תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 12 אוגוסט 2025, 18:29

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 364 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: "שתהיה שואה למכבי"
הודעהפורסם: 16 אפריל 2011, 21:16 
deep red כתב:
red-toro כתב:
Frank Serpico כתב:

טור מביך. בן קפלן הוא זה שיחליט אלו אוהדים טובים להפועל ואלו לא...
חשוב לציין שאם הקהל של הפועל היה מורכב רק מבן קפלנים, הפועל הייתה מתפרקת מזמן, כי אנשים כמוהו היו נוטשים, בורחים ומפקירים ברגעים הקשים, אז שאדון בן קפלן לא יוותר כ"כ בקלות על אוהדים שמעולם לא הפסיקו ללכת עם הפועל.
אני חושב שזה היה רגע מאד מביך ש- 1,300 אנשים השתיקו כמה מהאוהדים הטובים והמסורים ביותר של הפועל בשירה שקרית "הלכתי עם הפועל גם בטוב וגם ברע". ושלא יובן לא נכון, אני נורא התנגדתי לשירי השואה במשחק האחרון וזה עיצבן אותי נורא, בעיקר הנסיבות לשירים האלה והן לא השנאה למכבי, אבל כשהרוב החוצפן הגיב כמו שהגיב, היה קשה לבחור צד והנטייה הטבעית היא ללכת עם אנשים שהלכו איתי תמיד, גם אם יוצאות להם שטויות מהפה לפעמים.
בן קפלן, תלמד אותנו איך להתנהג. נתראה היום בווינטר? כנראה שלא. שבת שלום.

תישן, חביבי, תישן.
המדובר ב1300 אוהדים של הפועל ת"א שהשתיקו קומץ אוהדים של הפועל ת"א. הנסיון הסמנטי שלך לקבוע ששאר ה1300 אינם אוהדים אלא סתם "אנשים" מראה כמה טיפשות וחד צדדיות מכילים הפוסטים שלך.
ההתנסחות "הרוב החוצפן" גם מראה כמה דמוקרטית ופתוחה החשיבה שלך. כ"כ מתאים שבהקשר של עמותה תקרא לרוב- "חוצפן".
כדאי שתזכיר לעצמך שהרוב הזה, לא רק שאינו חוצפן, אלא הוא בדיוק מה שמזניק ויזניק את הפועל ת"א כדורסל קדימה. כי עם 20 איש, אי אפשר ללכת למכולת, וכי אני בטוח שמתוך "הרוב החוצפן" ההוא ניתן למנות את רוב האנשים ששמו את הערבויות כדי שבכלל תוכל לפתוח את העונה.
ובקיצור "הרוב החוצפן" בהחלט ילמד אותך איך להתנהג ואיך לא לפגוע בקבוצה ובעמותה המפעילה אותה. לאט, אבל בטוח.

איפה ראית שכתבתי ש- 1300 האוהדים הם לא אוהדים טובים? אתה גם רוצה להכניס לי מילים למקלדת? מתוך האוהדים שקיללו יש כמה מהאוהדים הטובים ביותר של הפועל, כאלה שבאמת הלכו עם הפועל גם בטוב וגם ברע. מתוך 1,300 האוהדים, היו הרבה שהיו צריכים לחכות לקללות כדי לפתוח את הפה שלהם והדהר שהכי ברור וזו עובדה מספרית, זה שלא כל 1300 האוהדים היו שם כשהפועל הייתה צריכה אותם.
מעבר לזה, אתה מוזמן לנסות ללמד אותי איך להיות אוהד ואיך להתנהג. מה תעשה בדיוק?

את היסודי לא תסיימו..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אפריל 2011, 21:18 
אדום אופטימי כתב:
כן כן.
בזמן שטורו + 19 מחבריו נותנים את הנשמה בווינטר
אתה מקשקש כאן כמו שבן קפלן מקשקש בעיתון

אופטימי, אני מבין שאם אתה כותב אותי + 19, אתה מתכוון שאני אחד מה- 20 (עפ"י הטור) שקיללו.
איך הגעת למסקנה הזו?
יכול להיות שיש לך קשיים בהבנת הנקרא או שאתה סתם מבין מה שבא לך להבין?

את היסודי לא תסיימו..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אפריל 2011, 21:19 
סמל אישי של המשתמש
אתה יודע בכלל למה ומתי הוא לא הולך?
מי אתה בכלל זה שיקבע מי אוהד ומי לא ותספור לו משחקים ועוצמת דציבלים.
תמשיך לשבת ולספר לעצמך סיפורים חסרי שחר שבלי איזה חבורה של 15 שצועקים חזק (וחצי מהם אגב לא באו השנה ליותר מ5 משחקים להערכתי) לא הייתה קבוצה ושמסיבה כלשהי מגיעות להם זכויות יתר כמו לצעוק מה שבא להם כששאר 99.9% מהקהל צריכים לשבת בשקט ולסבול כל שטות שבא להם לעשות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אפריל 2011, 21:24 
הפועל כתב:
אתה יודע בכלל למה ומתי הוא לא הולך?
מי אתה בכלל זה שיקבע מי אוהד ומי לא ותספור לו משחקים ועוצמת דציבלים.
תמשיך לשבת ולספר לעצמך סיפורים חסרי שחר שבלי איזה חבורה של 15 שצועקים חזק (וחצי מהם אגב לא באו השנה ליותר מ5 משחקים להערכתי) לא הייתה קבוצה ושמסיבה כלשהי מגיעות להם זכויות יתר כמו לצעוק מה שבא להם כששאר 99.9% מהקהל צריכים לשבת בשקט ולסבול כל שטות שבא להם לעשות

איך אני יודע שהוא לא הלך בתקופות מסוימות? אני מניח שבדיוק כמו שאתה הסקת שחלק מהמקללים לא היו השנה ביותר מ- 5 משחקים.
זה קל. אם היו באים 20 אוהדים למשחק, אז היה קלך לדעת מי שם ומי לא שם. הוא לא היה שם.
ולגבי הדציבלים? אם לו יש זכות להגיד לאנשים מה לשיר ומה לא לשיר, אז בטח שלי יש זכות לבדוק אם הוא שר ומתי. אני עומד מעליו ואני רואה בדיוק מה הוא שר, כמה ומתי. שלא יטיף לאחרים ולא ישאיר לי אוהדים בחוץ, כי אחרת נשאר עם אוהדים כמוהו.
ושוב אתם ממציאים מה שבא לכם. איפה כתבתי מי אוהד ומי לא אוהד? מבחינתי כולם אוהדים. חלק טובים ונחוצים יותר וחלק פחות. אתם אלה שקובעים כאן מי אוהד ומי לא אוהד.

את היסודי לא תסיימו..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אפריל 2011, 21:30 
סמל אישי של המשתמש
red-toro כתב:
אדום אופטימי כתב:
כן כן.
בזמן שטורו + 19 מחבריו נותנים את הנשמה בווינטר
אתה מקשקש כאן כמו שבן קפלן מקשקש בעיתון

אופטימי, אני מבין שאם אתה כותב אותי + 19, אתה מתכוון שאני אחד מה- 20 (עפ"י הטור) שקיללו.
איך הגעת למסקנה הזו?
יכול להיות שיש לך קשיים בהבנת הנקרא או שאתה סתם מבין מה שבא לך להבין?

א. יש לי לפעמים בעיות בהבנת הנקרא. לא חושב שבמקרה זה.
ב. אני מבין מה שבא לי להבין, כמו לא מעט אנשים בפורום.
בהחלט איני מבין , ולמען האמת לא מעוניין להבין , מדוע 20 אוהדים שאתה כה טורח לסנגר עליהם כאן , שנניח בשזכותם הפועל קיימת, מנסים לפגוע בקבוצה ובייתר האוהדים ואוהבים את עצמם יותר מאשר את הקבוצה שהם אוהדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אפריל 2011, 21:30 
סמל אישי של המשתמש
כשאתה אומר שבגלל שהוא לא בא לחלק מהמשחקים ולא מעודד מספיק חזק לטעמךף ובגלל זה יש לו פחות זכות לדבר - אז אולי אתה אומר שהוא אוהד, אבל אתה בעצם אומר שהוא פחות אוהד מאחרים ויש לו פחות זכות "לדבר" מאשר אותם אנשים שמעודדים יותר חזק ובאים ליותר משחקים.
ועוד אתה מעז לזרוק לנושא את זה שהוא לא אוהד הפועל כדורגל, אז יש לו הנחות כי הוא בא למשחקי מחלקות הפועל תל אביב רק פעם בשבוע.

בקיצור כל תירוץ והמצאה אפשריים עד גבול החוצפה על מנת להתייחס לגופו של אדם ולא להקשיב לטענות מנוסחות היטב, בלי התלהמות, של בנאדם שהוא אוהד לא פחות ממך, לא בשנים ולא בנוכחות, וששר אולי בכמה דציבלים כמוך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אפריל 2011, 21:53 
סמל אישי של המשתמש
וואו, אז בן קפלן לא נער מקהלה בערבי השירה בציבור שלכם. איום ונורא! וואו, הוא סתם מעדיף לשבת כל משחק בשורה הרביעית מקו המגרש ולעודד ספונטנית, לדחוף, למחוא כפיים, קצת לשיר, הרבה לצעוק על השופטים, לקרוא בוז כשצריך. איזה אוהד גרוע! זה לא אוהד, זה רבע אוהד!

וככזה כמובן שאין לו זכות לומר מילת ביקורת על נערי המקהלה המקללים. למה מי הוא הרבע אוהד הזה אם הוא לא איתנו שם למעלה שר בציבור, וחוזר צרוד יותר מעינת שרוף בערב גרוע בגנקי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אפריל 2011, 23:00 
סמל אישי של המשתמש
חבל שאי אפשר לעשות מונה נוכחות ומד דציבלים למאור הראל שחור ומתן נאור.
מעניין מה אז היו התוצאות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אפריל 2011, 23:55 
סמל אישי של המשתמש
:HEART2: בן קפלן :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אפריל 2011, 00:26 
הפועל כתב:
חבל שאי אפשר לעשות מונה נוכחות ומד דציבלים למאור הראל שחור ומתן נאור.
מעניין מה אז היו התוצאות

ושוב, אתה ממציא. התגובה שלי ושל מאור הייתה אותה תגובה, אז מה אתה מנסה להגיד כאן בדיוק?
מאור הראל לא אמר שיש אוהדים שלא צריכים להיות במשחקים. יחי ההבדל הקטן. הוא גם לא יגיד את זה, כי בסופו של דבר, כולנו חברים כבר שנים וגם את זה נעבור ביחד לצערכם הרב.
אני לא אמרתי שבן קפלן לא אוהד הפועל, אני אמרתי שאם הוא לקח על עצמו לקבוע מי אוהד ומי לא ולמי מגיע להיות במשחקים, אז שייקח בחשבון שגם הוא יבחן כאן. ובן קפלן החליט לכבס את הכביסה המלוכלכת בחוץ, אז למה מי מת שהוא יכול לדבר על אוהדים אחרים ואני לא יכול לדבר עליו?
כשבן קפלן יהיה האוהד המושלם, אולי תהיה לו הזכות לקבוע מי יכול להיכנס ומי לא יכול להיכנס למשחקים של הפועל.
ואולי באמת הגיע הזמן שבמקום לדבר, לכתוב ולבכות, תתחילו גם לעשות. בואו נראה אתכם משאירים אוהדים בחוץ.

את היסודי לא תסיימו..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אפריל 2011, 11:10 
סמל אישי של המשתמש
טורו,
מה היו צריכים לעשות האוהדים שהיו במשחק מול טבעון כדי להביע התנגדותם לשיר המדובר?
ולכמה מהם היה מותר לעשות זאת? אני מדבר כמובן על הקריטריונים שהוצבו פה כמקני זכות דיבור על אחרים, כלומר מבחינת כמות הגעתם למשחקים ואיכות+עוצמת+משך השירה שיוצאת מפיהם במהלך המשחקים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אפריל 2011, 11:11 
סמל אישי של המשתמש
הפועל כתב:
טורו,
מה היו צריכים לעשות האוהדים שהיו במשחק מול טבעון כדי להביע התנגדותם לשיר המדובר?
ולכמה מהם היה מותר לעשות זאת? אני מדבר כמובן על הקריטריונים שהוצבו פה כמקני זכות דיבור על אחרים, כלומר מבחינת כמות הגעתם למשחקים ואיכות+עוצמת+משך השירה שיוצאת מפיהם במהלך המשחקים?

טורו הוא הצדק!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אפריל 2011, 14:00 
הפועל כתב:
טורו,

א. לא היו לי טענות לאלו שהתנגדו לשיר. כבר רשמתי, ואתם ממשיכים להתעלם, שגם אני התנגתי. הבעיה שלי הייתה עם אוהדים שחושבים שאלה שקיללו הם לא אוהדי הפועל ושאין להם מקום ביציע.
ב. מה כן עיצבן אותי בשירה ובבוז של אוהדי הפועל, היא שאני חושב שאם מישהו יכול לשיר כששרים שואה, אז הוא יכול גם לשיר ולשרוק בוז בכל 40 הדקות ולא יעזור כלום, עובדתית, רק מיעוט עושה את זה, בטח שלא כל 1300 האוהדים. ואתם יכולים לזלזל ולצחוק כמה שבא לכם, אבל אני באמת לא מצליח להבין איך הדעה שלי בנושא הזה היא זו שנתפסת כמוזרה וקיצונית. איך יכול להיות שאתכם זה לא מעצבן לראות אנשים שנזכרים לעודד רק בדקה ה- 40. הרי אם עידוד עוזר לקבוצה וחוסר עידוד פוגע בה, אז למה להם כן מותר לפגוע בקבוצה?

את היסודי לא תסיימו..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אפריל 2011, 14:04 
סמל אישי של המשתמש
מעולה. אז הבעיה היחידה שלך עם הטור זו הקריאה להשאיר אותם בחוץ.
אני שמח לשמוע שלפחות על הרוב אתה מסכים עם בן קפלן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אפריל 2011, 14:34 
הפועל כתב:

זה מה שהכי עיצבן אותי. אני גם לא הייתי מחלק את הקהל של הפועל ל- 1300 ו- 20, כי בתוך ה- 1300 יש אוהדים שהרבה יותר דומים ל- 20, ביניהם אני.
השאלה היא במה אתה לא מסכים איתי, בהתייחס להודעה האחרונה שלי.
אתם כל הזמן מסבירים כאן למה לא לשיר שואה וזה מובן, אבל למה כשאני מנסה להסביר כאן למה זו בושה לקהל שאין עידוד של כולם 40 דקות, הדעה שלי נתפסת כאינפנטילית?

את היסודי לא תסיימו..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אפריל 2011, 14:50 
סמל אישי של המשתמש
טורו, מרבית האנשים צריכים טריגר בשביל לעודד.
הטריגר הזה לפעמים יכול להיות חיובי (סל מטורף, פעולת הגנה אדירה) ולפעמים שלילי (טעות של השופט, שאול וכו').
השירה במקרה בו אנחנו מדברים היתה גורם שלילי אשר הביא להערת הקהל. למה זה ככה אני לא יודע, זאת סוציאלית
שאין לי עליה תשובה, אך ניתן למצוא אותה גם בכדורגל ובכל ספורט אחר.

נ.ב. אתה חייב להפסיק להגיב לגופו של כותב כאשר אתה לא מסכים עם הדברים. מ שבן קפלךן עושה או לא עושה במגרש
זה לא ענינו של איש ולא קשור לדיון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אפריל 2011, 15:51 
red-toro כתב:
הפועל כתב:

זה מה שהכי עיצבן אותי. אני גם לא הייתי מחלק את הקהל של הפועל ל- 1300 ו- 20, כי בתוך ה- 1300 יש אוהדים שהרבה יותר דומים ל- 20, ביניהם אני.
השאלה היא במה אתה לא מסכים איתי, בהתייחס להודעה האחרונה שלי.
אתם כל הזמן מסבירים כאן למה לא לשיר שואה וזה מובן, אבל למה כשאני מנסה להסביר כאן למה זו בושה לקהל שאין עידוד של כולם 40 דקות, הדעה שלי נתפסת כאינפנטילית?

מסיבה מאד פשוטה - שלא ברור איך דבר אחד קשור לשני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אפריל 2011, 18:09 
סמל אישי של המשתמש
ציטוט:

היום בערב תתארח הפועל כדורסל בטבעון למשחק השני ונקווה שגם האחרון בסדרת רבע גמר הפלייאוף בלאומית, אחרי הנצחון במשחק הראשון בשלישי שעבר. רבים שאלו השבוע את קיסר האתר מה עמדתו בפרשת הכחשת השואה שהתפוצצה במשחק זה, ומעל במה זו מבקש קיסר האתר להבהיר את עמדתו הבלתי מתפשרת בנושא, והיא התנגדות בכל תוקף לקנסות שאיגוד הכדורסל מטיל על הפועל תל אביב בפרט, ואת מגמת הכחשת השואה באיגוד הכדורסל בכלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אפריל 2011, 18:17 
סמל אישי של המשתמש
YoniPerry כתב:
ציטוט:

היום בערב תתארח הפועל כדורסל בטבעון למשחק השני ונקווה שגם האחרון בסדרת רבע גמר הפלייאוף בלאומית, אחרי הנצחון במשחק הראשון בשלישי שעבר. רבים שאלו השבוע את קיסר האתר מה עמדתו בפרשת הכחשת השואה שהתפוצצה במשחק זה, ומעל במה זו מבקש קיסר האתר להבהיר את עמדתו הבלתי מתפשרת בנושא, והיא התנגדות בכל תוקף לקנסות שאיגוד הכדורסל מטיל על הפועל תל אביב בפרט, ואת מגמת הכחשת השואה באיגוד הכדורסל בכלל.

קיסר האתר לא מת? :D

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אפריל 2011, 18:19 
קשקשנים נים נים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אפריל 2011, 18:45 
סמל אישי של המשתמש
HEADSHOT כתב:
YoniPerry כתב:
ציטוט:

קיסר האתר לא מת? :D

קם מן המתים, והצטרף לשורת שמעון חולדה ושאול אשר ימותו הרבה אחרי שהעולם יכחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אפריל 2011, 19:29 
הכלבים נובחים והשיירה עוברת.... איזה כיף. (אופטימי אל תשכח לעלות את נושא התפאורה שלא ישכח המחדל חלילה חחח)

בן קפלן יכול לכתוב גם בסי אן אן ועדיין לא יהיה ערך למה שהוא כותב...ככה זה מי שכותב שקרים שבעזרתם מנסה למשוך את "דעת הקהל", 1300 אוהדים? בחיית רבאק? נגד חיפה לא היינו 1300 והאולם היה מפוצץ.... ולא קראתי את הכתבה ולא מעניין אותי מה עוד רשום בה, מספיק שקר אחד כדי לראות שעיתונאי אוהד הפועל או לא הוא עדיין עיתונאי....שקרן.

וזה המן והמקום לפרסם את התערוכה שתיהיה ביום של משחק הגביע מול ביתר... אז כל מי שרוצה להגיע מוזמן לרחוב אמץ 13 (בפאב מאחורי האנגל).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אפריל 2011, 19:46 
סמל אישי של המשתמש
פואד כתב:
הכלבים נובחים והשיירה עוברת.... איזה כיף. (אופטימי אל תשכח לעלות את נושא התפאורה שלא ישכח המחדל חלילה חחח)

בן קפלן יכול לכתוב גם בסי אן אן ועדיין לא יהיה ערך למה שהוא כותב...ככה זה מי שכותב שקרים שבעזרתם מנסה למשוך את "דעת הקהל", 1300 אוהדים? בחיית רבאק? נגד חיפה לא היינו 1300 והאולם היה מפוצץ.... ולא קראתי את הכתבה ולא מעניין אותי מה עוד רשום בה, מספיק שקר אחד כדי לראות שעיתונאי אוהד הפועל או לא הוא עדיין עיתונאי....שקרן.

וזה המן והמקום לפרסם את התערוכה שתיהיה ביום של משחק הגביע מול ביתר... אז כל מי שרוצה להגיע מוזמן לרחוב אמץ 13 (בפאב מאחורי האנגל).

התערוכה תהיה בפאב?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אפריל 2011, 20:32 
כן...כניסה לכל גיל במחיר 10 שקלים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אפריל 2011, 20:53 
סמל אישי של המשתמש
פואד כתב:
כן...כניסה לכל גיל במחיר 10 שקלים.

:hapoel:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אפריל 2011, 22:19 
הבעיה עם אספסוף היא שכל יומיים הוא משנה את דעתו.
לפני חודשיים הוא שר שתהיה שואה למכבי הכי חזק אי פעם ועכשיו הוא שורק בוז "כי זה שיר דוחה".
מעניין מה יהיה בעתיד כשיהיה דרבי בנוקיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אפריל 2011, 01:59 
eldad כתב:
לפני חודשיים הוא שר שתהיה שואה למכבי הכי חזק אי פעם ועכשיו הוא שורק בוז "כי זה שיר דוחה".

ישירו כמו גדולים... חוץ מ 5-6 המתלוננים הקבועים על כל נושא שקשור לאולטראס או לעידוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אפריל 2011, 08:21 
סמל אישי של המשתמש
eldad כתב:

יש לי בשבילך חדשות טובות וחדשות רעות - טמטום הוא לא מחלה טרמינלית אבל הוא בהחלט חשוך מרפא.
כתבו פה באשכול במיליון דרכים וצורות שפרט לזה שהשירים האלה פוגעים בחלק מהאוהדים הם פוגעים בקבוצה ובעמותה.
אתה צריך ציור?
אנאלפאבית.
וגם גאוות היחידה המטופשת של "סיירת שירי השואה" בפורום מגכיחה רק אתכם. התגובה הארסית שלכם באשכול הזה רק מוכיחה כמה כאב לגלות שאתם קומץ.

נערך לאחרונה על ידי deep red בתאריך 18 אפריל 2011, 08:33, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אפריל 2011, 08:31 
נגד מכבי2 מותר לשיר ביום רביעי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אפריל 2011, 09:50 
סמל אישי של המשתמש
mkorman1 כתב:
נגד מכבי2 מותר לשיר ביום רביעי?

אותי מעניין מה דינו של השיר
"כמו פרפר לאור אלייך בא ... ... ... ... שכל אוהד מכבי ימות היום".
אמרו פה פעם משהו על זה שבאיזה משחק המשקיף רשם את זה בדו"ח.
לדעתי צריך לשלוח לאיגוד רשימה של כל השירים ה"בעייתיים" שלנו,
והם צריכים לשלוח בחזרה פקס שבו יפורט בדיוק מה מותר ומה אסור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 364 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: