפה גם אם יפסידו את הביתיות יש אופציה של 4 משחקים נוספים לנסות ולהחזיר אותה.

אבל כבר נתתי את הדוגמא שלמקום שלישי יש אירוח של מקום ראשון, אז איך יכול להיות שסדר המשחקים קל יותר? אתה מתייחס ספציפית לעונה הזו (ואולי גם לקודמת), אני מתייחס אל השיטה בכללותה עוד לפני ששוחק משחק אחד לפיה.
גם את ענייני ההפרשים לא ממש הבנתי וגם הדוגמא שלך על ה"ציקון" היא לא נכונה, כי בדוגמא הספציפית שנתת, בשנייה שהם הפסידו את משחק העונה, הם כבר לא תלויים בעצמם יותר, אלא בקבוות אחרות שיעשות עבורם את העבודה. זו בדיוק הסיבה שהשיטה לא מתאימה לכדורגל ובטח לא בפורמט של פלייאוף, שהוא לא באמת פלייאוף. הוא לא מנותק לגמרי מן העונה הרגילה (Off). הוא המשך שלה, עם תיקון נקודות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אפריל 2011, 12:09 
אדום נחמד כתב:
redrony כתב:
nati כתב:
אדום אופטימי כתב:
כן הקיזוז פגע בחיפה .

איך?

נתי, עכשיו אתה ראש בקיר. הוא פגע כי במקום שהם יובילו עכשיו 5 הם מובילים רק ב-2. זה לא משנה אם הליגה נגמרה או לא, או שהפועל ייקחו אליפות ב-4 הפרש. לא צריך להתחכם בכל מקום. אם להיכנס לדיון רציני בכל הקטע של הקיזוז, לעומת פלייאוף בכדורסל לדוגמא (לא כמו אצלנו בליגה), אמנם כל המאזן יורד, אבל למי שהשיג את המאזן הכי טוב יש יתרון לכל אורך הפלייאוף (ביתיות ויריבות מדרוג נמוך יותר). פה, למי שהשיג את המאזן הכי טוב, אין שום יתרון למעט זה שהוא מארח את המקום השני, אבל בקלות, היה יכול להיות מצב שמקום שלישי אחרי הקיזוז היה קרוב למקום הראשון ומארח אותו. כמו שכתב אופטימי, זה לא רלוונטי, כי הוא היה פוגע במישהו בכל מקרה. מזכירים את חיפה, אבל שוכחים את קבוצות הפלייאוף התחתון שגם נדפקות מזה ומהם אני לא שומע כל כך הרבה בכי.

רוני, אני לא רוצה להשתמש במילים לא יפות, אז אני רק אגיד שלא מתאים לך לכתוב הודעות כאלה.

אם חיפה תשיג את המאזן הכי טוב לאורך כל הפליאוף (בו יש לה ביתיות) היא תיקח אליפות. זה בטוח יותר קל לעשות מאשר אם היו לוקחים לה את כל הנקודות כמו בכדורסל. בכדורסל, אגב, אתה בכל מקרה תגיע לסדרת גמר שם יש לך יתרון ביתיות בלבד, לא משנה איך יתנהלו הסדרות עד אז. פה ישנו מצב טוב מאוד שחיפה יפסידו משחקים ועדיין יקחו אליפות בזכות היתרון שלהם, במידה וגם אנחנו נפסיד.

ובפעם האלף, חיפה מעולם לא הובילו ב5 נקודות. רק בראש שלהם.

וזו בדיוק הנקודה. למה אנחנו 'חייבים' להמשיך להיות טובים ולנצח גם את כל הפלייאוף? עשינו עבודה מספיק טובה במשך כל העונה הסדירה כדי לזכות בפער יותר משמעותי מהמקום השני. הגישה של "אם חיפה הייתה טובה עד עכשיו והיא רוצה אליפות, אז בוא נראה אותה מנצחת גם את משחק העונה ושאר המשחקים בפלייאוף" היא מפגרת ולא נכונה.
יש חוקים בכדורגל ויש קיזוז. קיזוז הוא לא חוק, הוא התערבות מלאכותית ומכוערת בטבלה האמיתית שפשוט מחסל כל שבב ספורטיביות שהיה קיים במשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אפריל 2011, 12:13 
סמל אישי של המשתמש
el dudernio כתב:
אדום נחמד כתבתי תגובה זאת בשביל להסביר לך שכן נפגעו קבוצות, משום מה לא הגבת עליה.
el dudernio כתב:
אדום נחמד כמובן שאתה צודק.
אבל נקודת הייחוס הריאלית היא לשיטה שקדמה לקיזוז, ולפי שיטה זאת מצבה של חיפה הורע בעקבות הקיזוז.
בדיוק כמו שמצבה של הפועל ת"א הורע בעקבות הפליאוף (יכול להיות שעדין נעלה זה לא קשור).
מצבה של מכבי ת"א הורע בעקבות הפינל-פור (הם בכל מקרה יזכו בארליפות אבל מצב הורע).
מצבם של הפועל אשקלון הורע בגלל הקיזוז (כי אחרת הם היו נשארים בליגה).
ואפשר להמשיך, עצם העובדה שהמצב הורע יחסית לא פוגע בכך שזאת השיטה שנבחרה.
לכל שיטה יש ייתרונות וחסרונות, ובהתאם לכך יש קבוצות שנפגעות ומרוויחות,

העובדה שרק שתי קבוצות "מפסידותת" בוכות על השיטה מעידה על אותן שתי קבוצות ולא על השיטות השונות.

המשום הוא כי פשוט פספסתי אותה...את נקודת הייחוס שלך היא השיטה הקודמת אז כמובן שכן. השאלה היא למה צריכה להיות נקודת ייחוס?
האם בגלל שהליגה התרגלה לשיטה מסויימת, זה צריך להשפיע על ההכנות שלה לקראת עונה הבאה?
לטעמי זה בכלל לא רלוונטי.
מצבה של אף אחד מהקבוצות שציינת לא הורע, כי הוא מעולם לא היה טוב יותר.
אני לא רואה משמעות בכלל להתייחס לשיטה הקודמת. בדיוק כפי שב82 לא התייחסו לשיטה הקודמת (אגב, בדקתי, וזו שלקחה אליפות באותה שנה היתה לוקחת גם בלי השינוי). מבנה הליגה השתנה אולי 5 פעמים בעשור האחרון, כולל עונה בה היו 3 סיבובים של 11 מחזורים ואז גם פליאוף עליון של 5. אף אחד שם לא עצר בסוף הסיבוב השני או השלישי ואמר היי, נגמר, התרגלתי להפסיק פה, אני אלוף.
זה טיפשי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אפריל 2011, 12:13 
אדום נחמד כתב:
אף אחד לא נפגע מהקיזוז. מה יש לכם. אתם משחקים לידיים של אלה שאומרים שהוא לא ספורטיבי.
לחיפה מעולם לא היה יתרון של 5 נקודות. זה הכל בראש שלהם.
בזכות היותם מקום ראשון בסוף העונה הסדירה, יש להם יתרון 2 נקודות וארוח משחק העונה. פיצוי הולם ל21 הנצחונות שלהם ו7 תוצאות התיקו שהיגו.
ועכשיו הם צריכים להוכיח עליונות על פני 5 הקבוצות שרודפות אחריהם.
אלה העובדות, ובזה זה נגמר.
לא חיפה נפגעו, לא הפועל שהיתה נפגעת לו מכבי היתה קרובה אלינו יותר. וגם אשקלון לא נפגעה.

ורוני, התכוונתי שלא מתאים לך לכתוב דברים מחוסרי הגיון. אני לא כופה את הקיזוז על אף אחד ובעיני זה בסדר גמור להתלונן שהשיטה לא טובה. אבל לא טובה לא כי "לוקחים" לחיפה נקודות, אלא כי בסופה היא לא משרתת נאמנה את הקבוצה שסיימה במקום הראשון.
למשל, אם אנשים יגידו שהאליפות של הפועל בזיונית כי היא נלקחה בזכות השיטה, זו טעות חמורה.
אבל אם יגידו שהיא לא מקדמת את הכדורגל למשל, זו טענה לגיטימית שדורשת הצדקה.
ובכדורסל אמנם יש סדרה, אבל לא סתם מדברים על איבוד ביתיות כשקבוצה מפסידה בבית.
ישנו, מסתבר, ישתרון משמעותי ללשחק בבית (אף פעם לא באמת הבנתי למה). הפועל כדורסל הפסידה בבית ואנשים באבל. למה בעצם? אם הפועל טובה יותר היא לא אמורה לנצח בחוץ?

אני מצטער על המילה, אבל אתה פשוט אידיוט או מה?
מה זה "בראש שלהם"? מכבי חיפה סיימה 30 מחזורים עם 70 נקודות, הפועל עם 65. מה זה אם לא פער 5 נקודות?
2 נק' הפרש זה פיצוי הולם ל21 הנצחונות ו7 תוצאות התיקו שהשגנו? אז זהו, שעובדתית, מספרית, מתמטית, מה שתרצה - בכדורגל 21 נצחונות ו-7 תיקו לעומת התוצאות של הפועל שווים ל-5 נקודות הפרש. ואנחנו לא חייבים להראות שום עליונות בפלייאוף מהסיבה הפשוטה והטבעית שכבר עשינו את שלנו עד עכשיו העונה. קבוצה שפותחת פער של 5 נקודות בטבלה יכולה להרשות לעצמה לפחות מעידה אחת ועדיין להישאר במקום הראשון. בשיטת הקיזוז, מכבי חיפה לא יכולה להרשות לעצמה ליפול אפילו פעם אחת כי הפועל ת"א תעקוף אותה. מה שווים כל הנצחונות במשך העונה אם מגיעים לישורת האחרונה ובסופו של דבר במקום מקדמה של שני משחקים על היריבה, יש לך רק אחד ועוד משחק בין שתי הקבוצות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אפריל 2011, 12:15 
אני לא מודאג.
אחרי שהמטומטם הזה יבוא לרקוד לנו על הדם כשנפסיד לבני יהודה בשני בטוח ירחיקו אותו, נכון?

viewtopic.php?p=883536#p883536

נערך לאחרונה על ידי zink בתאריך 23 אפריל 2011, 12:16, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אפריל 2011, 12:15 
סמל אישי של המשתמש
רוני אני מתייחס גם לשיטה.
אם ניקח נקודת הנחה שהקבוצה במקום הראשון היא ה"טובה ביותר" הקבוצה במקום השני היא השניה בסטיבה וכן אלאה.
אז.
כאשר הקבוצה במקום הראשון מארחת את הקבוצה במקום השני היא מקבלת הגדלה קלה יותר מאשר הקבוצה במקום השלישי
אשר מתארחת אצלה. מבחינה תיאורטית עדיף לקבוה במקום הראשון לארח את הקבוצה הטובה יותר (זאת שבמקום השני)
ולהתארח אצל הפחות טובה (זאת שבמקום השלישי) במקום לעשות זאת הפוך, כפי שעושה הקבוצה במקום השלישי, העיקרון
הזה ממשיך לכל סדר המשחקים. כמובן שאתה יכול למנוע אותו ע"י אמירה שהקבוצה במקום השלישי לא בהרכח גרועה מהקבוצה
במקום השני, או לחילופין במקום הראשון, אבל אם כך אז על מה אנחנו בכלל מתחרים? הרי האליפות אמורה להינתן לקבוצה
הטובה ביותר, והדרך לבדוק זאת היא על פי צבירת הנקודות הבאה לידי ביטוי בטבלה, ולכן או שאנחנו מאמינים לטבלה או שלא,
ואם אנחנו מאמינים אזי סדר המשחקים הנוח ביותר מסודר לקבוצה במקום הראשון וכן אלאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אפריל 2011, 12:18 
סמל אישי של המשתמש
John John כתב:

וזו בדיוק הנקודה. למה אנחנו 'חייבים' להמשיך להיות טובים ולנצח גם את כל הפלייאוף? עשינו עבודה מספיק טובה במשך כל העונה הסדירה כדי לזכות בפער יותר משמעותי מהמקום השני. הגישה של "אם חיפה הייתה טובה עד עכשיו והיא רוצה אליפות, אז בוא נראה אותה מנצחת גם את משחק העונה ושאר המשחקים בפלייאוף" היא מפגרת ולא נכונה.
יש חוקים בכדורגל ויש קיזוז. קיזוז הוא לא חוק, הוא התערבות מלאכותית ומכוערת בטבלה האמיתית שפשוט מחסל כל שבב ספורטיביות שהיה קיים במשחק.

ראשית, אינסוף תודות שהגבת סוף סוף להודעה שלי. באמת כולי צמרמורות.
ואתם 'חייבים', בדיוק כמו שהייתם חייבים להיות הכי טובים החל ממחזור 23. ובדיוק כמו שהייתם 'חייבים' להיות הכי טובים מעתה ואילך גם לולא היה קיזוז, וכבר היו לנו עונות עם פליאוף עליון בתום העונה הסדירה(ללא קיזוז).

ורוני, הדוגמא עם מקום שלישי שמארח את מקום ראשון למרות שהפער קטן היתה קיימת גם לפני.
תאר לך שבתום 2 סיבובים הפער בין ראשון לשלישי הוא 2, ויש פליאוף עליון ללא קיזוז. אז מקום שלישי מארח את מקום ראשון והוא בעמדה מצוינת לעבור אותו. לא?
הקיזוז לא אחראי על סדר המשחקים, אלא רק על צמצום ההשפעה של 30 המחזורים הראשונים על זהות האלופה. למה, אתה שואל? לדעתי זה הגיוני שכן הליגה הוגדלה בצורה בוטה ומיידית, ובכך נחלשה קשות-לכן היה צורך בהתערברות חיצונית. אגב, ניתן לראות שהליגה השנה טובה יותר משנה שעברה, ותהייה טובה יותר בשנה הבאה. כשזה יקרה, יהייה אפשר להפסיק עם הקיזוז.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אפריל 2011, 12:19 
וואו, איז שטיפת מח עשו בתקשורת.
אף אחד לא נפגע פה.
זו שיטה סבירה לגמרי שכל מהותה היא מתן משמעות כפולה להישגים בפליאוף. כל השאר שטויות. לא לקחו כלום מאף אחד.

לבחון את השיטה במונחים של "מי נדפק" זו טעות לוגית. זה כמו להגיד שטניסאי מסויים נדפק בגלל שהוא לקח יותר משחקונים אבל הפסיד במערכות.
לא, הוא ללא נדפק. אלה כללי המשחק.
זה כמו להגיד שאל גור נשדד בבחירות מול בוש (למי שלא זוכר-היו לו יותר מצביעים אבל השיטה בארה"ב יצרה סיטואציה בה הוא הפסיד בבחירות). הוא לא נדפק מהשיטה. אלה כללי המשחק.
זה דיון בלתי אפשרי (וגם דבילי).

אגב, מכל הפליאופים שאני מכיר, שיטת הקיזוז היא הנאמנה ביותר לטבלה המקורית.
שיקאגו (המאזן הטוב ביותר אאל"ט) צריכה עכשיו לנצח 4 סדרות של הטוב מ 7 כדי לשמור על המקום הראשון.
חיפה צריכה לכל היותר לנצח 4 משחקים ולעשות תיקו מולנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אפריל 2011, 12:19 
סמל אישי של המשתמש
John John כתב:
אדום נחמד כתב:
אף אחד לא נפגע מהקיזוז. מה יש לכם. אתם משחקים לידיים של אלה שאומרים שהוא לא ספורטיבי.
לחיפה מעולם לא היה יתרון של 5 נקודות. זה הכל בראש שלהם.
בזכות היותם מקום ראשון בסוף העונה הסדירה, יש להם יתרון 2 נקודות וארוח משחק העונה. פיצוי הולם ל21 הנצחונות שלהם ו7 תוצאות התיקו שהיגו.
ועכשיו הם צריכים להוכיח עליונות על פני 5 הקבוצות שרודפות אחריהם.
אלה העובדות, ובזה זה נגמר.
לא חיפה נפגעו, לא הפועל שהיתה נפגעת לו מכבי היתה קרובה אלינו יותר. וגם אשקלון לא נפגעה.

ורוני, התכוונתי שלא מתאים לך לכתוב דברים מחוסרי הגיון. אני לא כופה את הקיזוז על אף אחד ובעיני זה בסדר גמור להתלונן שהשיטה לא טובה. אבל לא טובה לא כי "לוקחים" לחיפה נקודות, אלא כי בסופה היא לא משרתת נאמנה את הקבוצה שסיימה במקום הראשון.
למשל, אם אנשים יגידו שהאליפות של הפועל בזיונית כי היא נלקחה בזכות השיטה, זו טעות חמורה.
אבל אם יגידו שהיא לא מקדמת את הכדורגל למשל, זו טענה לגיטימית שדורשת הצדקה.
ובכדורסל אמנם יש סדרה, אבל לא סתם מדברים על איבוד ביתיות כשקבוצה מפסידה בבית.
ישנו, מסתבר, ישתרון משמעותי ללשחק בבית (אף פעם לא באמת הבנתי למה). הפועל כדורסל הפסידה בבית ואנשים באבל. למה בעצם? אם הפועל טובה יותר היא לא אמורה לנצח בחוץ?

אני מצטער על המילה, אבל אתה פשוט אידיוט או מה?
מה זה "בראש שלהם"? מכבי חיפה סיימה 30 מחזורים עם 70 נקודות, הפועל עם 65. מה זה אם לא פער 5 נקודות?
2 נק' הפרש זה פיצוי הולם ל21 הנצחונות ו7 תוצאות התיקו שהשגנו? אז זהו, שעובדתית, מספרית, מתמטית, מה שתרצה - בכדורגל 21 נצחונות ו-7 תיקו לעומת התוצאות של הפועל שווים ל-5 נקודות הפרש. ואנחנו לא חייבים להראות שום עליונות בפלייאוף מהסיבה הפשוטה והטבעית שכבר עשינו את שלנו עד עכשיו העונה. קבוצה שפותחת פער של 5 נקודות בטבלה יכולה להרשות לעצמה לפחות מעידה אחת ועדיין להישאר במקום הראשון. בשיטת הקיזוז, מכבי חיפה לא יכולה להרשות לעצמה ליפול אפילו פעם אחת כי הפועל ת"א תעקוף אותה. מה שווים כל הנצחונות במשך העונה אם מגיעים לישורת האחרונה ובסופו של דבר במקום מקדמה של שני משחקים על היריבה, יש לך רק אחד ועוד משחק בין שתי הקבוצות?

תודה רבה.
לך אני כבר לא אגיב.

אה כן, וחיפה סיימה עם 35 נקודות, הפועל עם 33.
ובכדורגל 21 נצחונות ו7 תיקו זה לא 70 נקודות. בשיטה אחת זה 70, בשיטה אחרת זה 35. תתרגל, תתמודד.
אה כן, גם להפועל אסור למעוד.
לך לפורום הדוחה שלך כבר.

נערך לאחרונה על ידי אדום נחמד בתאריך 23 אפריל 2011, 12:22, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אפריל 2011, 12:21 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
el dudernio כתב:
אדום נחמד כתבתי תגובה זאת בשביל להסביר לך שכן נפגעו קבוצות, משום מה לא הגבת עליה.
el dudernio כתב:
אדום נחמד כמובן שאתה צודק.
אבל נקודת הייחוס הריאלית היא לשיטה שקדמה לקיזוז, ולפי שיטה זאת מצבה של חיפה הורע בעקבות הקיזוז.
בדיוק כמו שמצבה של הפועל ת"א הורע בעקבות הפליאוף (יכול להיות שעדין נעלה זה לא קשור).
מצבה של מכבי ת"א הורע בעקבות הפינל-פור (הם בכל מקרה יזכו בארליפות אבל מצב הורע).
מצבם של הפועל אשקלון הורע בגלל הקיזוז (כי אחרת הם היו נשארים בליגה).
ואפשר להמשיך, עצם העובדה שהמצב הורע יחסית לא פוגע בכך שזאת השיטה שנבחרה.
לכל שיטה יש ייתרונות וחסרונות, ובהתאם לכך יש קבוצות שנפגעות ומרוויחות,

העובדה שרק שתי קבוצות "מפסידותת" בוכות על השיטה מעידה על אותן שתי קבוצות ולא על השיטות השונות.

המשום הוא כי פשוט פספסתי אותה...את נקודת הייחוס שלך היא השיטה הקודמת אז כמובן שכן. השאלה היא למה צריכה להיות נקודת ייחוס?
האם בגלל שהליגה התרגלה לשיטה מסויימת, זה צריך להשפיע על ההכנות שלה לקראת עונה הבאה?
לטעמי זה בכלל לא רלוונטי.
מצבה של אף אחד מהקבוצות שציינת לא הורע, כי הוא מעולם לא היה טוב יותר.
אני לא רואה משמעות בכלל להתייחס לשיטה הקודמת. בדיוק כפי שב82 לא התייחסו לשיטה הקודמת (אגב, בדקתי, וזו שלקחה אליפות באותה שנה היתה לוקחת גם בלי השינוי). מבנה הליגה השתנה אולי 5 פעמים בעשור האחרון, כולל עונה בה היו 3 סיבובים של 11 מחזורים ואז גם פליאוף עליון של 5. אף אחד שם לא עצר בסוף הסיבוב השני או השלישי ואמר היי, נגמר, התרגלתי להפסיק פה, אני אלוף.
זה טיפשי.

כי כמו שאלברט אינשטיין אמר כל דבר בעולם הזה הוא יחסי.
ביחס למה שהיה לפני הקיזוז חיפה נפגעה, זה עדין לא אומר שהצדק הוא עם הבכי הבלתי פוסק שלה.
ציינתי גם שבצורה מאוד מוזרה אני שומע רק שתי קבוצות שבוכות על השיטה הנהוגה בתחרות בה הן לוקחות חלק, מכבי חיפה בכדורגל
ומכבי ת"א בכדורסל, ולא אף קבוצה אחרת בשלל ענפי הספורט השונים בכל העולם, מטניס ועד ה NBA ו ה NFL בארצות הברית,
וששהדבר הזה מעיד יותר על אופיין הספורטיבי של אותן קבוצות ופחות על הספורטיביות של השיטות.

ג'ון ג'ון אני עדין מצפה לתגובה על הודעתי איך רק אתם ומכבי מרגישים מקופחים? למה היאנקיס לא בוכים על השיטה?
למה הפועל ת"א כדורסל לא בוכים על השיטה? למה רפאל נדאל לא בוכה על השיטה? אלא רק אתם ומכבי? מה זה אומר עליכם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אפריל 2011, 12:22 
אדום נחמד כתב:
John John כתב:

ואתם 'חייבים', בדיוק כמו שהייתם חייבים להיות הכי טובים החל ממחזור 23. ובדיוק כמו שהייתם 'חייבים' להיות הכי טובים מעתה ואילך גם לולא היה קיזוז, וכבר היו לנו עונות עם פליאוף עליון בתום העונה הסדירה (ללא קיזוז) .

ל-ל-א ק-י-ז-ו-ז. עם הפלייאוף אין בעיה, הוא דווקא מביא לעוד משחקים מסקרנים ואטרקטיביים ועדיין לא מתערב בטבלה והורס את הספורטיביות.
גם אז עם הפלייאוף, הראשונה הייתה יכולה להרשות לעצמה למעוד לפחות פעם אחת עם פער של 5 ועדיין להישאר ראשונה

נערך לאחרונה על ידי John John בתאריך 23 אפריל 2011, 12:26, נערך 3 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אפריל 2011, 12:22 
John John כתב:
מבט קטן על הטבלה מראה שהקיזוז כבר פגע במכבי חיפה.

בא לי לבעוט לך בראש, שרץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אפריל 2011, 12:23 
סמל אישי של המשתמש
ומי לא התנגד לקיזוז? יעקב שחר
פרוטוקול הישיבה מ‭,2008-‬ בה אושר קיזוז הנקודות, מעלה כי רק נציג בית"ר, אלעד אייזנברג, התנגד נחרצות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אפריל 2011, 12:28 
אגב, מרגע שיש פליאוף, אי אפשר בשום מצב לעשות הקבלה בין המצב בסוף הליגה הסדירה עכשיו לבין מה היה אם לא היה קיזוז.
זה היה משנה את כל הדינאמיקה ולכן זה דיון פסול.

אגב, אולי גם מדלית הזהב של שחר צוברי לא ספורטיבית. או אולי השייט השני "נדפק"?
הוא זכה בה בזכות השיוט האחרון שמקבל ניקוד כפול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אפריל 2011, 12:54 
סמל אישי של המשתמש
ואתה עדין מתעלם, בדיוק כמו שאתה וחבריך מתעלמים מהעבודה שאן הוחכה אחת שלא היה פנדל על תמוז.
בזמנו היה כאן כותב שנקרא "שונא בכיינים" אשר בימי היום יום לבש את המדים הירוקים בהירים של האלופה מהכרמל.
אני חושב שהוא ממש היה שונא את שניכם כרגע, פשוט בכי בלתי נשלט ובלתי ניתן להסבר, כי אם היה ניתן התשובות
לא היו אין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אפריל 2011, 13:23 
ג'ון ג'ון, אתה פחדן ובכיין. כל העונה ידעתם מה יקרה בסוף המחזור השלושים.
גם אנחנו ידענו.
אם בעיתון היו מציגים בכל יום את הטבלה המקוזזת (או לחלופין החוק היה 6 נקודות לניצחון בפליאוף) לא היית מרגיש כ"כ פגוע.
כדי לקחת אליפות אתם צריכים לפחות לא להפסיד לנו בקריית אליעזר. מה, זה כזה מפחיד אותך שאתה חש צורך לשרוץ בפורום שלנו כל היום כדי ליצור איזה "הקדמת תלונה למכה"? פעם מכבי חיפה הייתה קבוצה טיפה יותר גאה ובטוחה בעצמה, היום מה שנשאר להם זה הבכיינות והתלונות.
אף אחד לא עשה לכם עוול, פשוט בא לכם להסתכל על זה ככה.
רוצים אליפות? תנצחו אותנו, זה מאד פשוט.
אגב, כמו שאנחנו משחקים בזמן האחרון, זו לא תהיה משימה בלתי אפשרית. למרות שנוח לי שאתם מתעסקים עם הקיזוז כל היום. רק מראה כמה אתם מפחדים. כנראה שהיוצרות אכן התהפכו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אפריל 2011, 13:26 
סמל אישי של המשתמש
אני אחזור על הודעה שכתבתי בהתחלה.
אדום נחמד כתב:
אני באמת לא מבין למה מקזזים ולא מכפילים את הנקודות שמושגות בפליאוף.
זה למראית עין נראה הרבה יותר טוב, מבטל את העוול שנגרם בעקבות העיגול כלפי מעלה, ואנשים היו מפסיקים לבכות על נקודות ש"לוקחים" להם.
רק לחשוב כמה שקט היינו מרוויחים מהמהלך הזה.
איזה התאחדות מטומטמת.

לאחר שזה נאמר,
אין שום סיבה להמשיך בדיון הזה איתו.
הוא ילד חסר מושג.
אף אחד לא לוקח כלום. הכל בסדר
יאללה נתניה

נערך לאחרונה על ידי אדום נחמד בתאריך 23 אפריל 2011, 13:27, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אפריל 2011, 13:27 
redrony כתב:
שחר כתב:
redrony כתב:
nati כתב:
אדום אופטימי כתב:
כן הקיזוז פגע בחיפה .

איך?

לא מצליח להבין איך הגעת לזה ש2 נקודות יותר לא נותנות שום יתרון.
אגב, זה הפער האמיתי בטבלוה הוירטואלית שפורסמה כל העונה ומי שמתבכיין כשהוא הופך באופן רשמי לאמיתי הוא פשוט חמור.

הם לא נותנות ביחס למה שהיה קודם. אם אתה משווה את זה לכל פלייאוף אחר, בכל ספורט אחר, אז לצד זה שבכדורסל לדוגמא (NBA לצורך העניין) כל העונה מתקזזת, מי שהשיג מאזן טוב יותר מקבל תנאים יותר טובים להמשך התחרות. בשיטה של הקיזוז, ההישגים שלך במשך העונה מחולקים בשניים ובעצם ערך של נקודה שהשגת ב-30 המחזורים הראשונים שווה לחצי מהערך של נקודה ב-5 המחזורים האחרונים, בלי שום פיצוי שמקביל ליתרון ביתיות או ליריבות נוחות יותר. למעשה, מה שאצלנו נקרא פלייאוף, זה לא באמת פלייאוף, זה אקסטנשיין מלאכותי של העונה "הרגילה".
זה שלבכות על זה עכשיו (במיוחד אחרי שמי שבוכה על זה עכשיו צוטט אחרי משחק העונה האחרון ש"אולי אנחנו נהנה השנה מהקיזוז") זו בדיחה, זה ברור.
בלי קשר, השיטה הזו לדעתי, לא מתאימה לכדורגל. כדורגל, להבדיל מכדורסל, הוא משחק שגורם השרירותיות בו גדול יותר. במשחק נתון, לאו דווקא הקבוצה הטובה תנצח (שוב, הקבוצה הטובה במשחק נתון). זה נובע מן הסתם מהקושי להשיג ניקוד (להבקיע גול יותר קשה מלקלוע סל), מן העובדה לתנאי המגרש יש השפעה הרבה יותר גדולה ועוד כל מיני גורמים. זה גורם לזה שמצד אחד יש לך יותר סיכוי לסגור פער שנפתח במשך העונה ומצד שני, לא לממש יתרון מקצועי שיש לך במשך פרק זמן קצר של 5 משחקים בהם ערך של הניקוד הוא כפול מאשר במשך 30 המשחקים הראשונים. כמובן שהקיזוז הוא דרך אחת להסתכל על זה, אפשר היה להחליט שעל תיקו בפלייאוף אתה מקבל 2 נקודות ו-6 על נצחון והתוצאות היו אותו דבר, למעט העיגול הגאוני כלפי מעלה (שהשנה גם דופק את חיפה - מסכנים, פשוט מתעללים בהם...).

אני מעריך את העובדה שאתה מפרט מאוד את ההודעות שלך, אבל עדיין לא הצלחתי להבין איך 2 נקודות פור הם לא תנאים טובים יותר להמשך התחרות. לדעתי זה אפילו יתרון גדול בהרבה מאשר משחק בית אחד יותר מהיריבה שממקומת נמוך יותר. וברור שהם נותנות ביחס למה שהיה קודם, היחס הוא 1 ל2, אלא אם כן יש את העניין של המספר האי זוגי. תנצח יותר משחקים בעונה הרגילה היתרון שלך יהיה גדול יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אפריל 2011, 13:29 
סיכום הנושא בשפה שג'ון ג'ון יבין -

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אפריל 2011, 13:32 
אדום נחמד כתב:
אדום נחמד כתב:
זה למראית עין נראה הרבה יותר טוב, מבטל את העוול שנגרם בעקבות העיגול כלפי מעלה, ואנשים היו מפסיקים לבכות על נקודות ש"לוקחים" להם.
איזה התאחדות מטומטמת.

לאחר שזה נאמר,
הוא ילד חסר מושג.
יאללה נתניה

דנמה לי שפיפא או אופא לא מאשרות לעשות הכפלת נקודות.
.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אפריל 2011, 13:36 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
אדום נחמד כתב:
אדום נחמד כתב:
איזה התאחדות מטומטמת.

לאחר שזה נאמר,
הוא ילד חסר מושג.
יאללה נתניה

דנמה לי שפיפא או אופא לא מאשרות לעשות הכפלת נקודות.
.

מעולם לא שמעתי טענה כזאת. היא גם לא ממש הגיונית בהתחשב בזה שזה בדיוק אותו דבר כמו הקיזוז. אני לא אתווכח איתך על זה כי לי בכלל אין מושג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אפריל 2011, 13:38 
מישהו כתב את זה איפשהו. אולי אפילו פה בפורום. לא זוכר.
ןאל תחפש היגיון בחוקים של ארגונים כאלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אפריל 2011, 13:51 
סמל אישי של המשתמש
chimpfive כתב:
סיכום הנושא בשפה שג'ון ג'ון יבין -

:BOW: :LOL2:

אני לא מבין למה אתה מתווכחים עם ילד בן שנתיים שלא מבין שדון שחר המציא שיטה ואותה משחקים לטוב ולרע במקרה שלהם הם אכלו את החרא שהבעלים בישל וזהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אפריל 2011, 14:01 
שחר כתב:
אני מעריך את העובדה שאתה מפרט מאוד את ההודעות שלך, אבל עדיין לא הצלחתי להבין איך 2 נקודות פור הם לא תנאים טובים יותר להמשך התחרות. לדעתי זה אפילו יתרון גדול בהרבה מאשר משחק בית אחד יותר מהיריבה שממקומת נמוך יותר. וברור שהם נותנות ביחס למה שהיה קודם, היחס הוא 1 ל2, אלא אם כן יש את העניין של המספר האי זוגי. תנצח יותר משחקים בעונה הרגילה היתרון שלך יהיה גדול יותר.

אז אולי גם תקרא ותנסה להבין. בכל דבר ובכל שיטה צריך להיות איזון. בשיטה הנוכחית, ניקוד של משחק אחד במשך 30 משחקים שווה לחצי ניקוד של משחק בחמש המשחקים האחרונים. הליגה ממשיכה פחות או יותר רגיל, עם סדר משחקים שנקבע מראש שנותן יתרון קטן למקום הראשון על השני בזה שהוא מארח את המשחק בין 2 הקבוצות. בסדרת פלייאוף בכדורסל, זה לא רק משחק בית אחד יותר, זו גם העובדה הפשוטה שבשביל לקחת ממך אליפות, צריך לנצח אותך בסדרה, מה שמוריד את ההסתברות לכך שהקבוצה הפחות טובה תזכה. בכל מצב הכל תלוי בך. בשיטה של הכדורגל, אפילו את זה אין לך. אני אקצין. עשית עונה יפה, הובלת ב-4 הפרש על הקבוצה במקום השני, וב-6 על הקבוצה במקום השלישי. עם הקיזוז, אתה מוביל על הקבוצה במקום השלישי ב-3 נקודות, מתארח אצלה ואם הפסדת, אתה לא תלוי בעצמך יותר. זו לא סדרה שבה אתה יכול להוכיח שאתה יותר טוב מהקבוצה היריבה. יותר מזה, גם המיני סיבוב הזה, לא משוחק בשיטת ליגה (בית וחוץ נגד כל הקבוצות).

בכלל, תבדיל בין ענפי הספורט. פרטתי את זה כבר קודם. אני מניח שלא סתם ליגות הכדורסל משוחקות בכל העולם בצורה אחת וליגות הכדורגל בצורה אחרת.
ברור ששתי נקודות יתרון הם יותר מכלום שיש בכדורסל, אבל אתה שוכח לציין שבכדורסל זה לא באמת כלום. זו פאזה אחרת של העונה. הליגה הרגילה מתה ומתחילים לשחק בצורה אחרת לגמרי שמתבססת על מה שהושג בעונה הרגילה, אבל זה בשום אופן לא המשך שלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אפריל 2011, 14:09 
סמל אישי של המשתמש
רוני, אתה ממציא מציאות שלא קיימת, ומתעלם מדברים שמפריעים לך לאג'נדה.
ראשית, בפליאוף בלי קשר לקיזוז, מקום שלישי יארח את ראשון, ואם ההפרש ביניהם הוא 3 נקודות בלבד, גם אז יש יתרון לזו שבמקום השלישי?
אתה גם טוען שלא הכל תלוי בזו שבמקום הראשון, אבל זה כמובן לא נכון. האם היית מעדיף להיות במקום אחר פרט למקום הראשון לפני הפליאוף? אם אתה אומר שכן אני אניח שאתה משקר...מצטער.. אם הפסדת לקבוצה שבמקום השלישי אולי פחות מגיע לך אליפות, לא? חוצמזה, זה לא נגמר בזה...מקום שני מארח את מקום שלישי ויכול לנצח אותו, ואתה את מקום שני...
זה לא שאם מקום שלישי ניצח אותך האליפות בכיס שלו..הוא עדיין צריך לנצח את מקום שני שמדורג מעליו ומארח אותו.

אני גם לא הבנתי את ה2 שורות האחרונות..איך זה שהעונה עד אז מתה שונה ממה שיש פה
אם זה נח לך, תחשוב שמחקו את כל הישגי הקבוצות עד עתה, ובזכות ההשגים עד כה מה שתקבל זה שלחיפה יש 13 נקודות, להפועל 11, למכבי 3, לק"ש ובני יהודה 1, ולנתניה 0. כל זאת בפאזה אחרת של העונה.
מתבסס על מה שהיה עד אז, אבל בשום אופן לא המשך שלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אפריל 2011, 14:10 
el dudernio כתב:
אם ניקח נקודת הנחה שהקבוצה במקום הראשון היא ה"טובה ביותר" הקבוצה במקום השני היא השניה בסטיבה וכן אלאה.
אז.
כאשר הקבוצה במקום הראשון מארחת את הקבוצה במקום השני היא מקבלת הגדלה קלה יותר מאשר הקבוצה במקום השלישי
אשר מתארחת אצלה. מבחינה תיאורטית עדיף לקבוה במקום הראשון לארח את הקבוצה הטובה יותר (זאת שבמקום השני)
ולהתארח אצל הפחות טובה (זאת שבמקום השלישי) במקום לעשות זאת הפוך, כפי שעושה הקבוצה במקום השלישי, העיקרון
הזה ממשיך לכל סדר המשחקים. כמובן שאתה יכול למנוע אותו ע"י אמירה שהקבוצה במקום השלישי לא בהרכח גרועה מהקבוצה
במקום השני, או לחילופין במקום הראשון, אבל אם כך אז על מה אנחנו בכלל מתחרים? הרי האליפות אמורה להינתן לקבוצה
הטובה ביותר, והדרך לבדוק זאת היא על פי צבירת הנקודות הבאה לידי ביטוי בטבלה, ולכן או שאנחנו מאמינים לטבלה או שלא,
ואם אנחנו מאמינים אזי סדר המשחקים הנוח ביותר מסודר לקבוצה במקום הראשון וכן אלאה.

ממש לא נכון. היתרון שאתה מקבל הוא על הקבוצה במקום השני. הקבוצה במקום השלישי, מקבלת יתרון עליך והיא יכולה להיות חלק בלתי נפרד ממאבק האליפות. בפלייאוף סדרות, למקום הראשון יש יתרון על כל קבוצה עד הסוף.
אתם יותר מדי מסתכלים על איך התפתחו 2 העונות האחרונות.
אני אומר אפריורית: בשנייה שהוחלט על קיזוז זה שווה לכולם, אבל גם ברור שיהיו קבוצות שייפגעו ממנו ביחס להשגים שהן השיגו במשך העונה. אתה נותן משקל שונה ל-5 משחקים לעומת 30 אחרים, וברור שזה מגדיל את משתנה המקריות ומגדיל את הסיכוי שקבוצה שהיא פחות טובה תזכה באליפות. יש כאלה שאומרים, זו שיטה טובה. בשביל לקחת אליפות אתה צריך להיות בשיא בסוף העונה. אני אומר יש בזה משהו, אבל זה ממומש לא נכון בשיטה הנוכחית ולכדורגל בפרט זה פחות מתאים, בגלל שמלכתחילה, הגורמים השרירותיים בו גדולים יותר מאשר בכל ספורט אחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אפריל 2011, 14:18 
חבל שבספרד אין שיטת קיזוז. ליגה של שתי קבוצות.

זו שיטה הוגנת, מידתית וסבירה שיוצרת מתח אדיר, עניין וגם כסף לקבוצות. לא יודע אם זו שיטה טובה לאורך זמן, אבל העליהום שעושים עליה מוגזם.

ובכלל, להגיד עכשיו שחיפה "איבדו 3 נקודות" זה קשקוש מארץ הקשקושים לא רק ברמה הפרקטית אלא מן הטעם הפשוט שלולא הקיזוז כל הדינאמיקה של העונה היתה שונה ומן הסתם המצב בטבלה בוודאות היה שונה. לא ברור איך שונה, אבל בלי ספק שונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אפריל 2011, 14:21 
אדום נחמד כתב:
John John כתב:

ואתם 'חייבים', בדיוק כמו שהייתם חייבים להיות הכי טובים החל ממחזור 23. ובדיוק כמו שהייתם 'חייבים' להיות הכי טובים מעתה ואילך גם לולא היה קיזוז, וכבר היו לנו עונות עם פליאוף עליון בתום העונה הסדירה(ללא קיזוז).

ורוני, הדוגמא עם מקום שלישי שמארח את מקום ראשון למרות שהפער קטן היתה קיימת גם לפני.
תאר לך שבתום 2 סיבובים הפער בין ראשון לשלישי הוא 2, ויש פליאוף עליון ללא קיזוז. אז מקום שלישי מארח את מקום ראשון והוא בעמדה מצוינת לעבור אותו. לא?
הקיזוז לא אחראי על סדר המשחקים, אלא רק על צמצום ההשפעה של 30 המחזורים הראשונים על זהות האלופה. למה, אתה שואל? לדעתי זה הגיוני שכן הליגה הוגדלה בצורה בוטה ומיידית, ובכך נחלשה קשות-לכן היה צורך בהתערברות חיצונית. אגב, ניתן לראות שהליגה השנה טובה יותר משנה שעברה, ותהייה טובה יותר בשנה הבאה. כשזה יקרה, יהייה אפשר להפסיק עם הקיזוז.

נכון לגמרי, ובגלל זה כל עניין הסיבוב השלישי הוא דבילי ופוגע בכל הקונספט שנקרא ליגה. אנשים פה פשוט אומרים שביחס לענפי ספורט אחרים עם פלייאוף שבהם כל הנקודות מתאפסות, בכדורגל עוד משאירים לך חצי. אני אומר שבענפי ספורט אחרים הנקודות לא מתאפסות, הם פשוט לא קיימות ולא רלוונטיות יותר. האליפות מוכרעת במפגשי סדרות ראש בראש בין הקבוצות עם יתרון לאלה שסיימו עם מאזנים טובים יותר.
בכדורגל, לקבוצה שההפרש שלה נהיה קטן יותר, אין שום יתרון בגלל צורת המשחקים במיני סיבוב הזה ויותר מזה, היא יכולה להפסיק להיות תלויה בעצמה אם היא הפסידה משחק אחד לא נכון, להבדיל מפלייאוף של סדרות.
בעצמך כתבת, שהליגה תהיה טובה יותר, יהיה אפשר להפסיק עם הקיזוז. כלומר זה אלמנט מלאכותי שנועד להכניס מתח. בעיניי, מתח זה לא ערך עליון בתחרות. הערך העליון הוא שהטוב ביותר ינצח. השיטה הזו גורמת לכך שיש יותר סיכוי שהפחות טוב ינצח כי היא לוקחת רק 50% מהשגים של 30 משחקים ונותנת משקל כפול ל-5 משחקים שרירותיים, ומגדילה את אלמנט המקריות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אפריל 2011, 14:23 
redrony כתב:
el dudernio כתב:
אז.

ממש לא נכון. היתרון שאתה מקבל הוא על הקבוצה במקום השני. הקבוצה במקום השלישי, מקבלת יתרון עליך והיא יכולה להיות חלק בלתי נפרד ממאבק האליפות. בפלייאוף סדרות, למקום הראשון יש יתרון על כל קבוצה עד הסוף.
אתם יותר מדי מסתכלים על איך התפתחו 2 העונות האחרונות.
אני אומר אפריורית: בשנייה שהוחלט על קיזוז זה שווה לכולם, אבל גם ברור שיהיו קבוצות שייפגעו ממנו ביחס להשגים שהן השיגו במשך העונה. אתה נותן משקל שונה ל-5 משחקים לעומת 30 אחרים, וברור שזה מגדיל את משתנה המקריות ומגדיל את הסיכוי שקבוצה שהיא פחות טובה תזכה באליפות. יש כאלה שאומרים, זו שיטה טובה. בשביל לקחת אליפות אתה צריך להיות בשיא בסוף העונה. אני אומר יש בזה משהו, אבל זה ממומש לא נכון בשיטה הנוכחית ולכדורגל בפרט זה פחות מתאים, בגלל שמלכתחילה, הגורמים השרירותיים בו גדולים יותר מאשר בכל ספורט אחר.

אני די מסכים, רק אני חולק על ההנחה שלך שהקיזוז פוגע במובילה יותר מאשר בפליאוף.
הסיכוי של חיפה לקחת היום אליפות גבוה יותר מהסיכוי של הקבוצה עם המאזן הכי טוב בנבא שצריכה לקחת 4 סדרות של הטוב מ 7 כדי לשמור על המיקום שלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אפריל 2011, 14:24 
הקיזוז לא הובא כדי לפצות על חולשת הליגה, הוא הובא כדי לגנוב אליפות מבית"ר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 120 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 8 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: