תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 00:56

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 80 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: חדשות יום ד'
הודעהפורסם: 13 אפריל 2011, 03:48 
סמל אישי של המשתמש
ידיעות אחרונות:
תמונה

- גוטמן וטביב נפגשו אתמול בחודורוב על מנת לדון בהעירכות לעונה הבאה, כולל האפשרות שגוטמן ימשיך עונה נוספת. גוטמן עדכן את טביב כי הראל יעודכן בתוכן השיחה וטביב הסכים. גוטמן הביע את נכונותו להמשיך במועדון גם בעונה הבאה והפועל תחל במו"מ עם סוכנו פיני זהבי, כשברור כי ישודרג בשכרו.

- המועמדים כרגע בגזרת הישראלים הם: לירוי צעירי, טל בן חיים ועומר דמארי, יחד עם זאת 3 זרים בעמדות השוער, המגן הימני ובקישור. טביב סיפר למקורביו כי הוא מנהל מו"מ מאחורי הקלעים עם עמוס לוזון על העברתם של דמארי ובן חיים, במחנה הראל היו סקפטים לאמינות הדבר. טביב הוסיף לאחר הפגישה כי "השחקנים שיש להם חוזים לעונה הבאה יישארו וזה סופי". אניימה, בונדר ושהר לא שייכים למועדון מהחודש הבא. המועמדים לעמדת השוער הם לובוס הצ'יליאני, אסמאן הארגנטינאי וארתור שוער בראגה.

- דורון אוסידון הפך לבעל זכות חתימה רשמית במועדון במקום גבי קצרה. יוסי אבוקסיס ייצא עם אוסידון כדי לקבוע מחנה אימון באוסטריה או גרמניה.

- אחרי הפגישה גוטמן ערך שיחה קשה לשחקניו על כר הדשא, ולאחריה את האימון הקשוח ביותר השנה. "אני לא מוותר לכם, לא נרים ידיים במאבק על האליפות. אם לא הייתה פה קבוצה מספיק טובה, לא הייתי עומד בפניכם. אני מאמין בכם. העונה שעברה שייכת להיסטוריה". לאחר מכן המאמן העביר הילוך: "אתם שבעים? זהו? רוצים לוותר על זה? אני לא אתן לכם. יודעים למה? כי אני מאמין בכם". גוטמן עבר משחקן לשחקן. "אף אחד מהחדשים לא יכול להיות שבע" פנה אל החדשים, ואז עבר לותיקים: "ורמוט, עברת בשלוש שנים רגעי שיא. הגול בוינה שהשכבת את כולם. קח את הרגעים הקסומים לפלייאוף. שכטר, אתה לא יכול להיות שבע, כל העונה לא היית איתנו, אם תשחק ותעזור להפועל לזכות באליפות יהיה לגרמנים קל יותר לרשום את הצ'ק עבורך. זהבי, רגע השיא שהגעת אליו בליון, בזה אתה רוצה להסתפק? גול אליפות כבשת, אז אם אלוהים נתן לך את היכולות האלו, אני לא אתן לך להסתפק בזה".

נערך לאחרונה על ידי כיפה אדומה בתאריך 13 אפריל 2011, 04:20, נערך 3 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חדשות יום ד'
הודעהפורסם: 13 אפריל 2011, 03:53 
סמל אישי של המשתמש
כוסעומו העולם. שום דבר עדיין לא גמור. יאללה הפועל!!! :hapoel:
אלי גוטמן :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אפריל 2011, 04:23 
מדובר בסמל
סמל אישי של המשתמש
לא מאמין לאף מילה של אלי טביב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אפריל 2011, 04:33 
סמל אישי של המשתמש
לחלק של טביב, שכולל ספינים על הבאת בן חיים/דמארי/רונאלדו, אני לא מתייחס.
בקשר לדברים של גוטמן, הבן אדם לא מפסיק להפתיע באופטימיות שלו. אני עד היום משוכנע שהרמת השחקנים מהדשא בסוף דרבי התיקו בעונה שעברה, היא הגורם העיקרי לאליפות.
לא יודע איפה הוא יאמן בעונה הבאה, אבל מי שתקבל אותו תהיה הקבוצה הכי מאושרת בעולם.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אפריל 2011, 05:48 
אתמול היה אימון אימון.
ולגבי טביבי -אשרי המאמין-אני לא והוא השיג את זה ב"יושר" .

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אפריל 2011, 07:07 
הוא יכול להגיד עד מחר שהוא לא משחרר אף שחקן עם חוזה , אבל ברגע שבאה קבוצה ונותנת מיליון יורו על זהבי , אסור לו מבחינת החוזה לסרב להצעה הזאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אפריל 2011, 07:41 
סמל אישי של המשתמש
נדבקו רק על שוערים דוברי ספרדית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אפריל 2011, 07:57 
סמל אישי של המשתמש
tadmored כתב:
אתמול היה אימון אימון.

תדמור , כאחד שמודה,שמעולם לא היה באימונים,מה זה "אימון אימון" ?

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אפריל 2011, 08:03 
סמל אישי של המשתמש
הארץ
טביב החל במהלך לרכישת עומר דמארי וטל בן חיים ממכבי פ"ת. שמותיהם של השניים עלו אתמול, יחד עם לירוי צעירי, בפגישת העבודה שקיים טביב עם גוטמן. עוד לפני הישיבה ליבנו השניים את המשקעים שהיו ביניהם עקב התבטאויותיו של המאמן שצידד בהראל בסכסוך הבעלים. גוטמן הבהיר בפגישה כי הינו מעוניין בעונה נוספת במועדון והצדדים ידונו בקרוב בהארכת חוזהו. בסביבתו של טביב מאמינים כי גם אבוקסיס ימשיך בהפועל עונה נוספת. הפועל תעקוב אחרי שוערה בן ה-30 של בראגה, ארתור מוראס כמחליף לאניימה שצפוי לעזוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אפריל 2011, 08:05 
אמן ואני טועה , אבל אין שום סרט שבן אדם שכבר שנה מתקמצן על כל גרוש במועדון פתאום הולך לקנות 2 שחקנים מהחנות הכי יקרה בעולם.
ודרך אגב , אם טביב טוען שהוא לא משחרר שום שחקן עם חוזה , אז קצת אין מקום בקבוצה לזהבי שכטר דמארי ובן חיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אפריל 2011, 08:10 
סמל אישי של המשתמש
redead כתב:
אמן ואני טועה , אבל אין שום סרט שבן אדם שכבר שנה מתקמצן על כל גרוש במועדון פתאום הולך לקנות 2 שחקנים מהחנות הכי יקרה בעולם.
ודרך אגב , אם טביב טוען שהוא לא משחרר שום שחקן עם חוזה , אז קצת אין מקום בקבוצה לזהבי שכטר דמארי ובן חיים.

אני מניח שהכוונה היא לא לזהבי או ורמוט להם יש סעיף יציאה. יותר לכיוון של טוטו או ידין שפורסם על התעניינות בהם לאחרונה. כמו כן ניתן לפרש זאת בכך, שהפועל לא תשחרר שחקן בפחות מסעיף היציאה ובתשלום אחד מזומן כמו גם רמז לאיתי שכטר, שבניגוד למה שצויין בכתבה של צנציפר, אם אינני טועה, אין לו סעיף יציאה כלל ולכן הפועל בעצם מפעילה לחץ כדי לקבל עליו יותר כסף ובתשלום אחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אפריל 2011, 08:12 
סמל אישי של המשתמש
redead כתב:
הוא יכול להגיד עד מחר שהוא לא משחרר אף שחקן עם חוזה , אבל ברגע שבאה קבוצה ונותנת מיליון יורו על זהבי , אסור לו מבחינת החוזה לסרב להצעה הזאת.

בגדול אפשר להחתים אותו על חוזה משופר, עם סעיף שחרור אחר, היום אחרי הצהריים.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אפריל 2011, 08:21 
Charlie כתב:
redead כתב:

אני מניח שהכוונה היא לא לזהבי או ורמוט להם יש סעיף יציאה. יותר לכיוון של טוטו או ידין שפורסם על התעניינות בהם לאחרונה. כמו כן ניתן לפרש זאת בכך, שהפועל לא תשחרר שחקן בפחות מסעיף היציאה ובתשלום אחד מזומן כמו גם רמז לאיתי שכטר, שבניגוד למה שצויין בכתבה של צנציפר, אם אינני טועה, אין לו סעיף יציאה כלל ולכן הפועל בעצם מפעילה לחץ כדי לקבל עליו יותר כסף ובתשלום אחד.

פששש גבר גבר הוא לא משחרר את ידין וטוטו, את שיש ומרעי הוא גם יחזיק בכוח או שעליהם או יוותר למנסצטר יונייטד?
ודרך אגב סתם בשביל הדיון , אם מחר הוא מקבל הצעה 1.5 מיליון יורו על ידין הוא לא חושב פעמיים לפני שהוא חותם על הטופס שחרור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אפריל 2011, 08:22 
teknoboy כתב:
redead כתב:

ואפשר גם להחתים אותו על חוזה שהוא משחק בהתנדבות , אפשר הרבה דברים שממש לא הולכים לקרות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אפריל 2011, 08:38 
סמל אישי של המשתמש
Charlie כתב:
redead כתב:

בידיעות כתוב שטביב לא מתכוון לכבד הסכמים של הראל, אני מאמין שהוא התכוון גם לסיכום של הראל עם קצב על מחירו של שכטר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אפריל 2011, 08:44 
סמל אישי של המשתמש
ישראל היום

גם לאחר הפגישה אתמול בין הבעלים אלי טביב למאמן אלי גוטמן אין בשורה ממשית לגבי הארכת חוזהו של גוטמן.
"יש נכונות מצד המאמן להמשיך לעונה נוספת והוא צריך לשבת עם הסוכן שלו ולאחר מכן אני מאמין שהכל יסתדר בינינו" אמר אתמול טביב שנפגש בצוותא עם נציגו דורון אוסידון ועם יוסי אבוקסיס והצוות המקצועי כולו לצורך ההכנות לעונה הבאה.
בפגישה נזרקו כמה שמות של שחקני חיזוק אופציונליים לעונה הבאה כשעומר דמארי טל בן חיים ולירוי צעירי היו השמות החמים מהשוק המקומי ונוסף עליהם הוצגו כמה שחקני חיזוק לעמדת השוער והמגן הימני במקומם של אניימה ובונדר.
עם זאת במחנה הראל שטרם עודכנו שם על ידי טביב על הנעשה בפגישה הטילו ספק גדול ברצינות כוונותיו של טביב והמשיכו לטעון כי "מדובר בספינים שמטרתם לקנות זמן אצל האוהדים בזמן שאף אחד כולל גוטמן והשחקנים לא מוכן לחתום עד שיידע מי יהיה הבעלים של הפועל בעונה הבאה. זה הכל אחיזת עיניים וגם גוטמן עצמו וכל הצוות יודעים שלא ייצא כלום ממה שדובר שם."

בקרב השחקנים שמתכוונים לצאת לחו"ל שבהם איתי שכטר ערן זהבי וגילי ורמוט קיים חשש כי טביב ינסה להקשות את יציאתם זאת למרות שלשלושתם חוזים עם סעיפי יציאה לחו"ל.
"שחקנים שיש להם חוזה יישארו בהפועל ת"א וזה סופי. אנחנו רוצים להישאר קבוצה חזקה ובכל מקרה עדיין לא קיבלתי שום הצעה על שכטר ורמוט או זהבי אז אין מה להתייחס לנושא הזה" אמר טביב. במקרה שיחליט כי סכומי הפיצוי נמוכים לטעמו יטען כי ההסכמים שנעשו עם הראל אינם חלים עליו. "למעשה לשום הסכם שנעשה לאחרונה אין ביטחון אמיתי במצב הזה. זאת הסיבה שגם אף שחקן לא ייכנס למו"מ רציני כרגע. נכון לעכשיו אף אחד לא רוצה להתחייב להפועל בגלל הבלאגן בהנהלה. אם זה יימשך כולם ירצו לברוח או שייכנסו להליכים משפטיים" אמר אתמול אחד השחקנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אפריל 2011, 08:44 
סמל אישי של המשתמש
יהלום אדום כתב:
Charlie כתב:
redead כתב:

בידיעות כתוב שטביב לא מתכוון לכבד הסכמים של הראל, אני מאמין שהוא התכוון גם לסיכום של הראל עם קצב על מחירו של שכטר.

אולי לזה הוא באמת התכוון. כך גם פורסם ב"ישראל היום".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אפריל 2011, 08:46 
סמל אישי של המשתמש
יש מישהו שבאמת מאמין שיש או שיהיה מו"מ רציני על בן חיים ודמארי, מצד טביב?
לא לשכוח שרק בזכות התרגיל שעשה הראל, טביב הסכים לסכום הגדול על אלרואי כהן.
ומדיניות של להשאיר שחקנים בכוח, זה לא ממש ישחק לטובתנו בסופו של יום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אפריל 2011, 08:56 
סמל אישי של המשתמש
שנה שעברה מספיק היה הדאבל פלוס השארת שחקנים בכדי למכור 9000 מנויים.
אם לא תהיה אליפות השנה, פלוס ידוע ששחקנים בכירים עוזבים, אז צריך קודם כל להשאיר את המאמן פלוס להביא רכש אטרקטיבי אם רוצים להתקרב למספר הזה.
אני מניח שטביב מודע לכך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אפריל 2011, 09:12 
מה הזכרון של אנשים פה קצר עד כדיי לא קיים ?
שכחתם את ההתנהלות הבזיונית של הנבלה הזה לאורך כל השנה שהשיא שלה היה בינואר ?
לא ימכור שחקנים עלק
התוהו ווהו ממשיך ואחד מהבני שרמוטה שולח הצהרה לא מבוססת גם על השארת שחקנים בכוח וגם על רכישה של שתי שחקנים הכי מבוקשים בשוק ואנשים מתחילים להזיל ריר
אני מקווה שעמוס לוזון יעשה מה שעשה בינואר כשעלק היתה התעניינות בדמארי אם אני לא טועה ואמר שהכל בולשיט ושתי הזבלים מנסים למצוא חן בעניי האוהדים על הגב שלו , אולי זה יפרמט את הזיכרון המושבת של חלק מהאנשים פה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אפריל 2011, 09:13 
סמל אישי של המשתמש
אם טביב רוצה לקנות את עולמו אצל אוהדי הפועל כל מה שהוא צריך לעשות זה להשאיר את אניימה. שיחתים אותו היום על חוזה.
אם הוא רוצה הוא יכול.

ולא איזה ספין שהוא הציע לאניימה הצעה מפתה וכרגע מחכים לתשובה מהשוער. אני רוצה חוזה חתום שעבר בבקרה ותמונה של ויני עם החולצה של העונה הבאה!

נערך לאחרונה על ידי wikiwiki בתאריך 13 אפריל 2011, 09:15, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אפריל 2011, 09:14 
teknoboy כתב:
redead כתב:

אפשר להציע לו חוזה כזה, אבל אין שום סיבה שבעולם שהוא יסכים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אפריל 2011, 09:50 
פאביו כתב:
tadmored כתב:
אתמול היה אימון אימון.

הבט,אני לא מחזיק מעצמי מומחה גדול בתחום,יחד עם זאת זה מה שראיתי וחשתי וגם אלו שהיו איתי,
האימונים הרגילים הם שיש חימום ותרגילי כושר בהתחלה (כמחצית השעה) עם רון ציבלין ולאחר מכן משחקונים ,כל מיני תרגולים טקטייטיים ,משחק על מגרש שלם עם תרגול של ההרכב הראשון מול השני כשהסגנון מותאם לקבוצה מולה אנו אמורים לשחק.
בסוף אימונים של בעיטות עונשין/קרנות /בעיטות לשער ןכד'.
הכי חשוב שבאימון מלווה בעצירות ,הנחיות של גוטמן.
אתמול בנוסף לאמור גוטמן ממש קרע את השחקנים בריצות /ספרינטים,
בנוסף קיים תרגול אין סופי של סגירות אלכסוניות .
כמובן שהתנהלה עוד קודם לאימון וגם על המגרש הוא ריכז את השחקנים וקיים איתם שיחה שאני מאמין שהייתה נוקבת וגם של החדרת אמונה בשחקנים לגבי ההמשך .

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אפריל 2011, 10:12 
סמל אישי של המשתמש
יניב קטן: הקיזוז מחזיר את הפועל למאבק האליפות, השיטה הזו קצת לא הגיונית מבחינתנו.

http://www.mako.co.il/Sports-football-il/e0e6bb4ad8893210/Article-60598410ebd4f21004.htm&sCh=3d385dd2dd5d4110&pId=1531521468

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אפריל 2011, 10:19 
סמל אישי של המשתמש
בדיוק כמו שנה שעברה.
חבל שזה לא הולך להסתיים כמו שנה שעברה :cry:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אפריל 2011, 10:56 
סמל אישי של המשתמש
אם כל מי שיש לו חוזה בהפועל ישאר,
ודאמרי וטל בן חיים מגיעים,
אז החלק הקידמי של הפועל יורכב מהשחקנים הבאים: טוטו, שכטר, זהבי, אלרואי, גילי, בן חיים, דאמרי.

אה, ברור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אפריל 2011, 11:21 
האדס כתב:
אם כל מי שיש לו חוזה בהפועל ישאר,
ודאמרי וטל בן חיים מגיעים ,
אז החלק הקידמי של הפועל יורכב מהשחקנים הבאים: טוטו, שכטר, זהבי, אלרואי, גילי, בן חיים, דאמרי.

אה, ברור.

אחרי פגישת טביב-גוטמן, הכנות האדומים לעונה הבאה החלו לזוז. מאמן השוערים קיבל אישור לצפות בשוער בראגה, נשיא מכבי פ"ת התייחס לחלוץ ולבן חיים: "המחירים שלהם עלו מאוד מאז חודש ינואר"

http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 98070.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אפריל 2011, 11:24 
tadmored כתב:
פאביו כתב:
tadmored כתב:
אתמול היה אימון אימון.

הבט,אני לא מחזיק מעצמי מומחה גדול בתחום,יחד עם זאת זה מה שראיתי וחשתי וגם אלו שהיו איתי,
האימונים הרגילים הם שיש חימום ותרגילי כושר בהתחלה (כמחצית השעה) עם רון ציבלין ולאחר מכן משחקונים ,כל מיני תרגולים טקטייטיים ,משחק על מגרש שלם עם תרגול של ההרכב הראשון מול השני כשהסגנון מותאם לקבוצה מולה אנו אמורים לשחק.
בסוף אימונים של בעיטות עונשין/קרנות /בעיטות לשער ןכד'.
הכי חשוב שבאימון מלווה בעצירות ,הנחיות של גוטמן.
אתמול בנוסף לאמור גוטמן ממש קרע את השחקנים בריצות /ספרינטים,
בנוסף קיים תרגול אין סופי של סגירות אלכסוניות .
כמובן שהתנהלה עוד קודם לאימון וגם על המגרש הוא ריכז את השחקנים וקיים איתם שיחה שאני מאמין שהייתה נוקבת וגם של החדרת אמונה בשחקנים לגבי ההמשך .

טוב מאוד.
גוטמן :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אפריל 2011, 11:25 
סמל אישי של המשתמש
בסדר,
עמוס לוזון מדבר המון.
הוא ימכור את שניהם ב-2 מיליון דולר בלי למצמץ.
2 מיליון דולר זה גרושים לעומת הכסף שהפועל גם חוסכת על חוזים של שחקנים שעוזבים, וגם הכסף שהיא תקבל מאלו שעזבו בדמי העברה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אפריל 2011, 11:37 
כל המוצא אח ממשפחת הראל או את אמיר לובין מוזמן להביא אותם לחודרוב, או לכלי התקשורת הקרוב.
השקט שהצד הזה יוצר מראה כאילו הם וויתרו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 80 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: