תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 15 אוגוסט 2025, 20:41

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 46 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: לקהל של ליגה שנייה מגיע קבוצה בליגה השנייה
הודעהפורסם: 21 אפריל 2011, 16:31 
רד טורו, וכל שאר אנשי הברזלים והדוחפים למיניהם-
הרבה מאוד מהקהל שמעודד(בעיקר חבר'ה צעירים) גולש פה בפורומים ובכלל מתעדכן דרך האינטרנט.
לדעתי אתם צריכים לקחת את כל השירים אחד לאחד, לרכז אותם באשכול בולט- וגם להדגים איזה פוטנציאל נותן כל אחד מהשירים- לדוגמא, נניח השיר עם הצעיפים "אדום עולה עולה עולה עולה עולה", יש כאלה שחושבים שזה מרדים, כי באמת אנחנו(הקהל של הפועל) עושים את זה בצורה מרדימה- אבל אם תראו ביצועים של היווניות זה יכול לפחות את החבר'ה הצעירים להכניס יותר לטירוף.
כנ"ל לגבי שירים אחרים.
תחשבו על הרעיון הזה ברצינות, כי זה יכול לתרום הרבה לאוירה במשחקים שלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אפריל 2011, 16:34 
סמל אישי של המשתמש
אדום אופטימי כתב:
שאקו כתב:
אם 1000 איש היו מקללים אותי יש מצב שהייתי דופק אותם בכוונה...

:ROSE:

לא צריכים לקלל על אוטומט (מלבד את בוכמן =)) בשביל לעשות את זה, צריכים לחיות את המשחק.
אם מתבצעת התנקשות בגל איתן ואין תגובה של הקהל על זה, אז אנחנו בבעיה.
אם מתן נאור פורק כתף אחרי שנכנסים בו חזית ואנו מביעים הזדהות עם המשוריקת הדוממת יש בעיה.

אותו דבר גם לגבי שריקות הבוז במהלךזריקות עונשין, משום מה יש לאנשים רצון להמשיך לשיר במקום
לשרוק בוז. אותו דבר היה גם בחצי גמר, אז קליעת העונשים הראשונה של נתניה היתה כאשר החלפנו את שריקות
הבוז בשירים נגד מכבי. כקהל אנחנו חייבים לחיות יותר את המשחק ולהפסיק לעבוד על אוטומט ולעודד ללא קשר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אפריל 2011, 16:40 
Redfan כתב:
רד טורו, וכל שאר אנשי הברזלים והדוחפים למיניהם-
הרבה מאוד מהקהל שמעודד(בעיקר חבר'ה צעירים) גולש פה בפורומים ובכלל מתעדכן דרך האינטרנט.
לדעתי אתם צריכים לקחת את כל השירים אחד לאחד, לרכז אותם באשכול בולט- וגם להדגים איזה פוטנציאל נותן כל אחד מהשירים- לדוגמא, נניח השיר עם הצעיפים "אדום עולה עולה עולה עולה עולה", יש כאלה שחושבים שזה מרדים, כי באמת אנחנו(הקהל של הפועל) עושים את זה בצורה מרדימה- אבל אם תראו ביצועים של היווניות זה יכול לפחות את החבר'ה הצעירים להכניס יותר לטירוף.
כנ"ל לגבי שירים אחרים.
תחשבו על הרעיון הזה ברצינות, כי זה יכול לתרום הרבה לאוירה במשחקים שלנו.

יש כאן בן-אדם אחד שהעידוד חשוב לו שלא נתקל אינספור פעמים בקטעי וידאו מיוון וארגנטינה?
לקהל של הפועל יש שתי בעיות שלא נפתרות כבר שנים - אדישות מרגיזה וסדר עדיפויות משונה.

את היסודי לא תסיימו..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אפריל 2011, 16:49 
סמל אישי של המשתמש
el dudernio כתב:
אדום אופטימי כתב:
שאקו כתב:

לא צריכים לקלל על אוטומט (מלבד את בוכמן =)) בשביל לעשות את זה, צריכים לחיות את המשחק.
אם מתן נאור פורק כתף אחרי שנכנסים בו חזית ואנו מביעים הזדהות עם המשוריקת הדוממת יש בעיה.

אותו דבר גם לגבי שריקות הבוז במהלךזריקות עונשין, משום מה יש לאנשים רצון להמשיך לשיר במקום
לשרוק בוז. אותו דבר היה גם בחצי גמר, אז קליעת העונשים הראשונה של נתניה היתה כאשר החלפנו את שריקות
הבוז בשירים נגד מכבי. כקהל אנחנו חייבים לחיות יותר את המשחק ולהפסיק לעבוד על אוטומט ולעודד ללא קשר.

יקירי,
ראה זה פלא, אני מסכים עם עם כל מה שכתבת. אבל תסביר לי איך זה קשור לקללות לשופט ? ואני מקלל שופטים מידי פעם. אבל לא לזה, להערכתי, היתה כוונת פותח האשכול.
בהחלט רצוי , אפילו מאוד שהקהל יהיה מעורב. זה נכון גם לגבי הכדורגל. לפעמים , ואני כאן מתייחס לכדורגל אבל מניח שכך גם בכדורסל, מתנהל העידוד לפי תוכנית שהוכנה מראש ולא לפי הנסיבות על הדשא/פרקט.

נערך לאחרונה על ידי אדום אופטימי בתאריך 21 אפריל 2011, 17:08, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אפריל 2011, 17:06 
סמל אישי של המשתמש
אדום אופטימי כתב:
el dudernio כתב:
אדום אופטימי כתב:
שאקו כתב:

יקירי,
ראה זה פלא, אני מסכים עם עם כל מה שכתבת. אבל תסביר לי איך זה קשור לקללות לשופט ? ואני מקלל שופטים מידי פעם. אבל לא לזה, להערכתי, היתה כוונת פותח האשכול.
בהחלט רצוי , אפילו מאוד שהקהל יהיה מעורב. זה נכון גם לגבי הכדורגל. לפעמים , ואני כאן מתייחס לכדורגל אבל מניח שכך גם בכדורסל, מתנהל העידוד לפי תוכנית שהוכנה מראש ולא לי הנסיבות על הדשא/פרקט.

מילה במילה מסכים עם אדום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אפריל 2011, 17:19 
סמל אישי של המשתמש
לפי מה שאני מבין הרצון של פותח האשכול או לא לקלל את השופט כל הזמן, כי הוא בא גם בתלונות שלא מעודדים מספיק.
הרצון שלא זה שנהיה יותר קשובים למשחק, במיוחד הקהל שיושב קרוב למגרש, כדי שאם השופטים עוברים לידם אחרי טעות,
וגם אם היא לא באמת כזאת רק שריקה גבולית לכיוון הנכון, הם ישמעו את קול היציע, שיהיה להם ברור שהם טעו ושאנחו
מצפים שזה לא יקרה שוב.
לא צריך את כל הקהל בשביל זה, צריך את 2-3 השורות הראשונות במגרש שיביעו את קולן, אם הן לא עושות כך, ולדבריו
של פותח האשכול אין זה המקרה, אז יש לנו בעיה.

זה שגם תרבות העידוד שהתפתחה אצלינו הולכת ומתנתקת מהמשחק זה דבר פסול נוסף, שאם לא הוא אז כנראה פעמים
שלוש (ואם צריך גם 10 פעמים) במשחק אותם 1000 איש היו מקללים את השופט (לא בנאצי וכו' אבל שופטים של מכבי,
השופט ימות היום, בזיון או משהו כזה) זה היה נחמד. בכל מקרה אירועים אלו לא אמורים להחליף קריאות "כמה מכבי
שילמו לך", "מושחט" ודברים דומים מהשורות התחתונות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אפריל 2011, 17:23 
el dudernio כתב:
לפי מה שאני מבין הרצון של פותח האשכול או לא לקלל את השופט כל הזמן, כי הוא בא גם בתלונות שלא מעודדים מספיק.
הרצון שלא זה שנהיה יותר קשובים למשחק, במיוחד הקהל שיושב קרוב למגרש, כדי שאם השופטים עוברים לידם אחרי טעות,
וגם אם היא לא באמת כזאת רק שריקה גבולית לכיוון הנכון, הם ישמעו את קול היציע, שיהיה להם ברור שהם טעו ושאנחו
מצפים שזה לא יקרה שוב.
לא צריך את כל הקהל בשביל זה, צריך את 2-3 השורות הראשונות במגרש שיביעו את קולן, אם הן לא עושות כך, ולדבריו
של פותח האשכול אין זה המקרה, אז יש לנו בעיה.

זה שגם תרבות העידוד שהתפתחה אצלינו הולכת ומתנתקת מהמשחק זה דבר פסול נוסף, שאם לא הוא אז כנראה פעמים
שלוש (ואם צריך גם 10 פעמים) במשחק אותם 1000 איש היו מקללים את השופט (לא בנאצי וכו' אבל שופטים של מכבי,
השופט ימות היום, בזיון או משהו כזה) זה היה נחמד. בכל מקרה אירועים אלו לא אמורים להחליף קריאות "כמה מכבי
שילמו לך", "מושחט" ודברים דומים מהשורות התחתונות.

די מדויק לגבי כוונתי, חוץ מזה שכן צריך את כל הקהל בשביל זה.
אתמול, במיוחד בריצה של הפועל, השופטים שרקו כמה שריקות גבוליות לטובתנו ואז הספסל של יקנעם התלונן בפניהם והיה ברור שהם יחזירו להם. אם אנחנו כקהל היינו מפעילים לחץ מאסיבי כבר מהשריקה הראשונה נגדנו, אז לפחות כמה מהשריקות האחרונות לטובת יקנעם, היו הולכות אלינו.
כ"כ פשוט.

את היסודי לא תסיימו..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אפריל 2011, 17:30 
סמל אישי של המשתמש
אל דוד אתה בתור אחד שלא מוציא מילה במשחקים לא בעל זכות לדעה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אפריל 2011, 17:33 
סמל אישי של המשתמש
r200 כתב:

מתנגד. ;)
יש הרבה יועצים מעולים שלא ניהלו אפילו לא את האשה שלהם והם יועצים למנכ"לים לראשי ממשלה ולשרים. חלקם אפילו מוצלחים. הם "מבאים לשולחן" את שנינותם חוכמתם וניסיונם מהיסתכלות על אחרים , למרות שהם אינם אנשי מעשה אלא רק יועצים.

נערך לאחרונה על ידי אדום אופטימי בתאריך 21 אפריל 2011, 17:52, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אפריל 2011, 17:45 
mkorman1 כתב:
הבעיה שאת לא מקללת
אחת מדרישות התפקיד היא ידע בקילול

אמנם לא מקללת אבל כל המשחק אני שורקת וצועקת בוז :/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אפריל 2011, 17:46 
סמל אישי של המשתמש
jud כתב:
mkorman1 כתב:
הבעיה שאת לא מקללת
אחת מדרישות התפקיד היא ידע בקילול

אמנם לא מקללת אבל כל המשחק אני שורקת וצועקת בוז :/

יושבת ולא זזה:)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אפריל 2011, 18:13 
סמל אישי של המשתמש
לגבי הכותרת של האשכול

ציטוט:
לקהל של ליגה שנייה מגיע קבוצה בליגה השנייה

לאף קבוצה בליגת העל אין קהל כמו שלנו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אפריל 2011, 18:26 
סמל אישי של המשתמש
r200 כתב:

תשאל את אשה ואת יושבי שער 7 כמה אני לא צועק....

אציין שלמען שלום בית אני צועק פחות לאחרונה אבל אתמול היא לא היתה =)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אפריל 2011, 18:31 
azran כתב:
לגבי הכותרת של האשכול

ציטוט:

!!!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אפריל 2011, 21:09 
purvis short כתב:
azran כתב:
לגבי הכותרת של האשכול

ציטוט:

!!!!!

א. זה עדיין לא אומר שאנחנו לא קהל ברמה של ליגה שנייה
ב. אני רוצה לראות את אוהדי הפועל חולון סותמים ככה לשיפוט עוין.

הקהל של הפועל הוא הקהל הכי טוב בכל מה שקשור ללפני ואחרי המשחק. ביתר זה עוד קהל חלש בישראל.

את היסודי לא תסיימו..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אפריל 2011, 10:32 
אני חייב לומר שבמשחק הזה אני לא חושב שהיה שיפוט עוין, להבדיל מהשיפוט שהיה עוין במופגן במשחק מול טבעון.

לוח העבירות דיבר בעד עצמו.

אני יכול לומר שבמשחק מול טבעון הרגשתי שאני מקלל לבד כשכולם עומדים ושרים.

אבל קורמן צודק - רוצים להבטיח קללות למטה? תורידו אנשים למטה.

ובלי שום קשר - זה היה משחק עם העידוד הכי מחורבן שאני זוכר מכל המשחקים הגדולים שלנו השנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 46 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 10 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: