סלקטר כתב:
יכול להיות ש"אשדוד עם תארים" גרמה ללהט יצרים ול5 עמודים?
לא, אני לא מנסה לעורר פרובוקציה, גיליתי שזה הרבה יותר פשוט ממה שחשבתי...
אבל גם אתם יודעים שאנחנו כבר מזמן לא משהו חולף, אלא אימפריה במלוא מובן המילה.
בסופו של יום, ההתנשאות והיוהרה יובילו אותכם אט אט להידמות לצהובה שמעבר לכביש.
איזה צהובה מעבר לכביש ? זו שהיא "היריבה הכי גדולה שלכם" או זו שאתה מחזיק לה אצבעות בימי חמישי ?(ואם אתה לא, אז קבל את סליחתי, אבל רבים מכם אוהדי מכבי סל ואתה יודע זאת...)
אה, בעצם היא היתה היריבה הכי גדולה שלכם בשנות ה-90, היום זה אנחנו, לפני כמה שנים זה היה בית"ר...הבנת את הנקודה ??
אין לכם שום יריבות פרט ליריבות ספורטיבית והפועל חיפה, שהיא לצערי כבר הרבה שנים לא פקטור. אם הדרבי שלכם היה חם כמו הדרבי הקטן שלנו מול בני יהודה, תאמין לי שהייתי אומר תודה.
ראית את השחקנים של בני יהודה רצים לקהל שלהם אחרי הגול נגדינו במשחק האחרון ?? ככה נראה גול ניצחון בדרבי הקטן שלנו...
אתמול "בדרבי הגדול" של חיפה לא הוציאו לכם פאקינג צהוב אחד !! (ואין לי טענות על כך לשופטים, ראיתי את המשחק), תגיד, זה דרבי זה ?!? החיים שלכם דבש סלקטר.
וברור שאתם אימפריה, לא חושב שיש פה מישהו שטוען אחרת. הרי יש לכם מלא תארים ב-20 שנים האחרונות. גם אם אשדוד היתה לוקחת את כל התארים האלה היא היתה אימפריה. אולי גם היתה מתפתחת שם איזו יריבות מעניינת עם אשקלון, מי יודע ?
אבל תבין דבר אחד, כשאתם רצים לאליפות אתם מתמודדים נגד היריבה בצמרת באותה עונה נתונה וזהו. אנחנו מתמודדים נגד כל העולם. בגלל זה אתם כנראה תמשיכו לקחת אליפויות בתדירות גבוהה מאיתנו. בגלל זה גם כל אליפות שלנו מתוקה בהרבה.