hitmany כתב:
אבו-דגל כתב:
רועי כתב:
אבו-דגל כתב:
חולדאי הוא חלאה והוא לא מתכוון לבנות שום דבר ולא להרחיב כלום בכל הקשור לאולם להפועל סל, מצד אחד אנחנו קוראים מידי פעם על התקדמות בנושא האולם אבל לא שום דבר קונקרטי ובצד השני חולדאי אומר בפה מלא שנלך לשחק בנוקיה.
לא יהיה לנו אולם גם לא עוד 5 שנים.
משהו לא ברור לי
אני באופן אישי לא תושב ת"א אבל יש לי קרובי משפחה רבים שהם כן, הם לא מרוצים מהחולדה ואני יכול לתת את הפוש האחרון שלא להצביע לו
יש לאוהדי הפועל כוח בעיר
איך הוא עדין ראש עיר ? יש אוהדי הפועל שמצביעים לו (חוץ מקיציס) ?
ולגבי האולם - האמת שחשבתי בתחילת העשור אותו דבר על בלומפילד. בסוף השיפוץ הגיע
ברגע שמוקצה כסף הברירות שלו מתחילות להצטמצם. נניח שוועדת חיפוש השטח תסיים עם תוצאה חיובית. הוא יצטרך לקחת את זה הלאה לתכנון.
ואם לא אז יש לנו קלף נגדו של בזבוז כספי ציבור על פרוייקט לא ממומש
בבחירות האחרונות רץ מועמד שיצא נחרצות נגד גיוס לצה"ל, שירת התקווה ועוד...
על אף זה שמייחסים לתל אביב את השמאל נגד אמירות כאלה גם מי שהיה
נוטה לא להצביע לחולדאי הצביע לו כדי שאדם כזה לא יהיה ראש עיר.
למרות הכל ואף על פי שיש לחולדאי לא מעט תומכים בעיר חולדאי ניצח רק עם 50% מהקולות לעומת 35% לדב חנין.
כנראה שאם יוסי שריד היה רץ התוצאות היו משתנות ולך תדע איפה היה נושא האולם היום (אבל עוד מעט בטח יגיבו לתקן את דבריי בכל זאת מה שאמרתי זאת דעתי ולא משהו מדעי).
בנושא האולם
הציעו לו להוציא למכרז אולם במסגרת תקציב הטוטו וחולדאי סירב, זה היה ממש לאחרונה.
זה לא כל כך קשור לאשכול הנושא הזה אבל אם כבר הועלה אני חייב לתקן במשפט אחד למה חולדאי נבחר
ולא אף מועמד אחד.
נכון יש פה המון צעירים והמון אנשים שלא סובלים את רון.
הבעיה היא שהמון אנשים לא הולכים לקלפי.
יוצא מצב שרוב האנשים שהולכים לקלפי אלה בדרך כלל הזקנים של ת"א שפשוט מתים על רון כי הוא
עושה להם ימבה גינות ומשפץ כל היום ומחליף את אבן גבירול איזה שבע פעמים רק שיראה יותר יפה והזקנים אוהבים את זה.
ועוד אחוז מצביע לא קטן אלה העשירים לרוב שיש להם בתמיכה ברון כי הוא מפתח אותם.פיניטו
הלוואי והמציאות היתה כל כך פשטנית כפי שאתה מציג אותה.
אני מסכים איתך רק בעניין של אחוז ההצבעה הנמוך וחוסר האיכפתיות/אדישות של רוב התל אביבים (כן, גם הצעירים, אולי
בעיקר הצעירים - כל אותם אלפי תל אביבים חדשים וצעירים שאפילו לא טרחו לעדכן את כתובתם בתעודת הזהות מכתובת הוריהם ע"מ שיוכלו ללכת להצביע בבחירות המוניציפליות. ויש אלפים צעירים כאלה שחיים בת"א אבל רשומים במשרד הפנים תחת כתובת הוריהם) - האדישות הזאת של הרוב הדומם היא זו שמונעת את הפלתו של הדיקטטור.
לגבי ה"ימבה גינות" וכל זה - הצורר הוא אחד ממחריבי השטחים הירוקים והגינות שעוד נותרו בת"א. פארק הירקון תחת כהונתו נמצא בסכנה מתמדת, לא נוספה ולו גינה אחת (שאני מכיר) בשנות כהונתו. נכון כמה גינות שופצו (ועדיף היה שלא), אבל עיקר ה"הישג" האגרונומי של כהונת חולדאי זה שואת העצים ברחבי ת"א - הגיזום חסר הרחמים, כריתת עצי אבן גבירול הותיקים, אלו שמסתירים את כיעור הבניינים הכעורים והמוזנחים, ובאופן כללי הכנסת נורמות של השחתת עצים רבתית עד מוות ברחבי ת"א תחת הכותרת "גיזום".
חולדאי הוא ההיפך מלהיות ירוק. הוא עשוי בטון. וכמה שיותר גבוה ורהבתני.