תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 00:30

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 17 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: מחלקה בטיפול נמרץ: הנוער של הפועל ת"א גוסס
הודעהפורסם: 16 אפריל 2011, 10:57 
"על פי תקנון ההתאחדות הקבוצה צריכה להשקיע עשרה אחוזים מהתקציב שלה במחלקת הנוער, אבל אם תקציב הפועל ת"א הוא למעלה מ-60 מיליון שקלים, מחלקת הנוער לא רואה אפילו שליש מהסכום הזה". הוסיף אותו גורם.

"היה לנו משחק בחיפה לא מזמן וגם השחקנים שלנו שבאים ורואים את התנאים שיש שם לשחקני הנוער קצת מקנאים. זה לא קל, אבל בתנאים שלנו אנחנו משתדלים לעשות את המיטב. אלו תנאים שלא מספיקים למועדון כמו הפועל ת"א וזה מתחיל מהמתקנים. המגרש הסינתטי שלנו בן כ-15 שנה והוא כבר לא מגרש אלא 'שטיח', הוא לא טוב וגם מבחינה בריאותית הוא לא טוב". מספר זלצר.

במחלקת הנוער של הפועל ת"א יש בטן מלאה על הנהלת המועדון, ודמות מוכרת במחלקה מבהירה עד כמה המצב עגום: "אלו מתקנים שמוטי אורנשטיין ומשה תאומים הקימו, ומאז לא נגעו. כל פעם מתקנים איזה ברז ושמים עוד אריח, אבל מדובר בציוד וחדרים ישנים שפשוט התבלו. מה גם שמה שכבר יש, גם כן לא מספיק כשיש כל כך הרבה קבוצות, מחלקת הנוער של הפועל עובדת בשיטת הסרט הנע".

חלוצה המצטיין של מכבי, מואנס דבור, המבוקש כיום גם במכבי חיפה, רצה בתחילת העונה להגיע להפועל תל אביב, אך הצהובים הציעו לו חוזה שמן והדאבליסטית שוב הפסידה ליריבה העירונית.

http://www.one.co.il/Article/178122.html

הנהלת הפועל תל אביב :ASS:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: מחלקה בטיפול נמרץ: הנוער של הפועל ת"א גוסס
הודעהפורסם: 16 אפריל 2011, 11:00 
סמל אישי של המשתמש
מה הם מזיינים תשכל איך המגרש הסינטטי בן 15 מתי הוקם חודורוב?אני זוכר שבשנת 2002 הייתי מתאמן במגרש האדום.וככה גם הנוער אם אני לא טועה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אפריל 2011, 11:04 
azran כתב:
מה הם מזיינים תשכל איך המגרש הסינטטי בן 15 מתי הוקם חודורוב?אני זוכר שבשנת 2002 הייתי מתאמן במגרש האדום.וככה גם הנוער אם אני לא טועה

זה מה השטריד אותך בכתבה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אפריל 2011, 11:05 
סמל אישי של המשתמש
15.05.10 כתב:
azran כתב:

זה מה השטריד אותך בכתבה?

כל השאר ממש חדש לנו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אפריל 2011, 11:11 
סמל אישי של המשתמש
זה לא מה שהטריד אותי לפחות, אבל זה קצת גורם לך לא להתייחס ברצינות לשאר הכתבה.
אתם כבר משקיעים בכתבה, שמים אותה בפרונט של האתר שלכם, אתם לא מסוגלים להביא נתונים מדויקים? בחיאת ראבק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אפריל 2011, 11:15 
סמל אישי של המשתמש
אדום כתב:
"על פי תקנון ההתאחדות הקבוצה צריכה להשקיע עשרה אחוזים מהתקציב שלה במחלקת הנוער, אבל אם תקציב הפועל ת"א הוא למעלה מ-60 מיליון שקלים, מחלקת הנוער לא רואה אפילו שליש מהסכום הזה". הוסיף אותו גורם.

33% זה לא יותר מ10%?
עיתונות בדיחה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אפריל 2011, 11:17 
הרוש הודף כתב:
אדום כתב:

33% זה לא יותר מ10%?
עיתונות בדיחה.

הכוונה לשליש מתוך העשרה אחוזים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אפריל 2011, 11:46 
הנוער של הפועל במצב נוראי, אבל בסופו של דבר כל מחלקות הנוער בכל הארץ וכמעט בכל מקום בעולם הן פיקציה אחת גדולה.
התפקיד העיקרי והכי חשוב של מחלקת הנוער, זה לספק שחקנים טובים לבוגרת. למכבי ת"א יש את קבוצת הנוער הטובה בארץ, אבל למכבי חיפה יש שחקנים טובים יותר (לפחות שניים או שלושה שבאמת יהיו שחקנים) ובגלל זה הקבוצה הבוגרת שלה מצליחה כ"כ.
ולמכבי חיפה יש שני יתרונות. אחד, שהיא שולטת גיאוגרפית על שטח גדול ומאוכלס במדינה. והשני, שהיא קונה כשרונות מבחוץ כבר בגיל ילדים (הרי שני השחקנים הכי כשרוניים שהיא הוציאה בשנים האחרונות, בוזגלו וגולסה, לא באמת גדלו בחיפה).
כל היתר זה בלוף. שחקנים כמו ערן לוי, עדן בן-בסט ויאיר כהן-צדק עשו מה שהם רוצים בגילאי הנוער. אז מה? אלה שחקני כדורגל? פיקציה.
כמובן שאם היה כאן מחלקה מסודרת שפועלת כמו אקדמיה לכדורגל, זה היה יכול לעזור, אבל גם לא בטוח. חוסה פקרמן הפך את מחלקת הנוער של ארגנטינה להכי טובה והכי מעוטרת בעולם. כל נבחרת מגיל ילדים ועד הבוגרת משחקת באותו סגנון ארגנטינאי מסורתי (הטיקי-טקה שברצלונה עושה כ"כ מושלם וכ"כ מתגאה בו). זה אחלה. רק מה? מה יצא לנבחרת הבוגרת מזה? הרכב במונדיאל שלא מנצח את הפועל של שנה שעברה?
רק בנבחרת אין מה לעשות. זה סגל השחקנים וזה מה יש. בקבוצת כדורגל אפשר להביא מבחוץ ואת זה הפועל לא עושה.

את היסודי לא תסיימו..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אפריל 2011, 11:49 
סמל אישי של המשתמש
red-toro כתב:
הנוער של הפועל במצב נוראי, אבל בסופו של דבר כל מחלקות הנוער בכל הארץ וכמעט בכל מקום בעולם הן פיקציה אחת גדולה.
התפקיד העיקרי והכי חשוב של מחלקת הנוער, זה לספק שחקנים טובים לבוגרת. למכבי ת"א יש את קבוצת הנוער הטובה בארץ, אבל למכבי חיפה יש שחקנים טובים יותר (לפחות שניים או שלושה שבאמת יהיו שחקנים) ובגלל זה הקבוצה הבוגרת שלה מצליחה כ"כ.
ולמכבי חיפה יש שני יתרונות. אחד, שהיא שולטת גיאוגרפית על שטח גדול ומאוכלס במדינה. והשני, שהיא קונה כשרונות מבחוץ כבר בגיל ילדים (הרי שני השחקנים הכי כשרוניים שהיא הוציאה בשנים האחרונות, בוזגלו וגולסה, לא באמת גדלו בחיפה).
כל היתר זה בלוף. שחקנים כמו ערן לוי, עדן בן-בסט ויאיר כהן-צדק עשו מה שהם רוצים בגילאי הנוער. אז מה? אלה שחקני כדורגל? פיקציה.
כמובן שאם היה כאן מחלקה מסודרת שפועלת כמו אקדמיה לכדורגל, זה היה יכול לעזור, אבל גם לא בטוח. חוסה פקרמן הפך את מחלקת הנוער של ארגנטינה להכי טובה והכי מעוטרת בעולם. כל נבחרת מגיל ילדים ועד הבוגרת משחקת באותו סגנון ארגנטינאי מסורתי (הטיקי-טקה שברצלונה עושה כ"כ מושלם וכ"כ מתגאה בו). זה אחלה. רק מה? מה יצא לנבחרת הבוגרת מזה? הרכב במונדיאל שלא מנצח את הפועל של שנה שעברה?
רק בנבחרת אין מה לעשות. זה סגל השחקנים וזה מה יש. בקבוצת כדורגל אפשר להביא מבחוץ ואת זה הפועל לא עושה.

יש לציין שהם גם גילו את טאלב טוואטחה עוד כשהיה בהפועל ת"א. שזאת עוד פאשלה מבית היוצר של מחלקת הנוער שלנו.
גם ברק יצחקי, אבל זה היה כבר בגיל הרבה יותר מאוחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אפריל 2011, 12:12 
red-toro כתב:

"הנוער של הפועל במצב נוראי" - נכון
"בסופו של דבר כל מחלקות הנוער בכל הארץ וכמעט בכל מקום בעולם הן פיקציה אחת גדולה" - מאוד מאוד לא נכון

למשל:
- מחלקת הנוער המפוארת של ברצלונה, ע"ע מסי (שהגיע בגיל צעיר לקבוצה, מה שמכבי חיפה עושה כל הזמן) ורבים אחרים שמשחקים בקבוצה הבוגרת
- ההשקעה במחלקת הנוער שלנו בימי סגול/תאומים הביאה לנו את שי, סהר, נאתכו, ערן, בודנר, אולי שכחתי עוד מישהו
- אתה לא יכול לבנות קבוצה, בטח לא קבוצה ישראלית עם תקציב מוגבל, על רכש. אתה צריך שלד שבא מהנוער. חלק משמעותי מזה אלה שחקנים שאתה מביא מקבוצות אחרות בגיל צעיר. זה עולה כסף. את זה מכבי חיפה עושה כבר שנים, המחלה עושה באופן אינטנסיבי בשנה האחרונה וזה גם יביא תוצאות - לצערי נראה את זה בשנים הקרובות, בדרבים ובמשחקי עונה

מחדל נוראי של הראל את טביב שאנחנו נסבול ממנו הרבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אפריל 2011, 12:15 
אני לא יודע איך הפועל של היום הייתה נראית אם לא היו את ערן זהבי, ביברס נאתכו, שי אבוטבול או בן סהר...
יש למחלקת הנוער חשיבות גדולה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אפריל 2011, 12:43 
כל הכבוד לוואן שהרימו את הכפפה...
נכון זה לא חדש לנו העובדה שהנוער שלנו די בקרשים אבל בכל זאת אנחו כל שנה בצמרת
1-6 בנוער ובנערים לכן אי אפשר להגיד שאין כלום ממש.
הדברים החשובים שצריך לקחת מהכתבה זה המתקנים הביזיוניים שהפועל משחקת בהם.
הגיע הזמן לצאת מחודרוב למצוא קרקע נורמלית מחוץ לת"א ולבנות שם בית למועדון-לכל הגילאים!!
הדבר השני שיש לקחת בחשבון זה ההשקעה בחוזים או יותר נכון בהצעות לשחקנים צעירים,
הרי שחקנים בגילאים האלו לא באמת מקבלים חוזים, הם מקבלים יחס ודברים מסביב לממשפחה שלהם-דירה, רכב,
ועוד כל מיני דברים שניתן לתת לילדים כדי שיבואו לשחק בקבוצה ולא ילכו מעבר לכביש.
הדוגמאות של דאבור והבלם הזר שסידי :HEART2: רצה להביא זה דוגמא נהדרת לפספוסים, אבל
כאלו יש תמיד ועל כל אחד שאתה גונב יש 4 שהשקעת בהם ולפעמים אח"כ הם כלום. (אבל בשביל זה צריך לנסות).

נשאר רק לקוות שביום שהזוג ליצנים יפסיקו לריב ואחד מהם יקח את הקבוצה, ישקיעו כסף במחלקה ובמתקנים
כי כרגע העתיד לא נראה משהו אבל אפשר עוד להציל אותו!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אפריל 2011, 14:25 
הכל מתחיל ונגמר ב(כסף של) הנהלה.
ככה זה נראה לצערי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אפריל 2011, 16:31 
מאד אופנתי להתנפל על הנהלת הפועל ת"א שלא משקיעה סכומים גדולים בנוער. יש מחלקות נוער בכדורגל הישראלי שמצליחות מאד בתנאים קשים יותר מהתנאים שלנו: הפועל חיפה, בני יהודה, מכבי פ"ת, קרית שמנה בין השאר.
התנאים הפיזים חשובים אבל לא מכריעים. מה עוד שאני לא בטוח שאצלנו התנאים הם כל כך "קשים".
אצלנו אין מדיניות מכוונת לשלב ולקדם שחקנים צעירים בהרכב הבוגר. נוצר פקק בסגל הבוגר ולשחקני נוער אין לאן להתקדם.
במכבי חיפה, בנוסף למתקנים המעולים, יש מדיניות מוצהרת של הבוס להכריח את המאמן הראשי לשלב שחקנים צעירים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אפריל 2011, 16:33 
סמל אישי של המשתמש
moshiko כתב:
מאד אופנתי להתנפל על הנהלת הפועל ת"א שלא משקיעה סכומים גדולים בנוער. יש מחלקות נוער בכדורגל הישראלי שמצליחות מאד בתנאים קשים יותר מהתנאים שלנו: הפועל חיפה, בני יהודה, מכבי פ"ת, קרית שמנה בין השאר.
התנאים הפיזים חשובים אבל לא מכריעים. מה עוד שאני לא בטוח שאצלנו התנאים הם כל כך "קשים".
אצלנו אין מדיניות מכוונת לשלב ולקדם שחקנים צעירים בהרכב הבוגר. נוצר פקק בסגל הבוגר ולשחקני נוער אין לאן להתקדם.
במכבי חיפה, בנוסף למתקנים המעולים, יש מדיניות מוצהרת של הבוס להכריח את המאמן הראשי לשלב שחקנים צעירים.

אתה בהחלט צודק גם דובר מזמן על זה שגוטמן מפחד או לא אוהבב לשלב שחקני נוער בבוגרים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אפריל 2011, 16:35 
moshiko כתב:

אני משוכנע שאם היו עומדים לרשותו של גוטמן צעירים כמו גולסה, גדיר, טוואטחה וסולליך, אז הוא בטח ובטח היה משלב אותם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אפריל 2011, 19:31 
אדום כתב:
moshiko כתב:

אני משוכנע שאם היו עומדים לרשותו של גוטמן צעירים כמו גולסה, גדיר, טוואטחה וסולליך, אז הוא בטח ובטח היה משלב אותם.

אתה רוצה להגיד לי שרק במכבי חיפה/בני יהודה/מכבפי פ"ת/הפועל חיפה/קרית שמנה צומחים שחקנים צעירים מוכשרים? לא קונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 17 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: