ציטוט:
למה? כי הבנאדם מוכשר כמו שד. עובר ממזרחית למטאל כמו כלום, בעל ידע מוזיקאלי שלא יהיה לך גם עוד 20 שנה.
דייב מאסטיין (שמופיע בת"א היום), לא יודע לשיר, אין לו פיל בגיטרה, הטכניקה שלו היא מוגבלת ביותר והוא מכר 20 מליון אלבומים. יש דברים שהם מעבר כשמדובר במוזיקה.
ההודעה הכי הזוייה שקראתי בחיים שלי, אבל הכי הזוייה. (ותאמין לי שאני לא רוצה להעליב כי פתטית למשל הרבה יותר מתאים)
עובר ממזרחית למטאל כמו כלום? אולי, כי זו לא ממש בעיה גדולה,
אבל גם מזרחית וגם מטאל הוא מבצע בצורה איומה ונוראה.
הטכניקה של מסטיין מוגבלת? מוגבלת יחסית למי? אולי יחסית ליכולת שלו לפני הפציעה, אבל להשוות את ביצועיו של מאסטיין על גיטרה לביצועיו של ברי סחרוף זה כמו להשוות בין ילד אוטיסט לפרופסור לפיזיקה.
בשביל להצליח אתה לא צריך להיות הכי מהיר, לשיר הכי יפה או להיות הכי חתיך- בזה אתה צודק וגם בזה שברי סחרוף מוכשר בדברים מסויימים
אבל מעל להערצה העיוורת הזאת לאמן כל כך בינוני אתה חייב להוציא קצת את הראש ולשמוע עוד קצת מוזיקה.
ציטוט:
וברור שבפורום הזה יכתבו דברים תלושים מהמציאות כמו "מיצה את עצמו" או אפילו יותר גרוע שהוא גיטריסט בינוני...
בוא'נה יא טיפש
בינוני זו וואחד מחמאה בשבילו
בסטנדרטים של גיטריסט ליד ברוק הוא בין הגיטריסטים הגרועים ששמעתי בחיים.
rakred כתב:
ומצחיק שבנאדם שניגן 4 אקורדים בחיים שלו יכול בשנייה לבטל את היצירה ויכולת הנגינה של ברי ב30 השנה האחרונות, משהו שהוא לא יגיע אליו בחיים.
אתה מדבר עליי? תאמין לי שניגנתי קצת יותר מארבע אקורדים.