NARKOTIKA כתב:
סביליה אני ב2016
הרכב:
דניאל אלבס ורמלין (מארסנל) קייר בייל
----פירלו-------
----------פברגאס----
-------דה לה פנה-------
פרוטי--------------נבאס
--------קבאני/ נגרדו----------
אני מכור
בניתי אימפריה

זה לא קשור כל כך, אבל אני עושה בפיפ"א 11 מנג'ר מוד ארוך כבר, ומשום מה סביליה באמת מככבת, באנגליה טוטנהאם פתאום נהיו קבוצה ולקחו 3 אליפויות, אני אתמול סיימתי את עונת 2015-16, העונה יונייטד חזרה לשלטון.
אני עם קבוצה מהליגה הרביעית(צ'לטנהאם טאון) יש לציין שהיא מאוד מאוד ענייה, אבל עמוסה בצעירים כמו רוב הליגות הנמוכות.
מאז שהתחלתי הצלחתי כבר להביא 2 גביעים אנגלים, אחרי נצחונות גדולים, שדרגתי את כל הסגל, וגם התקציב סוף כל סוף הצליח לעלות- העונה- סיימתי מקום 3, חסכתי 22 מיליון ליש"ט.
אני כבר מתחיל אוטוטו עונה 3 בפריימר ליג, ב2 העונות הראשונות שלי סיימתי מקום 2, 10 נק' אחרי ארסנל, והעונה- האחרונה- מקום 3, אחרי צ'לסי ויונייטד, 2 עונות גדולות ללא ספק, גם באירופה הצלחתי לעשות הישגים יפים עם הקבוצה הענייה הזאת,ניצחון על אינטר בסן סירו בשלב הבתים של הליגה האירופית- אני זוכר בבית גם את ליל וביירן לברקוזן, יכול להיות שגם יאנגבויז היו שם, אני כבר לא זוכר- כל זה כבר בעונה שהייתי עוד בצ'מפיונשיפ, עדיין לא הגעתי ליותר מסיבוב שני בליגה האירופית-
זה בזכות ליגת האלופות השנה- בית עם פיורנטינה שלקחה את הצמפיונס העונה, קופנהאגן, וסביליה, ניצחון ותיקו מול קופנהאגן העניק לי את המקום ה3, לאחר מכן הפסדתי בסיבוב ה2 של האירופית לשטוטגראט שפשוט אי אפשר היה להבקיע נגדם, בסיכום היה 5-2 להם.
זה עדיין לא כמו פוטבול מנג'ר אבל מאוד כיף, הגרפיקה השתפרה פשוט פלאים.