אחד התגובות בפורום אוהדי הפועל פ"ת שדיי ממצה את הסיפור שם
ציטוט:
אם למישהו כאן עוד היה ספק מה מטרותיהם האמיתיות של לוי את סיני בע"מ, קיבלנו היום תשובה מוחצת. מה זה תשובה, בומבה לפרצוף. דני לוי יושב בבית עכשיו ומתפוצץ מצחוק, והכי גרוע - הוא יודע שאף אחד לא יתעמת איתו, לא ברצינות. מקסימום עוד ראיון "גימיקי" בחדשות הספורט. בזמנו שלחתי מכתב לכל כתבי הספורט וגם קראתי לאוהדים ולחזית ליזום מפגש בו יוחלט על נקיטת צעדים על מנת שקולנו יישמע. לצערי לא קיבלתי תשובות לא מהתקשורת ולא מראשי האוהדים.
היות והמכתב ההוא רלוונטי מתמיד הנה הוא שוב, אולי הפעם הזעם יהיה מספיק חזק על מנת שמשהו אשכרה יזוז לפחות אצלנו האוהדים:
"כבר שנים שמסתובבת לה בשולי ליגת העל קבוצה מתה-חיה, הפועל פ"ת שמה. פעם מועדון פאר, והיום דוגמא ומופת לכיצד הורסים קבוצת כדורגל מן היסוד. בעשור האחרון הקבוצה הזו, שאוהדיה עדיין נתלים בזיכרון הולך ודוהה של 6 אליפויות ו 2 גביעים הופשטה מנכסיה, נפלה לידיהם של חבורה מפוקפקת שבינה ובין המועדון מרחק שמיים וארץ והפכה לתחנת מעבר של שחקנים מושאלים ושאריות מקבוצות אחרות.
לקבוצה גם יש יו"ר (דני לוי) ובעלים (תומר סיני וגל חצור). או שבעצם לא? דני לוי לא יכול לשאת בתפקיד רשמי במועדון עקב המלצת בית דין, ותומר סיני הצהיר לפני מספר ימים כי הוא עוזב את הקבוצה. כעת נתבשרנו שהיו"ר שאיננו יו"ר "מינה" את הבעלים (לשעבר?) שהוא גם קרוב משפחתו, למנג'ר עם סמכויות מקצועיות שגם "תורם" לקבוצה מכספו. מבולבלים? גם אנחנו, אוהדי הקבוצה. מבולבלים, מיואשים ומתביישים.
אבל זהו איננו מכתב בכי ומסכנות, אלא מכתב פתוח לכלי התקשורת שבא לומר – אתם רבותי, שותפים לפשע. אם דני לוי איננו נושא בתפקיד רשמי, מדוע הוא מקבל מכם את הבמה לדבר בשם הקבוצה תחת הטייטל "יו"ר"?, מדוע אין איש מכם מרים את הכפפה ומתעמת עם האמירות האבסורדיות והניהול השערורייתי של האנשים שמורידים את הפועל פ"ת ביגון שאולה? במקום כל אלה, ההתייחסות, במקרה הטוב היא ברמת הקוריוז – "תשמעו מה דני לוי אמר הפעם, איזה קטעים".
האם העובדה כי אחד המועדונים החשובים ביותר (כן, עדיין) בכדורגל הישראלי הולך ונעלם אל מול עיניהם של האוהדים ההולכים ומתמעטים, איננה שווה התייחסות רצינית שלא תתמצה ב 50 מילים? האם לא ראוי שיקום תחקיר עיתונאי אמיתי, שלא יסתפק בלשאול את ה"בעלים" שאלות שטחיות ולקבל עוד תשובה הזויה של לוי ושות'? הלא מהו תפקידה של התקשורת אם לא לחפש את האמת והצדק (וסליחה על המילים ה"גסות"). היכן אותו עיתונאי שילך ויבדוק מסמכים מעברה של הקבוצה, יבדוק את כשרותה של העמותה המנהלת את הקבוצה והאנשים העומדים בראשה, פרוטוקולים של ישיבות מועצה בעיריית פ"ת הנוגעים להריסת האצטדיון, יבדוק האם ועד כמה מעורב מאיר שמיר בניהול הקבוצה היום ובעיקר, יביא אחת ולתמיד תשובות, יזעזע ויחשוף את מה שקורה מאחורי הקלעים של המועדון?
ולמי שיש לו ספק במה זה יכול להועיל, שיחשוב – האם ללא תחקירים נרחבים של עיתונאים היה מורשע כאן נשיא באונס? האם מינוי הרמטכ"ל היה נעצר לולא שמה התקשורת את הנושא בפרונט?
כולי תקווה שמישהו מכם ירים את הכפפה עכשיו ולא, כל מה שיישאר הוא לעשות כתבת "פוסט מורטם" על סופה של הפועל פ"ת."